The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

واقعا نمیتونم این سوالتو درست و کامل جواب بدم
بهت پیشنهاد میکنم بری تو بخش نقد بازی های pc و نقد این بازی رو بخونی تا یکم روشن شی بعد اگه بازم مشکلی بود من در خدمتم.

نه عزیز دل ولی یه توضیح کلی در مورد گیلدهای تو بازی و هدف های موجود داده که برای آشنایی اولیه کافیه اگرم کافی نبود یه سر به صفحات قبلی این تاپیک بزن اگه بازم کافی نبود بیا این جا همون طور که گفتم در خدمتیم.

آقا یکی من راهنمایی کنه اصلا من تو ای;) ن بازی چیکار باید کنم؟؟؟؟!! داستان چیه؟؟!!!

من از اون لوله در اومدم رفتم اونور رود خونه رفتم زیر زمین اون جک وجونورارو کشتم کلی هم ترسیدم آخرشم برگشتم سر جای اولم !!!!

آخه این چجور بازییه؟؟؟؟

یکم توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم وقتی بازی رو خریدم ، تاپیک آبلیویون اینجا حدود 60 صفحه بود فکر کنم.....
من همه ی اون 60 صفحه رو خوندم و بعد شروع کردم به سوال پرسیدن! ;)
اون موقع کسی باورش نمیشد 60 صفحه رو خونده باشم! (الانم نمی دونم باورشون شده یا نه!) :cheesygri
البته منظورم این نیست که شما هم کل این 90 صفحه رو بخون!
ولی سوال هایی که میپرسی جوابشون اندازه ی 3 صفحه میشه اگه بخوای خلاصه توضیح بدی.....
خودت برو ور برو و برو اینور و اون ور و توی منو ها گشت و گذار کن ، اگر انگلیسیت در حد استاندارد باشه کاملا همه چیز میاد دستت.. ;)
/.

آقا یکی من راهنمایی کنه اصلا من تو این بازی چیکار باید کنم؟؟؟؟!! داستان چیه؟؟!!!

من از اون لوله در اومدم رفتم اونور رود خونه رفتم زیر زمین اون جک وجونورارو کشتم کلی هم ترسیدم آخرشم برگشتم سر جای اولم !!!!

آخه این چجور بازییه؟؟؟؟

یکم توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقاجون .. بازی رو برو uninstall کن که تمومش کردی .. کل بازی همین بود !

نوشته شده توسط Kane&Lynch;101670[ من از اون لوله در اومدم رفتم اونور رود خونه رفتم زیر زمین اون جک وجونورارو کشتم کلی هم ترسیدم آخرشم برگشتم سر جای اولم !!!! یکم توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE:
خوب من تو این قسمت موندم

من از اون لوله در اومدم رفتم اونور رود خونه رفتم زیر زمین اون جک وجونورارو کشتم کلی هم ترسیدم آخرشم برگشتم سر جای اولم !!
آقا اینکه نشد سوال !
شما جک و جونور کشتی و ترسیدی .... حالا چه کاری از دست ما برمیاد؟
شما اولین کاری که میکنی یه کم با جورنالت ور برو ، اگه انگلیسیت خوب باشه همه چی میاد دستت!

لطف کن سوال واضح بپرس!

آقا توی مرحله azura shrine میگه باید glow dust از will o wisp (اسمش یه همچین چیزهایی هست) بگیری من wil o wisp را که همون گوله های نورانی هست را می بینم ولی نمیتونم glow dust رو ازشون بگیرم در ضمن من level 6 هستم
اگر سوالم مفهوم نبود بگید کامل ترش کنم:biggrin1: :biggrin1:

آقا توی مرحله azura shrine میگه باید glow dust از will o wisp (اسمش یه همچین چیزهایی هست) بگیری من wil o wisp را که همون گوله های نورانی هست را می بینم ولی نمیتونم glow dust رو ازشون بگیرم در ضمن من level 6 هستم
اگر سوالم مفهوم نبود بگید کامل ترش کن

به این میگن یک سوال واضح! (یعنی سوال کننده دقیقا می دونه چی میخواد ) ;)
عزیزم اونا که glow dust رو خودشون بهت نمیدن!
باید بکشیشون بعد از روی جسدشون برداری. مثل وقتی که روح ها رو میکشی !
کشتنشون هم سخته چون معمولا نامریی میشن ؛ ولی اگه جادوی detect life بزنی حله!

من اون زیر زمینو دور زدم آخرش رسیدم سر جای اولم یعنی دم در زیر زمین

فدات شم الان این سوال بود؟ :) این یک جمله ی خبری بود و توش چیزی پرسیده نشده بود!
ولی حالا من فکر کنم مشکلتو فهمیده باشم و یک سری راهنمایی های کلی بهت میکنم .
سرجای اولت که دم در زیر زمین نبوده پسر خوب! ;)
جای اولت توی زندان بوده !
حالا از اون زیر زمین برو بیرون و برو دنبال اهدافت.
اهدافت هم توی نقشه مشخص هستن. ;)
برای دیدنشون هم میتونی F4 رو بزنی و بری توی قسمت Active Quest .
وقتی هم که چند تا هدف داشته باشی ، میتونی بری توی Quests و یکی رو انتخاب کنی؛
که در اون صورت هم جزییات کار در قسمت اکتیو کوئست قابل مشاهده هستن.
نقشه هم از همون قسمت F4 قابل مشاهدس که اگه در قسمت اکتیو کوئست گزینه ی Map رو بزنی ، جای هدف رو نشونت میده.

اگه باز هم متوجه نشدی هم حتما بگو. ;) من و بقیه هم اگر در توانمون بود جواب میدیم.
ولی من پیشنهاد میکنم که شما بری خودت ور بری تا قلقش دستت بیاد؛ اونجوری دیگه یادت هم نمیره.
حالا اینایی که گفتم رو برو تست کن اگه باز گیر داشتی من در خدمتم.

منظورم اونجایی بود که شنا میکنی میری اونوره رودخونه اونجا دونفرم هستن که کشتمشون بعد یه زیر زمین هست رفتم اونجا که گفتم آخرش چی شد حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟!!!!

منظورم اونجایی بود که شنا میکنی میری اونوره رودخونه اونجا دونفرم هستن که کشتمشون بعد یه زیر زمین هست رفتم اونجا که گفتم آخرش چی شد حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟![/
Quote]

اگه اشتباه نکنم شما رفتی توی اون جایی که اون طرف رودخونه هستش!
خوب نباید می رفتی! اونا پر از آیتم های باحال هستن ؛ ولی شما بهتره بری شهر ، یه کم به خودت برسی (شمشیر ، زره ، معجون .... )
بعد بری دنبال کوئست ها ، نه اینکه بری جاهای مخفی رو غارت کنی.
چون الان لولت پایینه حجم کوله پشتی ات کمه ، همچنین سلاح درست و حسابی نداری.....
به نظر من بعنوان ماموریت اول برو جلوی در شهره که نزدیکته ، یه مردیه میگه بری براش ماهی بگیری.
اگر هم خواستی کوئست های اصلی رو بری که بالا توضیح دادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or