The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

عجب بازي با حاليه منكه خيلي باهاش حال كردم
ميخواستم بپرسم كسي تونسته از زندان فرار كنه بره بيرون براي من بعد از مدتي كه از اون تونلهاي زير زمين ميگذري وارد در ميشي گير ميكنه

انگار نداري ولي داري.
Alt+Ctrl+Del بزن بعد برو تو تب دوم Process.
هر چي برنامه داري كه بسته ميشه بجز explorer و سري فايل هايه svchost.exe ببند.

نوشته شده توسط MGS:
عجب بازي با حاليه منكه خيلي باهاش حال كردم
ميخواستم بپرسم كسي تونسته از زندان فرار كنه بره بيرون براي من بعد از مدتي كه از اون تونلهاي زير زمين ميگذري وارد در ميشي گير ميكنه
برای من مشکلی نداشت و از زندان خارج شدم. ببینم بازی گیر می کنه یا شما در بازی نمی دونی چیکار باید بکنی؟
بعد از اینکه مدتی در اون تونل ها عبور می کنی که راهاشونم مشخصه، دوباره به سربازان می رسی که دارن جنگ می کنن و وقتی به آنها کمک می کنیم به سری مسائل پیش میاد که تعریف نمی کنم و بعد راه خارج شدن از قلعه به همراه کلید در اصلی به شما نشان داده می شود.

در مورد بازیش فقط می تونم بگم که فوق العادس. خیلی وقت بود بازی RPG مثل این بازی نکرده بودم. یکی از نکات بسیار مثبتش هم به نظر من که نسبت به شماره های قبلی داره اینه که بازی خیلی گیراتر و روان تر شده و خیلی راحتر گیمر می تونه با بازی ارتباط برقرار کنه.

ولی بازیش واقعا سنگینه من با کارت 9800XT و رم 512 بازی را در حالت Auto-Detect که خودش Medium گزاشته بود و رزولوشن 800x600 بازی می کنم. با این حال هم باز بعضی مواقع در مناظر شلوغ بازی دچار افت فریم ریت می شود.

با این سیستم میشه حداقل طوری بازی کرد که قابل تحمل باشه:
vga:ge force 5700 256mb
ram:512 kngston bus400
cpu:2.4 intel
175.gif

نوشته شده توسط Darkfie1d:
البته fx5600 کارت چندان خوبی نیست.. ما توی شرکت بازیهایی که حتی نصف گرافیک و جزئیات Oblivion رو هم ندارن همین مشکل رو داریم فریم ریتش پائینه.. اما اینقدر هم دیگه نه... باید دید بقیه هم مشکل دارن یا نه.. شاید شما اخرین ورژن درایور nVidia رو نگرفتی... چون من این درایور آپتیمایز شده برای Oblivion هست. اگرم با وجود اون این مشکل رو دارید پیشنهاد میکنم برنامه هایی که به پراسسینگ احتیاج دارن رو از طریق تسک منیجر ببندید.. بخصوص برنامه هائی مثل Norton System Works اگر روی سیستمتون نصب دارید...

من توي هيچ بازي اي به اندازه اين بازي مشكل فريم ريت نداشتم ، حتي FEAR در ضمن درايورم هم آخرين نسخه هستش 84.25

الان میشه این بازی را به راحتی تهیه کرد؟

نوشته شده توسط Lich King:
ولی بازیش واقعا سنگینه من با کارت 9800XT و رم 512 بازی را در حالت Auto-Detect که خودش Medium گزاشته بود و رزولوشن 800x600 بازی می کنم. با این حال هم باز بعضی مواقع در مناظر شلوغ بازی دچار افت فریم ریت می شود.

میشه لطف کنی بگی میانگین فریم هات چه مقدار بود ؟

میشه لطف کنی بگی میانگین فریم هات چه مقدار بود ؟
احسان جان در این بازی اصلا فریم ریت ثابت نیست و دائما در حال تغییره!
برای من با مشخصاتی که در بالا گفتم (رزولوشن 800x600 و Auto-Detect:Medium) فریم در بیشتر مواقع بین 35 تا 55 متغیره البته در بعضی تصاویر به 15 هم می رسه ولی خیلی در این فریم ریت نمی مونه و سریع می ره بالا دوباره. به طور میانگین اگر بخوایم فریم ریت رو بگیرم حدود 45 هست.
مشخصات سیستم من:
AMD Athlon 2600
ATI 9800XT 256MB
RAM 512MB DDR400

خوب پس فکر کنم من بتونم یکمی راحت بازی کنم ، مخصوصا با این Oc که انجام دادم
دیگه در حد 6600gt بهم کار میده ، شایدم بیشتر !!!!;)
من به همون 600 در 800 راضیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or