The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

chejori barye kone vasael karid mesle komod miz????

halp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

وقتی که خونه رو میخری یک quest بهت میده که "الان میتونی از فلانی .. که معمولا صاحب مغازه است .. وسایل بخری " . میری سراغش .. یک سری کاغذ هست که مثلا سند خریده .. اونها رو بخری وسایل توی خونه ظاهر میشوند.

اگه بگی توی کدام شهر خریدی .. میتونیم بگیم که از چه کسی میتونی آت و اشغال ها رو بخری.

سلام
ایول. لینک دانلود رو لطفا میدید؟ روی نسخه ی کپی هم کار می کنه؟
چون من اومدم از اینجا بخرم دیدم 300 درهم هست (بیش از 75000 تومان) از ایران خریدم 4000 تومان.
لطفا می دید؟ از این رسمی ها که نیست؟ پول بگیره؟

ممنون

شما اگر همه ماموریتهای Mages Guild رو انجام داده باشی مشکل نداره میتونی راحت Quick Travel کنی به Arcane University و اونجا هم یه در اون وسط هست که میری توش و وارد میشی به ساختمون اصلی.

برادرای آبلیویون باز....
اگر خواستین ویندوز بریزین،فرمت کنین،هارد و درایو عوض کنین:
حتما از سیوهاتون بک آپ بگیرید
وگرنه مثل من و خیلیای دیگه بلایی به سرتون میاد که تا عمر دارین یادتون نره.
من ویندوز عوض کردم و بلازده شدم!
اگر به خاطر یه اتفاق عجیب و خجسته نبود الان مینشستم از اول زور میزدم!(که البته اونم یه حال دیگه میده!)
به طرز عجیبی از سیو هام بک آپ گرفته بودم....
تازه دارم میفهمم تقدیر و قسمت و این چیزها یعنی چی!!

آخرین ویرایش:
دوستان من تمام ماموریت تمام گروهها به جز همین گروه دزدی رو انجام دادم.... تو یکی از ماموریت های این گروه میگه برو پیش یه مرد که تو bruma زندگی میکنه و دقیق متوجه نمیشم که چی میگه ولی میگه اگه بخوای برا گروه ما کار کنی باید بری پیش اون مرده وانگاری بهش سنگ بفروشی....
حالا کسی که رفته میشه کمک کنید که چیکار کنم؟

یکی کمک کنه!!!:(
من این پچ Shivering Isles رو نصب میکنم ولی بازی هیچ فرقی نمیکنه (The Knights of the Nine رو هم همینطور )

چه کار باید کنم!!!!!!!! help me!!!!!!:((

دوستان من تمام ماموریت تمام گروهها به جز همین گروه دزدی رو انجام دادم.... تو یکی از ماموریت های این گروه میگه برو پیش یه مرد که تو bruma زندگی میکنه و دقیق متوجه نمیشم که چی میگه ولی میگه اگه بخوای برا گروه ما کار کنی باید بری پیش اون مرده وانگاری بهش سنگ بفروشی....
حالا کسی که رفته میشه کمک کنید که چیکار کنم؟

سنگ چیه؟
میگه پنجاه gold بهش جنس دزدی بفروش تا special job ها برات باز بشه و rank ات در guild بره بالا.
جنس دزدی هم کنارش علامت دست قرمز داره.

یکی کمک کنه!!!:(
من این پچ Shivering Isles رو نصب میکنم ولی بازی هیچ فرقی نمیکنه (The Knights of the Nine رو هم همینطور )
چه کار باید کنم!!!!!!!! help me!!!!!!:((

پچ نه .. expansion
24 ساعت تو بازی صبر کن(داخل بازی . یکی رفت و فرداش اومد و گفت خوب من یک روز صبر کردم ولی چیزی نشده). میگه بهت که یک در عجیب (Strange Door ) باز شده .. Niben Bay وسط دریاچه الان یک علامت location داری که یک جزیره است با یک در .. برو داحل شروع میشه.

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم ببینم این بازی توش باس گیر نمیاد
و دیگه چند تا oblivion portal در بازی وجود داره و بستنشون چه فایده ای داره.
و دیگه جریان این بازی چیه خیلی اسونه از همون لول 1 میتونی همه جا بری .یا شاید اگه بریم کویست های بالاتر سخت میشه؟
مرسی
بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or