سلام
نوشته شده توسط mohandes_register:
سلام.
من الان تو Paradis هستم.بعد یکی از اون شیاطین اومد صحبت کرد باهام منم ازش یه ماموریت گرفتم واسه آزادیه یه دیو.بعد من الان آزادش کنم یا نه این یارو شیطانرو بکشم؟
هر طور که دوست داری
می تونی بری آزادش کنی و بعد اون یارو رو بکشی، می تونی هم همون اول بکشیش (من همون اول کشتمش)
ولی در هر دو صورت باید بکشیش تا اون Shackle رو بدست بیاری که بتونی با کمکش وارد حفره بشی.
-----------------------------------------------------------------
نوشته شده توسط poorna:
مند هم همین رو گفتم.
بابا شما چی فکر کردید؟ فکر کردید من ...........؟
من هم گفتم که میدونم . اون manual ی که همراه بازی ارائه میشه ، کتابچه ایه که بازی رو آموزش داده به طور کلی . یعنی کلیات بازی رو گفته.
ولی اون چیزی که سایتی مثل گیم اسپات ارائه میده ، اهنمای پشت سر گذاشتن مراحله. راهنمای قدم به قدم بازی.
اون گیم اسپاتی هم که پرسیدم ، گفتم شاید گیم اپات خودش یه همچین چیزی داده باشه برای بازی به این عظیمی. OK ؟
در ضمن بهتره بدونی بیشتر FAQ/Walkthrough ها ، یه چیزی اولشون قبل از شروع راهنمای قدم به قدم دارن که تو مایه های همون منواله. مثلا من خودم 4 تا برای آبلیویون دارم که دوتاشون اولشون همون جوری در مورد مهارات و آیکون ها و کلا کلیات بازی یه توضیح مختصری دادن.
واقعاً داره حوصلم از تکرار مکررات سر میره
پسر خوب
اگر شما اینقدر دانایی و همه چی رو میدونی
چرا می پرسی که وقت من و بقیه رو هم تلف کنی
Manual یعنی یه کتابچه که کمپانی سازنده ی اون کالا حالا هرچی که هست ارائه میده همراهش
توی جعبه ی اتو بخار هم هست
همراه هواپیما هم هست
همراه یه NMR 900 هم هست
در ضمن من هیچ گاه سعی نکردم از Walkthrough استفاده کنم
هیچ وقت
شما اگه دوست داری برو استفاده کن
فرقش رو هم نگه دار برا خودت
چون برا من Walkthrough و Game Guide و ... هیچ فرقی با Cheat نداره
ای بابا .
من اینا رو میدونم بخخخخخدا .
ولی منظور سوالم خوب بشما منتقل نمیشه. بذار با یه روش دیگه سوال رو مطرح کنم.
روش زندگی و ریس و نژاد و ... همشون متغیر هستن. درسته؟
خوب ، حالا ما اگه همه ی این متغیر ها رو ثابت فرض کنیم ، و تنها پارامترمون این باشه که {انتخاب شدن یک اسکیل به عنوان میجر ، تاثیری رو سرعت پر شدنش میزاره یا نه } ، اون موقع چی؟
یعنی همه ی متغیر ها مثل روش زندگی و ریس و نژاد و ... کاملا ثابت هستند. حالا انتخاب شدن یک اسکیل به عنوان میجر ، تاثیری رو سرعت پر شدنش میزاره یا نه ؟
این آقای SUPERMHR منظورم رو خوب فهمید. اگه میشه اون هم یه توضیحی بده سوال من رو.
آها .... آها ....فهمیدم چه جوری سوالم رو بیان کنم...
فکر کنید تو بازی اصلا نژاد های مختلف و روش زندگی و این چیزا نداریم و فقط میتونیم مهارات اصلیمون رو انتخاب کنیم . یعنی بازی یک اکشن کاملا خطی مثل مکس پین باشه و ما فقط بتونیم Major Skills رو انتخاب کنیم . اون موقع ، بین مهارتی که بعنوان اصلی انتخاب میشه ، با مهارتی که فرعیه ، تفاوتی هست از نظر سرعت زیاد شدن یا نه؟
من از همون اول فهمیدم چی می گی
ولی جواب سوالت کمی پیچیده ست
و گاهی نمی شه فاکتور ها رو حذف کرد
مثل اینجا که نسل یه چیز اجتناب ناپذیره
باید توانایی ها رو در نظر بگیری
اونوقته که به جوابت می رسی
و این با مکس پین هیچ فرقی نداره
چون مکس هم یسری توانایی خاص داره مثلاً هوش و یا قدرت بدنی
چرا نمی خوای درک کنی RPG پیچیده تر از اونه ؟؟؟
نوشته شده توسط خودم:
و این یعنی که:
بله
کمی فرق دارن با هم
Manual هم میگه:
Major Skills have base values of 25 and are easier to increas than other skills
Minor skills have base values of 5 and increase more slowly than major skills
حالا جالبته که اگر Skill جزء مواردی باشه که Skill Bonus داشته باشه برای اون نسل، مقدار Base بالاتری داره.
مثلاً برای Speech Craft در Imperial ها اگر Major باشه مقدار اولیه 40 و اگر Minor باشه 15 ست.
و این مسلمه که هر چه Level یک Skill پایین تر باشه اون Skill سریعتر رشد می کنه
ولی اگر بگیم که دو تا Imperial هر دو Speech Craft 40 دارن یکی توی Major و یکی توی Minor حالا به Level کلی هم ربط پیدا می کنه، ولی در کل اونی که توی Major داره وراجیش سریعتر می تونه رشد کنه.
خواهشا دیگه این بحث رو ادامه نده
چون آخرین مرتبه ایه که من اینا رو میگم
در اصل میخوام یه دانشمند روشن فکر محبوب باشم ،ولی برای انجام کارهای بازی باید یه جنگوی فیزیکی (شمشیرزن) باشم ، که خوب دزدی کنه. اگه میشه که سه تاش با هم.
یه Dark Elf و ترجیحاً Male
با مشخصات:
Blade
Destruction
Sneak
security
Acrobatics
Athletics
Alchemy
می تونی یکی از Acrobatics و یا Athletics رو با Light Armor جانشین کنی ولی من این توصیه رو نمی کنم
Birth Sign رو هم یا Warrior بردار و یا فکر کنم اسمش Mage یا Magic بود. بهر حال 50 واحد با مقدار Magicka اضافه می کرد این دومی.
دو تا Attribute ت هم Strength و Intelligence بزار
-----------------------------------------------------------------
نوشته شده توسط MOH3N:
میخواستم از دوستان بپرسم.من میخوام یه جنگجو باشم که بتونه دزدی کنه و البته لول آپ خوبی داشته باشه
نژاد هم که معلومه امریال چون هر سه دفعه قبل رو امپریال برداشتم خوبه (دوست ندارم جک جونور بشم)
دقیقاً مثل Skill هایی که برای محمد رضا (hellgate london) توی صفحات اخیر گفتم