The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

تو همون قلعیه که اون یاره shadowmere بهت میده.
عزیز من که نگفتم به من shodowmere ندادن که..گفتم گمش کردم نمیدونم کجا... توی اون قلعه هنوز نرفتم... فکرم نکنم اونجا بره...کلی وسیله گران بها توش داشتم :biggrin1: خودش هم خیلی خوش رکاب بود

درود
دوستان هنوز مشکل من با Dark Brotherhood حل نشد.
وقتي که می خواهيم عضوه گروه Dark Brotherhood بشيم بايد تو يک خرابه بريم که يک در توش هست که باز نميشه و يک چاه پشت اون هست که يه کليد مي خواد من بايد وارد اين خرابه که به يه تونل راه داره بشم و با يکي صحبت کنم ولي نميتنم وارد شم لطفا من رو رهنمايه کنيد که چگونه وارد اينجا شم.وقتي وارد اون خرابه ميشيم يک در هست که اسمش هست Ancient wooden door و وقتي در ميزنيم فقط صدايه در زدن مياد.

درود
دوستان هنوز مشکل من با Dark Brotherhood حل نشد.
وقتي که می خواهيم عضوه گروه Dark Brotherhood بشيم بايد تو يک خرابه بريم که يک در توش هست که باز نميشه و يک چاه پشت اون هست که يه کليد مي خواد من بايد وارد اين خرابه که به يه تونل راه داره بشم و با يکي صحبت کنم ولي نميتنم وارد شم لطفا من رو رهنمايه کنيد که چگونه وارد اينجا شم.وقتي وارد اون خرابه ميشيم يک در هست که اسمش هست Ancient wooden door و وقتي در ميزنيم فقط صدايه در زدن مياد.

وقتی یک نفر بیگناه رو میکشید یک برادر عزیزی شب در خواب خدمتتان میرسند و به شما یک خنجر برای کشتن یک نفر میدهند. وقتی اون ماموریت رو انجام دادید.( این انسان که باید بکشید همیشه در زیرزمین یک مهمانخانه خواب است :biggrin1: ) . تشریف ببرید دم در .. فکر کنم در باز میشود.

عزیز من که نگفتم به من shodowmere ندادن که..گفتم گمش کردم نمیدونم کجا... توی اون قلعه هنوز نرفتم... فکرم نکنم اونجا بره...کلی وسیله گران بها توش داشتم :biggrin1: خودش هم خیلی خوش رکاب بود
من یه جا خوندم وقتی گم شه بری همون قلعه دوباره برگشته همون جا.

وقتی یک نفر بیگناه رو میکشید یک برادر عزیزی شب در خواب خدمتتان میرسند و به شما یک خنجر برای کشتن یک نفر میدهند. وقتی اون ماموریت رو انجام دادید.( این انسان که باید بکشید همیشه در زیرزمین یک مهمانخانه خواب است :biggrin1: ) . تشریف ببرید دم در .. فکر کنم در باز میشود.

دوست عزيز من اون فرد رو کشتم. من Quest بعدي راميگم که بايد با يه شخصي حرف بزنم.دقيقا مشکل من اينه که اين در باز نميشه

rasty mishe ie tozihy dar morede guild ha bedid ia inke agar ghablan goftid link safhe ro bedid

من هم این بازی تازه شروع کردم و تا حالا سه تا گیلد ( گروه ) پیدا کردم.

1- گیلد bratherhoods که برای عضو شدن در این گروه باید یک بی گناه بکشی بعد وقتی میخوابی یه speaker میاد و به تو ماموریت میده یک نفرو تو یه مسافرخونه بکشی ( Quest رو اکتیو کنید تا محل دقیق رو به شما نشون بده ) بعد عضو این گروه میشی و باید چند تا Quest برای این گروه انجام بدی و بعد با dark Mother آشنا میشی که اون همه افراد گروه میکشه و به تو میگه که گروه دوباره بسازی.

2- گروه دزدا (Thieves’ Guild ) که برای عضو شدن باید برید به Imperial City و اونجا با گدا ها صحبت کنید و در باره Gray Fox ازشون بپرسید. اگه Gray Fox تو گزینه ها نبود کمی تو شهر بگردید و مخصوصاً با روزنامه فروش صحبت کنید تا ازش مطلع شید. بعد برید پیش گدا ولی به شما جواب نمی دن و میگن Gray Fox یک افسانه است. حسابی چاپلوسی کنید یا به گدا پول بدید تا از شما خوشش بیاد و دست آخر از شما می پرسه با Gray Fox چه کاری داری. گزینه اول (I want to work with him) رو انتخاب کنید تا یک Quest به شما بده. می گه نصف شب برو به باغ Dareloth در منطقه Water Front شهر Imperial City و برای آسون شدن ماموریتQuest رو اکتیو کنید تا محل دقیق رو به شما نشون بده. اونجا پشت یک خونه محل دقیق ماموریته. برید و تا ساعت 12 شب منتظر بمونید . سه نفر (یک آرگونین و یک زن الف که رقیب شما هستند و یک مرد که همدست دزد ها است و قراره از شما امتحان بگیره میان. مرده اسمش Armand Christophe است و به شما ماموریت می ده هر چه سریع تر دفتر خاطرات مردی به نام Amantius Allectus رو بدون اینکه به خودش آسیبی برسونید بدزدید و براش بیارید و در صورتی که محل دقیقش رو نمی دونید از گدا ها کمک بگیرید. به نظر من این بخش رو چند بار انجام بدید تا مرحله رو راحت تر تموم کنید و موقعیت خونه آمانتیوس رو هم قبلاً یاد بگیرید. در ضمن حق ندارید هیچکدوم از رقبا رو بکشید . به محض دادن Quest زنه شروع می کنه با سرعت دویدن و بهتره شما هم بدوید دنبالش. محل خونه طرف تو Temple District (وقتی از Waterfront وارد می شید دست راست) است و می تونید از گدا ها بپرسید تا موقعیت دقیقشو رو نقشه نشون بده. ولی توقف نکنید، فقط بدوید تا زودتر از زنه برسید. مخصوصاً اینکه زنه کلید در خونه رو هم داره و به سرعت در رو باز می کنه ولی شما باید Lock Pick بکنید. البته اگه زرنگ باشید می تونید کلید در خونه رو قبل از اینکه زنه به در برسه ازش بدزید. داخل خونه بدوید دست راست اونجا یک میز تحریر هست زود بازش کنید و دفتر خاطرات Amantius Allectus Diaryرو بردارید. اگه زنه قبل از شما دفتر رو برداشت سعی کنید ازش بدزید ولی اگه بکشیدش Quest رو از دست میدید و شکست می خورید. حالا برگردید به Waterfront پیش Armand و دفتر رو بهش بدید. حالا شما عضو گروه دزد ها شدید ولی یادتون باشه عضویت در این گروه سه قانون مهم داره و نباید از اونها تخطی بکنید:
هرگز از یک دزد دیگه دزدی نکن
هرگز موقع دزدی کسی رو نکش
هرگز از یک آدم فقیر دزدی نکن
در ضمن اگه بتونید Quest های این گیلد رو کامل کنید بالاخره موفق می شید به هویت Gray Fox پی ببرید و یک طومار باستانی واقعی رو که این بازی ها اسمشون رو از اونها گرفتن از نزدیک ببنید. ( منبع از BlackCanopus )

3- گروه دانشمندها(Mages Guild ) که خودم هم راجعبه این گروه و نحوه عضو شدن تو این گروه اطلاعات زیادی ندارم لطفا اگر کسی میدونه بگه.
راجعبه گروههای دیگه هم اگر وجود داره یه اطلاعاتی به ما بدید خیلی خوبه.

آخرین ویرایش:
masalan guilde Mages bishtar rooie magic ha kar mikone va Thieves’ Guild rooie makhfy kary
rasty ie soal dashtam : in bazy rooie Vista ham bala miad????
دو تا گروهو که خودت میدونی. گروه dark brather hood کارشون ترور کردن آدمهاست و گروه جنگجوها(fighters guild ) هم که از اسمش معلومه کارشون جنگیدنه.راستی چطوری تو (mages guild) عضو شدی.
در ضمن من این بازی روی ویندوز Vista نسب کردم ولی کار نکرد.چون Vista بیشتر بازیهایی که DireckX 10 دارن ساپورت میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or