The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

!

سلام

عزیزم اکسپنشن پک یعنی بسته مکمل-بسط دهنده یا به قول خودمونی تر بسته الحاقی . یعنی نصبش میکنی روی بازی ِ اصلی و امکانات یا مراحل جدیدی به بازی اضافه میکنه.

این SI هم یکی از اکسپنشن پک های بازی آبلیویونه که بصورت جدا در یک Dvd فروخته میشه.

سلام

سلام به بچه های RPG باز بچه ها من یه پیشنهاد دارم براتون به نظر من وقتی world of warcraft هست چرا شما دنبال oblivion هستید البته این نظر شخصی منه منو دیس نکنید .:-":confused::biggrin1:

سلام به بچه های RPG باز بچه ها من یه پیشنهاد دارم براتون به نظر من وقتی world of warcraft هست چرا شما دنبال oblivion هستید البته این نظر شخصی منه منو دیس نکنید .:-":confused::biggrin1:
..............:angry:.....................:angry:..................
گفتی دیس نکن مجبور شدم خالی بزارم

این صحبتی که شما میفرمایید مثل اینه که بگیم "تا وقتی خورشت کرفس هست چرا شما دنبال قورمه سبزی هستید" شباهت این دو تا بازی هم در همین حده . :biggrin1:

WoW بیشتر از اینکه RPG باشه MMO است .. یعنی جنبه های مولتی اش به RPG اش میچربه. البته خوب Oblivion هم تعریفی نداره به عنوان یک بازی RPG /:)

خدایی که عجب بازی ایه این oblivion من از وقتی که این بازیو شروع کردم دست ودلم به هیچ بازی دیگه ای نمیره راستی یکی بگه این بازی و تموم کرده یه کم تعجب کنیم بعد تشویق:eek:

خدایی که عجب بازی ایه این oblivion من از وقتی که این بازیو شروع کردم دست ودلم به هیچ بازی دیگه ای نمیره راستی یکی بگه این بازی و تموم کرده یه کم تعجب کنیم بعد تشویق:eek:
من هم ماموریت اصبیش تموم کردم هم ماله mages guild هم fighters guild هم dark brotherhood هم theives guild هم arena و یه 20 تا ماموریت فرعی.

من shadowmere رو گم کردم
54.gif
54.gif
54.gif
نمیدونم کجا هست...تمام اسطبل های شهر ها رو گشتم نبود... البته من 4 ماه هست که بازی نکردم...الان که اومدم بازی کنم یادم افتاد این اسب نازنین رو قبلا گم کرده بودم :biggrin1: توی یک Quick travel گم شد و دیگر پیدا نشد...کسی میدونه این اسب رو گم کردم کجا پیداش کنم.؟!

آخرین ویرایش:
من shadowmere رو گم کردم
54.gif
54.gif
54.gif
نمیدونم کجا هست...تمام اسطبل های شهر ها رو گشتم نبود... البته من 4 ماه هست که بازی نکردم...الان که اومدم بازی کنم یادم افتاد این اسب نازنین رو قبلا گم کرده بودم :biggrin1: توی یک Quick travel گم شد و دیگر پیدا نشد...کسی میدونه این اسب رو گم کردم کجا پیداش کنم.؟!
تو همون قلعیه که اون یاره shadowmere بهت میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or