The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

یه اتفاق خیلی خیلی جالب تو بازی:
وقتی ومپایر شدم بعد درمان کردم پیر زنه گفت برو پیش hassildor بعد رفتم دوا رو بهش دادم بعد فرداش که برگشتم گفتم بهم reword بده بعدش اونم 500 سکه داد... ولی الان هرچی رو گزینه reword کلیک میکنم بازم پول میده یعنی هرچه قدر بخوای بهت پول میده الان پول من کهتو مرحله ده هستم بالای 200000 سکه هست. میخواستم بپرسم قضیه بر همین منواله یا اشکال از dvd منه که اینطوری میکنه...:cheesygri

سلام

این یه Glitch ـه خیلی مشهوره
از این دست اشکال ها زیاد بودن که توی نسخه ی PC، یسری شون با Patch جدید فکر کنم رفع شدن

ولی بدجور تو ذوق آدم میزنه... الان موندم همون 500 رو ازش بگیرم نه اضافه از طرف دیگه هم وسوسه میشم که یه 10000000000 تا که بگیرم تا آخر بازی نیازی به پول جمعکردن نباشه به نظرتون چیکار کنم؟

بهترین کار اینه که پچ رو نصب کنی که اگه یه موقع شیطون گولت زد کاری نتونی بکنی!!!
این پچ خیلی از باگها مثل کپی کردن آستم ها و رو هوا موندم و غیب شدنشون! و این پول در آوردن ها رو حل میکنه.
باتشکر....

1-من 12 تا دروازه oblivionرو بستم چند تاي ديگه مونده
9 تا دروازه اصلی وجود داره بقیشون سره کاری هستن.... تمومی هم ندارن ...من خودم دفعه اول که بازی میکردم... حدود 25 تا بستم ولی هر چی میبستم زیاد تر میشدن

2-gray fox و lex رو كجا ميشه پيدا كرد
اگر GF رو میشد به این راحتی ها پیدا کنی که LEX خیلی راحت میگرفتش :cheesygri ولی lex تو یکی از همین برج های نظامی هستش... Gf رو هم آخر های کوئست های thives guild میبینی

3-چطوري ميشه با مجسمه آزورا صحبت كرد
اسم انگلیسی رو بگو جنازه ش رو تحویل بگیر :cheesygri

سلام!
3-چطوري ميشه با مجسمه آزورا صحبت كرد

باید یه Glow Dust پیدا کنی برو به فروشگاه کیمیاگری Skingrad هر نوع مواد بخوای اونجا داره از اونجا بخر بعد تو یه ساعت خاصی که فک کنم من رفتم 6 صبح بود اینو بهش بده تا باهت صحبت کنه

من توی این 3 تا گیر کردم
وقتی کتاب رو ور میدارم دیگه نمیگه چیکار کنم یا کجا برم
چیکار کنم؟؟؟
BOOTS OF SPRINGHEEL JAK
i found abook of lmbel family geneolgy no mention of springheel jak's
burial location.maybe the Earl him self can tall me,wite a little
frindly persuasion

INDEPENDENT THIEVERY
l've reached my goul i have fenced over 800 gold worth of goods when
i'min the cities i'll have to keep an eye outot another messenger
from the GRAY FOX.he could call for me at any time i should wait in
the imperial city if i went them to find me guickly

غول یخیرو که کشتم
از جولوی مجسمه یک چیز رو ور میداره
دیگه نمیگه که کجا برم
TEARSOT THE SAVIOR
i've found one of garridan's tears,i should cantinue searching, as
there my be more
کمکم کنید

من توی این 3 تا گیر کردم
وقتی کتاب رو ور میدارم دیگه نمیگه چیکار کنم یا کجا برم
چیکار کنم؟؟؟
BOOTS OF SPRINGHEEL JAK
i found abook of lmbel family geneolgy no mention of springheel jak's
burial location.maybe the Earl him self can tall me,wite a little
frindly persuasion

INDEPENDENT THIEVERY
l've reached my goul i have fenced over 800 gold worth of goods when
i'min the cities i'll have to keep an eye outot another messenger
from the GRAY FOX.he could call for me at any time i should wait in
the imperial city if i went them to find me guickly
کمکم کنید

کدوم کتاب رو ور می داری ؟

BOOTS OF SPRINGHEEL JAK برو پیش ارل یه پسر جوونه نواده جاک تو همون خونه هست برو مخشو بزن با persuasion یا بهش رشوه بده Bribe تا دوستیس به 70 رسید بهت بگه اون چکمه ها کجاست

INDEPENDENT THIEVERY با کوئست های دزدی در ارتباطه واسه هر کوئست Thieve Guild باید یه مقدار اجناس دزدی بفروشی ( به اعضای دزد خریدار) اگه اون کوئست چکمه های جاک رو داری پس به اندازه کافی فروختی خود این کوئست با تموم شدن کوئست های Guild تموم میشه

سلام.من نسخه الحاقی ابلیویون رو همون Shivering Isles.اول بازی اصلی را نصب کردم و بعد هم Shivering Isles رو نصب کردم.ولی وقتی کرک بازیو ریختم اصلا بازی تغییری نکرده.نمیدونم چرا.
کمک نید لطفا....

The ultimate heist
وقتی روی دکمه بالا وای میسم اون مجسمه میچرخه و قتی میام پایین برم طرفش میره سر جاش
چیکارش کنم؟؟؟

باید از همان بالا با کمان Arrow of Extrication رو بفرستی داخل سوراخ کلید . همانجایی که میچرخه .

سلام.من نسخه الحاقی ابلیویون رو همون Shivering Isles.اول بازی اصلی را نصب کردم و بعد هم Shivering Isles رو نصب کردم.ولی وقتی کرک بازیو ریختم اصلا بازی تغییری نکرده.نمیدونم چرا.
کمک نید لطفا....

24 ساعت داخل بازی صبر کنید .. انشاا... همچنین quest میگیری .
http://oblivion.gamewikis.org/wiki/A_Door_in_Niben_Bay

باید از همان بالا با کمان Arrow of Extrication رو بفرستی داخل سوراخ کلید . همانجایی که میچرخه .
من اینجارو رد کردم
توی اون راه رو های پیچ در پیچ هستم
یک در زیر یک شومینه هست وقتی میری داخل از بالا پرت میشی پایین و کفش ها گم میشه بعد فلش میزنه که بری در خونه گری فاکس
بعدش معلوم نیست که چیکار کنم
چیکار کنم؟:confused: ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or