The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

بچه ها یه سوالهایی داشتم:
اوایل موقعی که در گروه دزد ها عضو شده بودم اول باید انگاری با یه دختری مسابقه میدادم
نمیدونستم باید چکار کنم فقط رفتیم توی یک خونه و یه چیزا بلند کردیم البطه من زودتر
آیا کار درستی کردم و ایا فقط همین یک مسابقه بوده یا بیشتر بودن و من نرفتمشون
در ضمن میخواستم بپرسم وقتی من برای کمک به شهر براما رفتم پیش پادشاه امپریال سیتی متوجه حرفاش نشدم و هیچ کوئستی هم بهم نداد باید چکار کنم حالا؟
راستی در گروه دزد ها الان من تو یک مرحلشون گیر کردم رفتم به شهر براما پیش یکی از رئیسهای دزد ها بعد از کمی حرف زدن میگه باید بری پیش آرماند(اونی که مشعل دستشه) یا یکی دیگه که اسمشا من نمیدونم چیه
حالا باید چکار کنم
میرم پیش آرماند ولی هیچ اتفاقی نمیافته :confused:
راستی مخ زنی را من هنوزنگرفتم چی ببه چیه
من فقط برای اینکه اون اعداد را به 100 برسونم بهشون پول میدم آیا تآثیر این کار مثل همون مخ زنی میمونه؟
و برای جیب زنی هر کاری میکنم میفهمن بعضی از دوستان میگن باید حرفه ای باشی
خوب چکار باید کرد؟
ممنون میشم اگر پاسخ هایی کامل و جامع به من بدید :love:

نوشته شده توسط alikarimi:
بچه ها یه سوالهایی داشتم:
اوایل موقعی که در گروه دزد ها عضو شده بودم اول باید انگاری با یه دختری مسابقه میدادم
نمیدونستم باید چکار کنم فقط رفتیم توی یک خونه و یه چیزا بلند کردیم البطه من زودتر
آیا کار درستی کردم و ایا فقط همین یک مسابقه بوده یا بیشتر بودن و من نرفتمشون
در ضمن میخواستم بپرسم وقتی من برای کمک به شهر براما رفتم پیش پادشاه امپریال سیتی متوجه حرفاش نشدم و هیچ کوئستی هم بهم نداد باید چکار کنم حالا؟
راستی در گروه دزد ها الان من تو یک مرحلشون گیر کردم رفتم به شهر براما پیش یکی از رئیسهای دزد ها بعد از کمی حرف زدن میگه باید بری پیش آرماند(اونی که مشعل دستشه) یا یکی دیگه که اسمشا من نمیدونم چیه
حالا باید چکار کنم
میرم پیش آرماند ولی هیچ اتفاقی نمیافته :confused:
راستی مخ زنی را من هنوزنگرفتم چی ببه چیه
من فقط برای اینکه اون اعداد را به 100 برسونم بهشون پول میدم آیا تآثیر این کار مثل همون مخ زنی میمونه؟
و برای جیب زنی هر کاری میکنم میفهمن بعضی از دوستان میگن باید حرفه ای باشی
خوب چکار باید کرد؟
ممنون میشم اگر پاسخ هایی کامل و جامع به من بدید :love:
در مورد مسابقه خيلي فرقي نداره شما اول بدزدي يا دختره و در ضمن همون يه مسابقست.
در مورد مخ زني هم اول بايد روي Bribe كليك كنيد تا عددش بالا بره مثلا 70 و هروقتي به عدد مورد نظر رسيدين كليد بايين Bribe كه فكر ميكم Start باشه رو بزنيد.
حالا ميرسيم به اصل كار:
براي مخ زني موس رو روي هر كدوم از اون ربع دايره ها ببرين طرف يه عكس العمل نشون ميده براي اينكه مخزني با موفقيت انجام شه به ترتيب از اعمالي كه نفرت داره تا اعمالي كه خيلي علاقه داره كليك كنيد:cheesygri
بقيه چيزهايي هم نوشته بوديد واضح نبود.
اميدوارم كمكتون كرده باشم.:cheesygri

شما اگر نژادت ایمپریال باشه یه قابلیتی هم داری به اسم چرخش Rotate که اون چرخ رو یک دور د جهت عقربه ها میچرخونه.
شما ماوست رو ببر روی هر ربع دایره.اونموقع میتونی بفهمی که با هر عمل شما چه عکس العملی میتونه داشته باشه.
همیشه سعی کن ربعی که کمتره برای ربعی بذاری که بدش میاد.
همین!!ویژگی رشوه Bribe هم اون عدد رو بالا میبره تا کارت راحت باشه.
هروقت مخ زنی با موفقیت اجرا بشه شما دیگه گزینه Start رو نخواهید دید.
البته تا حالا دوبار جواب داده شده.یکی احمد یکی هم همین هیتمن باحال!!من که کاره ای نبودم!!
احتمالا اگه یه شب باشه شب بعد به شما تعلق نداره.درسته؟پس تمام لوازم خالی میشه.اما این مهم نیست...
من فقط میخوام که یه جای کاملا مطمئن پیدا کنم برای وسایل دزدیده شده ام.جعبه های شهرها هم که طوری که احمد گفت انگار مطمئن نیستند.
فکر نکنم با 800 تا بشه خونه خرید.
سوالات قبل رو هم جواب بدید ممنون میشم.
باتشکر....

من پریروز تاپیکتون رو دیدم و چون عاشق آبلیویون هستم تا الان کل 62 صفحش رو از اول تا آخر خوندم. واقعا خیلی طول کشید و تو این دو روز اصلا بازی نکردم.
حالا جا داره بگم :
ایول بچه ها ، واقعا تاپیک عالی ای بود.
در کل 62 صفحه به جز اون مورد بحث بر سر کارتهای گرافیک که پیش اومد (پشتیبانی HDR و AA هزمان) انحراف خاصی نداشتید.
از احمد آقا هم تشکر ویژه میکنم به این دلیل که واقعا با حوصله ی زیادی به پست ها جواب میدادند و مشاوره های خوبی هم کردند.
من این بازی رو سه بار وسطش ول کردم و رفتم از اول ، بار آخر لول 17 بودم ، ولی خوب ...

حالا چند تا سوال کلی دارم که ممنون میشم اگه جواب بدید:

1-مشکل اصلی من در انتخاب Major Skill ها هست. این مهارت های اصلی ، تنها کاربردشون فقط تو لول آپ شدنه و هیچ برتری دیگه ای نسبت به بقیه ی مهارن ها ندارن؟ مثلا سرعت زیاد شدنشون بیشتر نیست؟

2-با این سیستمی که من دارم اگه میشه لطف کنید بگید بهترین تنظیماتم چی می تونه باشه:
CPU : Intel , LGA775 , P4 , 3 GHz
Graphic Card : GeForce 6200 , 256 Mb , AGP 8x , XFX
RAM : 1 Gb DDR 400

3- به نظر شما بهتره من ورژن 84 درایور کارت گرافیکیم رو که برای Oblivion ، optimize شده رو دانلود کنم ( همون که در صفحات قبلی لینکش رو داده بودین ) ، یا ورژن 91 معمولی رو؟

4-من یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که صدای کاراکتر خودم رو نمی شنوم. یعنی در صحبت و جاهای مختلف مثل جاهایی که در حین صحبت باید از بین چند گزینه ، یک گزینه رو انتخاب کنیم اصلا نمی شنوم که کاراکترم حرف بزنه.

5- در صفحات اولیه ی تاپیک گفته بودید که با تایپ tlb در کنسول (~) سرعت فریم گذاری بالا میره.
میخواستم بدونم کار این گزینه دقیقا چیه و بالا رفتن سرعت فریم ها به چه قیمتی اتفاق میفته.

6-در بخش مخ زنی بازی ، وقتی چند بار بازی رو انجام میدم گزینه ی start غیر فعال میشه و دیگه کار نمی کنه. این جزو بازیه؟

7- اسبمون رو باید کجا نگه داریم که فرار نکنه و گم نشه و ندزدنش ؟ غذایی چیزی نمیخواد؟ نمیشه باهاش وارد دری چیزی شد؟

8*9*....- در مورد در مورد انتخاب مهارت های اصلی و نژاد هم به یک مشورت نیاز دارم. اگه براتون ایجاد مزاحمت نمیشه بگید تا بپرسم.

با تشکر.

یه سوال دیگه.چطور لوازم اضافی رو همینطور رو زمین بندازم؟فقط میتونم بذارم توی جعبه و یا جیب ملت!!.
آقا شما باید توی journal یا همون inventory که با زدن Tab میاد ، بری تو قسمت دوم (F2) و بعدش دکمه ی shift رو نگه داری و روی وسیله ای که میخوای بندازی کلیک کنی.

من فقط میخوام که یه جای کاملا مطمئن پیدا کنم برای وسایل دزدیده شده ام
بهترین کار همون خریدن خونست که شما چون پول نداری بهتره بری از یکی از راه های معمول (آرنا ، غارت معبد ، فروش اموال و ... ) پول ذخیره کنی تا بشه 2000 و بتونی یه خونه بخری.

سلام

چطوری با اسب از دروازه ها رد شم؟هربار که Space رو میزنم پیاده میشه از اسب و بعد میره تو.

با اسب نمیشه وارد Oblivion Gate شد

یه سوال دیگه.چطور لوازم اضافی رو همینطور رو زمین بندازم؟فقط میتونم بذارم توی جعبه و یا جیب ملت!!.

اول F2 رو بزن
بعد روی وسیله ی مورد نظر برای حذف:

Shift + Click
و یا Drag and Drop

فکر نکنم با 800 تا بشه خونه خرید.

به 5000 تا که رسید برو Anvil
اونجا به هرکی رسیدی در مورد شایعات (Rumors) باهاش صحبت کن
در نهایت یه Questخرید خونه توی Anvil برات Add میشه

خونه نیست قصره (Manor)
ولی یکم جن زده ست که باید Quest رو ادامه بدی تا حل شه ...

نوشته شده توسط alikarimi:
ممنون میشم اگر پاسخ هایی کامل و جامع به من بدی

دوست خوبم
به تمام سوالات شما در صفحات قبلی کاملاً جواب داده شده.
برای مبحث Persuasion هم من حدودای صفحه ی 35 توی یه پست کاملاً توضیح دادم.

اینو یکم بیشتر توضیح بده ...

نوشته شده توسط poorna:
1-مشکل اصلی من در انتخاب Major Skill ها هست. این مهارت های اصلی ، تنها کاربردشون فقط تو لول آپ شدنه و هیچ برتری دیگه ای نسبت به بقیه ی مهارن ها ندارن؟ مثلا سرعت زیاد شدنشون بیشتر نیست؟

چرا نسل به نسل فرق می کنه
مثلاً چون با یه Wood Elf که ضعیفه نمی تونی خوب بجنگی لذا این می تونه باعث شه که سرعت بالا رفتن Skill های وابسته کمتر شه.
هر نسلی هم روی یسری از Skill ها تمرکز داره. مثلاً Imperial ها روی Speech Craft مهارت خاصی دارن که این باعث میشه در صورت انتخاب، مقدار اولیه یبیشتری از سایر نسل ها رو داشته باشه.

2-با این سیستمی که من دارم اگه میشه لطف کنید بگید بهترین تنظیماتم چی می تونه باشه:
CPU : Intel , LGA775 , P4 , 3 GHz
Graphic Card : GeForce 6200 , 256 Mb , AGP 8x , XFX
RAM : 1 Gb DDR 400

مثل تنظیماتی که چند صفحه ی قبل برای جناب Sam Fisher (امید بود اسمشون فک کنم) گفتم.

3- به نظر شما بهتره من ورژن 84 درایور کارت گرافیکیم رو که برای Oblivion ، optimize شده رو دانلود کنم ( همون که در صفحات قبلی لینکش رو داده بودین ) ، یا ورژن 91 معمولی رو؟

91.31

4-من یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که صدای کاراکتر خودم رو نمی شنوم. یعنی در صحبت و جاهای مختلف مثل جاهایی که در حین صحبت باید از بین چند گزینه ، یک گزینه رو انتخاب کنیم اصلا نمی شنوم که کاراکترم حرف بزنه.

در هیچ بازی با سبک RPG صدای کاراکتر رو نمی شنوی
اینم یکیشون

5- در صفحات اولیه ی تاپیک گفته بودید که با تایپ tlb در کنسول (~) سرعت فریم گذاری بالا میره.
میخواستم بدونم کار این گزینه دقیقا چیه و بالا رفتن سرعت فریم ها به چه قیمتی اتفاق میفته.

باعث میشه نورپردازی حرفه ای و سایه زنی ها خذف شن که تا حدودی می تونه FPS رو زیاد کنه
ولی کاهش کیقیت بصری فاحشی رو موجب میشه

6-در بخش مخ زنی بازی ، وقتی چند بار بازی رو انجام میدم گزینه ی start غیر فعال میشه و دیگه کار نمی کنه. این جزو بازیه؟

بله
هر کاراکتری رو میشه در یک مرتبه تا حد خاصی Bribe کرد و بیشتر از اون نمی شه
مثال میزنم
شما یه نفرو برای اولین بار که می بینی باهاش رفیق جون جونی میشی؟؟؟

7- اسبمون رو باید کجا نگه داریم که فرار نکنه و گم نشه و ندزدنش ؟ غذایی چیزی نمیخواد؟ نمیشه باهاش وارد دری چیزی شد؟

به مجرد ورود به قلعه ی شهر اسب شما به اسطبل بیرون شهر منتقل میشه و ازش نگهداری میشه
کشی نمی دزددش
مگر خودت دزدیده باشیش که به صاحبش برگردوننش
غذا هم نمی خواد

8*9*....- در مورد در مورد انتخاب مهارت های اصلی و نژاد هم به یک مشورت نیاز دارم. اگه براتون ایجاد مزاحمت نمیشه بگید تا بپرسم.

حالا شما بپرس
اینجا خیلی ها هستن که جوابتو می دن

من منظورم از دروازه آبلیویون نبود.بابا من تازه لول 2 ام!!!
آی چقدر این کویست های فرعی حال میده.تازه امروز رفتم اولین مرحله کوئست اصلی رو رفتم.یعنی رفتم پیش جافری!!!
یه نکته:
اگر راهزن افتاد به تورتون(که از بد شانسی من بود) بهتره بهش پول رو بدین.(البته من که مجبور بودم.سلامتیم در حد باقالی بود!!).بعد برین دنبلش به حالت Sneak.به راحتی میتونین با همون روش سیو کردن هر چند سکه ای که دادین پس بگیرین.
در مورد خونه:
من اصلا دنبال این خونه های گرون گرون نیستم.یه آلونکی چیزی.فقط یه جا که بتونم مطمئن باشم وسایلم جاش امنه.فقط چند واحد ظرفیت دارم.(کاش توی بازی بانک وجود داشت!!).توی همین ایمپریال سیتی.
یه سوال بیربط.ما بیشتر توی کودوم شهر فعالیت داریم؟ایمپریال سیتی یا....سیرودیل یا...
بله
هر کاراکتری رو میشه در یک مرتبه تا حد خاصی Bribe کرد و بیشتر از اون نمی شه
البته من فکر میکنم دلیل اصلی این باشه مخ زنی با موفقیت به اتمام رسیده باشه.چون ایشون گفتن Start .
ولی کاهش کیقیت بصری فاحشی رو موجب میشه
فاحش که چه عرض کنم....ضایع!!!فریمتون هم مثل موشک میره بالا.ولی به چه قیمتی؟
یک راه خوب برای اینکه توی مسریهای جدید فریمتون بره بالا:
موقع راه رفتن یا تاختن همیشه به سمت پایین نگاه کنین.چون میدان دید کم شده فریمتون به راحتی میره بالا.مناظر اطراف زیاد مهم نیست.بعد یه متی تکراری میشن.
فعلا.
باتشکر.....

ببخشيد بعد از اينكه كوئستهاي اصلي بازي تموم ميشه Ocato ميگه كه زره مخصوص كه فقط پادشها ميپوشند برات در دست ساخته و تا دو هفته ديگه ميتوني از آهنگري imperial legion compound بگيريش ميشه آدرش اينجا رو به من بدين چون من يه همچين چيزي توي نقشه نديدم.
راستی!!یه آموزش دهنده خوب تکنیکهای شمشیر زنی میشناسین؟!!
سوالات هنوز زیاده.
فعلا.
باتشکر.....
Blade

Relevant Attribute: Strength
Low Trainers: Naspia Cosa, Castle Cheydinhal; Right-Wind, Bruma Fighters Guild
Medium Trainers: Sherina, Leyawiin Fighters Guild; Rhano, Anvil Fighters Guild
High Trainer: Alix Lencola, Faregyl Inn, south of Imperial City on the Green Road, on a little dead-end road near the end of a river

بچه ها از راهنماییتون ممنونم ام بازم مشکل
حالا وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم یه پنجره میاد که میخواد بره توی بازی اما چند لحظه بعد یه پنجره ی دیگه باز میشه و این پیغام رو میده Failed to initialize Renderer GetAdapterDesc()failed
بعدش وقتی این پنجره رو می بندم اون یکی پنجره هم بسته میشه و کلاً بازی بی بازی کمکککککککک

سلام

نوشته شده توسط Meysam:
بچه ها از راهنماییتون ممنونم ام بازم مشکل
حالا وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم یه پنجره میاد که میخواد بره توی بازی اما چند لحظه بعد یه پنجره ی دیگه باز میشه و این پیغام رو میده Failed to initialize Renderer GetAdapterDesc()failed
بعدش وقتی این پنجره رو می بندم اون یکی پنجره هم بسته میشه و کلاً بازی بی بازی کمکککککککک

مشخصات سیستمت چیه؟؟؟

نوشته شده توسط SUPERMHR:
من اصلا دنبال این خونه های گرون گرون نیستم

این خونه ای که گفتم یکی از ارزون ترین هاست

ما بیشتر توی کودوم شهر فعالیت داریم؟ایمپریال سیتی یا....سیرودیل یا...

بیشتر توی مناطق پرت و دور افتاده، انواع غارها و ...
در ضمن Cyrodiil کل منطقه ای هست که ماجرا درش رخ میده ;)
اگه دقت کنی در پایین ترین قسمت سمت چپ نقشه نوشته: Province of Cyrodiil (یعنی استان یا همون ایالت سیرودیل)

نوشته شده توسط hitman_bahal:
ببخشيد بعد از اينكه كوئستهاي اصلي بازي تموم ميشه Ocato ميگه كه زره مخصوص كه فقط پادشها ميپوشند برات در دست ساخته و تا دو هفته ديگه ميتوني از آهنگري imperial legion compound بگيريش ميشه آدرش اينجا رو به من بدين چون من يه همچين چيزي توي نقشه نديدم.

بعد از اینکه 2 هفته ی تمام بگذره، Quest خود به خود Update میشه.
بهر حال این Legion Compound رو می تونی توی منطقه ی Imperial City Prison پیدا کنیش ;)

نوشته شده توسط SUPERMHR:
اگر راهزن افتاد به تورتون(که از بد شانسی من بود) بهتره بهش پول رو بدین.(البته من که مجبور بودم.سلامتیم در حد باقالی بود!!).بعد برین دنبلش به حالت Sneak.به راحتی میتونین با همون روش سیو کردن هر چند سکه ای که دادین پس بگیرین.
ای ترسو!:)
من هر راهزنی سر راهم سبز شد اول کشتمش بعد حسابی لختش کردم و از بعضیهاشون عکس گرفتم!!
نوشته شده توسط SUPERMHR:
در مورد خونه:
من اصلا دنبال این خونه های گرون گرون نیستم.یه آلونکی چیزی.فقط یه جا که بتونم مطمئن باشم وسایلم جاش امنه.فقط چند واحد ظرفیت دارم.(کاش توی بازی بانک وجود داشت!!).توی همین ایمپریال سیتی.
یه سوال بیربط.ما بیشتر توی کودوم شهر فعالیت داریم؟ایمپریال سیتی یا....سیرودیل یا...
توی Imperial City Waterfront یه خونه متروکه هست تقریبا دست چپه آرمند خونه تقریبا مطمئنی هست و فکر کنم یک هفته ای بتونه وسایلت رو نگه داره بهتره اول از همه اون خونه که توی Waterfront هست رو بخری + یه فضا برای وسایلت نگران پول هم نباش اگه توی آرنا Grand Champion بشی و مبارزاتش رو انجام بدی خیلی وضعت خوب میشه:cool:

خوب ، من اول از همه تو نژاد خیلی بین Dark Elf و Imperial دو دلم. آخر نفهمیدم کدوم بهتره .اگه زحمتی نیست مشخصات هر کدوم رو بنویسید آخه تو صفحات قبل خیلی از جفتشون تعریف کرده بودید.
من آخر نفهمیدم ، Makjor Skill ها در سرعت پر شدن فرقی با مهارت های فرعی دارن یا نه؟
شما در جواب من فقط در مورد نژاد ها گفته بودین که چه تاثیری روی مهارت ها میزارن.
ولی سوال من اینه که انتخاب یک مهارت بعنوان یکی از مهارت های اصلی ، روی سرعت پر شدنش تاثیر داره؟
مثلا آیا اینطوری هست که ما وقتی Acrobatic جزو مهارات فرعیمون باشه ، لازم باشه 50 بار بپریم که یک واحد مهارت بدست بیاریم ، ولی اگه جزو اصلیها باشه ، به 45 بار پرش نیاز باشه برای یک واحد مهارت نیاز داشته باشیم؟
اینطوری هست یا نه؟
البته اون یک مثال بود و در اون مثال ، موقعیت و ارتفاع و این چیزای همه ی پرش ها یکسان به حساب میاد.

این ها رو بگید تا برم سر اصل مطلب و در عوض براتون یک مطلب بذارم که کف کنید.

راستی ، در مورد تنظیمات پیشنهادی در صفحه ی 58 باید بگم من و سام فیشر هیچ چیز سیستممون مثل هم نیست ، شما چه جوری میگی من از تنظیمات اون استفاده کنم احمد جون؟
Poorna(Me) Sam Fisher <_> s
LGA 775 , P4 ,3GHz P4 478 , 2.8 MHz CPU
1 Gb 512 Mb RAM
GeForce 6200 , 256 Mb Radeon 9550 Graphic Card

سلام
خوب دوباره من اومدم
اول از احمد جان تشکر میکنم !
ولی توی جسد اون Count دو تا حلقه بود که من اشتباهی برداشته بودم !!!!!!!
پس bug نداشته !!
یکی میتونه درباره گروهها به خصوص گروه Blades توضیح بده ؟!
عضو بشم توش ؟!

:)

خوب خصوصیات گروه ها رو میتونی از خودشون بپرسی.
مثلا Thief Guilds دزدی میکنن ، Dark Brother Hood برای لذت و تفریح آدمای بیگناه رو میکشن و ... .
شما میتونی وقتی داری مثلا با یک عضو از Thief Guilds صحبت میکنی ، گزینه ی About Thief Guild یا Thief Guild رو بزنی تا در مورد گروه خودش نوضیح بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or