The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

آقا ممنون که جواب میدی یه سوال دیگه داشتم
این سفارش نامه هایی که mages guild ها میدن برایه دانشگاه arcane یا همچین چیزی ارزش جمع آوری رو داره ؟تو دانشگاهه خبری هست یا بی خودیه؟
اگه بخوای در Mages guild پیشرفت کنی و این سری quest ها رو تموم کنی باید بری arcane university که اون هم همون recom ها رو میخواد. اونجا میشه spell ساخت یا spell مناسب از ملت خرید یا enchant کرد.
البته یک عصا یا Staff خوب هم نصیبتون میشه که تو لولهای پایین و متوسط عالیه!
بسته به نوع کارتون میتونین یکی انتخاب کنین که من خودم تو کلاس Destruction گرفتم با 80 واحد ضربه از نوع شوک (بیشترین استفاده رو داره چون کمتر موجودی هست که نسبت به شوک مقاوم باشه).
اگر هم لول پایین داشته باشین آیتمهایی که از این نکرومنسرها بدست میاد به دردتون میخوره و اکثرا Enchant شده هستن.
باتشکر....

سلام
من يه laptop دارم با این مشخصات ميخواستم ببينم روش بازی اجرا ميشه¿
Processor Manufacturer Intel
Processor Type Pentium M
Processor Speed 1.8 GHz
Motherboard
Chipset Intel 855PM
Bus Speed 400 MHz
Memory
Installed RAM 2 GB
RAM Technology DDR SDRAM
Max Supported RAM 2.048 GB
RAM Speed 333 MHz
Installed Cache Memory 2048 KB
Video
Graphic Processor ATI MOBILITY RADEON 9200
Installed Video Memory 64 MB

يکی جواب بده!!!

استادان و ممدی های عزیز:biggrin1:
آقا میخواستم ببینم به نظرتون Shivering isles رو از نو شرو کنم یا با همون لول و اینای شخصیتم که تو بازی اصلی رفتم ادامه بدم؟کدوم یکیش بهتره؟خیلی مسئله ای ندارم با عوض کردن نژادم در ضمن!

استادان و ممدی های عزیز:biggrin1:
آقا میخواستم ببینم به نظرتون Shivering isles رو از نو شرو کنم یا با همون لول و اینای شخصیتم که تو بازی اصلی رفتم ادامه بدم؟کدوم یکیش بهتره؟خیلی مسئله ای ندارم با عوض کردن نژادم در ضمن!

نمیدونم والا بستگی به خودتون داره .. که حوصله داشته باشی که از نو با یک کاراکتر جدید هلک هلک راه بیفتی بری این ور اونور بد فکری نیست ولی من حوصله این کارها رو نداشتم و ندارم چون سیستم کاراکتر ام از morrowind مونده. البته level های پایین هم بازی خیلی خوشحاله :biggrin1:

تاثير خون اشام بودن رو شخصيت.........

Vampire 25%
Weakness to Fire: 20
+5 to all of the vampire stats

Vamipre 50%
Vampiric Seduction (charm on touch)
+10 to all of the vampire stats

Vampire 75%
Reign of Terror (fear)
+15 to all of the vampire stats

Vampire 100%
Embrace of Shadows (Invisibility + Night Eye)
+20 to all of the vampire stats
Note: Most people and merchants will not talk to you in this form
Information in this section was contributed by Andy.

نمیدونم والا بستگی به خودتون داره .. که حوصله داشته باشی که از نو با یک کاراکتر جدید هلک هلک راه بیفتی بری این ور اونور بد فکری نیست ولی من حوصله این کارها رو نداشتم و ندارم چون سیستم کاراکتر ام از morrowind مونده. البته level های پایین هم بازی خیلی خوشحاله
من بهت پیشنهاد نمیکنم.(البته من عددی نیستم ها...)
ولی اگه پات بیفته به یدونه از این دروازه بان ها! (Gate Keeper) بیفته معلوم نیست بعدش چی بشه...
یه سری از رفقا توی لولهای بالا هم میموندن بعضیهاشون (البته بلد نیستن که تکنیک جنگی برا خودشون درست کنن!!).
اگر میخوای اینکارو بکنی نظر من اینه توی سیرودیل (سایرودیل...هرچی!!) ماموریتها و آیتمهای به درد بخور رو برو بعد برو اونور (دیگه معلومن همگی...Umbra رو اول بگیر که Soul Trap داره و قویترینه بعد هم دیگه Azura Star و Skeleton Key و mage's Staff of X و آیتمای دارک برادرهود و هرچی دیگه به نظرت اومد!)
اینجوری کارت راحتتره (بگذریم که اونور هم آیتم خوب زیاده ولی اولش یکم جون کندن داره!)
امیدوارم کارآمد باشه.
باتشکر....

یکی راهنمای فارسی این بازی رو نداره . چون من هر چقدر صحبت های شما رو میخونم نصفش رو متوجه نمیشم :cheesygri
یک نفر نیست اصطلاحات اولیه بازی رو به ما بگه . لول چیه ؟ گیت چیه ؟

لول یعنی درجه!
توی این بازی هر شخصیت شما با یه سری معیار ها سنجیده میشه.مثلا سرعت،کیمیاگری،مهارت شمشیر،مهارت سلاح های exotic(گرزو و اینا)،مهارت جادو های هجومی،مهارت جادوهای درمانی و اینا!10 تا از اینا Major یعنی اصلی هستن(که اول بازی موضع شخصیت ساختن خودتون انتخاب میکنین و فکر کنم از امتیاز 20 شرو میشن،نهایت امتیازی که میتونین بگیرین 100 هستش)و 10 تای بقیه Minor(فرعی).شما از هر کدوم این مهارت ها که استفاده کنین،به مرور زمان توشون پیشرفت میکنین(امتیاز به امتیاز).هر وقت مجموع پیشرفت هایی که توی معیار های Major کردین به 10 برسه(یعنی یا فقط تو یکیش 10 امتیاز برین بالاتر،یا تو هر کدوم یکی یا مثلا تو یکی 5 تا تو اون یکی سه تو اون یکی دو تا و خلاصه هرجور)یه درجه(Level)میرین بالاتر.وقتی یه لول میرین بالا،میتونین attitude هاتونو هم ببرین بالاتر.(هر attitude به یه سری معیار وابسته س،هر معیار که پیشرفت کرده باشه به موازات اون میتونین att رو ببرین بالا).
ولی چیزی که باید دقت کنین اینه که دشمناتون توی بازی هم هر چقدر لول شما بالاتر باشه سخت تر میشن،پس اگه فقط بگیرین با شمشیر همه رو بزنین برین جلو هی لول تون رو ببرین بالا،مث آهو تو برف میمونین یه جایی،پس باید Level up آهسته و پیوسته باشه!
گیت هم تو بازی پیشرفت کنین میفهمین چیه!دروازه های Oblivion.
در ضمن مسیوامو گم کردم باید دوباره از اول برم:((البته عیبی نداره چون قبلا زدم اون نماینده dark brotherhood رو کشتم!حالا میتونم برم عضو شم!

بالاتر.وقتی یه لول میرین بالا،میتونین attitude هاتونو هم ببرین بالاتر.(هر attitude به یه سری معیار وابسته س،هر معیار که پیشرفت کرده باشه به موازات اون میتونین att رو ببرین بالا).
البته منظور Attribute هستش...
یکی راهنمای فارسی این بازی رو نداره . چون من هر چقدر صحبت های شما رو میخونم نصفش رو متوجه نمیشم
یک نفر نیست اصطلاحات اولیه بازی رو به ما بگه . لول چیه ؟ گیت چیه ؟
شما هر موردی که برات سوال توی این انجمن جستجو کن امکان نداره پیدا نکنی!
اگه پیدا نکردی بیا اینجا بپرس من در خدمتم!من نتونستم اساتید هستن....
باتشکر....

نكته هايي از آبليويون

خوب منم براي اين كه تو اين پست كاري كرده باشم گفتم بد نيست چند تا ازHINTهاي آبليويون رو كه از سايت GAMEWINNERSگرفتم ترجمه كنم و براتون بذارم.بايد بگم اون عنوان هايي كه با رنگ قرمز مشخص شدن خيلي جالبن!!!
تيربي پايان:
برين به CHEYDINHAL.سپس برين تو خونه ي Bazur gro-Gharz
زماني كه اون رو كشتين بدنش رو بگردين.اون تير استيل بي پايان داره.
درمان خون آشامي:
1ين دليل اينه كه بايد بريد دانشگاه.برين تو و با جادوگر صحبت كنيد.اون به شما خواهد گفت با مردي در SKINGRAD صحبت كنيد همونطور كه او ميگه عمل كنيد و دنبال اون مرد بگرديد در آخر به شما اجازه داده ميشه از شر خوناشامي خلاص بشيد.
نكته:
اگه خون آشام شديد سعي كنيد قبل از اينكه همه ي دروازه هاي آبليويون رو ببنديد يك آيتم fresh Bloodgrass (كه براي درمان خون آشامي به اون نياز داريد)از توي جهنم برداريد چون اگه اين آيتم رو بخريد كسي كه مي خواد درمانتون كنه از شما قبول نميكنه.
نكته 2:
از اين كلك وقتي كه جادوگر fresh Bloodgrass شما رو قبول نميكنه استفاده كنيد.(اگه اون همه ي مواد رو كه براي معجون لازمه رو نداشته باشه اگه باهاش درباره ي درمان صحبت كنيد ميگه كه ساختن اين معجون به زمان نياز داره.)براي اينكه آيتم fresh Bloodgrass بدون شروع دوباره ي بازي رو به دست بيارين از كد set ms40.bloodgrassvar to 2 استفاده كنيد.اگه با پيدا كردن fresh Bloodgrass مشكل دارين بايد چند تا نزديك دروازه هاي قديمي آبليويون باشه.

خوب.فعلا بسه.اگه از اين نوشته ها استقبال بشه چند تاي ديگه هم ترجمه ميكنم.در مورد
HINT هاي بعدي هم بايد بگم اگه از اين ها استقبال بشه ميتركونم!
هر گونه استفاده از اين مطالب تنها با ذكر نام منبع و مترجم (منبع:بازي سنتر و مترجم:خودم)مقدور است.
پانويس:اگه ميخواين مرض!خون آشامي تون رو درمان كنيد فعلا كاري نكنين تا نوشته هاي بعدي رو بذارم.
در ضمن تشكر يادتون نره!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or