The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام .
من در حال حاظر کارت گرافیکم Trident 9750 4 MB هست به نظر شما جواب میده این بازی رو ! :(( :((
کارت خودم رو فروختم و فعلا اینو دارم تا کارت جدید بگیرم . پس فعلا باید بی خیال این بازی بشم .
باور کنین خیلی سخته ! :((

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
ملت منم شدیدا منتظر این بازی هستم .
کسی خریده ؟
dvd هم اومده ؟
نظر بدین دیگهههههه .

سلام

اقا پرهام اینم از اون حرفا بودا .

اخه مگه میشه از بازی ES4 اونم یه روزه نظر داد.یکم پیشرفت کنن دوستان و ببین دنیا دسته کیه.بعد نظرم میدن.

در ضمن من تریلر نسخه 360 بازی رو که GS اونو گذاشته و حدود 209 مگه رو دانلود کردم.هر کی اینترنت باسرعت خوب داره حتما اینو دانلود کنه.خیلی جالبه.بعضی تیکه هاش خیلی جالبه.

مخصوصا اون تیکش که یارو خودشو از بالای اون پل به ارتفاع چند ده متر پرت میکنه پایین.باور نکردنیه.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mostafa_cpp:
من ديروز اين بازي رو گرفتم ، 7 تا سي ديه ؛ ولي با گرافيك fx5600 256MB فريم ريتم 2 بود !
48.gif
48.gif
واقعا !!!
میدونستم گرافیکش بالاست نه دیگه این قدر که فریم ریت 2 بشه....
مصطفی جان میشه مشخصات سیستم رو بگی؟

Tech Info
Publisher: 2K Games
Developer: Bethesda Softworks
Genre: Role-Playing
Release Date: Mar 20, 2006 (more)
ESRB: TEEN
Game Information
Number of Players: 1 Player
DirectX Version: v9.0c
Operating System: Windows XP
Minimum System Requirements
System: 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 4600 MB
Other: Keyboard, Mouse MB
Recommended System Requirements
System: 3.0 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent
RAM: 1024 MB
Other: ATI X800 series, Nvidia GeForce 6800 series, or higher video card MB
Technical Support

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
من ديروز اين بازي رو گرفتم ، 7 تا سي ديه ؛ ولي با گرافيك fx5600 256MB فريم ريتم 2 بود !

البته fx5600 کارت چندان خوبی نیست.. ما توی شرکت بازیهایی که حتی نصف گرافیک و جزئیات Oblivion رو هم ندارن همین مشکل رو داریم فریم ریتش پائینه.. اما اینقدر هم دیگه نه... باید دید بقیه هم مشکل دارن یا نه.. شاید شما اخرین ورژن درایور nVidia رو نگرفتی... چون من این درایور آپتیمایز شده برای Oblivion هست. اگرم با وجود اون این مشکل رو دارید پیشنهاد میکنم برنامه هایی که به پراسسینگ احتیاج دارن رو از طریق تسک منیجر ببندید.. بخصوص برنامه هائی مثل Norton System Works اگر روی سیستمتون نصب دارید...

سلام من این بازی رو گرفتم ولی روی کمترین حالتم خیلی کند اجرا میشه حتی آخرین درایو Nvidiaرا نسب کردم ولی فرقی نکرد با این حالت اصلا نمیشه بازی کرد مشکل از کجاست لطفا کمک کنید. مشخصات سیستم منم اینه
p4 AMD ATLON64 3000
RAM 1024
VGA512 5500 GFX

نوشته شده توسط ngn:
سلام من این بازی رو گرفتم ولی روی کمترین حالتم خیلی کند اجرا میشه حتی آخرین درایو Nvidiaرا نسب کردم ولی فرقی نکرد با این حالت اصلا نمیشه بازی کرد مشکل از کجاست لطفا کمک کنید. مشخصات سیستم منم اینه
p4 AMD ATLON64 3000
RAM 1024
VGA512 5500 GFX
نبايد روي سيستم شما اينقدر مشكل داشته باشه. توصيه مي كنم كه علاوه بر بستن نرم افزارهاي باز (مخصوصا Mcafee يا Norton اگه داري) يكبار هم سيستمت رو Defrag كني. اينكار روي سيستم من تاثير گذاشته مخصوصا توي Load كردن ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or