The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

akhar sar man nafahmidam roo vista miad ia na??? man hanooz too hich guildy ozv nashodam valy ghablan dar morede bazy az guild ha ie chizaii shenide boodam
mishe too chandta guild baham ozv shod?? ia agar aslan ozve hichkodoom nashim chy mishe??

akhar sar man nafahmidam roo vista miad ia na??? man hanooz too hich guildy ozv nashodam valy ghablan dar morede bazy az guild ha ie chizaii shenide boodam
mishe too chandta guild baham ozv shod?? ia agar aslan ozve hichkodoom nashim chy mishe??
مطمئن باش رو Vista اجرا نمیشه من امتحان کردم.
توی چند تا گیلدم همزمان میشه عضو شد.
می تونی تو هیچ گیلدی عضو نشی و فقط مراحل اصلی انجام بدی ولی کارت سخت میشه.تو گیلدا وقتی ماموریتهارو انجام میدی هم تواناییهات بالا میره هم یه وسایل و صلاحهایی بهت میده که برای انجام مراحل اصلی به دردت میخوره.

آخرین ویرایش:

مطمئن باش رو Vista اجرا نمیشه من امتحان کردم.
توی چند تا گیلدم همزمان میشه عضو شد.
می تونی تو هیچ گیلدی عضو نشی و فقط مراحل اصلی انجام بدی ولی کارت سخت میشه.تو گیلدا وقتی ماموریتهارو انجام میدی هم تواناییهات بالا میره هم یه وسایل و صلاحهایی بهت میده که برای انجام مراحل اصلی به دردت میخوره.

اشتباه می کنی دوست عزیز تو ویستا راهت تر هم می شه بازی کرد
البته اینو باید بدونین که تو ویستا حداقل سیستم بالا می ره یعنی تو ویستا سیستمه قوی تری نسبت به xp می خواد

اشتباه می کنی دوست عزیز تو ویستا راهت تر هم می شه بازی کرد
البته اینو باید بدونین که تو ویستا حداقل سیستم بالا می ره یعنی تو ویستا سیستمه قوی تری نسبت به xp می خواد
از این سیستم بالاتر میخواد ؟؟
geforce 512mb 8600GT
2GB Ram
Cpu Cure2Dual
ایراد از سیستم نیست. احتمالا شما یه کاری کردی که Vista هم این بازی ساپورت کنه. اگر میدونی به ما هم بگو همون کارو بکنیم؟!!

آخرین ویرایش:
از این سیستم بالاتر میخواد ؟؟
geforce 512mb 8600GT
2GB Ram
Cpu Cure2Dual
ایراد از سیستم نیست. احتمالا شما یه کاری کردی که Vista هم این بازی ساپورت کنه. اگر میدونی به ما هم بگو همون کارو بکنیم؟!!
والا من ویستا رو ریختم بعد اخرین ورزن درایور گرافیکم رو دان کردم بعد بازی رو ریختم بعدم حال کردم
مشکل تو کجاست ؟یعنی چی اجرا نمیشه ؟چه ارروری میده ؟

والا من ویستا رو ریختم بعد اخرین ورزن درایور گرافیکم رو دان کردم بعد بازی رو ریختم بعدم حال کردم
مشکل تو کجاست ؟یعنی چی اجرا نمیشه ؟چه ارروری میده ؟
مشكل حل شد. ايراد از درايور كارت گرافيكم بود. حالا تو ويستا هم بازي مياره اونم با فريم ريت 30:eek:!!!!!!

راستي چند تا سؤال در مورد بازي داشتم.

1- چند تا گروه ( Guild ) در بازي هست و اسم آنها چيه و اينكه چه جوري ميتوني در آنها عضو بشي و وقتي مراحلشو تمام ميكني چه قدرتها يا وسايل با ارزشي بهت ميده ؟

2- در مورد جادوهاي قوي كه خون يا قدر ت مي بره بالا يا موجودات مختلف ميسازه اگر كسي چيزي ميدونه اسم جادو و همراه با وسايلي ( مثل گياه يا گل ) كه براي ساختن اين جادو لازمرو بنويسه .

3- مخفيگاههاي وسايل با ارزش (مثل شمشير يا زره قوي ) يا هر وسيله با ارزش ديگه اي كه تو بازي به درد مي خوره ؟

فعلا ً همين سؤالات دارم كه اگه جواب بديد يا لينك جوابو بفرستيد خيلي ممنون ميشم.

راستي چند تا سؤال در مورد بازي داشتم.

1- چند تا گروه ( Guild ) در بازي هست و اسم آنها چيه و اينكه چه جوري ميتوني در آنها عضو بشي و وقتي مراحلشو تمام ميكني چه قدرتها يا وسايل با ارزشي بهت ميده ؟

2- در مورد جادوهاي قوي كه خون يا قدر ت مي بره بالا يا موجودات مختلف ميسازه اگر كسي چيزي ميدونه اسم جادو و همراه با وسايلي ( مثل گياه يا گل ) كه براي ساختن اين جادو لازمرو بنويسه .

3- مخفيگاههاي وسايل با ارزش (مثل شمشير يا زره قوي ) يا هر وسيله با ارزش ديگه اي كه تو بازي به درد مي خوره ؟

فعلا ً همين سؤالات دارم كه اگه جواب بديد يا لينك جوابو بفرستيد خيلي ممنون ميشم.
1-من 3 تا پیدا کردم mage fighters و dark brother hood که ینوعی از گیلد هاست
برای عضو شدن تو 2 تای اولی باید بری با رییس اون قسمت حرف بزنی
برای عضو شدن تو 3 باید یک بیگناه رو بکشی بعد بخوابی
من تونستم دارک برادر رو تموم کنم چیز خواصی به ادم نمیده
فکر کنم میج بیشترین وسایل رو بده و تموم کردنش ارزش بیشتری داشته باشه
2-؟ با وسایل چه جوری جادو می سازی؟
3-میتونی ماموریت شاین ها رو رد کنی اونا چیزای خیلی با ازرشی به تو میدن (بعضی ها شون )

1-من 3 تا پیدا کردم mage fighters و dark brother hood که ینوعی از گیلد هاست
برای عضو شدن تو 2 تای اولی باید بری با رییس اون قسمت حرف بزنی
برای عضو شدن تو 3 باید یک بیگناه رو بکشی بعد بخوابی
من تونستم دارک برادر رو تموم کنم چیز خواصی به ادم نمیده
فکر کنم میج بیشترین وسایل رو بده و تموم کردنش ارزش بیشتری داشته باشه
2-؟ با وسایل چه جوری جادو می سازی؟
3-میتونی ماموریت شاین ها رو رد کنی اونا چیزای خیلی با ازرشی به تو میدن (بعضی ها شون )
من چهار تا پیدا کردم گیلد دزدها هم هست( صفحه 160 توضیح دادم ). http://forums.bazicenter.com/showthread.php? t=506&page=160
بیشتر از این چهار تا گیلد باز هم گیلد هست ؟

برای ساختن جادو نیاز به چهار تا وسیله برای مخلوت کردن آنها داری كه توی Imprial City Market District میتونی پیدا کنی. من جادوهای کوچیک میسازم ولی روش ساختن جادوهای بزرگ میخوام مثل جادوی ظاهر کردن هیولاها که تو بازی حتما ً دیدی بعضی از دشمنا ظاهر میکنن و یا جادوی بالا بردن خون ( Health ) کسای دیگه که کنارتن.
شاین ها دیگه چیه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or