The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

خوب نباید می فروختی پسر خوب
باید اون 4 جلد کتابو داشته باشی تا ماموریت کامل بشه
حالا هم برو یه کتابفروشی توی Imperial City هست ببین داره اینا رو یا نه
در ضمن جالبه چون کتابهارو اجازه نمی ده بفروشی چون موردی از Quest هستش ...

راستی کارت گرافیکت چی شد، خوب کار می کنه ؟؟؟

در مورد کارت گرافیک من با fx 5300 با oldbilivon بازی کردم خوب بود. (البته توی سیستم دوستم توی خونه مجردیمون :-" . وقتی اومدم خونه روی سیستم خودم روی 6600 gtx بازی کردم اونم خوب بود ولی چون رم سیستم 512 بود خیلی گیر میداد تا جاییکه نزدیک بود کارتم بسوزه :(( :(( حالا دارم روی سیستم قدیمیه ati 9200 se با oldbilivion بازی میکنم راضیم من اصولا زیاد به گرافیک بازی اهمیت نمیدم .:cool: اوایل چرا خیلی دوست دارم آخرین درجه رو بازی کنم اما بعد ازیه مدت دوست دارم روند بازی خوب باشه;) که ابلیویون خوب که نه عالیه

پس چرا واسه من شد راحت فروختم ؟؟؟:eek:
حالا بعد متن کامل کوئست رو میزارم.
توی اوت کتاب فروشی رفتم نبود.
البته من کتاب ها رو نشون اون مارمولکه دارم بعد یه روز فکر کنم صبر کردم که کوئست آپدیت شد و آلان هیچ چیزی توی نقشه نیست . وقتی هم میرم پیش اون مارمولکه توی میج گاید جوابم میکنه.

حالا زیاد مهم نیست آخه دارم از اول میرم :eek:

این چهارمین باریه که دارم از اول میرم باورتون میشه ؟؟؟
یه بار که خون آشام شدم.
یه بار ویندوز عوض کردم
این دفعه هم به مشکل برخوردم.
می خوام از اول طبق صول برم جلو؟؟ ولی حیف ..... نزدیک 40 تا کوئست فرعی انجام داده بودم.

میخواستم از دوستان بپرسم.من میخوام یه جنگجو باشم که بتونه دزدی کنه و البته لول آپ خوبی داشته باشه
نژاد هم که معلومه امریال چون هر سه دفعه قبل رو امپریال برداشتم خوبه (دوست ندارم جک جونور بشم)

می خواستم بگید چه جور ماجور هایی بردارم که هم بدرد بخوره هم زود لول ام بره بالا
راستی تا حالا کسی توی بازی گرگینه ( همون که شب چهاردهم وقتی ماه کامل میشه گرگ میشه :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: گفتم خون آشام هست تک شاخ هست شاید اینم باشه ..

آخرین ویرایش:
سلام

نوشته شده توسط mohandes_register:
سلام.
من الان تو Paradis هستم.بعد یکی از اون شیاطین اومد صحبت کرد باهام منم ازش یه ماموریت گرفتم واسه آزادیه یه دیو.بعد من الان آزادش کنم یا نه این یارو شیطانرو بکشم؟

هر طور که دوست داری
می تونی بری آزادش کنی و بعد اون یارو رو بکشی، می تونی هم همون اول بکشیش (من همون اول کشتمش)
ولی در هر دو صورت باید بکشیش تا اون Shackle رو بدست بیاری که بتونی با کمکش وارد حفره بشی. ;)

-----------------------------------------------------------------

نوشته شده توسط poorna:
مند هم همین رو گفتم.
بابا شما چی فکر کردید؟ فکر کردید من ...........؟
من هم گفتم که میدونم . اون manual ی که همراه بازی ارائه میشه ، کتابچه ایه که بازی رو آموزش داده به طور کلی . یعنی کلیات بازی رو گفته.
ولی اون چیزی که سایتی مثل گیم اسپات ارائه میده ، اهنمای پشت سر گذاشتن مراحله. راهنمای قدم به قدم بازی.
اون گیم اسپاتی هم که پرسیدم ، گفتم شاید گیم اپات خودش یه همچین چیزی داده باشه برای بازی به این عظیمی. OK ؟
در ضمن بهتره بدونی بیشتر FAQ/Walkthrough ها ، یه چیزی اولشون قبل از شروع راهنمای قدم به قدم دارن که تو مایه های همون منواله. مثلا من خودم 4 تا برای آبلیویون دارم که دوتاشون اولشون همون جوری در مورد مهارات و آیکون ها و کلا کلیات بازی یه توضیح مختصری دادن.

واقعاً داره حوصلم از تکرار مکررات سر میره
پسر خوب
اگر شما اینقدر دانایی و همه چی رو میدونی
چرا می پرسی که وقت من و بقیه رو هم تلف کنی

Manual یعنی یه کتابچه که کمپانی سازنده ی اون کالا حالا هرچی که هست ارائه میده همراهش
توی جعبه ی اتو بخار هم هست
همراه هواپیما هم هست
همراه یه NMR 900 هم هست

در ضمن من هیچ گاه سعی نکردم از Walkthrough استفاده کنم
هیچ وقت
شما اگه دوست داری برو استفاده کن
فرقش رو هم نگه دار برا خودت
چون برا من Walkthrough و Game Guide و ... هیچ فرقی با Cheat نداره

ای بابا .
من اینا رو میدونم بخخخخخدا .
ولی منظور سوالم خوب بشما منتقل نمیشه. بذار با یه روش دیگه سوال رو مطرح کنم.
روش زندگی و ریس و نژاد و ... همشون متغیر هستن. درسته؟
خوب ، حالا ما اگه همه ی این متغیر ها رو ثابت فرض کنیم ، و تنها پارامترمون این باشه که {انتخاب شدن یک اسکیل به عنوان میجر ، تاثیری رو سرعت پر شدنش میزاره یا نه } ، اون موقع چی؟
یعنی همه ی متغیر ها مثل روش زندگی و ریس و نژاد و ... کاملا ثابت هستند. حالا انتخاب شدن یک اسکیل به عنوان میجر ، تاثیری رو سرعت پر شدنش میزاره یا نه ؟
این آقای SUPERMHR منظورم رو خوب فهمید. اگه میشه اون هم یه توضیحی بده سوال من رو.
آها .... آها ....فهمیدم چه جوری سوالم رو بیان کنم...
فکر کنید تو بازی اصلا نژاد های مختلف و روش زندگی و این چیزا نداریم و فقط میتونیم مهارات اصلیمون رو انتخاب کنیم . یعنی بازی یک اکشن کاملا خطی مثل مکس پین باشه و ما فقط بتونیم Major Skills رو انتخاب کنیم . اون موقع ، بین مهارتی که بعنوان اصلی انتخاب میشه ، با مهارتی که فرعیه ، تفاوتی هست از نظر سرعت زیاد شدن یا نه؟

من از همون اول فهمیدم چی می گی
ولی جواب سوالت کمی پیچیده ست
و گاهی نمی شه فاکتور ها رو حذف کرد
مثل اینجا که نسل یه چیز اجتناب ناپذیره
باید توانایی ها رو در نظر بگیری
اونوقته که به جوابت می رسی
و این با مکس پین هیچ فرقی نداره
چون مکس هم یسری توانایی خاص داره مثلاً هوش و یا قدرت بدنی
چرا نمی خوای درک کنی RPG پیچیده تر از اونه ؟؟؟

نوشته شده توسط خودم:
و این یعنی که:
بله
کمی فرق دارن با هم

Manual هم میگه:
Major Skills have base values of 25 and are easier to increas than other skills
Minor skills have base values of 5 and increase more slowly than major skills

حالا جالبته که اگر Skill جزء مواردی باشه که Skill Bonus داشته باشه برای اون نسل، مقدار Base بالاتری داره.
مثلاً برای Speech Craft در Imperial ها اگر Major باشه مقدار اولیه 40 و اگر Minor باشه 15 ست.
و این مسلمه که هر چه Level یک Skill پایین تر باشه اون Skill سریعتر رشد می کنه
ولی اگر بگیم که دو تا Imperial هر دو Speech Craft 40 دارن یکی توی Major و یکی توی Minor حالا به Level کلی هم ربط پیدا می کنه، ولی در کل اونی که توی Major داره وراجیش سریعتر می تونه رشد کنه.

خواهشا دیگه این بحث رو ادامه نده
چون آخرین مرتبه ایه که من اینا رو میگم

در اصل میخوام یه دانشمند روشن فکر محبوب باشم ،ولی برای انجام کارهای بازی باید یه جنگوی فیزیکی (شمشیرزن) باشم ، که خوب دزدی کنه. اگه میشه که سه تاش با هم.

یه Dark Elf و ترجیحاً Male
با مشخصات:
Blade
Destruction
Sneak
security
Acrobatics
Athletics
Alchemy
می تونی یکی از Acrobatics و یا Athletics رو با Light Armor جانشین کنی ولی من این توصیه رو نمی کنم
Birth Sign رو هم یا Warrior بردار و یا فکر کنم اسمش Mage یا Magic بود. بهر حال 50 واحد با مقدار Magicka اضافه می کرد این دومی.
دو تا Attribute ت هم Strength و Intelligence بزار

-----------------------------------------------------------------

نوشته شده توسط MOH3N:
میخواستم از دوستان بپرسم.من میخوام یه جنگجو باشم که بتونه دزدی کنه و البته لول آپ خوبی داشته باشه
نژاد هم که معلومه امریال چون هر سه دفعه قبل رو امپریال برداشتم خوبه (دوست ندارم جک جونور بشم)

دقیقاً مثل Skill هایی که برای محمد رضا (hellgate london) توی صفحات اخیر گفتم

واقعاً داره حوصلم از تکرار مکررات سر میره
پسر خوب
اگر شما اینقدر دانایی و همه چی رو میدونی
چرا می پرسی که وقت من و بقیه رو هم تلف کنی

Manual یعنی یه کتابچه که کمپانی سازنده ی اون کالا حالا هرچی که هست ارائه میده همراهش
توی جعبه ی اتو بخار هم هست
همراه هواپیما هم هست
همراه یه NMR 900 هم هست

در ضمن من هیچ گاه سعی نکردم از Walkthrough استفاده کنم
هیچ وقت
شما اگه دوست داری برو استفاده کن
فرقش رو هم نگه دار برا خودت
چون برا من Walkthrough و Game Guide و ... هیچ فرقی با Cheat نداره
عزیز من
دلبندم
عزیز دلم
گلم
شما الان خسته شدی ، من از دو پست قبل خسته شده بودم بخدا.
من هیچ سوالی در مورد manual و FAQ نکردم بخدا.
من هی پست میدم که بگم می دونم اینا چی هستن و چه فرقی دارن ، شما باز توضیح میدی.
به پیر به پیغمبر من سوال نکردم که منوال و واک ترو walkthrough چی هستن یا چه فرقی دارن.
فقط در 2 صفحه قبل پرسیدم این چیزی که آپلود کردین همون مال گیم اسپاته ، که شما گفتید نه من هم فهمیدم. اون جا دقت نکرده بودم و اون سوال رو پرسیدم ، ولی به جز اون در دفعات دیگه هربار فقط اومدم بگم که من خودم فرق اینا رو میدونم ، شما باز دوباره توضیح دادین.:(

من از همون اول فهمیدم چی می گی
ولی جواب سوالت کمی پیچیده ست
و گاهی نمی شه فاکتور ها رو حذف کرد
مثل اینجا که نسل یه چیز اجتناب ناپذیره
باید توانایی ها رو در نظر بگیری
اونوقته که به جوابت می رسی
و این با مکس پین هیچ فرقی نداره
چون مکس هم یسری توانایی خاص داره مثلاً هوش و یا قدرت بدنی
چرا نمی خوای درک کنی RPG پیچیده تر از اونه ؟؟؟
Manual هم میگه:

حالا جالبته که اگر Skill جزء مواردی باشه که Skill Bonus داشته باشه برای اون نسل، مقدار Base بالاتری داره.
مثلاً برای Speech Craft در Imperial ها اگر Major باشه مقدار اولیه 40 و اگر Minor باشه 15 ست.
و این مسلمه که هر چه Level یک Skill پایین تر باشه اون Skill سریعتر رشد می کنه
ولی اگر بگیم که دو تا Imperial هر دو Speech Craft 40 دارن یکی توی Major و یکی توی Minor حالا به Level کلی هم ربط پیدا می کنه، ولی در کل اونی که توی Major داره وراجیش سریعتر می تونه رشد کنه.

خواهشا دیگه این بحث رو ادامه نده
چون آخرین مرتبه ایه که من اینا رو میگم

عزیز من ، فهمیدم.
شما چیزیت میشد اگه از اول همون دو تا جمله ی زیر رو میذاشتین که من هم اینقدر سوال نکنم؟

هر مشکلی داشتم و نداشتم با همین دو تا جمله حل شد. دمت گرم.
ایشالله دانشگاه رفتنت.(اگه نِمیری)
ایشالله زن گرفتنت. (اگه نداری)
ایشالله هر مشکلی داری خدا کمکت کنه.
ایشالله هر گره ای به کارت افتاد خدا بازش کنه.
ایشالله............

یه Dark Elf و ترجیحاً Male
با مشخصات:
Blade
Destruction
Sneak
security
Acrobatics
Athletics
Alchemy
می تونی یکی از Acrobatics و یا Athletics رو با Light Armor جانشین کنی ولی من این توصیه رو نمی کنم
Birth Sign رو هم یا Warrior بردار و یا فکر کنم اسمش Mage یا Magic بود. بهر حال 50 واحد با مقدار Magicka اضافه می کرد این دومی.
دو تا Attribute ت هم Strength و Intelligence بزار
ایول خوب بود ، ولی من با اون دو تا جمله ای که بهم گفتی ، فهمیدم که یک مهارت رو نباید فقط به این خاطر که سرعت افزایشش زیاده به عنوان اصلی انتخاب کرد.
پس به نظرت بهتر نیست Athletics و Acrobatic رو برداریم ، به جاش Armorer و HeavyArmor بذاریم؟
همچنین باید بگم به شخصه ، زیاد معجون درست نمیکنم و از معجون هایی که همه جا هست برمیدارم ( که کاملا نیازم رو رفع میکنن) و سلامتیم رو هم همیشه با جادو پر میکنم.پس اگر اجازه بدی به جایAlchemy ، مهارت Restoration رو بردارم.
بهتر نیست؟ نظرت رو نمیگی؟

-------------------------------
بی زحمت یه راهی هم بگو که مهارت تجارت رو پر کنم. شما خودت کدوم مغازه ها رو برای خرید و فروش پیشنهاد میکنی؟
همچنین اگه بفرمایی در Haggle چه کار کنیم تا مغازه داره بیشتر کوتاه بیاد چکار کنم ممنون میشم.

------------------------------
ازت میخوام اگه ناراحتی یا کینه ای از من به دل داری پاک کنی احمد جان ، چون من شما رو دوست دارم.:love:

سلام

نوشته شده توسط poorna:
ولی من با اون دو تا جمله ای که بهم گفتی ، فهمیدم که یک مهارت رو نباید فقط به این خاطر که سرعت افزایشش زیاده به عنوان اصلی انتخاب کرد.
برعکس
Manual در ادامه میگه:
and will determaine when you level up

این یعنی یه Major Skill باید سریع باشه توی Level up شدن تا بتونه Level کلی رو هم سریع ببره بالا مثلاً برای من Alchemy این کارو می کرد ...

پس به نظرت بهتر نیست Athletics و Acrobatic رو برداریم ، به جاش Armorer و HeavyArmor بذاریم؟

نه
چون هر دوی اینایی که گفتی کند هستن و باعث می شن که Level Up شدن کلی به تاخیر بیفته

همچنین باید بگم به شخصه ، زیاد معجون درست نمیکنم و از معجون هایی که همه جا هست برمیدارم

منم معجون های خودمو نمی خوردم
می فروختمشون
علت اینکه میگم سادست اینه که به مرور در بازی گل و بوته از اینور و اونور جمع می کنی
بعد وقتی زیاد شد میای سراغشونو توی کمتر از 5 دقیقه بیشتر از 200 بطری معجون می سازی که یه دفعه مثلاً توی خود Alchemy تا 20 درجه افزایش و در Level کلی یهو 2 لول می ری بالا.
و این خیلی خوبه

سلامتیم رو هم همیشه با جادو پر میکنم.پس اگر اجازه بدی به جایAlchemy ، مهارت Restoration رو بردارم.

اینا که انتخابهای من نیست
انتخابهای خودته
در ضمن توی Level های بالا قدرت بدنیت اینقدر زیاد میشه که نمی تونن زیاد بهت صدمه ای بزنن و بعد از یه مدت افسون های Healing بی کاربرد میشن چون سرعت کمی دارن
در ضمن از اینور و اونور می تونی کلی Potion of Healing پیدا کنی
من یادمه حدود 800 تا Strong Potion of Healing توی خونه م داشتم ولی همونا رو هم استفاده نمی کردم ازش
در کل توی نبرد ها استفاده از جادو برای ترمیم وقت گیره و در ضمن سطح بالایی از ذخیره ی جادویی می خواد ...

بی زحمت یه راهی هم بگو که مهارت تجارت رو پر کنم

Mercantile خیلی دیر Level up میشه
ولی کاربردیه
بهر حال بهترین راه دوکاره:
1: استفاده از Instructor ها
2: بزنی تو خط دزدی و فروشش به Fence ها و یا فتح غار و فروشش به Merchant های عادی
البته دو سه تا بازرگان خوب توی زمینه ی سلاح و زره توی Imperial City Market هست ولی همشون خوبن

همچنین اگه بفرمایی در Haggle چه کار کنیم تا مغازه داره بیشتر کوتاه بیاد چکار کنم ممنون میشم.

بر میگرده به قابلیت Speech Craft
در ابتدا باید اون بازرگان رو خوب مخشو بزنی تا Disposition ش بره بالا
از 80 به بالا
وقتی خرید هات ازشون بره بالا تا 100 هم افزایش پیدا می کنه
علاوه بر اون می تونی از افسون Charm استفاده کنی (فرم Target با مدت زمان حداقل 30 ثانیه و قدرت متوسط) تا بطور موقت Disposition رو زیادش کنه

در نهایت هم مغازه دارا توی Haggle به یه Pick می رسن که ازش بالاتر نمی رن که معمولا حدودای 70 درصده

البته Fence های Theif Guild بهتر ازت می خرن زمانی که ماموریت های Thief Guild رو تموم کنی و Gray Fox بشی.
علاوه بر اون پس از Listener شدن توی Bark BrotherHood یه دختره ای عضو اونجا میشه که تا 300 سکه Fence ه، ولی درصد Haggle ش تا 85 بالا میره و جون میده برا فروش معجون و خرت و پرت های کم ارزش.

اگه ناراحتی یا کینه ای از من به دل داری
;)

برعکس
Manual در ادامه میگه:
and will determaine when you level up

این یعنی یه Major Skill باید سریع باشه توی Level up شدن تا بتونه Level کلی رو هم سریع ببره بالا مثلاً برای من Alchemy این کارو می کرد ...
ممنون.
ولی من نگفتم که کلا سرعت رو کنار بذاریم.
من میگم یک مهارت بدرد نخور مثل Athletic رو نباید صرفا بخاطر سرعتش برداشت.
چون بالاخره مهارت های اصلی ما از عدد بالاتری شروع میشن و زودتر آپگرید میشن.
پس مهارتهای اصلی ما باید مهارتهایی باشن کهبیشتر بهشون نیاز داریم و سرعت خوبی هم دارن.
Acrobatic و Athletic سرعتشون خیلی بالاست ، ولی هیچ وقت بدرد نمیخورن.
مثلا آتلتیک برای اینه که سرعتمون توی شنا و دویدن بیشتر باشه و نفسمون رو سریعتر بدست بیاریم.
همین طور آکروباتیک برای اینه که پرش های طولانی تری داشته باشیم و از پزش های بلند کمتر آسیب ببینیم.
میبینیم که این دو تا اصلا کاربردی نیستن.

نه
چون هر دوی اینایی که گفتی کند هستن و باعث می شن که Level Up شدن کلی به تاخیر بیفته
نه اتفاقا سرعت زره سنگین خیلی خیلی زیاده.
راه پر شدنش هم اینه که زره سنگین بپوشی و بذاری بهت ضربه بزنن.
مثلا موش ها رو نکشی و بذاری بهت آسیب بزنن.
من دفعه ی قبلی که بازی میکردم ، وقتی همه ی مهارتهام در حد Appierece بودن و فقط دو سه تا از مهارتهام روی journeyman بودن ، زره سنگینم روی Expert بود.
یعنی heavy armor ام روی 75 بود و نزدیک ترین مهارت قبلش ، 62 بود(Illusion). عکسش رو هم دارم. اگه باورتون نمیشه بذارم رو سایت.

منم معجون های خودمو نمی خوردم
می فروختمشون
علت اینکه میگم سادست اینه که به مرور در بازی گل و بوته از اینور و اونور جمع می کنی
بعد وقتی زیاد شد میای سراغشونو توی کمتر از 5 دقیقه بیشتر از 200 بطری معجون می سازی که یه دفعه مثلاً توی خود Alchemy تا 20 درجه افزایش و در Level کلی یهو 2 لول می ری بالا.
و این خیلی خوبه
OK
اینا که انتخابهای من نیست
انتخابهای خودته
نه بابا ، این چه حرفیه ، شما اختیار داری.

فقط مهارت ها موندن که همون جا که باید انتخاب کنیم save کردم تا مشورت نهایی رو با شما بکنم.
specialization رو چی بردارم؟ جادو ، مبارزه ، یا مخفی کاری؟
من خودم مد نظرم مخفی کاریه. شما هم نظرت رو بگو.

دو تا ویژگی اولیه رو هم همون جوری که شما گفته بودی Inteligence و strengh

6 تا از مهارت ها هم قطعی شدن:
Alchemy
Blade
Destruction
Sneak
Security
Armorer -------------->به این دلیل که من همیشه میرم چند تا جا رو کشف و پاکسازی میکنم ، بعد از 4 ، 5 روز برمیگردم شهر. در این بین هم زره هام خیلی آسیب میبینن و من نمیتونم دم و دقیقه برگردم شهر تا زره هام رو برام تعمیر کنن. همیشه وقتی سلامتی وسایلم به حدود 50 میرسه همه رو با هم تعمیر میکنم و دو یا 3 تا مهارت میگیرم.

البته اگه نظری روی این 6 تا داری بگو .

حالا روی هفتمی سردرگمم. نمی دونم چی بردارم. هر چی باشه Athletic و Acrobatic نباشه.
خودم مد نظرم زره سنگین هست. شکا هم به نظر من چون همیشه ردا میپوشی زیاد به این علاقه ای نداری.

لطفا زودتر نظرت رو بگو چون عجله دارم و چند روزه بازی نکردم.
فقط منتظر تاییدیه ی شما هستم. اگه میشه تا شب نظرت رو بگو.

موفق باشی.

سلام

نوشته شده توسط poorna:
میبینیم که این دو تا اصلا کاربردی نیستن.

اتفاقاً کاربردی هستن چون روی میزان Fatigue اثر دارن
علاوه بر اون سرعت مهمه

نه اتفاقا سرعت زره سنگین خیلی خیلی زیاده.
راه پر شدنش هم اینه که زره سنگین بپوشی و بذاری بهت ضربه بزنن.
مثلا موش ها رو نکشی و بذاری بهت آسیب بزنن.
من دفعه ی قبلی که بازی میکردم ، وقتی همه ی مهارتهام در حد Appierece بودن و فقط دو سه تا از مهارتهام روی journeyman بودن ، زره سنگینم روی Expert بود.
یعنی heavy armor ام روی 75 بود و نزدیک ترین مهارت قبلش ، 62 بود(Illusion). عکسش رو هم دارم. اگه باورتون نمیشه بذارم رو سایت.

چرا باور نکنم
من Heavy Armor م بالاتر از این بود ولی بکمک Instructor ها !!!

بهر حال من پوشیدن Robeها رو پیشنهاد می کنم
اگر بخوای دزد باشی باید مثل پر سبک باشی
و همچنین وزن زیادی صرف لباست نشه
چونکه می خوای بری دزدی و وسایلو با خودت برگزدونی
حساب کن که یه Heavy Armor کامل 150 واحد وزن می طلبه
و این یعنی وقتی می ری دزدی و یا فتح باید از 150 واحد وزنی اجناس گرانبها صرف نظر کنی
بهر حال
خود دانی

specialization رو چی بردارم؟ جادو ، مبارزه ، یا مخفی کاری؟

من نظرم Sneak ه

6 تا از مهارت ها هم قطعی شدن:
Alchemy
Blade
Destruction
Sneak
Security
Armorer -------------->به این دلیل که من همیشه میرم چند تا جا رو کشف و پاکسازی میکنم ، بعد از 4 ، 5 روز برمیگردم شهر. در این بین هم زره هام خیلی آسیب میبینن و من نمیتونم دم و دقیقه برگردم شهر تا زره هام رو برام تعمیر کنن. همیشه وقتی سلامتی وسایلم به حدود 50 میرسه همه رو با هم تعمیر میکنم و دو یا 3 تا مهارت میگیرم.

با اون 5 تای اول موافقم ولی Armorer رو نه
چون می تونی از Minor هم دنبالشو بگیری
مثل خود من ...

می تونی هنوز روی Speech Craft و یکی از اون دوتا فکر کنی

اگر هم خواستی Armor برداری حتماً Light Armor رو بردار چون یکی از تخصص های نسل Dark Elf همین رزه سبکه. وزن کمتری رو هم می گیره و بهتره

بهر حال من نمی دونم چی بگم؟؟؟
تصمیم با خودته

هر مشکلی داشتم و نداشتم با همین دو تا جمله حل شد. دمت گرم.
وحید جون تا حالا میدونستی که چقدر نامردی؟!!! :D
خوب مرد مومن!!!من هم که صفحه قبل عین همین جمله رو از توی منوال بهت دادم.ناشکر!!!
و مسلم اینه که من در زمانی که شما جوابتو می فرستادی من داشتم تایپ می کردم
اینی که میگم اصلا ولش کن.
فاصله بین پست من و شما حدود 2 ساعتی هست!!!!;)
در کل!!! تو این یکی دوتا صفحه بهم ظلم شد!!!
راستی.بالاخره خونه رو خریدم!!!
فقط صندوق چقدر گرونه!!!اونموقع اعصابم خورد شد(حوصله نداشتم دوباره برگردم آرنا) اومدم بیرون رفتم تو گوست ریکن تا عقده ام رو سر مکزیکی ها خالی کنم!!!!!(حال میکنی منطق رو؟!)
Peak ;)

بچه ها من یه کارکتر مرد برداشتم که یک Nord هستش و ریسش یا ماه تولدش:blushing: Warrior هست و Major Skills های من به شرح زیر میباشد:
Armorer .Blade.Block.Heavy Armor.Restoration.Security.Sneak
به نظر شما انتخاب های درستی کردم؟
راستی یه چیزی 2 مجور اسکیل من اصلآ ترقی نمیکنن یکیش Armorer و دیگری Restoration هست.باید چکار کنم تا برن جلو؟
و یه سوال میشه بگید بعضی از زره ها مثلآ زره ی مخصوص سربازان شهر کواچ اصلآ نمیشه اونا را با چکشی مکشی درستشون کرد و نمیدونم باید چطوری اونا را سالم کنم ؟
________
راستی تو یکی از مرحله ها دیدم آرماند همونی که تو گروه دزد هاست و شبها مشعل به دسته لو رفته و تمام سربازا ریختن دور بر خونش که من یکسری کار کردم و اون بی گناه اعلام شد و از مخفیگاش آمد بیرون
حالا سوال اینجا مطرح میشه که آیا من کاری کردم که آرماند لو رفته یا اصلآ داستان بازی اینچنین بوده؟(آخه من عذاب وجدان گرفتم و فکرمیکنم تخصیر کار من بودم:(( )
________
و حالا یک حرف بی ربط:
کسی تا حالا تونسته Umbra's Ebony را کشته نامرد خیلی قویه ولی من بالاخره کشتمش:cool:
________
ور در آخر باید بگم که در کنار هر شهر 2-3 دروازه ی آبلیوین باز شده ولی من یکیشون را که میبندم شاه اون شهر راضی میشه تا به من نیرو بده تا به کمک شهر براما بریم حالا تکلیف دیگر دروازه ها چی میشه آیا باید تمام دروازه ها را بست (آخه خیلی زیادن و الان برای من تکراری و خسته کننده شدن)

راستی یه چیزی 2 مجور اسکیل من اصلآ ترقی نمیکنن یکیش Armorer و دیگری Restoration هست.باید چکار کنم تا برن جلو؟
برای Armorer باید با چکش زره و شمشیر و این چیزات رو تعمیر کنی
برای Restoration هم باید با افسون زیاد شدن سلامتی

و یه سوال میشه بگید بعضی از زره ها مثلآ زره ی مخصوص سربازان شهر کواچ اصلآ نمیشه اونا را با چکشی مکشی درستشون کرد و نمیدونم باید چطوری اونا را سالم کنم ؟
باید توی مهارت Armorer پیشرفت کنی تا بتونی چیزای جادویی رو تامیر کنی

من با سوال برگشتم
1- اون کشتی ها که کنار اسکله هستن جریانشون چیه؟
ما نمی تونیم کاری باهاشون بکنیم؟

2- وقتی مثلا یک موش به ما حمله میکنه و ما یک بیماری ازش میگیریم مثل drain personality ، چطوری خوب میشیم؟

3- وقتی که مواد اولیه ی ما چند خاصیت دارند ، مثلا یک خاصیت خوب و یک خاصیت بد ، وقتی باهاشون معجون درست کنیم ، معجون همون دو خاصیت رو خواهد داشت؟

4- این Detect Life که خاصیت بعضی از مواد و معجون ها هست کارش چیه؟

5- ضریب اون 8 تا ویژگی که بعد از لول آپ باید 3 تاشون رو انتخاب کنیم ، فقط به مهارت های اصلی ای که افزایش داده میشن بستگی داره؟ به مهارت های Minor بستگی نداره؟

6- این یکی رو خیلی تو کفش موندم. توی بازی جوهر ، قلم پر ، قلمو ، رنگ های مختلف ، کاغذ سفید و همه جور وسایل طراحی و نقاشی وجود دادن.
ما نمیتونیم بوسیله ی اونا نامه بنویسیم و یا نقاشی کنیم؟
احتمالا میشه. اساتید لطفا یکم ور برن ته و توی قضیه رو در بیارن.

7- همون طوری که ما با مردم صحبت میکنیم و بهشون هدیه میدیم تا بیشتر دوستمون داشته باشن )Bribe( ، مردم این کار رو در مورد ما نمی تونن بکنن؟

8- قضیه ی اون تریلری که قبل از اومدن بازی عرضه شده بود چی بود؟ همون که یارو سگش رو میزنه. من که تو بازی ندیدم کسی سگ نگه داره که بخواد کتکش بزنه.

9- این یکی رو هم خیلی تو کفش موندم. این بازی به این گستردگی و بزرگی ، یه نقص خیلی عمده داره که واقعا نمی دونم چه جوری سازندگان ولش کردن همین جوری باشه.
این نقص خیلی بزرگه ... اونقدر بزرگه که ... نمی دونم چه جوری بگم.
اگه کسی تونست بگه این نقص بزرگ چیه؟ من خودم میدونم ، ولی میخوام ببینم کسی به جز من به این موضوع پی برده؟ اگه کسی تا حالا نفهمیده باشه که خیلی................................

10- بعضی اوقات وقتی به یک جهت خاص نگاه میکنم همه چی بهم میریزه. یعنی رنگ ها قاطی میشن و تصویر صفحه صفحه میشه و کلا خیلی ناجور میشه.ولی وقتی از اون جهت روی برمیگردونم همه چی درست میشه.
این اشکال از چیه؟ اگه خواستید بگید تا عکسش رو بذارم.

نوشته شده توسط poorna:
من با سوال برگشتم
2- وقتی مثلا یک موش به ما حمله میکنه و ما یک بیماری ازش میگیریم مثل drain personality ، چطوری خوب میشیم؟

3- وقتی که مواد اولیه ی ما چند خاصیت دارند ، مثلا یک خاصیت خوب و یک خاصیت بد ، وقتی باهاشون معجون درست کنیم ، معجون همون دو خاصیت رو خواهد داشت؟
2.بر اثر مرور زمان خوب ميشه
3.هميشه خوص معجون خواص مشترك چند ماده ايه كه با هم قاطي مي كنين

سلام خدمت همگی من نمی دونماین جا را چ کار کنم
رفتم و یک دروازه را بستم و مارتین اومده دنبالم باید کجا ببرمش
من یک مرحله از دستور های گروه دزد ها را انجام دادم حالا باید کجا پیداشون کنم با یک زنه مسابقه دادم یک کتاب دزدیدم اولین مسابقه بود

من اومدم با کلی سوال.
1.من بازی رو فکر کنم تموم کردم چون مارتین الان شده اژدهای سنگی.بعد میخواستم ببینم این به شکله عادی بر میگرده یا نه من باید کاره خاصی انجام بدم یا نه.راستی اون لباسه مخصوصشم گرفتم...

نوشته شده توسط Monirzadeh:
سلام خدمت همگی من نمی دونماین جا را چ کار کنم
رفتم و یک دروازه را بستم و مارتین اومده دنبالم باید کجا ببرمش
من یک مرحله از دستور های گروه دزد ها را انجام دادم حالا باید کجا پیداشون کنم با یک زنه مسابقه دادم یک کتاب دزدیدم اولین مسابقه بود
باید مارتین رو ببری پیش جفری
---------------
همون جا که برای عضویت در گروه رفتی نیم شب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or