The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

راستي كسي چيزي در مورد arenea
مي دونه؟؟ تو impral city??
Arena محلی برای جنگ گلادیاتورهاست که توی اون دو تا کار میتونی انجام بدی( شرطبندی و جنگیدن). وقتی وارد Arena شدی یه کوتوله هست که با اون میتونی روی گلادیاتورها شرطبندی کنی. اون از تو میپرسه که روی چه گروهی میخوای شرط بندی کنی( گروه آبی یا زرد). بعد از شرط بندی و دادن 100 سکه از در سمت راست وارد قسمت تماشاچیها میشی و بازی میبینی و اگر گروه تو برنده شد برگرد پیش همون کوتوله و از اون 200 سکه جایزتو بگیر. برای جنگیدن از در سمت چپ وارد محل تمرین گروه آبی شو و برو پیش یه آدم سیاه پوست که زره پوشیده و یه گوشه وایستاده. با اون حرف بزن تا عضو گروه گلادیاتورها بشی و برای اینکه بتونی بجنگی یکی از زره های مخصوص از توی کمد بردار و بپوش و دوباره برگرد با اون سیاه پوسته حرف بزن و بگو که برای مسابقه آماده ای بعد از دری که باز میشه میتونی بری توی Arena و بجنگی.

در بازی Oblivion وقتی بار ما زیاد می شود آدم ما هیچ حرکتی نمی کند البته من بلدم مقداری از بارم را به یک جنازه بدم ولی این چیزی نیست که من می خواهم و من دوست دارم به هنگام سنگین شدن بار بار اضافه را روی زمین بریزم و خیلی سعی کردم این کار را بکنم ولی همچنین قابلیتی را نیافتم آیا ممکن است همچنین قابلیتی نداشته باشد لطفا این را کمک کنید؟

در بازی Oblivion وقتی بار ما زیاد می شود آدم ما هیچ حرکتی نمی کند البته من بلدم مقداری از بارم را به یک جنازه بدم ولی این چیزی نیست که من می خواهم و من دوست دارم به هنگام سنگین شدن بار بار اضافه را روی زمین بریزم و خیلی سعی کردم این کار را بکنم ولی همچنین قابلیتی را نیافتم آیا ممکن است همچنین قابلیتی نداشته باشد لطفا این را کمک کنید؟
با موس اون شی مورد نظر رو Drag کن ( بکش ) و بسمت بیرون بیار و بنداز بیرون .

آيا شما چرا آيا اينقدر كتابي حرف مي زنيد؟؟؟!!! :) :biggrin1: /:)
هر آيتمي رو كه نمي خواي shift رو بگير و بعد روش كليك كن و اون ميافته رو زمين ( تشكر يادت نره !!!! ) :cheesygri :laughing:
يه كشف مهم:
تو ماموريت mage guilds شهر chorrol بايد برين بالاي يه كوه بلند تو يه منطقه خيلي دور افتاده و از جسد يه جونور يه كتاب پيدا كنيد به جاي اينكه كتابو به رييس mage guilds برگردونيد كتاب رو به اون زن سبز پوشي بديد كه اول ماموريت باهاش صحبت كرديد بعد اون ميره تو يه مهمونخونه و يه شب اونجا مي خوابه بعد دوباره بريد پيشش و باهاش حرف بزنيد و يه نامه بهتون مي ده و اگر با توجه به اون نامه عمل كنيد يه spell خيلي باحال بهتون مي ده
شما بايد به همون محلي كه كتابو پيدا كرديد بريد و با جادوي shock به سنگ شكسته شدهاي كه نزديك جسد هست بزنيد و اون وقت به شما magic shock فوق العاده قوي مي ده كه خودش به تنهايي 50 تا skill مي خواد!!!

دوستان تو آخرین ماموریت گروه دزدا همون گروهtg که امس ماموریت هست :ulttimate heist.... اونجا gray fox ماموریت میده منم انجامش دادم(آخرین ماموریتشه) بعد که پیش این یارو برمیگردم میگه تو scroll رو نیاوردی و حرفی باهات ندارم. میخواستم بدونم این اسکرول چیه و اونجا باید چیکار کنم تا آخرین آچیمونت این گروه رو بگیرم؟(خواهش میکنم کمک کنید)
ممنون:love:

دوستان تو آخرین ماموریت گروه دزدا همون گروهtg که امس ماموریت هست :ulttimate heist.... اونجا gray fox ماموریت میده منم انجامش دادم(آخرین ماموریتشه) بعد که پیش این یارو برمیگردم میگه تو scroll رو نیاوردی و حرفی باهات ندارم. میخواستم بدونم این اسکرول چیه و اونجا باید چیکار کنم تا آخرین آچیمونت این گروه رو بگیرم؟(خواهش میکنم کمک کنید)
ممنون:love:
اگر save ماموریت آخر رو داری که هیچ باید بری پیش دسته ی کورها تا اونجا scroll رو بگیری وگرنه بهت تسلیت میگم چون باید قید این گیلد رو بزنی !!

خون آشام

سلام به دوستان.
من این بازی رو چند وقت پیش بازی کردم.
اما یک مشکل داشتم که نتونستم تا آخر بازی حلش کنم:
از یه جای بازی به بعد اگر می خوابیدم با دیدن یک خواب وحشتناک از خواب می پریدم و بعد از اون خون آشام می شدم.
و اگر خون کسی رو نمی خوردم کم کم رنگ چهره ام سیاه می شد و می مردم.
واسه همین تا آخر بازی دیگه نخوابیدم.
کسی از دوستان می دونه باید چیکار می کردم؟

سلام به دوستان.
از یه جای بازی به بعد اگر می خوابیدم با دیدن یک خواب وحشتناک از خواب می پریدم و بعد از اون خون آشام می شدم.

تو صفحات بسیار قبل چند نفر توضیح داده بودن. یاد این بازی بخیر!

اگر save ماموریت آخر رو داری که هیچ باید بری پیش دسته ی کورها تا اونجا scroll رو بگیری وگرنه بهت تسلیت میگم چون باید قید این گیلد رو بزنی !!

خیلی ممنون. بله سیوشو خوشبختانه دارم. اون گروه کور همونایی هستن که چشاشونو با پارچه بستن؟!!!! آخه من اونجایی که از یه راه مخفی وارد بخش ارتشیش میشم اونجا همه خوابیدن که فقط با کمی حرکت من همشون پامیشن. و راهی جز فرار ندارم و وقتی به اون کورا میرسم با شمشیر به جونم میوفتن. لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید این گیلد رو بگذرونم؟!!!!
بازم ممنون:love::love::love:

سلام به دوستان.
راحت ترین راه حل اینه: قبل از اینکه خون آشام بشی بری به کلیسای شهر skingrad و در اونجا برو کنار اون سکوی دایره ای شکل وسط کلیسا و Space بزن که مشکلت حل میشه
( در واقع با این کار از 9 الهه این بازی طلب شفا کردی و اونها هم کمکت کردن ). راه حل بعدی که سختتره اینه: بعد از اینکه خون آشام شدی بری پیش پادشاه همون شهر skingrad که زن اون هم خوناشام شده و اون از تو کمک می خواد که داروی شفا بخش برای زنش پیدا کنی. که باید بری پهلوی یه پیرزن که اون یه سری وسایل ازت میخواد تا دارو برات درست کنه. وقتی وسایل اماده کردی و بهش دادی اون دو تا داروی شفا بخش بهت میده ( یکی برای خودت و یکی هم برای زن پادشاه ) یکیشو خودت استفاده کن و اون یکی دارو ببر برای پادشاه اون هم برای اینکه زنش شفا پیدا کرده به تو 500 سکه جایزه میده. روش اول ساده تره ولی تو روش دوم با یه تیر دو نشون زدی هم دیگه خوناشام نیستی و هم 500 سکه گیر آوردی.

خیلی ممنون. بله سیوشو خوشبختانه دارم. اون گروه کور همونایی هستن که چشاشونو با پارچه بستن؟!!!! آخه من اونجایی که از یه راه مخفی وارد بخش ارتشیش میشم اونجا همه خوابیدن که فقط با کمی حرکت من همشون پامیشن. و راهی جز فرار ندارم و وقتی به اون کورا میرسم با شمشیر به جونم میوفتن. لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید این گیلد رو بگذرونم؟!!!!
بازم ممنون:love::love::love:
باید با روش sneak از کنار اونها رد بشی (کلید ctrl بزن که خم بشه و آروم حرکت کنه ) و در ضمن باید Skill این Sneak بالا باشه تا وقتی داری به صورت یواشکی از کنار اون کورها رد میشی متوجه تو نشن.

من رو 360 دارم این بازی رو انجام میدم. sneak هم با فشار دادن آنالوگ انجام میشه. آخه وقتی من اونجا نشسته هم یواشکی راه میرم بلافاصله همشون بیدار میشن. حتی با کوچکترین حرکت من...
ببینم اون کتاب اسکرول رو باید با کورا صحبت کنم بهم بدن یا کش برم؟ اصلا این کتاب دست کیه؟
خیلی ممنون.:blushing:

ممنون از همه دوستایی که تو این بازی بهم کمک کردن.:love: ردش کردم اونجا رو. الانم کل آچیمنتای این بازی رو بالاخره باز کردم. اولین بازیم هستش که تمام آچیمنت هاشو باز کردم.

اينم چندتا كد بريد حال كنيد اما از من مي شنويد فقط از پول استفاده كنيد بازي بي مزه مي شه :
تو بازي دكمه ~ رو بزنيد بعد اين كدها رو وارد كنيد ( خودم هنوز امتحان نكردم !!!! )
تمام جادو ها : psb
افزايش صد skill ( مهارت ) : mobpcs skill 100
دريافت طلا ( به جاي x عدد بزاريد ) player.additem 0000000f`xxx` : d
ضد ضربه : tgm
افزايش صد luck (شانس ) : modpcaluck 100

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or