The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

راستی بچه ها با این پتچ بازی را بسیار زیبا دنبال کنید:
دريافت پتچ
البطه باید عضو سایت گیم اسپات باشید که همه هستن.
اینم عکس قبل از ریختن پتچ:
15n2kw9.jpg

بعد از ریختن پیچ:
15nm053.jpg

تشکر یادتون نره!

ستی بچه ها با این پتچ بازی را بسیار زیبا دنبال کنید:
دريافت پتچ
البطه باید عضو سایت گیم اسپات باشید که همه هستن.
اینم عکس قبل از ریختن پتچ:
مرسی...
اما 200 مگابایت با این سرعت اینترنتی که ما داریم خیلی زیاده..

اما چند تا سوال :cheesygri

خودت امتحانش کردی ؟؟؟
روی سرعت بازی تاثیری داره ؟؟؟
و چقدر روی زیبایی بازی تاثیر داره؟؟؟
این پچ بر روی نسخه های غیر اصل کار میکنه ؟؟؟

علت همون دزدی شما هستش
اگه میزان Bounty کم باشه مامورا بهت کاری ندارن تا اینکه بری باهاشون صحبت کنی
ولی اگه مقدارش زیاد باشه، ببننت اینقده دنبالت میان تا بالاخره گیرت بندازن و ...

نهایتا 2 راه داری:
1: بری زندان تا درست شه
2: Pay Gold :cheesygri
یه فکری به ذهنم رسید و رفتم هرچی ایتم داشتم گذاشتم تو یه صندوق بیرون شهر ولی بعضی از ایتمهای مهم رو نمیشه گذاشت. مثل اون چهارمین کتاب که باید ببری پیش اون یارو و بعضی از کلیدها . اونم مارو سر کار گذاشته. بعد از اینکه هر چهار کتاب رو بردم پیشش گفت فردا بیا و فردا رفتم باز گفت فردا بیا. میخواستم ببینم اگه یه دو روزی دیر برم پیشش اشکالی نداره؟ تا برم یه 250 تا سکه هم پیدا کنم تا بتونم پرداخت کنم.
راستی عضویت تو dark brotherhood چه مزایا و معایبی داره؟ بهم پیشنهاد داده شده ولی هنوز نرفتم ماموریتش رو انجام بدم. خدایی نکرده ومپایر که نمیشم؟
کسی میدونه حدود 250 سکه مفت از کجا میشه پیدا کرد؟ من کلی جنس قیمتی دزدی دارم ولی چون هنوز عضو thief guld نیستم رو دستم باد کردن.

نوشته شده توسط farzadlion:
مرسی...
اما 200 مگابایت با این سرعت اینترنتی که ما داریم خیلی زیاده..

اما چند تا سوال :cheesygri

خودت امتحانش کردی ؟؟؟
روی سرعت بازی تاثیری داره ؟؟؟
و چقدر روی زیبایی بازی تاثیر داره؟؟؟
این پچ بر روی نسخه های غیر اصل کار میکنه ؟؟؟
سلام

اینو من تقریبا دو ماه قبل دانلود کردمش
خیلی چیز باحالی نیست
در ضمن Patch هم نیستش
یسری فایلای zip ه که باید بصورت دستی توی پوشه ی Data ی بازی Extract شه.

و آنچنان تغییر جدی روی گرافیک نمی ذاره. یعنی حداقل من ندیدم
اون عکسایی هم که گذاشته یکمی اغراقه
افزایش میده ولی نه تا این حد.
مثلا من خودم فقط و فقط از Night Effect هاش استفاده کردم.
خیلی از چیزایی هم که همراهشه یا چرنده
یا هم کار نمی کنه
مثلا یه قسمتش بود که می گفت zoom نقشه و 50% و 75% می کنه.
یا اینکه نقشه رو رنگی می کنه
ولی من هر بلایی سرش آوردم نشد که نشد

یه قسمت جالب دیگه ای هم که داشت این بود که روی Texture علف ها می گفت یه تغییراتی میذاره که بازی روون تر بشه...راست و دروغش با خودشون
چون من که چیزی ندیدم

در کل Download نکنی، سنگین تری

نوشته شده توسط gavelock:
یه فکری به ذهنم رسید و رفتم هرچی ایتم داشتم گذاشتم تو یه صندوق بیرون شهر ولی بعضی از ایتمهای مهم رو نمیشه گذاشت. مثل اون چهارمین کتاب که باید ببری پیش اون یارو و بعضی از کلیدها . اونم مارو سر کار گذاشته. بعد از اینکه هر چهار کتاب رو بردم پیشش گفت فردا بیا و فردا رفتم باز گفت فردا بیا. میخواستم ببینم اگه یه دو روزی دیر برم پیشش اشکالی نداره؟ تا برم یه 250 تا سکه هم پیدا کنم تا بتونم پرداخت کنم.
راستی عضویت تو dark brotherhood چه مزایا و معایبی داره؟ بهم پیشنهاد داده شده ولی هنوز نرفتم ماموریتش رو انجام بدم. خدایی نکرده ومپایر که نمیشم؟
کسی میدونه حدود 250 سکه مفت از کجا میشه پیدا کرد؟ من کلی جنس قیمتی دزدی دارم ولی چون هنوز عضو thief guld نیستم رو دستم باد کردن.

این صندوقای بیرون شهر زیاد مطمئن نیستن
یه بار اولای بازی یه یکمی (حدود 3000 سکه) از اموال نازنین منو دزدیدن از توشون، امیدوارم که از گلوشون پایین نره.

اینو بگم که توی اون صندوق وسایل دزدی رو بذار نه همه چیزو
وسایل دزدی هم کنار icon شون یه دست قرمز هستش. و اگه دستگیر شی فقط همینایی که دزدیدی رو ازت می گیرن، نه بیشتر و نه کمتر

Dark brotherhood هم خیلی Quest های باحالی داره
حتما توش عضو شو
درسته کم پول میده
ولی کلا روی بالا رفتن Skill ها حداقل برای من نقش جدی داشت
توی اونجا هم کسی به زور Vampire ت نمی کنه، نترس
البته توی یه مرحله ای بهت پیشنهاد میشه
که خوب اونم اختیارش دست خودته.

برای 250 سکه بهترین چیزی که به نظرم میرسه عضویت در Arena Champion هستش. یه روش ساده و بی دردسر برای بدست آوردن پول های هنگفت (البته اولای بازی این پولا هنگفته، جلوتر که بری ...)

بچه ها میشه بگید که چطوری میشه در Dark brotherhood عضو شد لطفآ محل دقیقشونا در نقشه با عکس بزارید همچنین محل دزد ها را
و اینکه مخ زنی یعنی چه؟
و اگر در اینها عضو نشی بازی تموم نمیشه؟
و وقتی من میرم کنار دروازه های ابلیوین (به اجبار در برخی از مراحل باید از کنارشون به علت بودن در جاده باید بگذرم) اسمون میشه اتیش و هر کاری میکنم درست نمیشه و نمیخوام دروازه را هم ببندم ؟!
و ایا برای بستن دروازه ها حتمآ باید به ادم مآموریت داده بشه یا نه؟

با سلا م
اقا من اصلا اين بازي رو بازي نكردم يعني بازي كردم كه ولي چون تو اون غار هاي اولش نه اسلحه داره و نه هيچي نداره حوصله ادم سر ميره و بايد همه اون موجودات رو با مشت ميكشتم حال نداشتم اصلا چجوري بايد شمشير اون موجودات رو كه گرفتي استفاده كرد من كه گيج شدم
حالا تا اخر اين بازي تو همون غارهاست يا بيرون هم مياد يا اصلا چجوري شمشير ميگيره ؟
يا چه جوري جادو انجام ميده يا چه جوري اون موجودات توي غار كه جادوي ابي ميزنن بايد با مشت كشت؟
من كه تو اين بازي گيج شدم اصلا خوشم نيومد چون همهي عكسايي كه از بازي ميزارين برا فضاي بيرون(تو جنگل) هست ادم اصلا از غارش خوشش نمياد يعني اصلا نميشه بدون جادو و شمشير اون موجودات رو بكشه
اقا لطفا يكيتون به طور كامل منو راهنمايي كنين؟ برام pm بزارين اگه اينجا جاش نيست
مرسي (نيما):cheesygri

اولآ برای گرفتن شمشیر اونا باید از کلید space استفاده کنی و با دکمه ی c هم شما جادو میزنید که قبلآ باید اونا یاد بگیری.
بازی در اوایلش در غار های زندان میگزره ولی بعدش میای بیرون نگران نباش.
با کلید F4 هم میتونی نقشه را ببینی
اونایی که جادو میزنن را با همون شمشیر و ...که میگیری میکشیشون

Dark Brotherhood will ruin the game !
من اولش فکر کردم که یه جاست پر هیتمن. که قاتل های حرفه ای رو برای کشتن آدمای بد!!! جمع میکنه و کوئست هاش اینجوریه .... اما Quest هاش کشتن آدمای بیگناهه...
بچه ها میشه بگید که چطوری میشه در Dark brotherhood عضو شد لطفآ محل دقیقشونا در نقشه با عکس بزارید همچنین محل دزد ها را
و اینکه مخ زنی یعنی چه؟
برای عضویت در Dark Brothershit باید آدم بکشی ... بعد که بخوابی یه نفر از Dark Brotherhood میاد و بهت پیشنهاد میده که عضو شی. و میگه که اگه میخوای عضویتت کامل شه باید بری توی یه جایی یه پیر مرد رو بکشی.
برای مخ زدن هم! وقتی با یکی حرف میزنی سمت چپ پایین یه آیکنی هست که که وقتی روش کلیک کنی باهاشون یه جور بازی میکنی! که من خودم هنوز دقیق نفهمیدم جریانش چیه! روی Brilbe کلیک کن همش تا اون برنده شه. بعد ازت خوشش میاد.
و وقتی من میرم کنار دروازه های ابلیوین (به اجبار در برخی از مراحل باید از کنارشون به علت بودن در جاده باید بگذرم) اسمون میشه اتیش و هر کاری میکنم درست نمیشه و نمیخوام دروازه را هم ببندم ؟!
و ایا برای بستن دروازه ها حتمآ باید به ادم مآموریت داده بشه یا نه؟
من خودم از کنار اون دروازه ها رد میشم. دیگه حوصلمو سر میبرن ... همون بستن دروازه اول که Kvatch بود فقط برام جالب بود بقیه ش دیگه تکراری شده.

سوال-راهنمایی

سلام
چند تا سوال و بعد چند تا راهنمایی:

1) چجوری می تونم Necromancer بشم؟ یعنی عضو همون گروه Necromancy بشم که جادوگرهایی هستند که از Mages Guild اومدند بیرون؟ لباسهاشون هم Robe قهوه ای تیره با عکس یک جمجمه ی قرمز در وسطش هست. اکثرا هم توی cave ها یا Fort هایی زندگی می کنند که اطرافش Dragonet Zombie و جسد فراوان ریخته. این نوع زامبی ها سر ندارند و جادویی هستند و به همین دیر می میرند. علاوه بر اینکه اعضای این گروه این نوع زامبی ها رو با جادو می تونند درسته کنند می تونند Dragonet Ghost رو که تقریبا همین خواص رو داره هم درست کنند.
2) اگر Vampire بشی ماموریت خاصی رو می تونی بری؟ بعد اگر تو این حالت باشی صبح بیای بیرون چی میشه؟ راستی خونخواران عزیز سیر (Garlic) نخورند که براشون خیلی بده. یک یادداشت از تو میز اون خون آشام تو Dark Brother Hood پیدا کردم که به رییسشون گفته بود به آشپز سفارش کنه که دیگه سیر تو غذا نریزه چون خون آشام ها به اون حساسیت دارند.
3) دوستی پرسیده بود خونه ی توی Anvil یک در توی زیر زمین داره. برو بالا یک شب بخواب. وسط خواب روح ها میاند سراغت. بعد برو طبقه ی همکف از دست اسکل که نزدیک یک گلدان چینی افتاده وصیت نامه ی پدربزرگ رو بردار. اون در فقط مثل Amulet of King – Dragon Fire با خون فامیلی کار می کنه. برو تو همون Inn ای که خونه رو از نوه اش خریدی. بعد صاحب هتل میگه رفته Imperial City. میری اونجا پرس و جو می کنی و بعد می فهمی نوه تو هتل Queen and King فکر کنم تو قسمت Market district یا Talos Plaza هستش. اگر پیدا نکردی باز هم پرس و جو کن جای هتل رو هم می فهمی. به گداها پول بدی بهت میگند. بعد رفتی اونجا به نوه قضیه رو میگی باهات میاد Anvil بعد با هم میرید زیر زمین. در رو باز می کنه بعد دیگه اون میره. شما میری بالا سر جسد و دستش رو هم بهش وصل می کنی بعد بلند میشه باهات می جنگه و بعد می کشیدش!
4) یک نکته ی دیگه اینکه عضو گروه Vampire Hunter بشید. تو Imperial City تو قسمت Temple district. یک یارو که خودش خون آشامه رییس گروهه. میگه به یکی از همسایه ها شک داره. تو میریر خونه اش جاسوسی و بعد می فهمی بیرون شهره. میری که بکشیش میگه که اون رییسه نامزد منو کشته بعد میری رییسو رو میکشی و بعدا اگر Vampire Dust گیر اوردی با قیمت خوب ازت می خرند.
5) به مشاور پادشاه در Skingrad که یک Orc هست رشوه بدید. خونه ی یکی از درباریان رو به شما میده. از Three brother لوازم بخرید. تو هتل Two sister lodge برید اونجا یک کلفت هم برای خونه پیدا می کنید.
6) حالا یک سوال دیگه: Scroll اصلی که تو Elder Scroll Library تو Imperial Palace هست کجا هست دقیقا؟ اگر گیر اوردی بازش نکنید و اگر نه کور میشید.
7) آیا میشه قبل از بستن Oblivion Gates عضو گروه Mythic Dawn بشی؟ چجوری؟ بریم همون غاره؟ ماموریت خاصی داره؟
8) من هر وقت میرم عضو Fighter Guild بشم به من میگند که تو آدم خوبی نیستی. هر وقت خوب شدی بیا اینجا. الان کسی دنبال من نیست. هر کلیسایی هم رفتم تا از Altar of the nine طلب مغفرت کنم منو نبخشید و گفت برو گمشو. فقط تو Temple of the one مجسمه ی Akatosh منو Blessing می کنه. چیکار کنم؟
9) من دنبال چند تا کتاب هم هستم: The Black Arrow رو جلد اولش رو دارم. شما چند تا جلدش رو دارید؟ من می خوامش. اسم این کتاب به Grand Champion Title ات تو Arena بستگی داره؟ چون اسم پیکان سیاه است. جلد اولش 28 صفحه است. درباره ی یک Breton هست (نژاد من Breton هست) که نمی دونم از یک روستایی میاد که الان نیست. اسمش هم Milvana یا Milona یا همچین چیزی هست. قبلا اطرافش مرکز Blade ها بوده. همون سربازانی که به فرماندهی Akavairi گارد مخصوص پادشاه بودند. چند تا از اونها هم تو Cloud Ruler Temple هنوز هستند. Jauffer هم عضوشون بود.
10) راستی مجسمه ی من کجاست؟ هرکی منو می بینه میگه You are really like your statue! من دو تا مجسمه تو Guard Quarter در Imperial Palace پیدا کردم. یک زن و مرد یا زره که قرشون تقریبا دو برابر منه. نزدیک شومینه گذشتشون. اونها کیند؟
11) از لوله ی شومینه بری پایین یک در هست به اسم Keyhole pillar که از اون طرفش صداهای عجیبی میاد. من ساعت شنی ای که تو زیرزمینه رو لمس کرد ولی اون دره باز نشد. چی کار کنم؟
12) Doom stones فقط می تونند ما رو Lord Deadra کنند؟ (همون سنگهایی که نزدیک Oblivion Gates هستند و شبها با طلوع یک ستاره در روبروشون فعال می شوند رو میگم).
13) من تمام سلاح های Eleven رو دارم. اما زرهش رو پیدا نکردم. کسی سراغ داره؟
14) یک نکته: تو جنگلهای شمال Layawin تا جنوب Chedinhal به سمت شرق (به سمت کشور همسایه Black Marsh) دور بزنید. اونجا ها اسب تک شاخ هست. من داشتم می رفتم کلی هم شیر و گرگ و گوریل و روح دنبالم بود. از تپه افتادم ابم مرد. دیدم چند تا گاو سرخ که روی پاهاشون وایسادند می خواند با تبر و زنجیر یک تک شاخ رو دوره کنند. من کشتمشون و اسب تک شاخ رو برداشتم.
15) و نکته ی آخر: دو تا از Deadric God ها هستند که برای همه کار نمی کنند. تنها Offering های مخصوصی رو می پذیرند. اسم یکیشون یک چیزی مثل Vermina هست که خدای وحشت زشت ها هست. فقط Orc ها می تونند برند اونجا. راستی orc ها اسب می خورند. با اسب پیششون نرید که حمله می کنند. بعد یک خدای وحشت دیگر اسمش یک چیزی مثل Normina هستش که برای گناهکارن هست. باید اندخته باشنت از شهر بیرون تا بتونی اونجا عبادت کنی. یک مجسمه هست که زنه و یک شیطون شاخ دار هم پایینش دست به دامنه! اون یکی هم یک Orc بزرگه. قیافه اش رو هم که می دونید چجوریه؟ سبز با دندون دراز!
16) و سوال آخر: یک Black Soul Gem می خواهم. از کجا گیر بیارم؟

"با تشکر"

دوستان عزیز من این بازی رو تازه شروع کردم و الان دنبال مارتین هستم.
اصلا از بازی سر در نمیارم چند تا آیتم که بر می دارم میگه you are over-encombered می دونم میگه آیتم هات پر شده دیگه نمیتونی راه بری ولی این آیتم ها رو چی جوری کم کنم .
بعد من چیزی تا حالا به عنوان عضویت در گروهی خاص رو ندیدم آیا من کورم یا هنوز به اون مراحل نریسیدم؟؟؟:)
راستی چه جوری تو بازی میشه خوابید ؟ من فقط می تونم صبر کنم مثلا 10 ساعت یا بیشتر(نکنه صبر کردن همون خوابیدن هست؟؟)
لطفا جواب منو بدید:(

اصلا از بازی سر در نمیارم چند تا آیتم که بر می دارم میگه you are over-encombered می دونم میگه آیتم هات پر شده دیگه نمیتونی راه بری ولی این آیتم ها رو چی جوری کم کنم .
سعی کن آیتم کم برداری. آیتم هایی رو بردار که خیلی با ارزش هستن. بقیه شونو بذار توی یه جعبه یا اینکه بفروش. یا توی لیست Shift رو نگه دار و روشون کلیک کن تا حذف بشن.
بعد من چیزی تا حالا به عنوان عضویت در گروهی خاص رو ندیدم آیا من کورم یا هنوز به اون مراحل نریسیدم؟؟
بازی رو تازه شروع کردی و هنوز بهشون نرسیدی...
استی چه جوری تو بازی میشه خوابید ؟
برو توی یه هتل یه اتاق بگیر و روی تخت اتاقی که گرفتی بخواب! یا اینکه توی شهر با گداهایی که تو کوچه میخوابن بخواب! بهرحال باید یه جای مخصوص خواب باشه تا بتونی بخوابی مثل تخت. هرجایی نمیشه خوابید.

این صندوقای بیرون شهر زیاد مطمئن نیستن
یه بار اولای بازی یه یکمی (حدود 3000 سکه) از اموال نازنین منو دزدیدن از توشون، امیدوارم که از گلوشون پایین نره.

اینو بگم که توی اون صندوق وسایل دزدی رو بذار نه همه چیزو
وسایل دزدی هم کنار icon شون یه دست قرمز هستش. و اگه دستگیر شی فقط همینایی که دزدیدی رو ازت می گیرن، نه بیشتر و نه کمتر
منم از همینش تعجب میکنم دیگه. وقتی میرم زندان همه دارو ندارم رو میگیرند!چه دزدی و چه غیردزدی. یه بار دیگه میگم.درب جلوی arena رو بستم و صندوقش رو خالی کردم. بعد رفتم و برای اطمینان بیشتر با نگهبان جلوش صحبت کردم. ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. نصفه شب هم رفتم و دو تا مغازه رو زدم. بازم کلی تو شهر گشتم و حتی خوابیدم و بازهم اتفاقی نیفتاد. ولی بعد از رفتن به کواچ و برگشتن همه بهم گیر میدن.
حالا اونو بیخیال . سکه هاش رو جور کردم و راحت شدم.
اما یه سوال دیگه دارم. الان که عضو Thief Guild شدم میتونم عضو Mages Guild هم بشم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or