The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

آقا من dark elf رو برداشتم... خداییش خیلی خوبه...
فقط یه مشکل دارم ...اونم با این skill به نام marksman هست.... چون من اصلا از تیرکمان استفاده نمیکنم..... چه کار کنم چی به جاش بر دارم؟؟؟؟

آقا من dark elf رو برداشتم... خداییش خیلی خوبه...
فقط یه مشکل دارم ...اونم با این skill به نام marksman هست.... چون من اصلا از تیرکمان استفاده نمیکنم..... چه کار کنم چی به جاش بر دارم؟؟؟؟
Marksman اسکیل خیلی خوبی برای دارک الفه! اگه نمیخوایش میتونی بجاش از Alchemy استفاده کنی. اینکریز کردنش خیلی آسونه... چهار تا چیزو تو کاسه میریزی هم میزنی میشی Journeyman :)
این oblivion هم عجب بازی ردیفیه من که خیلی حال کردم این ماموریت جانبیا رو کجا مینویسه؟
همه ماموریت ها یه جان!

آقا من یه مشکل دارم بعد از عبور از چند مرحله جه جا رسیدم حالا تو نقشه هیچ علامت ماموریتی نیست کوست اکتیو هست ولی نهیچ ماموریتی نیست اگه میشه به عکس های زیر یه نگاه بندازید بگید چیکار کنم.ممنون
454zwae.jpg

30wwpk2.jpg

آقا من یه مشکل دارم بعد از عبور از چند مرحله جه جا رسیدم حالا تو نقشه هیچ علامت ماموریتی نیست کوست اکتیو هست ولی نهیچ ماموریتی نیست اگه میشه به عکس های زیر یه نگاه بندازید بگید چیکار کنم.ممنون

اون كتابهايي كه پيدا كردي رو بخون

من اون 4 تا کتاب رو خوندم یه نوشته هایی در مورد اسکیل ها اومد ولی هنوز بازم مشکل دارم نمیتونم ماموریت هام رو انجام بدم توروخدا یکی کمکم کنه

من اون 4 تا کتاب رو خوندم یه نوشته هایی در مورد اسکیل ها اومد ولی هنوز بازم مشکل دارم نمیتونم ماموریت هام رو انجام بدم توروخدا یکی کمکم کنه

بايد بري پيش tar-meena اون يك روز ازت وقت ميخواد كه نوشته ها رو رمز گشايي كنه
بعد از يه روز ميري پيشش تا رمز نوشته ها رو بهت بگه

آقا به این عکس نگاه کنید در همین کوست هستش باید چیکار کنم پیش یه زنه رفتم یه یونیفورم میخواست من رفتم در یه مغازه فکرکنم یارو باید بهم یونیفورم بده ولی چیزی نمیشه کمک کنید دیگه
47d3o8z.jpg

آقا به این عکس نگاه کنید در همین کوست هستش باید چیکار کنم پیش یه زنه رفتم یه یونیفورم میخواست من رفتم در یه مغازه فکرکنم یارو باید بهم یونیفورم بده ولی چیزی نمیشه کمک کنید دیگه
47d3o8z.jpg

باید یه ساعت مشخص (فک کنم 10 صبح بود.. یادم نمیاد) همینجا که هستی بیای. و جلوی سنگه اسپیس (Use) رو بزنی..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or