The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

منظورم اونجایی بود که شنا میکنی میری اونوره رودخونه اونجا دونفرم هستن که کشتمشون بعد یه زیر زمین هست رفتم اونجا که گفتم آخرش چی شد حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟!!!!

تو اون زیر زمین آیتمهای گرون قیمتی پیدا میشه اما همونطور که وحید خان فرمودن شما باید یه کم لولت بره بالا برای این کارم میتونی در مورد شایعه ها با مردم صحبت کنی و یه چندتا کوئست جانبی بگیری
راستی شما ریس و کلاست رو چی برداشتی میخوای جادوگر شی دزد شی یا جنگجو چون این تنظیمات اول بازی خیلی مهمه.

وقتی میرم تو این Oblivion های متفرقه،چطوری میتونم ببندمشون؟!اصلا میشه بستشون؟هی چرخ زدم ولی چیزی پیدا نکردم!تو چنتا از این برج هاشم رفتم ولی خبری نبود.

وقتی میرم تو این Oblivion های متفرقه،چطوری میتونم ببندمشون؟!اصلا میشه بستشون؟هی چرخ زدم ولی چیزی پیدا نکردم!تو چنتا از این برج هاشم رفتم ولی خبری نبود.

همه مثل هم .. باید خودت رو برسونی به اون آخرین طبقه برج اصلی .. Sigilum Sanguine یا یک چیزی توی همین مایه ها .. اون Stone Sigil رو برداری و بسته میشه !

درود بر دوستان
من چند صفحه ای رو از این تاپیک خوندم . بدجور از این بازی خوشم امده . چند تا سئوال دارم که اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم.
1. گیم پلی بازی چقدر هست ؟
2. برم همین رو بگیرم یا ورژن جدید از همین شماره میاد ؟ { البته رو 360 }
3. این که میگن پایان بازی باز هستش یعنی چی ؟
4. کسی این بازی رو از تموم کرده ؟
منتظر جواب هستم
پیروز باشید

درود بر دوستان
من چند صفحه ای رو از این تاپیک خوندم . بدجور از این بازی خوشم امده . چند تا سئوال دارم که اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم.
1. گیم پلی بازی چقدر هست ؟
2. برم همین رو بگیرم یا ورژن جدید از همین شماره میاد ؟ { البته رو 360 }
3. این که میگن پایان بازی باز هستش یعنی چی ؟
4. کسی این بازی رو از تموم کرده ؟
منتظر جواب هستم
پیروز باشید

1. این بازی حدودا 200 ساعت گیم پلی داره (برو حال کن)
2. من از ورژن جدیدش چیزی نشنیدم
3. یه کم زیر دیپلم بگو منم متوجه شم
4. من که نه ولی شاید بقیه تموم کرده باشن

ممنون دانته
فقط یه مسئله دیگه ای دارم اینکه این بازی شدیدا به زبان قوی احتیاج داره . من هم دست وپا شکسته یه چیزای بلدم . و این اصلا خوب نیست . خوب من که تا حالا از این جور بازی ها بازی نکردم می تونم به نظرت بازی رو انجام بدم یا نه ؟!
راستی چرا این بازی روتموم نکردی؟؟؟؟؟

فقط یه مسئله دیگه ای دارم اینکه این بازی شدیدا به زبان قوی احتیاج داره . من هم دست وپا شکسته یه چیزای بلدم . و این اصلا خوب نیست . خوب من که تا حالا از این جور بازی ها بازی نکردم می تونم به نظرت بازی رو انجام بدم یا نه ؟!
نه اشتباه نکن این بازی زیادم به مسلط بودن به زبان انگلیسی احتیاج نداره البته یه کمی هم باید بلد باشی و اگه کوئستی رو متوجه نشدی کافیه فعالش کنی و بری جایی که روی نقشه مشخص شده برسی به اونجا خودت میفهمی باید چیکار کنی اگرم مشکلی بود بیا همینجا بپرس پس این تاپیکو برا چی زدن؟
راستی چرا این بازی روتموم نکردی؟؟؟؟؟

در حال تموم کردنشم فقط خود داستان اصلی مونده با یه چند تا کوئست فرعی که سرجمع شاید بشه سی چهل ساعت.

این که میگن پایان بازی باز هس:( تش یعنی چی ؟
پایان باز یعنی بازی چند تا پایان داشته باشه و شما با توجه به کار هایی که توی بازی میکنی ، میتونی پایان داستان رو عوض کنی. ;)

برم همین رو بگیرم یا ورژن جدید از همین شماره میاد ؟
شما همین رو برو بگیر ، ورژن های جدید بصورت اکستنشن هستن و روی همین نصب میشن مثل همین nights of nine .

در حال تموم کردنشم فقط خود داستان اصلی مونده با یه چند تا کوئست فرعی که سرجمع شاید بشه سی چهل ساعت.
خوش به حالت!
من نمیخواستم کوئست های اصلی رو تموم کنم و میخواستم بذارمشون برای وقتی که همه ی فرعی ها رو تموم کردم....
ولی هنوز اونجا که گیر کرده بودم ، گیر کردم !
بد بختی ما رو میبینی!؟ :(
بعد از تموم کردن اتحادیه دزد ها ، mages ، Arena ، کلی کوئست فرعی و ولگردی برای بالارفتن لول ، وقتی رسیدم به آخرای fighter's (سر جمع حدودا بالای 80 ساعت فکر کنم) حالا بازی برای ما داره ناز میکنه! :( :((
اگه میشه یه رمزی چیزی یه نفر بده که وقتی میزنی کوئست finish بشه

راستی لول چندی ؟
من لول 37 هستم دلتون بسوزه! :cool:
(از artibutte ها ، strengh ، Inteligence ، willpower رو کامل تموم کردم ) :cool:

بیا وحید جون اینم برای تو:
برای استفاده از کدها ابتدا دکمه ی ~ (که زیر دکمه ESC هست)را زده و کدهای پایین را تایپ کنید و در انتها کلید Enter را فشار دهید.
CompleteQuest............................تمام شدن با موفقت مرحله غیر فعال
caqs...........................................تمام شدن با موفقت تمام مراحل فعال

شما همین رو برو بگیر ، ورژن های جدید بصورت اکستنشن هستن و روی همین نصب میشن مثل همین nights of nine .

مگه فایرفاکسه وحید؟؟؟:biggrin1:
ورژن جدید یه پچ هست که نصب میکنی
38.gif

خوش به حالت!
من نمیخواستم کوئست های اصلی رو تموم کنم و میخواستم بذارمشون برای وقتی که همه ی فرعی ها رو تموم کردم....
ولی هنوز اونجا که گیر کرده بودم ، گیر کردم !
بد بختی ما رو میبینی!؟ :(
بعد از تموم کردن اتحادیه دزد ها ، mages ، Arena ، کلی کوئست فرعی و ولگردی برای بالارفتن لول ، وقتی رسیدم به آخرای fighter's (سر جمع حدودا بالای 80 ساعت فکر کنم) حالا بازی برای ما داره ناز میکنه! :( :((

راستی لول چندی ؟
من لول 37 هستم دلتون بسوزه! :cool:
(از artibutte ها ، strengh ، Inteligence ، willpower رو کامل تموم کردم ) :cool:

من با یه آدم همشو نرفتم dark brother hood و گیلد دزدا رو با یه وود الف رفتم فایتر گیلدو با یه نورد رفتم میج گیلدو با یه های الف رفتم الانم دارم با یه رد گارد داستان اصلی رو میرم اینطوری به من بیشتر مزه میده.

دوتا رمز باحال
هر دشمنی رو نتونستی بکشی دکمه کنسولو بزن روش کلیک کن بعد تایپ کن kill
هر قفلی هم که باز نمیشد همون کارو بکن بعد بنویس unlock

بای:cool:

من با یه آدم همشو نرفتم dark brother hood و گیلد دزدا رو با یه وود الف رفتم فایتر گیلدو با یه نورد رفتم میج گیلدو با یه های الف رفتم الانم دارم با یه رد گارد داستان اصلی رو میرم اینطوری به من بیشتر مزه میده
شرمنده . این یه تیکه رو متوجه نشودم . مگه میشه وسط بازی شخصیت رو کاملا عوض کرد { نوع نژاد و استیل اون رو } اگه وقت کردی یه ت.ضیح جانانه بده لطفا
دوتا رمز باحال
هر قفلی هم که باز نمیشد همون کارو بکن بعد بنویس unlock
نظر منه امید وارم ناراحت نشی ولی دوز و کلک از جذابیت و سختی و ارزش بازی کم میکنه . ضمنا در اولین فرست این بازی رو میگیرم .البته پشتم به تجربه شما گرمه .
.

شرمنده . این یه تیکه رو متوجه نشودم . مگه میشه وسط بازی شخصیت رو کاملا عوض کرد { نوع نژاد و استیل اون رو } اگه وقت کردی یه ت.ضیح جانانه بده لطفا

نچ نمیشه من سعی کردم هر گیلدو با نژادی برم که مهارتاش به اون گیلد بخوره برای همین هر بار که یه گیلد تموم میشد دوباره از دم در فاضلاب(که آخرین فرصت برای انجام اصلاحاته) شروع میکردم و با یه شخصیت جدید میرفتم.

نظر منه امید وارم ناراحت نشی ولی دوز و کلک از جذابیت و سختی و ارزش بازی کم میکنه . ضمنا در اولین فرست این بازی رو میگیرم .البته پشتم به تجربه شما گرمه .
.

ناراحت چیه؟ من دیدم بساط چیتیدن پهنه گفتم یه اظهار وجودی بکنم:biggrin1: وگرنه من فقط تو عمرم یه بار چیت زدم اونم برای کشتن غول آخر بازگشت به قلعه ولفنشتاین بود (همون ریشوئه):p

منکه تجربه ای ندارم (بابا شکسته نفسی:cheesygri ) ولی امیدوارم دوستان بتونن بهت کمک کنن

راستی من الان تو داستان اصلی رسیدم به اونجایی که باید چند تا خون آشامو توی غار بکشم ولی لامصبو با هرچی میزنم نمیمیره :mad: باید با اسلحه خاصی بزنمشون؟:confused:

مگه فایرفاکسه وحید؟؟؟
ورژن جدید یه پچ هست که نصب میکنی

امین ؟؟!
من نمی دونستم تو اینجا هم سَرَک میکشی !! :eek:
آخه فدات شم ! تو چرا هر جا اکستنشن میبینی یاد فایر میفتی؟؟ :)
اون از مدیا پلیر این از این .....
اکستنشن یعنی توسعه دهنده... ;)
پچ یه چیز دیگه است....یعنی وصله....
پچ برای رفع مشکلات بازی هستش....
ولی اکستنشن یه سری قابلیت ها یا مراحل به بازی اضافه میکنه.... ;)
مثل انواع و اقسام سیمز ها .... ;)

هر قفلی هم که باز نمیشد همون کارو بکن بعد بنویس
من از رمز بدم میاد....
65.gif

اینجا هم برای این میخوام رمز بدم که مشکل از بازیه نه از من .....
38.gif

نظر منه امید وارم ناراحت نشی ولی دوز و کلک از جذابیت و سختی و ارزش بازی کم میکنه
دقیقا! ;)

.البته پشتم به تجربه شما گرمه
برو بگیر خیالت راحت باشه! ;)

من برم رمز رد کردن کوئست رو بزنم ببینم چی میشه ;)
/.

برو بگیر خیالت راحت باشه!
منکه تجربه ای ندارم (بابا شکسته نفسی ) ولی امیدوارم دوستان بتونن بهت کمک کنن
مرسی از دل گرمیتون .حتما . توی این 30 صفحه ای که خوندم فهمیدم که شما اصلا تجربه ای در این ضمینه نداری:biggrin1: :p :love: :blushing: :cheesygri :biggrin1:
من برم رمز رد کردن کوئست رو بزنم ببینم چی میشه
موفق باشی . خبر بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or