The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام
میخواستم ببینم این بازی توش باس گیر نمیاد
و دیگه چند تا oblivion portal در بازی وجود داره و بستنشون چه فایده ای داره.
و دیگه جریان این بازی چیه خیلی اسونه از همون لول 1 میتونی همه جا بری .یا شاید اگه بریم کویست های بالاتر سخت میشه؟
مرسی
بای

باس به چه معنی؟ یکسری ملت هستند که مثلا اسم دارند و از بقیه قویترند.
ولی به اون معنی که مثلا توی Diablo باشه و item خفن داشته باشه نه ..

همینجوری باز می شوند. بستن هر کدام فکر کنم دو تا Fame میده و اون Sigil Stone هم که بر میداری خاصیت جادویی داره و میشه باهاش enchant کرد. ولی بجز اونهایی که باید در جریان ماموریت اصلی بازی ببندی بقیه فایده خاصی ندارند.
level ات بره بالاتر سخت تر میشه. با level پایین میشه بازی رو خیلی راحت تموم کرد ولی خوب چیکار کنم؟ کسی که 50-60 دلار پول بازی رو داده باشه که فقط برای تمام کردن داستان بازی نمیکنه.

ممنون حالا این یارو لیکس کجا هست؟

South Guard Tower
در Temple District . طبقه سوم .. حدود ساعت 2 و 3 صبح برو که همه خواب باشند. توی میزش هم پول و سند مربوط به مالیات ها رو بردار.

سلام
آقا کسی رو تو این بازی نمیشناسین که پول سودی بده؟ آخه میخوام خونه بخرم پول ندارم:laughing:
حالا اونو بیخیال این جنسایه دزدی رو به غیر از اون یاروهه که تو bruma و اسمش تو مایه هایهorg به کسی دیگه نمیشه فروخت؟آخه اون خیلی مفت میخره

سلام
آقا کسی رو تو این بازی نمیشناسین که پول سودی بده؟ آخه میخوام خونه بخرم پول ندارم:laughing:

خیر ..

حالا اونو بیخیال این جنسایه دزدی رو به غیر از اون یاروهه که تو bruma و اسمش تو مایه هایهorg به کسی دیگه نمیشه فروخت؟آخه اون خیلی مفت میخره

وقتی rank ات در thieves guild بره بالاتر fence های جدید بهت معرفی می کنند.
مشکل طرف نیست . haggle کن .. همون چونه بزن . mercantile ات باید بالا باشه.

سلام
من همون خونه ای که میریم توش مخوابیم و روحها میریزند سرت رو خریدم در ادامه میگه برو پیش همونی که خونه رو ازش خریدی در ایمپریال سیتی . منم میرم پیشش و بهش میگم که بیا همراه من بریم خونم تا ببینیم جریان این روحها چیه ولی نمیاد میگه من خونه رو بهت فروختم رفت دیگه به من ربطی نداره حالا چطوری راضیش کنم تا بیاد .
عجب ادمایی پیدا میشن خونه ی پر از روح و جنشون رو قالب مردم میکنند :cheesygri

سلام
من همون خونه ای که میریم توش مخوابیم و روحها میریزند سرت رو خریدم در ادامه میگه برو پیش همونی که خونه رو ازش خریدی در ایمپریال سیتی . منم میرم پیشش و بهش میگم که بیا همراه من بریم خونم تا ببینیم جریان این روحها چیه ولی نمیاد میگه من خونه رو بهت فروختم رفت دیگه به من ربطی نداره حالا چطوری راضیش کنم تا بیاد .
عجب ادمایی پیدا میشن خونه ی پر از روح و جنشون رو قالب مردم میکنند :cheesygri

ملت همه کلاهبردارند :)
مخش رو بزن .. حالا یا با حرف یا با پول.

عجب ادمایی پیدا میشن خونه ی پر از روح و جنشون رو قالب مردم میکنند

شما باید بری زیر زمین خونه و اون در مخفی {که فقط با خون ِ اجداد ِ اون طرف که خونه رو ازش خریدی باز میشه} رو پیدا کنی . بعد بهش اطلاع بدی . اون اسکلت ِ دست ِ کنار در هم یادت نره برداری .
بعد میاد در رو برات باز میکنه و فرار میکنه.
شما هم میری توی در و ادامه ی ماجرا . . .

ای تف به این روزگار مرتیکه پر رو به من میگه برو اعضایه dark brother رو بکش ............ چطوری تو چشمایه اون ومپایره نگاه کنم :eek:
راستی کنتس bruma بهم ماموریت داده تا یه قطعه برایه کلکسیونش پیدا کنم یه دفتر خاطرات هم بهم داده که ظاهرا ماله کسیه که اون قطعه رو جایی چال کرده و باید از رو اون محلشو پیدا کنیم خودشون ردشو تا یه کوهستانی تا شمال شهر گرفتن ولی از اونجا به بعدش معلوم نیست من که سر در نیوردم کجاست کسی تا حالا پیداش کرده؟

ا
راستی کنتس bruma بهم ماموریت داده تا یه قطعه برایه کلکسیونش پیدا کنم یه دفتر خاطرات هم بهم داده که ظاهرا ماله کسیه که اون قطعه رو جایی چال کرده و باید از رو اون محلشو پیدا کنیم خودشون ردشو تا یه کوهستانی تا شمال شهر گرفتن ولی از اونجا به بعدش معلوم نیست من که سر در نیوردم کجاست کسی تا حالا پیداش کرده؟

دفتر خاطرات اون قاصد رو داری .. از روش بخونی تمام landmark ها رو نوشته که مثلا میری شرق میرسی به فلان مجسمه بعد میری شمال میرسی به بقالی بعد میری غرب (اینها همه مثال الکی بودا! )
.. آخرش میرسی به یک غار .. میری داخل .. اونجا جسد اون بدبخت رو هم پیدا میکنی .. انتهای غار میرسه به یک دره که آخرش اون قلعه گمشده رو پیدا میکنی ، که اون گردنبند رو باید توش پیدا کنی .

آقا ممنون که جواب میدی یه سوال دیگه داشتم
این سفارش نامه هایی که mages guild ها میدن برایه دانشگاه arcane یا همچین چیزی ارزش جمع آوری رو داره ؟تو دانشگاهه خبری هست یا بی خودیه؟

سلام
من يه laptop دارم با این مشخصات ميخواستم ببينم روش بازی اجرا ميشه¿
Processor Manufacturer Intel
Processor Type Pentium M
Processor Speed 1.8 GHz
Motherboard
Chipset Intel 855PM
Bus Speed 400 MHz
Memory
Installed RAM 2 GB
RAM Technology DDR SDRAM
Max Supported RAM 2.048 GB
RAM Speed 333 MHz
Installed Cache Memory 2048 KB
Video
Graphic Processor ATI MOBILITY RADEON 9200
Installed Video Memory 64 MB

آقا ممنون که جواب میدی یه سوال دیگه داشتم
این سفارش نامه هایی که mages guild ها میدن برایه دانشگاه arcane یا همچین چیزی ارزش جمع آوری رو داره ؟تو دانشگاهه خبری هست یا بی خودیه؟

اگه بخوای در Mages guild پیشرفت کنی و این سری quest ها رو تموم کنی باید بری arcane university که اون هم همون recom ها رو میخواد. اونجا میشه spell ساخت یا spell مناسب از ملت خرید یا enchant کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or