The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

آره میگه برو 4 تا کتاب رو پیدا کن...نه سر نزدم ولی سر میزنم ببینم چی میشه... خیلی ممنون...فقط تو این لینک همش انگلیسیه و عکس هم نداره که سر در بیارم...:(( میشه کسی که بلده نگاه کنه مکانشو بگه تا اون کتابا رو گیر بیارم؟!

شما روی PC بازی میکنی یا روی XBox ؟!
اگه روی PC باشه میتونیم دستی این سه تا کتاب رو به کاراکترت بدیم.

روی XBoX نمیدونم میشه از کنسول استفاده کرد یا نه ولی فکر نکنم .. از زمان Sega تا حالا دست به کنسول نزدم. یک بار دست به PS2 زدم که اون هم با Darkfie1d دو دست PES زدیم.

من روی x360 بازی میکنم... حله... پیچوندمش دیگه کتاب لازم نیست... الان رسیدم به جایی که مارتین تبدیل به یه مجسمه میشه و....(مارتین دیگه مرد؟!!!!) و تشکر میکنم از تمام دوستان بخصوص جناب Hardwired و m_g_s که خیلی کمکم کردن... خیلی ممنون...:love:

من روی x360 بازی میکنم... حله... پیچوندمش دیگه کتاب لازم نیست... الان رسیدم به جایی که مارتین تبدیل به یه مجسمه میشه و....(مارتین دیگه مرد؟!!!!) و تشکر میکنم از تمام دوستان بخصوص جناب Hardwired و m_g_s که خیلی کمکم کردن... خیلی ممنون...:love:

خب بلاخره Main Quest و تموم کردی تبریک می گم آره مارتینم خودشو فدا کرد و تبدیل به Akatosh شد ( همون اژداه) تا Prince of Destruction و برگردونه به جایی که ازش اومده;)

ببخشید این Prince of Destruction همون غوله بود؟!!!! ببینم حالا باید چیکار کنم؟!!!! بازی تموم شد؟ مارتین دیگه نمیاد؟(گریه)؟ الان باید به دستورات کی عمل کنم؟!:-"

من در این دوتا گیرکردم
اولی که برای mages guild هست اولش باید میرفتم یک کتاب رو از یک جنازه سوخته بقل یک سنگ برمی داشتم وبعد کتاب رو بردم دادم به همون که ماموریت رو ازش گرفتم وبعد رفتم با یک زنه صحبت کردم گفت برو همون کتاب رو برام بیار ورفتم ازاون یارو دزدیدم دادم بهش بعد از چند ساعت رفتم باهاش صحبت کردم ماموریت updateشد و یک کاغذ بهم داد ورونقشه علامت میزنه برو پیش همون سنگه ودیگه نمی دونم چیکار کنم لطفا راهنمایم کنید؟؟؟؟؟:confused:
fingers of the moun tain,part2
Earana a has give me atranslation of a portion of the book i delivered
to her.i need to read her notes,and the travel back to cloud top
این هم که میگه برو بقل یک مجسمه که در یک دستش ماه وفکر کنم تو اون دستش ستاره باشه ودیگه نمی دونم چیکار کنم لطفا راهنمایم کنید؟؟؟؟؟
Blood of Deadra
the book "modern herctics"describes the location of the shrina of azura,perhaps if i visit this shrine i can learn how to btain a daedricartifact

ببخشید این Prince of Destruction همون غوله بود؟!!!! ببینم حالا باید چیکار کنم؟!!!! بازی تموم شد؟ مارتین دیگه نمیاد؟(گریه)؟ الان باید به دستورات کی عمل کنم؟!:-"

آره همون غوله بود دیگه هیچی دیگه Main Quest تموم شد ولی خود بازی هیچ وقت تموم نمیشه;) مارتینم دیگه رفت اگه مثل من رو 360 بازی میکنی برو ماموریت های Fighters , Mages , Thelves Guild و Brotherhood و Arena رو انجام بده تا Archivement های بازی رو باز کنی

fingers of the moun tain,part2
باید بری به همون خرابه ها ( Cloud Top ) یه ستون می بینی که روش نقش های برجسته ای کشیده شده یه جادو از جنس رعدShock (فک کنم اسمش این بود) به ستون بزن خود به خود یه جادو قوی Shock یاد میگیری

Blood of Deadra
باید بری پیش همون مجسمه یه Glow Dust هم باید همراهت باشه ( از فروشگاه های کیمیاگری تهیه کنید:) ) بعد صبح ساعت 6 (فک کنم) با مجسمه حرف بزن تا بهت بگه چی کار کنی

یعنی از این به بعد غاز چرونیه؟!!!!! من تمام ماموریت های اون گروهها رو انجام دادم و تقریبا اکثر امتیاز های Archivement رو بدست آوردم.... یعنی ماموریت اصلی بی ماموریت؟!!! فقط دیگه باید ماموریت این گروهها رو انجام بدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!11

یعنی از این به بعد غاز چرونیه؟!!!!! من تمام ماموریت های اون گروهها رو انجام دادم و تقریبا اکثر امتیاز های Archivement رو بدست آوردم.... یعنی ماموریت اصلی بی ماموریت؟!!! فقط دیگه باید ماموریت این گروهها رو انجام بدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!11

;) آره یجورایی ماموریت اصلی تموم شده ولی خیلی ها هستن که دوست دارن تو دنیای Oblivion بگردن و ماجراجویی کنن و کوئست انجام بدن:love: کلی کوئست هم میشه از مردم گرفت که اونام جالبن
نسخه 360 با این Archivement های احمقانه بازی خیلی بهش لطمه زد با اینکه می تونست کلی Archivemnet باحال بزاره براش

ممنون ولی امپراطور آینده آخرش اینو میکنن؟!!!!:cheesygri و اینکه من وجب به وجب این 30 کیلیومتر مربع رو گشتم و خیلی کوئیست انجام دادم راستش تا وقتی که شما نگفته بودید باید ماموریتهای the path of dawn رو انجام بدم من هی داشتم غاز میچروندم اینور اونور خیلی رفتم...
و اینکه من الان 5 تا در آبلویون رو بستم ماموریت اصلی رو هم تموم کدم ولی هر چقدر میخوام مرحله بعدی نمیره... چرا؟!!! من level15 هستم...

ممنون ولی امپراطور آینده آخرش اینو میکنن؟!!!!:cheesygri و اینکه من وجب به وجب این 30 کیلیومتر مربع رو گشتم و خیلی کوئیست انجام دادم راستش تا وقتی که شما نگفته بودید باید ماموریتهای the path of dawn رو انجام بدم من هی داشتم غاز میچروندم اینور اونور خیلی رفتم...
و اینکه من الان 5 تا در آبلویون رو بستم ماموریت اصلی رو هم تموم کدم ولی هر چقدر میخوام مرحله بعدی نمیره... چرا؟!!! من level15 هستم...

امپراطور هنوز معلوم نیست باید تا نسخه بعد بازی وایسیم ببینیم;)
این قضیه مرحله بعد چیه ؟ Level تو میگی ؟ Level ربطی به انجام ماموریت ها نداره;) هر شخصیتی که میسازی 8 تا Major Skill داره
مثلا واسه تو Blade , Block و غیره ... باید این 8 تا رو پیشرفت بدی تا بعد یه تعداد معینی که این Skill ها بالا رفت بری یه جا بخوابی;) وقتی بیدار شی Level ت میره بالا البته وقتی به اندازه کافی بالا بردی پیغام میده You Should Rest

یادتونه مارتین دم آخری یه زره مامان پوشیده بود؟ الان اونو بهم دادن عجب چیزیه... ها...
یه اتفاق جالب: رفتم تو کمپانی blackwood عضو شدم بعدش بهش اکس بود چی بود دادن رفت تو توهم:cheesygri بعد از یه روستا سر در آورد که آدما رو مثل جک و جونور میدید که همشو کشت بعد از اتمام اثر اکس تموم شد دید که مردم روستا رو کشته...:biggrin1:
راستی wood چیه و از کجا میشه خرید؟!×××

یادتونه مارتین دم آخری یه زره مامان پوشیده بود؟ الان اونو بهم دادن عجب چیزیه... ها...
یه اتفاق جالب: رفتم تو کمپانی blackwood عضو شدم بعدش بهش اکس بود چی بود دادن رفت تو توهم:cheesygri بعد از یه روستا سر در آورد که آدما رو مثل جک و جونور میدید که همشو کشت بعد از اتمام اثر اکس تموم شد دید که مردم روستا رو کشته...:biggrin1:
راستی wood چیه و از کجا میشه خرید؟!×××
آره Dragon Armor بود بنظرم اسمش:confused:
اکس !:biggrin1: یه دارو بهش دادن رفت تو توهم
Wood که میشه چوب و تو Oblivion آیتم چوب تابحال ندیدم:) حالا به چه کارت میاد؟ وود جنگلم میشه شاید منظور جای خاصی بوده

ببینم بهتر از این زره وجود داره یا این دیگه آخرشه؟!!
تو یکی از ماموریت های mages به نام mages staff میرم پیش یه مرد سفید پوش میگه برا من some wood بیار خودمم معنیشو میدونم ولی.... رفتید شما؟

ببینم بهتر از این زره وجود داره یا این دیگه آخرشه؟!!
تو یکی از ماموریت های mages به نام mages staff میرم پیش یه مرد سفید پوش میگه برا من some wood بیار خودمم معنیشو میدونم ولی.... رفتید شما؟

چرا بهترم هست باید لولت بالاتر بره تا بتونی به اونا برسی بهترین Daedra بود بنظرم:confused:
آهان این مرده چوب جادویی می خواد باید بری چوبشو بیاری واست یه جوب جادوگری درست کنه
ولی تو نقشه به اونجور که یادم میاد علامت میزد باید می رفتی تو یه غار اینو از یه جادوگر می گرفتی اونجا که بری میبینی همه رو Necromancer ها کشتن و چوبه فک کنم رو جسد یکی از جادوگر های خودی بود:)
حالا دقیق نمی دونم شاید دوستان بتونن بهتر کمک کنن

باید بری پیش همون مجسمه یه Glow Dust هم باید همراهت باشه ( از فروشگاه های کیمیاگری تهیه کنید ) بعد صبح ساعت 6 (فک کنم) با مجسمه حرف بزن تا بهت بگه چی کار کنی
من این کار را کردم ولی هیچ چی نشد؟؟؟؟باید چی کارکنم؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or