The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

خب یه کمک در خرید هم بکنید!!
من تا اونجایی که یادم میاد تکین کارش حرف نداشته !! عمرا بتونی بازی رو اجرا بکنی
از چه شرکتی بگیرم؟
7 تا سیدی هستش؟
دیویدی چند در میاد؟
چه پج هایی لازمه که راحت تر باشی؟
(بازهم نمیخواستم بگم اما جمعه تهران هستم میخوام همون روز یا شنبه این بازی رو بگیرم )

احسان تو بعد از چند وقت داری میای ایران دیگه از این کنس بازی ها در نیار ! :)

من نسخه ی 7 سی دی رو دارم ولی هرجاشو نیگا میکنم اسم شرکتشو ننوشته !!!
بازی هم هیچ مشکلی نداره که بخواد با پچ رفع بشه. ;)
این چیزایی هم که میبینه اضافه شونده هستن و امکانات و مراحل جدید اضافه میکنن ، نه اینکه مشکلات بازی رو حل کنن ! ;)
(البته بازی به تعداد انگشت های یک دست مشکل کوچولو داره که اصلا مشکلی ایجاد نمیکنن و حتی باعث سهولت کار میشن! ) :)

سلام
Xenos جان
من فکر کنم یه کم داری اشتباه می کنی. من خودم merchantile رو خیلی خیلی بالا نبردم اما تا اونجایی که می دونم وسایل این بازی اونقدر که شما فکر می کنی سود ده نیستند. من خودم تقریبا آخرهای بازی بوده که یه دفعه هر چی تو جنگ ها به دست آورده بودم رو فروختم و باهاش خونه و لوازم پرقدرت خریدم. پس بهت پیشنهاد می کنم همین طوری بفروشیشون، همان طور که خودت گفتی یه دونه یه دونه بالا می ره، پس بعد از کلی تلاش فوقش 5 درصد بیشتر می شه که شاید ارزش تلاشش رو نداشته باشه. والا این تا اون جایی بود که من می دونستم.:)

موفق باشی
NIK(امیر)

بخاطر توجهتون ممنون
والا تعجبه برا من كه چطور خريد اين لوازم انقد ضعيف تو اين بازي هست اما قيمت برخي(شايد درصد نسبتا زيادشون) بسيار بالاست مثلا يه سپر كه8000 تا ارزش داره رو متوجه شي كه اخر اخرش ازت 4000 تا بردارن يه ذره برات غير منطقي مياد
بهرحال ديگه خيلي نبايد رو ارزش قيمتي اين ابزار دل خوش كنم متاسفانه

سلام

اول این نکته رو بگم که توی حدود 70-160 ساعت Game Play یی که خودم داشتم و توش هزاران Item رو به ده ها Merchant و Fence و ... غالب کردم، ندیدم که هیچ خریداری حاضر بشه اجناس رو با 85% از Haggling به بالا بخره (تازه اونی هم که 85% می خرید حدش 300 سکه بودش)
نتیجه اینکه خیلی دنبال درآمد از طریق اجناس گرون قیمت، و ساز و برگ جنگی NPC ها مثل سلاح های گرون قیمت Daedric ها نباش، چون مثلاً یه Mace با قمیت 5000 تا رو نمی تونی بیشتر از 3000 سکه غالب کنی (چون من تا جایی که یادمه آخرین حدی که دیدم 3000 سکه بودش، یه یارویی بود که بین راهی دیدمش و دیگه هم پیداش نکردم) ولی معمول حد 1500 الی 2000 سکه ست که خوب صرف نمی کنه ... البته به همین شکل آخرای بازی پول من به نزدیک 800.000 واحد رسیدش و دیگه ولش کردم ...

حالا یه راهنمایی:
بهترین راه درآمد، همانا تهیه و فروش انواع و اقسام معجون هاست
همون طوری هم که در زمان فعال بودن این تاپیک بارها اشاره کردم، بهترین و جذاب ترین Skill در این بازی Alchemy هستش که اگه Major باشه، مثل جت Level Up ت می کنه، همچنین معجون هاشم جیبتو پر می کنه

حالا چه جوری ؟؟؟
اولاً توی دشت و صحرا که ول می گردی، برا خودت گل و بوته و هرچی دستت رسید جمع می کنی
بعدشم اینا رو هم جمع که شدن میری و معجونشون می کنی
بعد این معجونا رو میری به همون دختره توی Dark Brotherhood که اسمش الان دیگه از خاطرم رفته می فروشی (توی Dark Brotherhood بعد از اینکه Listener شدی، بعد از چند مرتبه رفتن پیش اون اگه اشتباه نکنم Dark Mother، یه عضوی میاد توی Sanctuary که Fence هم هستش تا 300 سکه و چون یکی از پیروان راهته و تو رو مرجع و اسوه ی خودش می بینه و بهت ارادت خاصی داره، تا 85% ازت هرچی ببری می خره
و این یعنی یه معجون ساده ی 40 سکه ای رو ازت 34 سکه می خره که خوب وقتی معجون ریادی داشته باشی به سرعت پولات هم زیاد میشن ...

مورد دوم هم اینکه هرچه Fame بیشتری داشته باشی، و خریدار ها هم بشناسنت، ارادتشون بهت بیشتر میشه و ازت جنس رو بهتر می خرن (مثل مثال بالا) ولی خوب این راه اومدنشونم یه حدی داره ...
بنابراین توصیه می کنم حتماً توی Arena برو Champion شو و یا کارهایی از این قبیل تا ملت خوب بشناسنت ... ;)

شما براي چندمين باره كه وقت ميزاري و اينطور كامل جواب منو ميدي.تشكر
حقيقتش دليل اصلي كه اصرار دارم از فروش لوازمي كه بدست اوردم موجودي رو ببرم بالا به اين دليله كه من تو هر oblivion gate ، ruins و... كه ميرم تقريبا تمام ابزار الات كه ارزش قيمتي خوبي داشته باشن با خودم ميارم
Alchemy همونطور كه گفتيد مشخصه كه Skill جذابيه اما مشكل اينجاست چيو با چي بايد تركيب كنم؟ كلي هم ابزار تركيب كننده اين گل و بوته و...دارم ولي تركيب از خود در اوردن اين هم گل و بوته كلي زمانبره.حالا نميدونم ولي من يه چند تا كتاب در مورد راهنماي Alchemy دارم البته اينم بگم Skill مختص Alchemyييم بالا نيست
بهرحال سعي ميكنم از اين بعد بيشتر رو اين تركيبات كار كنم
در مورد Dark Brotherhood الان Listener شدم و دختره هم همونه كه هر هفته با دستور night mother حدود 200 سكه بهت كمك ميكنه...
Champion هم شدم البته تا اخر اين quest نرفتم و وقتي اون orc كه اسمش يادم نيست كشتم نشانه Champion بهم داد تا يه چند تا نبرد ديگه هم رفتم كه با جك و جونورا داشت با ديگه ول كردم
نكته ديگه اينه كه oblivion gate هر منطقه رو ميبندم ارادت يه مقدر بيشتر ميشه(اما شايد در حد 1 عدد افزايش در خريد/فروش)
گفتم oblivion gate يه نكته رو هم من ميگم كه شايد به كار خيليا بياد:
لابد ميپرسيد تو اين مناطق چطور ميتوني تمام ابزار الات كه بدست مياري رو با خودت از مرحله بياري بيرون؟
كاري كه تو oblivion gateها براي اوردن تمام ابزار مهم(با ارزش قيمت بالاي 200 سكه) من انجام ميدم يكم وقت گيره اما كلي تا حالا از اين راه لوازم با ارزش بدست اوردم و افزايش موجوديم رو هم تا الان اكثرا با همين روش حفظ كردم:
اول اينكه من تو level 19 بازي هستم محدوديت فضاي حمل اسباب اساسيه تا 415 تاس اما من با استفاده يكجا از يك "پوتين" و "گردنبند" كه عكساشونو در زير ميبينيد تونستم تا اين level تا 500 تا فضا رو افزايش بدم:

تو oblivion gateها وسايلي(كه اكثرا جنگي هستن) بدست مياريد تا 500 تا ميتونيد حمل كنيد بعد از بدست اوردن اين وسايل بيشتر از حد 500، ذره ذره كه مراحل oblivion gateها رد ميكنيد ميتونيد وسايل رو از فضاي يك دشمن به دشمن ديگه منتقل كنيد
اين كار انقد انجام ميشه تا به sigil stone برسيد
بايد يه جوري ابزار و وسايل بدست اومده از اون oblivion gate رو كنار sigil stone قرار بديد كه بتونيد بعد از برداشتن همه اونا(كه اون موقع ديگه نميتونيد حركت كنيد) با برگشت به طرف sigil stone بتونيد اونو برداريد.
برا اينكه بيشتر منطورمو برسونم به عكساي زير يه نگاه بكنيد:

سلام

نوشته شده توسط XENOS:
Alchemy همونطور كه گفتيد مشخصه كه Skill جذابيه اما مشكل اينجاست چيو با چي بايد تركيب كنم؟ كلي هم ابزار تركيب كننده اين گل و بوته و...دارم ولي تركيب از خود در اوردن اين هم گل و بوته كلي زمانبره.حالا نميدونم ولي من يه چند تا كتاب در مورد راهنماي Alchemy دارم البته اينم بگم Skill مختص Alchemyييم بالا نيست

در کل اوایل کار زیاد مهم نیست که چی رو با چی ترکیب کنی. یکم بهش ور بری دستت میادش
فقط مهم اینه که مواد اولیه ی زیادی داشته باشی تا بتونی معجون های زیادی رو تهیه کنی
یکم باهاش کار کنی هم سرعت آپگرید شدنش زیاد میشه و همم دستت میاد که چی رو با چی ترکیب کنی
قبلنا من یسری Recipe برای درست کردن معجونا داشتم ولی الان کاملاً از خاطرم رفته
تنها چیزایی که یادمه حضور Aloe Vera (صبر زرد) و Ginkgo (ژینکو یا همون سرو چهل اشرفی یا فسیل زنده) در ترکیب چهارگانه ی Strong Potion of Healing هستش ...

در مورد Dark Brotherhood الان Listener شدم و دختره هم همونه كه هر هفته با دستور night mother حدود 200 سكه بهت كمك ميكنه...

نه
منظورم اونی که بهت سکه میده نیستش اون Messenger ه
یه دختره ی دیگه ای هستش که بعدها به Sanctuary دعوت میشه و اگه اشتباه نکنم قبل از اون یارو Archer ه میادش. از خصوصیاتش اینه که جوونه و معمولاً هم توی اتاق های اطراف (اتاق خواب کنار گنجه ها) پیداش می کنی.

گفتم oblivion gate يه نكته رو هم من ميگم كه شايد به كار خيليا بياد:
لابد ميپرسيد تو اين مناطق چطور ميتوني تمام ابزار الات كه بدست مياري رو با خودت از مرحله بياري بيرون؟
كاري كه تو oblivion gateها براي اوردن تمام ابزار مهم(با ارزش قيمت بالاي 200 سكه) من انجام ميدم يكم وقت گيره اما كلي تا حالا از اين راه لوازم با ارزش بدست اوردم و افزايش موجوديم رو هم تا الان اكثرا با همين روش حفظ كردم:
اول اينكه من تو level 19 بازي هستم محدوديت فضاي حمل اسباب اساسيه تا 415 تاس اما من با استفاده يكجا از يك "پوتين" و "گردنبند" كه عكساشونو در زير ميبينيد تونستم تا اين level تا 500 تا فضا رو افزايش بدم:

من اون زمان که خودم بازی می کردم تونستم میزان توانایی حمل بار (Encumbrance) رو به 1300 برسونم (بکمک انواع وسایل تا خرخره Enchant شده) تا جایی که یادمه این مقدار کمیتش پنچ برابر Strength هستش.
تازه همین 1300 تا هم عموماً کم میومد که مجبور میشدم چند بار بیام و برم تا بتونم کل مثلاً یه غار رو غارت کنم (روشی که شما گفتی برا OG ها کاربردیه ولی برا Cave ها و اینا کاربرد نداره، از طرفی هم سود تو غاره، شک نکن)

والا تعجبه برا من كه چطور خريد اين لوازم انقد ضعيف تو اين بازي هست

اتفاقاً از نظر من خرید و فروش عالیه
من از این بازی هایی که چپ و راست پول بریزن تو کیسه ت اصلاً خوشم نمی یادش. (Marrowind خیلی توش پول فراوون بودش ولی تو Oblivion باید برا سکه سکه ی پولت تلاش کنی) وقتی پول سخت بدست بیاد، بیخودی هم خرجش نمی کنی و از طرف دیگه چون پولت کمه خیلی چیزا رو نمی تونی بخر که همین دلیل میشه تلاش کنی و پولت رو بیشتر کنی تا فلان ابجکت رو ببینی و همینه که بازی رو جذاب تر می کنه ;)

آخرین ویرایش:
سلام

اتفاقاً از نظر من خرید و فروش عالیه
من از این بازی هایی که چپ و راست پول بریزن تو کیسه ت اصلاً خوشم نمی یادش. (Marrowind خیلی توش پول فراوون بودش ولی تو Oblivion باید برا سکه سکه ی پولت تلاش کنی) وقتی چول سخت بدست بیاد، بیخودی هم خرجش نمی کنی و از طرف دیگه چون پولت کمه خیلی چیزا رو نمی تونی بخر که همین دلیل میشه تلاش کنی و پولت رو بیشتر کنی تا فلان ابجکت رو ببینی و همینه که بازی رو جذاب تر می کنه ;)

این سکه سکه رو که گفتی دست گذاشتی رو دل من!! من تو 360 هم شروع کردم و خلاصه بیچاره شدم تا اون خونهء حقارت بار تو ایمپریال سیتی خریدم :(( اگر بدونی چقدر رنج کشیدم تا تونستم یه استورج بخرم این آیتمای لامصب رو بریزم توش :( لامصب این همه زحمت میکشی بیخوابی میکشی میری تو این دانژن ها هیچی توشون نست! این همه زحمت میکشی آسته میری استه میای از دیوار مردم بالا میری آخرش یارو سرجمع زندگیش رو هم 100 سکه نمی ارزه... آخه این انصافه!! باز 100 رحمت به این میجز گیلد کلی آیتم ازونا بلند کردیم :biggrin1: لامصب بی پولی هم بد دردیه ها حتی تو دنیای مجازیم باید بکشیم ازش :(

سلام

این سکه سکه رو که گفتی دست گذاشتی رو دل من!! من تو 360 هم شروع کردم و خلاصه بیچاره شدم تا اون خونهء حقارت بار تو ایمپریال سیتی خریدم اگر بدونی چقدر رنج کشیدم تا تونستم یه استورج بخرم این آیتمای لامصب رو بریزم توش لامصب این همه زحمت میکشی بیخوابی میکشی میری تو این دانژن ها هیچی توشون نست! این همه زحمت میکشی آسته میری استه میای از دیوار مردم بالا میری آخرش یارو سرجمع زندگیش رو هم 100 سکه نمی ارزه... آخه این انصافه!! باز 100 رحمت به این میجز گیلد کلی آیتم ازونا بلند کردیم لامصب بی پولی هم بد دردیه ها حتی تو دنیای مجازیم باید بکشیم ازش

می دونی
جالب ترین خاطره ی من بر میگرده به یه دزدی تمام عیار انتقام جویانه
بعد از پایان عملیات و دیدن نتایجش در روز پس از ماجرا چنان کیف کردم که نگو و نپرس

توی Imperial City Market Distinct وقتی وارد میشی از طریق Fast Travel، پس از بالا رفتن از پله ها و یکم جلو رفتن میرسی به یه دو راهی
سمت راست که بری یه تو رفتگیه که توش چند تا از این Shop ها هستش (یکی دو تا شون آت و آشغالای جنگی میفروشن، یکیشون اون دختره ست که Potion می فروشه). یکی از این Shop ها (اولیه از سمت راست) دو تا فروشنده داره که یکیشون یه RedGuard ه که برا Heavy Armor درس هم میده (Instructor ه) و یه سپر نقره ای باحالم تنشه. بهر حال
اون اولای بازی پس از بردن ماتین به قلعه، بد دورانی بود
با سیلی صورتمو سرخ می کردم
حتی یه جای خواب هم نداشتم
کلی بدبخت و بیچاره بودم و دلم به حال خودم می سوخت
اونوقت از بی سلاحی یه بار رفتم به مغازه ای نامردا

برا یه Short Sword ساده نقره داغم رد، و همونجا بود که تصمیم خودمو گرفتم
کلاً یه Lock Pick هم داشتم و فقل Hard
شب ساعت 2:30 زدم به خونشون و ... ، کلاً لختشون کردم، به حتی هویج روی میزشونم رحم نکردم
نهایت نتیجه این شد که فردا صبح که رفتم احوال آقایون رو بپرسم و ببینم چه خبرا ؟؟؟؟ دیدم که حضرت آقا با لباس زیر وایساده پشت دخل :cheesygri ... آاااااااااااااااای کیف کردم
مردک نامرد
حقش بود
تا دیگه به یه جنگجوی دلاور قهرمان آینده دار :biggrin1: فخر دو تیکه زره شو نفروشه ...

از اون به بعد بود که تصمیم گرفتم نون بازوی خودمو بخورم و محتاج هر مرد و نامرد نباشم
بنابراین زدم تو خط Arena و Alchemy
تو Arena از جونم مایه می زاشتم، بعد با چهارشاهی پول اونجا رفتم یسری وسایل معجون سازی خریدم و زدم تو خط معجون
شبا میرفتم تو جنگل و تیره و تا، گل و بوته جمع می کردم و صبحا کارای ملت رو انجام می دادم، از بس کاراکترم نخوابیده بود چشماش گود افتاده بود طفلی

و این Alchemy بود که منو به اولین خونم تو Bravil رسوند
برا همینم بود که کلاً تا آخر بازی اصلاً Alchemy رو فراموش نکردم و نمی کنم

منم برا پول تو Oblivion خیلی محنت کشیدم سیاوش جون
برا همینم هستش که سیستم تجارت این بازی رو دوست دارم

-----------------------------------------

در کل برا همینه که من با RPG حال می کنم
برا همینه که از سبکای دیگه بیشتر دوست دارم RPG رو
علتشم اینه که توی RPG با کاراکترت زندگی می کنی
بی پولی می کشی
بی جایی می کشی
پولدار میشی و ...
ولی تو هیچ سبک دیگه ای اینا رو نداره ...

تونستم تا اين level تا 500 تا فضا رو افزايش بدم:

فضای من بطور عادی 500 تا هست .
من در این راه بیشتر از شما عذاب کشیدم ! :(
شاید سخت باشه باورش براتون ، ولی هر غار ، قلعه و ... که غارت میکردم ، همه ی وسایلش رو به خونم منتقل میکردم .
یعنی 4 ، 5 راه میرفتم خونمون و برمیگشتم تا وسایل رو ببرم.
تا جایی که الان وقتی میخوام صندوق توی خونمون رو باز کنم ، 20 ثانیه طول میکشه تا همه ی وسایل توش لود شن.

میخوام همشون رو بفروشم ، ولی نمی دونم برم کجا که حداکثر خریدش از همه بیشتر باشه.
کلی وسایل گرون دارم .
برای همین همشون موندن رو دستم.

کسی عکسی از روی نقشه ، و خودِ مغازه ای که میگفتید از همه بیشتر میخره عکس میگیره ؟ ممنون میشم.

احمد خان ( منو ای-ن-ر که نکردی ؟ )

پول در آوردن اونقدر هم سخت نیست !
اوایل بازی خداییش خیلی سخت بود ، ولی من الان که به پول نیاز ندارم ، پول داره از پاروم میره بالا! :cool:

یه سوال ازت داشتم :
با چی وسایلت رو اونقدر enchant میکردی که 260 رو رسوندی به 1300 ؟؟ :confused:
من هر soul gem خوبی هم که برمیدارم ، خیلی کم میتونم لباس ها رو انچنت کنم.

و اگر نه بشدت نوار جادوم پایینه خیلی سعی کردم که زیادش کنم ، ولی نمی تونم.
ولی هر لباسی وقتی انچنت میشه حدودا 30 تا بیشتر اضافه نمیکنه به نوار جادو . :((

به هر حال خوشحال شدم به تاپیک برگشتی !
مثل اینکه این تاپیک میخواد مثل قبل زنده بشه .

راستی این قابلیت feather رو بعد از 6 ماه نفهمیدیم به چه درد میخوره.

با تشکر.

آخرین ویرایش:
سلام

نوشته شده توسط poorna:
منو ای-ن-ر که نکردی ؟

برا چی ignore ت کنم
مگه چی کار کردی
تازه بر فرض مثال کاری هم بکنی
برا چی ایگنور ؟؟؟

پول در آوردن اونقدر هم سخت نیست !

چرا سخته اولای بازی
ولی بعدنا کارت میفته رو غلطک و پول از پاروت بالا میره ...

یه سوال ازت داشتم :
با چی وسایلت رو اونقدر enchant میکردی که 260 رو رسوندی به 1300 ؟؟
من هر soul gem خوبی هم که برمیدارم ، خیلی کم میتونم لباس ها رو انچنت کنم.

من همیشه تو Level up نیم نگاهی به Strength داشتم. برا همینم Strength م همیشه در حد عالی بودش. به Intelligence هم خوب میرسیدم تا Magicka Bar م پر و پیمون باشه.
مورد بعدی که دوستش داشتم Luck بود. نمی دونم چرا
بعد از اون Agility اگه خوب بهم حال می داد

برا همین چون Encumbrance پنج برابر Strength هستش و از طرف دیگه Item های فراوونی برا Enchant وجود داره (همزمان 2 تا Ring، یه Necklace، یه Helmet و ...) همه رو هم برا Strength افسون کرده بودم + یه طلسم توپ که برا 90 ثانیه (شایدم 120 ثانیه) دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 100 تا 150 تا به Encumbrance م اضافه می کرد. سرجمع می شد حدودای 1320 ...

تازه همینم کم میومدش چون یه 70-60 تاش صرف لباسای تنم می شد.

راستی این قابلیت feather رو بعد از 6 ماه نفهمیدیم به چه درد میخوره.
------------------------------
ویرایش :
------------------------------
به میزان قدرتش، بطور موقت (یا دائم) از Encumbrance هدف (Target) کم می کنه، بنابراین وزن Target ت کم میشه مثل همین مثالی که عماد لطف کرد و در پست شماره ی 1436 زد در مورد کلاه Gray Fox. یا به زبون دیگه قابلیت حمل بار ما رو افزایش میده (حالا اگه این Feather یا خاصیت سبک شدن مثل پر رو روی یه جسم بزاری (یعنی همون Enchantment) قابلیت برات Permanent میشه و می تونی اجسام بیشتری رو حمل کنی چون Encumbrance ت افزایش پیدا می کنه البته من چون خودم هیچ وقت اسکیل Alteration م مقدارش درست و حسابی نبود از این قابلیت زیاد استفاده نمی کردم)
نقطه ی مقابلش هم Burden هستش (این دفعه فکر کنم درست گفتم چون که همین الان از روی Manual بازی نگاه کردم)
هر دو شونم از طلسم های Alteration هستن ;)

مرسی عماد ;)

دو مورد برا عماد

نوشته شده توسط Elvish Hero:
بعدشم یه چیزی،من الان Guildmaster شدم تو دزدا،این Fathis Ules کیه؟!من چطوی میتونم دسترسی داشته باشم بهش؟

تا جای که یادمه این بابا آخرین Fence گیلده
جاش رو هم تو همین تاپیک برا آرشام قبلاً بطور کامل با نقشه نشون دادم (توی Imperial City یه، ولی کجاش رو اصلاً یادم نیست)
شبها پشت خونش تجارت می کنه
توی بازی یسری از بچه ها هم تاجایی که یادمه مشکل داشتن و نمی تونستن ببیننش
براش اگه Patch بازی رو بنصبی رفع میشه یحتمل

بعدشم من الان infamy ام خیلی زیاد شده،چیکارش کنم؟(همشم به خاطر این Thieves Guild!)

هیچ کار نمیشه کرد (تا جایی که من می دونم)
فقط سعی کن از این به بعد آدم خوب و درستکاری بشی
بعدشم تا از خودت تابلو بازی در نیاری ملت پی به مارمولک بودن کاراکترت نمی برن Infamy وقتی زیاد میشه که در ملاعام دست به امور خلاف تابلو بزنی (قتل، غارت و ...) تا ملت بفهمن که این تویی که خلاف کاری، وگرنه اگه مخفی و اینا باشی ملت از کجا می فهمن که شما آدم بدی هستی ؟؟؟

آخرین ویرایش:
من خودم کلی از آرنا پول در آوردم!هی میرفتم با جک جونور میجنگیدم بعد میرفتم میخوابیدم!البت واسه همین یکم لول آپم قناس شد!مثلا الان marksman که یه میجر اسکیله واسه من رو 37 ه،در صورتی که Blade ام78 ه و Destruction ام 100!واسه همین زدم تو خط شکار گوزن!من از اونجایی که همون اول زدم اون بابهه رو کشتم و فاتحه Dark Brotherhood رو خوندم نمیدونم اون تو چه خبره!ولی من رفتم تو Market District،مغازه Divine Elegance نرمالش 1700 تا داشت،منم 500 تا گذاشتم روش و توپ فروختم بهش!
بعدشم احمد خان فکر کنم یه اشتباه کوچولو کردی!چون Feather باعث میشه که وزن لوازم بیاد پایین!مثلا من خودم الان کلاه Gray Fox رو دارم که 200 تا Fether on Self داره!یعنی من که تا 420 تا میتونم حمل کنم،الان میتونم تا 620 تا حمل کنم.
Burden هم باعث میشه که سنگین شی،یعنی Burden برای دشمن،Feather برای خود!
بعدشم یه چیزی،من الان Guildmaster شدم تو دزدا،این Fathis Ules کیه؟!من چطوی میتونم دسترسی داشته باشم بهش؟
بعدشم من الان infamy ام خیلی زیاد شده،چیکارش کنم؟(همشم به خاطر این Thieves Guild!)

من همیشه تو Level up نیم نگاهی به Strength داشتم. برا همینم Strength م همیشه در حد عالی بودش. به Intelligence هم خوب میرسیدم تا Magicka Bar م پر و پیمون باشه.
مورد بعدی که دوستش داشتم Luck بود. نمی دونم چرا
بعد از اون Agility اگه خوب بهم حال می داد

برا همین چون Encumbrance پنج برابر Strength هستش و از طرف دیگه Item های فراوونی برا Enchant وجود داره (همزمان 2 تا Ring، یه Necklace، یه Helmet و ...) همه رو هم برا Strength افسون کرده بودم + یه طلسم توپ که برا 90 ثانیه (شایدم 120 ثانیه) دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 100 تا 150 تا به Encumbrance م اضافه می کرد. سرجمع می شد حدودای 1320 ...

تازه همینم کم میومدش چون یه 70-60 تاش صرف لباسای تنم می شد.

من الان STRENGH و inteligence و willpower م کاملا پر شده . روی 100 .
ولی luck م ، روی همون 50 ه که همون اول بوده ! اصلا حتی یک بار هم انتخابش نکردم .

به میزان قدرتش، بطور موقت از Encumbrance هدف (Target) کم می کنه، بنابراین هدفت نمی تونه راه بره
نقطه ی مقابلش هم اگه اشتباه نکنم Burden هستش
احمد خان فکر کنم یه اشتباه کوچولو کردی!چون Feather باعث میشه که وزن لوازم بیاد پایین!

خوب چند وقته بازی نکرده یادش رفته .
من خودم چند وقته بازی نکردم ، جای همه ی خونه هامو یادم رفته ! ( به جز اون قصره که کوئست داشت و این کلبه ی ایمپریال )

بعدشم یه چیزی،من الان Guildmaster شدم تو دزدا،این Fathis Ules کیه؟!

چقدر اسمش آشنائه ....

بعدشم من الان infamy ام خیلی زیاد شده،چیکارش کنم؟

چنده ؟
خوب کار خوب بکن!
آرنا رو که رفتی ... مثلا برو توی Fighter's guild یا در های آبلیویون رو ببند ...

.................................................................................................................................
بعد از چند وقت یه کوئست اصلی رفتم ، یه انگشتر پیدا کردم تهشه !
به هرکدوم از قابلیت های 8 گانه ، 10 تا اضافه میکنه !

کسی از روی نقشه ، و خودِ مغازه ای که میگفتید اجناس رو از همه گرون تر میخره عکس میگیره ؟ ممنون میشم.

آقا با این مشخصات ارزش داره بازی رو ادامه بدم ؟ من بیشتر جادو دوست دارم.
43qjle0.jpg

من تازه بازی اومده دستم درایوم هم سامسونگه.فرمور 5 که ریخته بودم لودینگ اولش خیلی طولانی بود ولی لودینگ های بعد خیلی کم هستن.الان فرمور5.1 ریختم لود اول هم خیلی کم شده.
یکی از دوستام هیتاچی داره اونم اولین لودش طولانیه بعدیاش درسته.در ضمن لودینگ بازی حتی بازی ارجینال هم طولانیه چیزی حدود50 ثانیه.

آخرین ویرایش:
سلام
نه
1.منظورم اونی که بهت سکه میده نیستش اون Messenger ه
یه دختره ی دیگه ای هستش که بعدها به Sanctuary دعوت میشه و اگه اشتباه نکنم قبل از اون یارو Archer ه میادش. از خصوصیاتش اینه که جوونه و معمولاً هم توی اتاق های اطراف (اتاق خواب کنار گنجه ها) پیداش می کنی.

2.من اون زمان که خودم بازی می کردم تونستم میزان توانایی حمل بار (Encumbrance) رو به 1300 برسونم (بکمک انواع وسایل تا خرخره Enchant شده) تا جایی که یادمه این مقدار کمیتش پنچ برابر Strength هستش.
تازه همین 1300 تا هم عموماً کم میومد که مجبور میشدم چند بار بیام و برم تا بتونم کل مثلاً یه غار رو غارت کنم (روشی که شما گفتی برا OG ها کاربردیه ولی برا Cave ها و اینا کاربرد نداره، از طرفی هم سود تو غاره، شک نکن)

3.اتفاقاً از نظر من خرید و فروش عالیه
من از این بازی هایی که چپ و راست پول بریزن تو کیسه ت اصلاً خوشم نمی یادش. (Marrowind خیلی توش پول فراوون بودش ولی تو Oblivion باید برا سکه سکه ی پولت تلاش کنی) وقتی پول سخت بدست بیاد، بیخودی هم خرجش نمی کنی و از طرف دیگه چون پولت کمه خیلی چیزا رو نمی تونی بخر که همین دلیل میشه تلاش کنی و پولت رو بیشتر کنی تا فلان ابجکت رو ببینی و همینه که بازی رو جذاب تر می کنه ;)

1.درست ميگي شما..فكر كنم كلا 2 يا 3 نفر الان فقط تو اون زير زمين باشن كه يكيشون خريدار/فروشندس باز مطمئن نيستم

2.در هر صورت attach case كردن تو اين بازي حالا از هر راهي كه شده شديدا مورد نيازه
اما در مورد اون روش,مساله اينجاست كه شما هر وقت بخواي ميتوني باز برگردي به اون غار يا fortها اما به oblivion gate ها بعد از برداشتن sigil stone راه بازگشتي نيست و به خاطر همين اين روش ميتونه برا برداشتن كليه لوازمي كه بدست مياري و رسوندن به دنياي اصلي بكار بياد
ضمنا اگه شما بگي سود تو غارهاست شكي نميشه كرد;)

3.منظور من از سيستم پياده سازي خريدو فروشها تو اين بازي در حالت كلي نبود فقط اين برام توجيه منطقي نداره كه اگه فرضا ماكزيمم خريداري، تا اخر بازي لوازمت رو ازت بيشتر از 3500 تا بر نداره پس ارزش قيمتي يك شمشير 10000 تا سكه ايي چه اهميتي داره:confused:

من تازه بازی اومده دستم درایوم هم سامسونگه.فرمور 5 که ریخته بودم لودینگ اولش خیلی طولانی بود ولی لودینگ های بعد خیلی کم هستن.الان فرمور5.1 ریختم لود اول هم خیلی کم شده.
یکی از دوستام هیتاچی داره اونم اولین لودش طولانیه بعدیاش درسته.در ضمن لودینگ بازی حتی بازی ارجینال هم طولانیه چیزی حدود50 ثانیه.

رو سيستم من با يه core2 duo 6600 و پيكر بندي حافظه دو كاناله باس 667 با مقدار حافظه 1گيگ زمان لود تنها 10 ثانيه هست..
زنده باد pc:biggrin1:
والبته زنده باد قيمت 360 كه يه همچين بازي رو با بهترين قيمت در اختيار ميزاره
شرمنده پستم حارج از بحث بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or