The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

اوهوم......
اون یارو نصف ارکه چطور؟اون سطح آموزشش چقدره؟
در مورد آرنا: سخته!!!!من فقط میتونم با جادو حریفم رو ببرم.نامرد رو تازه باید دوبار کشت چون از جادو برای ترمیم استفاده میکنه.درواقع میکنند.
گریم جون!!!من سلامتیم در حد باقالی بود.یعنی نشانگرش چسبیده بود به تهش!!!هرچی داشتم توی فتح قلعه کناریش از دست دادم.یه چیزی به دست آوردم به اسم حلقه مروارید مسی Copper Pearl Ring که هوز امتحان نکردم ببینم به چه دردی میخوره.جلوش که چیزی نزده بود.یعنی به هیچ دردی نمیخوره!!!
بهترین راه برای پول در آوردن از شرط بندی اینه که پول رو بدین به طرف.جیبشو بزنین و برین مسابقه رو تماشا کنین.حداقلش اینه که ضرر نمیکنین.طرفای شب هم بزنین که طرف میخواد بره.
آرنا کلا جای باحالیه برای پول در آوردن.مثلا همون صندوقه.من اول بازش کردم و بعد یادم افتاد که توی همین فروم راجع بهش گفته بودن!!!
برای اسلحه هم میرم پیش همون گنجی که اونروز احسان پیداکرده بود.اگر اگه موفق به فتح بشم.
خوب.
باسوال برمیگردم.
باتشکر....

سلام

نوشته شده توسط Meysam:
مشخصات سیستمم اینه
cpu intel 2.4
vga ati 9550GE
ram 256

اصولاً نباید مشکل داشته باشه توی Start
البته میزان Ram ت خیلی کمه و کلا با این حجم از Ram باید عملاً بی خیال Oblivion بشی.

چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه
احتمالاً اشکال باید از فایل های دیگه ی بازی باشه که به کپی کننده ی ایرانی مربوطه ...

بهر حال یه موردی
آخرین درایور ATi رو نصب داری یا نه؟؟؟

نوشته شده توسط poorna:
خوب ، من اول از همه تو نژاد خیلی بین Dark Elf و Imperial دو دلم.

اول از همه بگو ببینم آیا قبلاً با یکی از این دو نژاد رفتی با نه؟؟؟

اگه زحمتی نیست مشخصات هر کدوم رو بنویسید آخه تو صفحات قبل خیلی از جفتشون تعریف کرده بودید.

بهترین کار اینه که شما برای دونستن مشخصاتشون اول از همه Manual این بازی رو دانلود کنی.
توی صفحات قبل من خودم توی چندین sever متفاوت آپلود کردمشون که بر حسب دلخواه می تونی از یکیشون دانلود کنی.

ولی سوال من اینه که انتخاب یک مهارت بعنوان یکی از مهارت های اصلی ، روی سرعت پر شدنش تاثیر داره؟
مثلا آیا اینطوری هست که ما وقتی Acrobatic جزو مهارات فرعیمون باشه ، لازم باشه 50 بار بپریم که یک واحد مهارت بدست بیاریم ، ولی اگه جزو اصلیها باشه ، به 45 بار پرش نیاز باشه برای یک واحد مهارت نیاز داشته باشیم؟
اینطوری هست یا نه؟

نه فرقی نداره

راستی ، در مورد تنظیمات پیشنهادی در صفحه ی 58 باید بگم من و سام فیشر هیچ چیز سیستممون مثل هم نیست ، شما چه جوری میگی من از تنظیمات اون استفاده کنم احمد جون؟
Poorna(Me) Sam Fisher <_> s
LGA 775 , P4 ,3GHz P4 478 , 2.8 MHz CPU
1 Gb 512 Mb RAM
GeForce 6200 , 256 Mb Radeon 9550 Graphic Card

CPU هاتون فرق چندانی ندارن با هم
رم درسته موثره ولی به بقیه ی قطعات وابسته ست
در نهات کارت گرافیک هاتون هم در یه سطحه
شما کارت گرافیک خیلی قدرتمندی نداری
علاوه بر این نمی تونی بدلیل سری 6 بودن کارتت به خوبی از oldblivion استفاده کنی.
بنابراین تنظیمات برای سیستم شما مشابه همونیه که برای امید گفتم.
توقع خیلی بالاتری هم نباید داشته باشی
نهایتاً برای بهتر شونش باید بگم خودت با تنظیمات بازی کنی تا دستت بیاد
چون سیستم به سیستم فرق می کنه ...

نوشته شده توسط SamFisher:
یکی میتونه درباره گروهها به خصوص گروه Blades توضیح بده ؟!
عضو بشم توش ؟!

توی Blades مجبوری عضو بشی
اگر بخوای که به مارتین کمک کنی و در حقیقت Quest های اصلی رو بری

بقیه ی گروه ها هم عبارتند از:

Fighter Guild: که یه عده جنگجو هستن. ماموریت های خیلی جالبی نداره ولی از بیکاری بهتره :)

Thief Guild: که از اسمش معلومه و از بهترین گروه هاست و مزایای خوبی هم داره

Mage Guild: که اینم Quest های جالبی داره

Dark BrotherHood: که تبدیلت می کنه به یه قاتل حرفه ای

Arena: که توش می جنگی

نوشته شده توسط poorna:
Dark Brother Hood برای لذت و تفریح آدمای بیگناه رو میکشن و ... .
اين هرفتون كاملا غلطه چون اين گروه تشكيل شده از يك سري قاتلان كاملا حرفه اي كه براي پول آدم مي كشند.
بدين صورت كه هركسي كه مشكلي داره ميره توي شهر Bravil پيش lucky old lady statue و دعا ميكنه.
بعد night mother با listener صحبت مي كنه و جزييات رو به اون مي ده.

اين هرفتون كاملا غلطه چون اين گروه تشكيل شده از يك سري قاتلان كاملا حرفه اي كه براي پول آدم مي كشند.
بدين صورت كه هركسي كه مشكلي داره ميره توي شهر Bravil پيش lucky old lady statue و دعا ميكنه.
بعد night mother با listener صحبت مي كنه و جزييات رو به اون مي ده.
من برای این حرفم دلیل دارم و رو هوا حرف نزدم.
اون یارو سخنگو هه که میاد بهمون پیشنهاد عضویت میده ، یه کم ازش سوال و جواب کنی و در مورد گروهشون بپرسی ، بهت میگه :
We kill for profit, for enjoyment , and for the glory of the Dread father , Sithis , We are family.....
یعنی ما برای سود و لذت { آدم }می کشیم ، و به خاطر درخشییدن پدر وحشت سیتیس ......

اگه خواستی بگو تا با عکس بهت ثابت کنم ، OK ؟

اول از همه بگو ببینم آیا قبلاً با یکی از این دو نژاد رفتی با نه؟؟؟
آره با ایمپریال رفتم.

بهترین کار اینه که شما برای دونستن مشخصاتشون اول از همه Manual این بازی رو دانلود کنی.
توی صفحات قبل من خودم توی چندین sever متفاوت آپلود کردمشون که بر حسب دلخواه می تونی از یکیشون دانلود کنی.
بله ، من در صفحات قبل هم دیدم شما چند بار در چند سرور مختلف آپلود کردینش ، ولی باید بگم اون پرشین گیگ که کلا Download Acceleraator Plus ام ارور میده و فقط اون فایله رو میتونه بگیره که گفتید دو فایل رو به هم وصل میکنه.
اون آخری هم فیلتر شده بود.
شما اگه میشه بگو خودت از کجا گرفتی این فایل رو ، تا من هم از همون جا بگیرم و به زحمت نندازمت.
راستی این راهنما ، همون راهنمای تصویری گیم اسپاته که در صفحات اول تا پیک گفته بودید؟
شامل چه موضوعاتیه؟

نه فرقی نداره
پس اگر فرقی نداره نتیجه میگیریم که لزومی نداره حتما مهارت اصلیمون چیزی باشه که بهش نیاز داریم و باید چیزی باشه که سریع پر بشه تا لول آپ بشیم ، درسته؟
مثلا به مهارت تجارت همه نیاز دارن ولی خیلی سرعت زیاد شدنش کمه . پس بهتره به جاش مثلا Acrobatoc یا Athletic رو بذاریم که سرعت زیاد شدنشون بیشتره.
این چیزی که گفتم ، درست بود اساتید؟

CPU هاتون فرق چندانی ندارن با هم
رم درسته موثره ولی به بقیه ی قطعات وابسته ست
در نهات کارت گرافیک هاتون هم در یه سطحه
شما کارت گرافیک خیلی قدرتمندی نداری
علاوه بر این نمی تونی بدلیل سری 6 بودن کارتت به خوبی از oldblivion استفاده کنی.
بنابراین تنظیمات برای سیستم شما مشابه همونیه که برای امید گفتم.
توقع خیلی بالاتری هم نباید داشته باشی
نهایتاً برای بهتر شونش باید بگم خودت با تنظیمات بازی کنی تا دستت بیاد
چون سیستم به سیستم فرق می کنه ...
البته سی پی یو هامون خیلی با هم فرق دارن ، چون مال من LGA775 هست که خیلی از سی پی یو های معمولی 478 بهتره.
ولی به هر حال ممنون ، من خودم قبلا این کارو کرده بودم و فقط میخواستم نظر شما رو بدونم ، که فهمیدم.

در مورد آرنا: سخته!!!!
خوب ، شما برو به تنظیمات (option) بعد برو به gameplay بعد اونجا درجه ی سختی رو خودت تنظیم کن.
مزیت این بازی اینه که با تغییر دادن درجه ی سختی(حتی یک میلیمتر) همه چیز تاثیر می پذیرن.
مثل مقدار خونی که بر اثر ضربه ی شما به دشمن ، ازش کم میشه
مقدار خونی که در اثر ضربه ی دشمن به شما از خودتون کم میشه.
سطح هوش مصنوعی
سرعت حملات دشمن
و.........

اون یارو نصف ارکه چطور؟اون سطح آموزشش چقدره؟

اون Grand Champion آرنا هست و خیلی قویه.
شما وقتی از همه ی حریفان بردید و به درجه ی champion رسیدید ، باید به اون پیشنهاد بدید که بر سر لقب قهرمانی grand champion مبارزه کنید.
البته اون خودش یه هدف فرعی (quest) به شما میده که اگه قبل از مبارزه ی نهایی باهاش ، اون هدف رو انجام بدین ، خیلی به نفعتونه و می تونین رو آخرین درجه ی سختی هم شکستش بدید! جدی میگم.
ولی دلیلش رو نمی گم تا بازی بی مزه نشه. خودت برو quest رو ازش بگیز و انجامش بده.

یه چیزی به دست آوردم به اسم حلقه مروارید مسی Copper Pearl Ring که هوز امتحان نکردم ببینم به چه دردی میخوره.جلوش که چیزی نزده بود.یعنی به هیچ دردی نمیخوره!!!
هر وسیله ای که جادویی باشه و بدردی بخوره ، کنارش شکلش تو inventory تون (F2) یه دایره ی کوچیک به رنگ بنفش مایل به آبی مایل به نیلی (!) داره. در اون صورته که بدرد میخوره.

خوب آقا ، اون مطلبی که گفته بودم :
1-همون طوری که میدونید nernroot ها گیاه های نایابی هستن که بزور پیدا میشن. سخت بودن پیدا کردن اونا به قدریه که در قسمتی که رکورد ها و بعضی اطلاعات کلی از بازی رو به ما میده (F1 ، لبه ی آخر سمت راست) تعداد نیرنروت هایی که پیدا کردیم هم نشون میده.
من از یه جا لیست حدود 30 جا که برای پیدا کردن این گیاه مناسبه رو پیدا کردم.
اگه خواستین و توی اون Manual نیست ، بگید تا براتون بذارمش.
2- توی بازی کتاب هایی هستن که با باز کردنشون یک واحد به مهارت خاصی اضافه میشه.
همچنین آدمهایی که بعضی از مهارت ها رو آموزش میدن.
من از یه جا لیست این کتاب ها رو پیدا کردم ( برای هر مهارت 5 کتاب)
همچنین لیست آموزش دهنده ها رو با مکان زندگیشون.
اگه خواستید بگید تا این هم بذارم.

-همون طوری که میدونید nernroot ها گیاه های نایابی هستن که بزور پیدا میشن. سخت بودن پیدا کردن اونا به قدریه که در قسمتی که رکورد ها و بعضی اطلاعات کلی از بازی رو به ما میده (F1 ، لبه ی آخر سمت راست) تعداد نیرنروت هایی که پیدا کردیم هم نشون میده.
من از یه جا لیست حدود 30 جا که برای پیدا کردن این گیاه مناسبه رو پیدا کردم.
اگه ميشه لطف كنين جاشونو بگين چون من تو اون كوئست موندم.
من برای این حرفم دلیل دارم و رو هوا حرف نزدم.
اون یارو سخنگو هه که میاد بهمون پیشنهاد عضویت میده ، یه کم ازش سوال و جواب کنی و در مورد گروهشون بپرسی ، بهت میگه :
We kill for profit, for enjoyment , and for the glory of the Dread father , Sithis , We are family.....
یعنی ما برای سود و لذت { آدم }می کشیم ، و به خاطر درخشییدن پدر وحشت سیتیس ......

اگه خواستی بگو تا با عکس بهت ثابت کنم ، OK ؟
وقتي كه كوئست هاي قسمت dark brotherhood رو تموم كني مي فهمي منظورمو:cheesygri

من منظور شما رو فهمیدم.
شما میگی آدم هایی رو میکشن که مشکلی چیزی دارن . مثل بعضی از پرستار ها که بیمارهای لاعلاج رو میکشن و به خیال خودشون به فرد خدمت می کنن.
ولی این گروه اگر هم اینجوری باشه ، باز هم به خاطر لذت آدم میکشن و مشکلات یارو بهانست. این هم عکسش.
OOOOOOOOOOOOOOOO.jpg

اگه ميشه لطف كنين جاشونو بگين چون من تو اون كوئست موندم.
میگم ، ولی اینا محدودن . شما باید در حین انجام کوئست های دیگت ، به فکر این کوئست هم باشی . وگر نه این کوئست خیلی سخته.
در کل در نظر داشته باش که این گیاه ، پیش صخره های کنار آب می رویه.
این هم اون لیست :
* Just beyond your sewer exit at the start of the game

* In the Mages Guild well that's part of the Cheydinhal Recommendation quest

* Near the entrance to Wellspring Cave, east of Imperial City, on the opposite
shore of Lake Rumare

* In the Border Watch Inn (you visit Border Watch for Sheogorath's quest)

* On the southwestern shore of Lake Rumare, just south of Fort Virtue

* In Anvil, near the statue next to the main gate

* Dairihill's bedroom, Dairihill is the steward in Castle Anvil, you'll invade
her office during the Thieves Guild quest "Taking Care of Lex", her bedroom is
behind her office

* Next to the entrance to Redwater Slough, on the Panther River's easternmost
north branch

* Near the entrance to Tidewater Cave, at the southern end of Cyrodiil (beyond
Leyawiin)

* In the moat in the Arboretum of Imperial City

* Arch-Mage's quarters in Arcane University

* At the eastern end of the Old Bridge along the southern shore of Lake Rumare

* Near Culotte, an Ayleid ruin on the east shore of the Upper Niben

* On the top floor of Silverhome-on-the-Water in Bravil

* On the second floor of the Bravil Fighters Guild

* In the Wizard's Grotto, which is part of the Thieves Guild quest "Arrow of
Extrication"

* In Baenlin's bedroom in his house in Bruma (part of the Dark Brotherhood
"Accidents Happen" quest)

* At the mouth of the Panther River, near the wrecked ship

* Inside Fort Cedrian along the Carbolo River

* In Cheydinhal, on the island in the river that cuts through town

* In the Gilded Carafe, Imperial City, Market District

* In the captain's cabin of the Marie Elena, the northernmost ship docked at
Imperial City's Waterfront, part of the Dark Brotherhood quest "A Watery
Grave"

* Near the entrance to Welke, an Ayleid Ruin on the Panther River's
southernmost branch, two more are across the Panther from Welke

* Near the entrance to Fort Irony, on the west shor of Niben Bay south of
Bravil

* On the shore of Imperial City's Waterfront, just beyond the north section of
the docks, near the ship Marie Elena

* In the Smuggler's Cave under Castle Anvil

* In the Hunter's Run, the dungeon under Fort Grief, part of "Caught in the
Hunt"

* In Lord Rugdumph's Estate, part of the Fighters Guild quest "The Noble's
Daughter"

مرسی احمد جان
حالا یه سوال دیگه
میشه توی چند تا گروه عضو شد ؟!
یا فقط باید یکی رو انتخاب کرد !!!؟؟؟
گروه Blades که معلومه جاش کجاس . توی Bruma که میریم فکر کنم خود مارتین بود که میگفت عضو شو .
ولی مثلا گروه Thief رو از کجا عضو شم ؟!

ولی دلیلش رو نمی گم تا بازی بی مزه نشه. خودت برو quest رو ازش بگیز و انجامش بده.
میدونم چی میشه!!ولی دلم نمیاد.حیف نیست؟ارک روشنفکریه!!
کوئستش شاید اولین کوئست فرعیم بوده باشه.الان هم دارم با اون اسکلتها ور میرم تا تمومش کنم.
راستی.توی اون قلعهه چیز ارزشمندی هم وجود داره؟
آره با ایمپریال رفتم.
پس ایندفعه با دارک الف برو.تقریبا همه اینکارو میکنن!!!
شما اگه میشه بگو خودت از کجا گرفتی این فایل رو ، تا من هم از همون جا بگیرم و به زحمت نندازمت
ایشون فایل رو از تورنت گرفتن.چون تورنت برای خیلیها سخته پس یه جا آپلود کرد که ما هم بهره مند بشیم!!
سایتهای آپلود هم معمولا با دانلود منیجر ها مشکل دارن.با حالت معمولی دانلود کن.
شامل چه موضوعاتیه؟
فهرست منوال آبلیویون
این چیزی که گفتم ، درست بود اساتید؟
فعلا که اساتید غایبند!!!
تقریبا.
ببین.میجر اسکیلها اولا برای آپگرید شدن راحتترند و سریعتر آپگرید میشند.خود بازی میگه:
Major skills have base values of 25 and easier to increase than others and will determine when ypu level up.
پس میجر ها از 25 شروع میکنن.و همونایی که گفتم!!
بنابراین شما علاوه بر چیزهایی که سریع آپگرید میشند باید اسکیلهایی رو که خیلی مهمتر هستند براتون رو هم میجر بذارین.مثلا چیزی مثل Alchemy یا Blade رو باید میجر بذارین چون آپگرید شدشون رو خیلی لازم دارید.
البته بازم میگم که یادتون نره که اسکیلهای سریع رو انتخاب کنین.تا اونجا که من میدونم و تجربه کردم Acrobatics سریعتره.اگر هنگام راه رفتن هی بپر بپر کنین هم سرعت راه رفتنتون بیشتر میشه هم اسکیلش آپگرید میشه.
خوب ، شما برو به تنظیمات (option) بعد برو به gameplay بعد اونجا درجه ی سختی رو خودت تنظیم کن.
هیچوقت!!
این کار رو من مثل چیت زدن میدونم.همیشه بازی خلوصش روی Medium هستش.همون وسطه وسط!!
همین.
باتشکر....

نوشته شده توسط SUPERMHR:
7
هیچوقت!!
این کار رو من مثل چیت زدن میدونم.همیشه بازی خلوصش روی Medium هستش.همون وسطه وسط!!
همین.
باتشکر....
پس تنها کار اینه مهارت هایی که از اون تو آرنا استفاده می کنی رو زیاد کنی
مرسی احمد جان
حالا یه سوال دیگه
میشه توی چند تا گروه عضو شد ؟!
یا فقط باید یکی رو انتخاب کرد !!!؟؟؟
گروه Blades که معلومه جاش کجاس . توی Bruma که میریم فکر کنم خود مارتین بود که میگفت عضو شو .
ولی مثلا گروه Thief رو از کجا عضو شم ؟!
میشه
برای عضویت توی گروه Thieves باید یکی از گداها رو حسابی مخش رو بزنی ترجیها همون گدای جلوی Waterfront بعد جاشو می گه;)
--------------------------------------------
راستی یه سوال داشتم من شاید خواستم در آینده دور به عنوان یک جادوگر بازی کنم می خواستم بدونم بازار کشت و کشتارش(!) چطوره ؟ منظورم اینه میشه صدمه ای که با شمشیر به دشمن وارد می کنم با جادو هم بکنم؟

سلام به همگی
بابا یکی من رو ارشاد بده
من چند بار این سوئال رو مطرح کردم ؟؟
تو رو خدا دارم مجبور میشم بازی رواز اول برم با انجام اون همه کوئست ؟
من توی ماموریت the path of down موندم چون 4 تا کتاب رو فروختم میروم پیش اون مارمولکه میگه باید نمیدوم بری کتاب رو چک کنی ؟
تو رو خدا کمک کنید داره گریه ام میگیره ؟
می خوام از اول برم لولو 17 هست
اگه میشه قشنگ توضیح بدید
میدونم تکراریه ولی این لطف رو در حق من بکنید.

برای عضویت توی گروه Thieves باید یکی از گداها رو حسابی مخش رو بزنی ترجیها همون گدای جلوی Waterfront بعد جاشو می گه
OK
ولی یه سوال دیگه .
وقتی که داریم با یکی حرف میزنیم . اون پایین یه دکمه هست که عکس صورته . که بعد میزنیم یه دایره میاد . همون دیگه ؟!
خوب من هیچی از اون نفهمیدم !!!
باید با اون چیکار کنم برای کارهای مختلف ؟!

OK
ولی یه سوال دیگه .
وقتی که داریم با یکی حرف میزنیم . اون پایین یه دکمه هست که عکس صورته . که بعد میزنیم یه دایره میاد . همون دیگه ؟!
در مورد مخ زني هم اول بايد روي Bribe كليك كنيد تا عددش بالا بره مثلا 70 و هروقتي به عدد مورد نظر رسيدين كليد بايين Bribe كه فكر ميكم Start باشه رو بزنيد.
حالا ميرسيم به اصل كار:
براي مخ زني موس رو روي هر كدوم از اون ربع دايره ها ببرين طرف يه عكس العمل نشون ميده براي اينكه مخزني با موفقيت انجام شه به ترتيب از اعمالي كه نفرت داره تا اعمالي كه خيلي علاقه داره كليك كنيد:cheesygri
اميدوارم كمكتون كرده باشم.

OK
ولی یه سوال دیگه .
سلام امید.
البته من تازه دیروز بازی رو نصب کردم و با کلی مصیبت رو سیستم ذغالیم اجرا شد. حدوده 2 ساعت بازی کردم.
اون دایره که میگی موضوعاتی هست که راجع بهش صحبت میکنی. هر کسی از 2 نوع خوشش میاد از دو نوع بدش میاد(اینو مطمئن نیستم که برای همه ثابته یا برای افراد مختلف فرق میکنه یا نه) باید وقتی چیزایی که خوشش میاد پر تره اون حرفها رو بزنی و وقتی اوناییکه بدش میاد خالی تره اونا رو بگی. با اینکار اون عدد که وسط دایره هست (یه ربطی به صمیمیت داره) اضافه و کم میشه. به یه حدی که برسه یارو برات بلبل زبونی میکنه وگرنه لام تا کام راجع به چیزای مهم باهات حرف نمیزنن. این اون چیزی بود که تو این 2 ساعت فهمیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or