The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

جواب مو بدید

سلام به همه فکر کنم سه چهار سالی دیر اومدم:biggrin1:

من الآن لول۶هستم. wood elf هستم.رسیدم به اون مجسمه که باید لول2 باشی باید چیکارکنم؟:confused:

راستی نژاد من به چه دردی می خوره؟ این دکمه یz چیکارمیکنه؟:eek:

من سبک thief رو برداشتم چه جوری باید عضو دزدا بشم وقتی با اون سه نفر مسابقه بدم؟/:)

من دوتا دروازه رو بستم چرا هرشهری میرم یه دروازه اونجا باز شده ؟:confused:

باید چه جوری دزدی کنم که نفهمند؟:confused:

من از کمان و light armor استفاده می کنم بهترین کمانی دیدم steel bow وبهترین زرهی که دیدم زره زجیری بوده درحالت sneak هم ضربم 6x میشه زره و کمان بهتری نیست و باید از کجا بخرم ؟ :confused:

امیدوارم جوابمو بدید!!!:-"

اساتید اینجا رو ترک کردن!مجبورم با این اطلاعات ناقصم یه جوری کمکتون کنم دیگه :cheesygri
- براي انجام دادن ماموريت singuine (املاش رو غلط نوشتم) باي حداقل level 8 باشي و يه شرابي به اسم Cirodilec Brandy (اين هم غلطه ) رو بايد به اون اهدا كني . حالا اين شراب رو از كجا گير بيارم؟
والا از این عرقیجات لعن اللهی زیاد پیدا میشه تو بازی ! توی Basement خونه ها وگیلدها بگردی هست...
- كشتن افراد بي گناه (مثلا در ماموريت هاي Dark Brotherhood ) تاثييري در شخصيت و سرنوشت بازي داره؟ يعني تغيير محسوسي ايجاد ميكنه؟
نه...
- سنگ Black Soul Gem رو از كجا گير بيارم؟
برا چی میخوای اینو حالا؟ من یه چندتا از اینا تو ماموریت های Mages Guild دیدم. فکر میکنم Recommendationـه گیلد Skingrad بود..
من الآن لول۶هستم. wood elf هستم.رسیدم به اون مجسمه که باید لول2 باشی باید چیکارکنم؟
منظورت Shrine of Azuraست؟ اگه اونه که باید بری یه Will-o-wasp بکشی و Glow Dustشو تقدیمه مجسمه کنی...
من سبک thief رو برداشتم چه جوری باید عضو دزدا بشم وقتی با اون سه نفر مسابقه بدم؟
آره باید زود تر از اون دونفر یه کتابو از خونه یه بنده خدایی تو ایمپریال سیتی بدزدی...
من دوتا دروازه رو بستم چرا هرشهری میرم یه دروازه اونجا باز شده ؟
Lord Degaon comin' for ya
باید چه جوری دزدی کنم که نفهمند؟
میری پشتشون به حالت نشسته درمیای و تا وقتی اسکیل Securityت بالا نرفته چیزای کوچیکی مثل پول و Lockpick و اینا رو از قربانی میدزدی! نباید انتظار نباید داشته باشی که وقتی شمشیره 20 کیلوییشونو میدزدی نفهمن ;)
من از کمان و light armor استفاده می کنم بهترین کمانی دیدم steel bow وبهترین زرهی که دیدم زره زجیری بوده درحالت sneak هم ضربم 6x میشه زره و کمان بهتری نیست و باید از کجا بخرم ؟
هرچی لولت بالاتر بره زره و اسلحه بهتری پیدا میکنی...

سلام دوست عزيز
من بر اساس پست بالاي شما فكر مي كنم بازي را از اول شروع بكنيد بهتره چون از داستان بازي چيز زيادي دستگيرتان نشده. آن Orc كه كشتيد Gray Prince است كه كشتنش واقعاً عمل خيلي سختي نيست چون پس از شروع مبارزه Gray Prince كه از زندگي نا اميد شده و Suicidal شده اصلاً مبارزه نمي كنه و در مقابل شما بي حركت مي مونه و از شما درخواست مي كنه بكشيدش. كشتن يك رقيب بي دفاع كار خيلي سختي به نظر نمي آيد، نه؟ در حالي كه اگر قرار بود واقعاً با Gray Prince مبارزه كنيد در حالت متوسط و سخت بازي شما رو ريش ريش مي كرد.
چون شما آدم با استعداد و علاقمند به RPG به نظر مي آييد من دو تا توصيه در باره بازي ها و مخصوصاً بازي هاي RPG به شما مي كنم:
1- اولاً به مفهوم بيشتر از مبارزه خالي اهميت بديد. بسياري از بازي هاي مفهومي هستند و اگر به اونها توجه نكنيد به هيچ وجه ارزش واقعي بازي رو درك نخواهيد كرد. آخه چطور ممكنه وقتي داستان Oblivion دستگيرمون نشده بهش بگيم بازي عظيم؟
2- در بعضي از بازي ها و مخصوصاً بازي هاي RPG مبارزه هميشه تنها راه حل نيست. گاهي آدم كار هاي انسان دوستانه يا زيركانه اي مثل حرف زدن و قانع كردن دشمنان، دوست شدن با اونها يا گول زدنشون انجام مي ده كه لذت حاصل از اين كار صد ها بار بيشتر از آدم كشيه. مبارزه تقريباً هميشه بد ترين راه حله. به راه هاي هوشمندانه هم فكر كنيد.

سلام
به نظر می آید که این سوال من را ندیدید چرا که من پرسیدم که یکی میتونه بگه که تا حالا چند تا ماموریت را تمام کرده و تا حالا چند تا ماموریت فعال دارد چون خیلی دوست دارم بدونم که این بازی نزدیک به چند تا ماموریت داره و در رابطه با آن پستی که دوست گرامی زده بود باید بگم که نمی دونم از کجا فهمیدید شاید خیلی با تجربه اید یا تجربه کرده ای چون میشه گفت بعد از این همه سال این اولین بازی RPG عمرم هست و خیلی هم از سبک بازی های RPG خوشم آمده تا جایی که هیچ بازی به اندازه بازی Oblivion برای من جذابیت نداشته مثلا من خیلی از بازی های بزرگ را رفتم مثل Company Of Heroes,Bioshock,Gears Of War,Rsident Evil و کلا خیلی از بازی های دیگه ولی میشه گفت به این دلیله که خیلی سخته این بازی تا جایی که من حدود 80% بازی را مجبور شدم ماموریت هاش را معنی کنم تا بفهمم چی میگه و باید چه کار کرد حالا چون من خیلی از سبک RPG خوشم آمده یک چند تا بازی از این سبک هست که می خواهم با راهنمایی شما اگر بشه بخرم اولیش بازی Titan Quist که بهترین بازی RPG سال 2005 بود و بازی بعدی که می گن به دلیل داشتن جنبه های زیاد Online این بازی توصیه نمیشه آن هم بازی World Of Warcraft است بعد یک سوال داشتم که برای من پیش آمده آن هم این است که به نظر می یاد انتخاب ماه تولد در روند بازی و ماموریت ها تاثیر دارد چون بار اول من وقتی با Gray Prince حرف می زنم یک ماموریت می دهد که درست نمی دونم چی بود چون تو یک قسمتش گیر کردم ولی به نظر می آید در رابطه با مادرش بود حالا نمی دونم شاید نگرانش بود که در بار دوم که بازی را رفتم اصلا این ماموریت را نداد و یا مثلا من وقتی می خواستم عضو Arena شوم آنها یک ماموریت به من دادند که باید برم در یک برج و آنجا یک Lord را بکشم بعد از آن بود که من عضو این گروه شدم حالا دیگه
کمک با شما

الان چندتا سوال ديگه داشتم:

1- براي انجام دادن ماموريت singuine (املاش رو غلط نوشتم) باي حداقل level 8 باشي و يه شرابي به اسم Cirodilec Brandy (اين هم غلطه :cheesygri) رو بايد به اون اهدا كني . حالا اين شراب رو از كجا گير بيارم؟

2- يه مشروب ديگه هم از يه جا پيدا ميكني كه خودش ماموريت داره. (اسمش فكر كنم Shadow Banish باشه) خودش ميگه كه اين يك چيز كمياب و قيمتي هست و بايد بيشتر در مرودش تحقيق كنم.

شما این دو را در یک برج خرابه ای پیدا می کنید که پایین مزرعه ی Weynon Priory اسم این برج هم Fort Camala هست در انتهای این راهرو در جعبه ای سمت چپ این دو را می توانید بردارید
موفق باسید

باید با اون خنجره که بهت داده به یه Argonian(همون موجوداتی که کلشون شبیه سوسماره)ضربه بزنی بعد بری خنجرو بدیش به اون پیره زنه.
اگرم قبلا از اون خنجره استفاده کردی باید دوباره load کنی.

سلام
اگر میشه یکم بیشتر توضیح بده البته من قبلا از این خنجر یکم استفاده کردم بعدش من باید چه کار کنم با خنجر باید یک دایناسور بکشم یا با یک ضربه خون آن به خنجر می ریزد و کار تمام در ضمن آیا کشتن دایناسور هایی که احضار میشه قبوله

شما این دو را در یک برج خرابه ای پیدا می کنید که پایین مزرعه ی Weynon Priory اسم این برج هم Fort Camala هست در انتهای این راهرو در جعبه ای سمت چپ این دو را می توانید بردارید
موفق باسید

آخ ببخشید یادم رفت بگم که این مزرعه کنار شهر Chorrol هست

یک سوال

سلام
یک سوالی داشتم برای بالا بردن Speacgcraft من باید همش با اینا حرف بزنم اینکه کار سختی میشه به جای این کار نمیشه هر کس و ناکسی را که می بینم با دادن رشوه دوستیمان را با آن فرد تقویت کنیم بعد با دادن رشوه Speachcraft ما بالا میره کمک از شما به سلامت

جواب مو بدید

با تشکر از کمک شما ما رو شرمنده کردید.:blushing:

بابا این z به چه دردی می خوره؟/:)

بعدشم چه جوری ممکنه تو بازی خون آشام:evil: بشی؟

3- كشتن افراد بي گناه (مثلا در ماموريت هاي Dark Brotherhood ) تاثييري در شخصيت و سرنوشت بازي داره؟ يعني تغيير محسوسي ايجاد ميكنه؟

4- سنگ Black Soul Gem رو از كجا گير بيارم؟

کشتن افراد بی گناه به murdrer (قتل) اضافه میکنه و اگر در مکانهای عمومی این کارو بکنی ( مثلا داخل شهر یا در کل جایی که کسای دیگه ای هم اونجا باشن) infamy (بدنامی) هم زیاد میشه که هر قدر بد نامی اضافه بشه مردم از تو متنفرتر میشن و دوستیشون با تو کمتر میشه.

اگر لولت بالای 20 باشه میتونی این Black Soul Gem از Imperial city market District \ Mystic Emporium بخری. ولی فکر کنم تو توی یکی از مرحله های Mage guild باشی که از تو این سنگ میخواد که همون جا باید بری اتاق رئیس توی طبقه پایین و اون داخل کمد میتونی پیدا کنی.

آخرین ویرایش:
با تشکر از کمک شما ما رو شرمنده کردید.:blushing:

بابا این z به چه دردی می خوره؟/:)

بعدشم چه جوری ممکنه تو بازی خون آشام:evil: بشی؟
برای خون آشام شدن در بازی باید با چند تا خون آشام مبارزه کنی و اونهارو بکشی تا تورو آلوده کنن (خون آشامهارو میتونی توی بعضی از غارها و معبدها پیدا کنی) و وقتی میخوابی تبدیل به خون آشام میشی.

در مورد دکمه ی Z هم باید بگم من تا آخر بازی رفتم ولی یک بار هم این دکمه رو نزدم. فکر نمیکنم کارش زیاد مهم باشه.

آخرین ویرایش:
سلام
به نظر می آید که این سوال من را ندیدید چرا که من پرسیدم که یکی میتونه بگه که تا حالا چند تا ماموریت را تمام کرده و تا حالا چند تا ماموریت فعال دارد چون خیلی دوست دارم بدونم که این بازی نزدیک به چند تا ماموریت داره
ماوریتهای این بازی به سه گروه تقسیم میشه.
1- ماموریتهای اصلی که همون کارهاییه که برای مارتین( پسر امپراتور )اتجام میدی.
2- ماموریتهای فرعی که همون ماموریتهای چهار تا گروه بازی یعنی Dark Brotherhood و Mage Guild و fighters guildو گروه دزدا. که ماموریتهای Arena هم جزو اینهاست.
3-تک ماموریتها که با انجام یک کار مشخص تموم میشه.
در ضمن باید بگم که این بازی بی انتهاست و هیچ وقت تموم نمیشه. حتی اگر همه ماموریتهارو تموم کنی باز هم میتونی به بازی ادامه بدی. یکی از خوبیهای بازیهای RPG همینه.

آخرین ویرایش:
Gray Prince

سلام
به نظر می آید که این سوال من را ندیدید چرا که من پرسیدم که یکی میتونه بگه که تا حالا چند تا ماموریت را تمام کرده و تا حالا چند تا ماموریت فعال دارد چون خیلی دوست دارم بدونم که این بازی نزدیک به چند تا ماموریت داره و در رابطه با آن پستی که دوست گرامی زده بود باید بگم که نمی دونم از کجا فهمیدید شاید خیلی با تجربه اید یا تجربه کرده ای چون میشه گفت بعد از این همه سال این اولین بازی RPG عمرم هست و خیلی هم از سبک بازی های RPG خوشم آمده تا جایی که هیچ بازی به اندازه بازی Oblivion برای من جذابیت نداشته مثلا من خیلی از بازی های بزرگ را رفتم مثل Company Of Heroes,Bioshock,Gears Of War,Rsident Evil و کلا خیلی از بازی های دیگه ولی میشه گفت به این دلیله که خیلی سخته این بازی تا جایی که من حدود 80% بازی را مجبور شدم ماموریت هاش را معنی کنم تا بفهمم چی میگه و باید چه کار کرد حالا چون من خیلی از سبک RPG خوشم آمده یک چند تا بازی از این سبک هست که می خواهم با راهنمایی شما اگر بشه بخرم اولیش بازی Titan Quist که بهترین بازی RPG سال 2005 بود و بازی بعدی که می گن به دلیل داشتن جنبه های زیاد Online این بازی توصیه نمیشه آن هم بازی World Of Warcraft است بعد یک سوال داشتم که برای من پیش آمده آن هم این است که به نظر می یاد انتخاب ماه تولد در روند بازی و ماموریت ها تاثیر دارد چون بار اول من وقتی با Gray Prince حرف می زنم یک ماموریت می دهد که درست نمی دونم چی بود چون تو یک قسمتش گیر کردم ولی به نظر می آید در رابطه با مادرش بود حالا نمی دونم شاید نگرانش بود که در بار دوم که بازی را رفتم اصلا این ماموریت را نداد و یا مثلا من وقتی می خواستم عضو Arena شوم آنها یک ماموریت به من دادند که باید برم در یک برج و آنجا یک Lord را بکشم بعد از آن بود که من عضو این گروه شدم حالا دیگه
کمک با شما

سلام
اولاً من احساس مي كنم شما كمي ناراحت شديد كه اصلاً قصد ناراحت كردن شما رو نداشتم و صادقانه موضوع رو گفتم. حالا كه شما مي گيد تا اين حد از Oblivion خوشتون اومده من باز هم توصيه مي كنم بازي رو با دقت بيشتر بازي كنيد. نه براي اينكه من ادعاي فضل كرده باشم و بگم خيلي تجربه دارم، نه من تجربه اي ندارم. بلكه براي اينكه شما از بازي لذت بيشتري ببريد. مثلاً در مورد Gray Prince يك توضيح به شما مي دم تا بدونيد چه چيز مهمي رو از دست داديد ولي مواظب باشيد چون باعث Spoil شدن داستان بازي مي شه:

اون اورك خاكستري با اسم Gray Prince به شما ماموريت مي ده هويت بستگان و مادرشو كشف كنيد و شما رو به يك قلعه مي فرسته. وقتي به قلعه رفتيد مي بينيد اونجا پر از Undead شده و يك پير مرد خون آشام كه صاحب قلعه بوده اونجا زندگي مي كنه. اون پيرمرد پدر Gray Prince هست و در دفتر خاطراتش نوشته كه مادر اون معشوقش بوده و در حالت خون آشامي نطفه Gray Prince بسته شده و رنگ خاكستري پوست اون هم به اين دليله كه اون در واقع پسر يك خون آشامه. وقتي اين خبر رو به GP بديد شديداً افسرده مي شه. پس از شروع مبارزه GP به شما حمله نمي كنه و نه تنها اصلاً مبارزه نمي كنه، التماس مي كنه بكشيدش (من كه به هيچ وجه تحمل اين كار رو نداشتم). اين همون دليله كه شما گفتيد كشتنش راحت تر ازبقه بوده، چون اصلاً مبارزه نمي كنه. شما در واقع با كشتن GP مرتكب جنايت مي شيد و اگه اين اولين جنايت شما باشه، نصف شب Dark Brotherhood مياد سراغتون....
حالا اگه دقت كنيد مي بينيد اين مساله تا چه حد مهمه و يك گزينه اين ور، يك گزينه اون ور سرنوشت شما و بازي رو تغيير مي ده. اين تصميم براي افرادي كه مي خوان داخل بازي خوب باشن بحرانيه، مخصوصاً در مورد ماموريت هاي Knights of the Nine كه بايد خوب باشيد يا خودتونو تطهير كرده باشيد.
باز هم مي گم اگه احساس مي كردم يك گيمر عادي هستيد اين پيشنهاد رو نمي دادم كه بازي رو از اول شروع كنيد. در مورد بازي هاي RPG ديگه هم بايد بگم بازي هاي RPG هم مثل بازي هاي اكشن يا هر ژانر ديگه اي هستن نميشه طبقه بندي كرد؛ Titan Quest خيلي با Oblivion فرق داره همونطور كه Bioshock با Devil May Cry خيلي فرق داره. بازي هاي شبيه Oblivion در حال حاضر كم هستند؛ فقط دو تا بازي Gothic 3 و Two Worlds الآن به ذهن من مي رسه كه بازي هاي پر ايرادي هستند. يا مي تونيد قسمت قبلي Oblivion رو بازي كنيد با اسم The Elder Scrolls 3 Morrowind يا بريد سراغ The Witcher كه بازي خيلي خوبيه ولي داستان در اون حتي از Oblivion هم مهم تره.

سلام به عزیزان من shivering isles رو نصب کردم یکی می تونه بگه تو مرحله understanding madness از
main quest باید چه کار کرد پادشاه یه نیرویی میده که وقتی استفاده میکنی اون وزیرش مییاد یه چیزی میگه بعد غیب میشه
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم عزیز

باید چند بار فکر گنم دو بار یارو رو ظاهر کنی هر بار که ظاهر کردی باهاش حرف بزنی بعد بری پهلوی همون پادشاهه تا یه سری توضیحات برات بده.
بعد از دو بار بهت ماموریت جدید میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or