The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام عزیزان میگم این بازیه اصلا یه داستان درست وحسابی داره؟
راستی چه طوری میشه خونت رو پر کرد و یا از تیر و کمانت استفاده کرد؟

سلام عزیزان میگم این بازیه اصلا یه داستان درست وحسابی داره؟
راستی چه طوری میشه خونت رو پر کرد و یا از تیر و کمانت استفاده کرد؟

داستان اصلی که داره اخرشم مارتین به شکل اژدها در می اید بعد غول oblivion را می کشد و مجسمه می شه!

خونتم با یه سری مجون یا میوه و گیاه پر می شه! البته اگه بخوابی هم خونت پر می شه.

تیر و کمان هم باید بگیری دستت تیر هم باید داشته باشی که وقتی فعال کنی تیر ها می ره پشت کراکتر همین!

نه خوب ببین من هنوز اول اول بازیم بعد یه توضیح باحال میدی که چه طوری میخوابه اون گیاه ها رو من تاالان بداشتم و...
اونجاییم که چند تا موشه

این چند تا کد oblivion :

کنسول را باز کنید و کدها را بزنید (دکمه بغل شماره 1 )

گرفتن 1000 طلا (قابل افزایش) : player.additem 0000000f 1000
گرفتن 100 قفل بازکن (قابل افزایش) : player.additem 0000000a 100
گرفتن 100 چکش (قابل افزایش) : player.additem 0000000c 100
باز کردن در : روی در مورد نظر کلیک کنید و unlock بزنید.
کشتن : روی فرد مورد نظر کلیک کنید و kill بزنید.

نه خوب ببین من هنوز اول اول بازیم بعد یه توضیح باحال میدی که چه طوری میخوابه اون گیاه ها رو من تاالان بداشتم و...
اونجاییم که چند تا موشه

در مورد خوابیدن می تونی بری به inn ها بخوابی که 10 سکه می گره یا این که خونه داشته باشی . یه سری جا ها هم همینطوری یه دشک هست که می تونی بخوابی.

با سیب و میوه های دیگه راحت جونت پر می شه!

راستی یادم رفت بگم یه جادو هم هست که جون پر می کنه که اول بازی بیشتر نژاد ها دارن

سلام دوستان يه كوئستي هست در shivering isles كه ahjazda بهم ميده و ميگه سه تا وسيله رو برام بيار دوتاش توي همون شهره كه پيدا كردنش آسونه ولي يه دونه ديگش يه جاي دوريه وقتي به اونجا ميرسم اون وسيله توي يك صندوقي هست كه ميگه يخ زده و براي برداشتن مشعل كنارش هم يه چيزي ميگه كه كاملا منظورشو نميفهمم ميگه :this ritual torch can be held by any but owned by none
فكر كنم همينو ميگه دوستان اگه ميتونين زودتر كمكم كنين

بچه ها موافقين من همه ي رمز هاي آبليويون رو بذارم؟(رمزاش 20-10 بربر اخرينGTAاي كه براي PC اومد ميشه.اين رو براي اين گفتم كه حوصله نوشتن اسمشو ندارم!!!!!:blushing:)

دوباره سلام.تو صفحه ي 51 همين پست خوندم بهترين زره بازي ديدريك هست و سپر و زره بازي رو هيچ جا نمي فروشن.يك روش خيلي آسون بري اين كار هست كه توي نوشته ي بعديم ميگم!!!!!!:cheesygri

دوباره سلام.تو صفحه ي 51 همين پست خوندم بهترين زره بازي ديدريك هست و سپر و زره بازي رو هيچ جا نمي فروشن.يك روش خيلي آسون بري اين كار هست كه توي نوشته ي بعديم ميگم!!!!!!:cheesygri

قویتر از اون هم است ! زره knights of the nine از دیدریک قویتره!:eek:

منظورتون این روشه برای زره دیدریک:-" :

player.additem 00036357 کلاه
player.additem 00036358 دست کش
player.additem 00036359 کفش
player.additem 0003635A زره پا
player.additem 0003635B زره سینه
player.additem 0003635C سپر

بابا يه نفر جواب مارو بده
سلام دوستان يه كوئستي هست در shivering isles كه ahjazda بهم ميده و ميگه سه تا وسيله رو برام بيار دوتاش توي همون شهره كه پيدا كردنش آسونه ولي يه دونه ديگش يه جاي دوريه وقتي به اونجا ميرسم اون وسيله توي يك صندوقي هست كه ميگه يخ زده و براي برداشتن مشعل كنارش هم يه چيزي ميگه كه كاملا منظورشو نميفهمم ميگه :this ritual torch can be held by any but owned by none
فكر كنم همينو ميگه دوستان اگه ميتونين زودتر كمكم كنين

بچه ها یک نفر به ما داستان بازی رو میگه ؟ این مارتین کیه ؟:confused: دیدمش ولی نمیدونم جریان بازی چیه ؟

و یک موضوع دیگر

وقتی من میبینم بازی به این شاهکاری یک راهنمای فارسی ( راهنمای مراحل رو نمیگم ) نداره واقعا عصبانی میشم .
برای همین تصمیم گرفت راهنمای سایت گیم اسپات رو ترجمه کنم ( و چقدر دیر به این فکر افتادم )
برای همین برای نمونه قسمت اول این راهنما یعنی race های بازی را به طور کامل ترجمه کردم و خواهشم از دوستان اینه که مشکلات و کم و کاستی های این راهنما رو ببینن و نظر بدن چون اگر همه کمک کنن و استقبال هم بشه بتونیم یک راهنمای عالی برای این بازی تهیه کنیم . برای این راهنما خیلی زحمت کشیدم چون واژه های خیلی سختی داره و میدونم که مشکل داره پس حرفه ای ها کمک کنن.
این هم لینک دانلود این راهنما Pdf :

دانلود

ds
قویتر از اون هم است ! زره knights of the nine از دیدریک قویتره!:eek:

منظورتون این روشه برای زره دیدریک:-" :

player.additem 00036357 کلاه
player.additem 00036358 دست کش
player.additem 00036359 کفش
player.additem 0003635A زره پا
player.additem 0003635B زره سینه
player.additem 0003635C سپر
نه.منظورم اين روش نيست.اين روشي كه اين پايينه آبرومندانه تره.:blushing:
پول بي نهايت:
براي ماموريت درمان خون آشامي كنت Skingrad از شما درخواست ميكنه براي زنش درمان پيدا كنيد چون زنش نمي خواد خون آشام باشه.بعد از ملاقات كردن زن جادوگر كه در طول رودخونه اي به سمت شرق زندگي ميكنه اون به شما ميگه كه پنج تا گراند سول جم و دوتا Bloodgrass شش تا سير پنج تا night shade خون Argonian و يك dust of vampire براش بياريد.اون زن با استفاده از موادي كه بهش داديد دو تا معجون درست ميكنه:يكي براي كنت Skingrad و يكي براي شما.وقتي اون معجون رو به كنت داديد اون به شما 500 سكه ي طلا جايزه خواهد داد.بعد از اين سكه ها رو گرفتيد دوباره با اون صحبت كنيد و گزينه ي Reward رو انتخاب كنيد.اون به شما دوباره 500 سكه ي طلا خواهد داد.اين كار رو براي طلاي بي پايان تكرار كنيد.
گرز مرگ: (اين رو حتما بخونيد چون واقعا خارق العاده ست!!!!):eek:
گرز مرگ توسط تيم سازنده گذاشته شده بود ولي حذف شد.از اين كلك استفاده كنين تا اونو برگردونين.براي بازي يك آپديت دانلود كنيد وبرين توي منطقه اي كه فقط با اون آپديت وجود داره.بازي رو سيو كنين و از بازي خارج بشيد.بسته ي مكملي كه دانلود كرديد رو پاك كنيد و دوباره برين تو بازي و بازي رو Load كنين.حالا شما توي يك بروماي عجيب هستيد.اون جا به صورت تصادفي در يك ساختمون يك غول هست.همچنين در اون ساختمون روي زمين يا توي يك صندوق يك گرز مرگ(mace of death)
هست.اين حداقل 4000 تا صدمه(damage) وارد ميكنه.ورش دارين بازي رو سيو كنين و بسته ي مكمل رو دوباره دانلود كنيد.حالا شما بهترين اسلحه ي بازي رو دارين.
آيتم آسان:
بريد توي هر مغازه اي ولي به زور وارد نشين.يك منطقه پيدا كنين كه به مقدار كافي تاريك باشه.وقتي به صورت مخفيكاري حركت ميكنيد چشمي كه حالت مخفيكاريه شما رو نشون ميده روشن شد با مشت اشياء اطراف مغازه(مغازه ي زره واسلحه فروشي) رو به اون گوشه ي تاريك ببريد و بدون شناسايي شدن اون ها رو برداريد.اين براي پيشرفت كردن در انجمن دزدها مفيده.
Rockmilk cave: Glass armor and weapons:
مطمئن بشيد كه شخصيت شما حداقل لول 15 هست.(براي اين كه زره و اسلحه ي بهتري توي غار باشه).به راه شرقي Leyawiin سفر كنيد و به رفتن ادامه بديد تا به شهر كوچكي به نام Waters Edge برسيد.از شهرWaters Edge به شمال شرقي حركت كنيد تا به Rockmilk cave برسيد.اين غار به Waters Edge خيلي نزديكه.داخل غار بشيد و نشانه ها رو دنبال كنيد.سپس شما با يك گروه از دزدها در داخل غار مواجه ميشيد.اگه اونا متوجه شما نشن با همديگه درگير ميشن.شما ميتونين بذارين اون ها با هم درگير بشن يا از كشتن اون ها لذت ببريد.اگه لول شما بالا باشه كشتن اونا خيلي سخت نيست.به ميان غار برين و حداقل 15 نفر رو اون جا پيدا ميكنيد.هر كدوم از اون ها يك دست از زره و شمشير Glass يا Orcish يا Daedric يا Elven دارن.شما ميتونين خودتون رو با اونا پر كنيد و چهار بار بفروشيد.
هر گونه كپي و بهره برداري از مطالب بالا تنها با ذكر نام منبع و مترجم (منبع:بازي سنتر و مترجم:خودم)مقدور است.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or