The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام من امروز رفتم بازار كامپيوتر كرمانشاه (ميداماد و ارگ وستاره صبح و...)همه رو گشتم اصلا تا حالا به گوششون هم اسم اين بازي نخورده!!!تعجب ميكنم هرچي بازي جديد بود داشتن به غير ازoblivion!!!!!
حالم خيلي گرفته شد سه ساعت تمام فقط گشتم تا بازي رو پيدا كنم ولي نبود
فكر نمي كنم به اين زوديا هم نياد چون اگه ميومد با بقيه بازيهاي جديد مي آوردن ديگه
فقط يه خواهشي كه دارم اينه كه يه سايت معتبر كه سي دي ميفروشه وخودتون يا كسي ديگه از دوستا يا هر كي ديگه خريده و كارش درسته رو به ما معرفي كنين كه از اونجا بخريم و كمتر تو كف اين بازي بمونيم باز هم ميگم اطميناني باشه ممنون

نوشته شده توسط Skyline GT-R:
سلام من امروز رفتم بازار كامپيوتر كرمانشاه (ميداماد و ارگ وستاره صبح و...)همه رو گشتم اصلا تا حالا به گوششون هم اسم اين بازي نخورده!!!تعجب ميكنم هرچي بازي جديد بود داشتن به غير ازoblivion!!!!!
حالم خيلي گرفته شد سه ساعت تمام فقط گشتم تا بازي رو پيدا كنم ولي نبود
فكر نمي كنم به اين زوديا هم نياد چون اگه ميومد با بقيه بازيهاي جديد مي آوردن ديگه
فقط يه خواهشي كه دارم اينه كه يه سايت معتبر كه سي دي ميفروشه وخودتون يا كسي ديگه از دوستا يا هر كي ديگه خريده و كارش درسته رو به ما معرفي كنين كه از اونجا بخريم و كمتر تو كف اين بازي بمونيم باز هم ميگم اطميناني باشه ممنون
سلام.
من خودم دیدم تو همون میرداماد;)
یادم نیست کدوم مغازه ولی داره:D
یکم خوب بگرد حتما دارن.
تو میرداماد راهروی سمت چپ مغازه ی بالای اون 3 تا پله فکر میکنن دارن.
راهروی سمت راست هم فکر میکنم همشون داشته باشن;)
میگم اسمش رو بنویس اسمش رو بهشون نشون بده چون تلفظ هاشون ضایعست شاید اشتباه میکنن:cheesygri
بای

نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
اقا این بازی کی قرار یاور اش استاد بشه خیلی مشتاق این هستم که این بازی بیاد
48.gif
48.gif
48.gif

نگوووووووووووو شوخی میکنی؟؟
بابا این بزای که خیلی وقته اومده
36.gif

یکم بیشتر به پست ها دقت کن
71.gif

با این فایل قادر خواهید بود با استفاده از موتور بازی طراحی کنید !
البته نمیتونید از MAP ساخته شده جهت بازی کردن استفاده کنید
رم 2 GIG پیشنهاد شده برای این کار
البته رم 1 GIG هم میشه بعد از اینکه نقشه تکمیل شد اگر سیستم هنگ کرد 5 دقیقه صبر کنید اگر باز هم حل نشد ALT،CTRL،DEL را بزنید و بعد ALT.TAB را بزنید ---> END TASK

http://elderscrolls.filefront.com/file/The_Elder_Scrolls_IV_Oblivion_Construction_Set;58809

سلام.
من خودم دیدم تو همون میرداماد
یادم نیست کدوم مغازه ولی داره
یکم خوب بگرد حتما دارن.
تو میرداماد راهروی سمت چپ مغازه ی بالای اون 3 تا پله فکر میکنن دارن.
راهروی سمت راست هم فکر میکنم همشون داشته باشن
میگم اسمش رو بنویس اسمش رو بهشون نشون بده چون تلفظ هاشون ضایعست شاید اشتباه میکنن
بای
امين جان مطميني داشتن؟؟؟؟؟؟:eek: :eek:
بابا من همشون رو گشتم پشت ويترين رو هم نگاه كردم نبود آدرسش رو يكم دقيقتر بگو تا برم بگيرمش الان بازي رو داره؟؟؟؟ كي ديديش ؟؟خودت خريدي؟؟؟؟ اگه خريدي از كدومشون گرفتي؟؟

نه بابا من تواین جریان نبودم چرا هیچی سایتی نزده این بازی رو عرضه کرده باشه
بابا مربوط به بک ماه پیش است الان دیگه بازی های جدید تر امده و مجبور شدن که اینو آرشیو کنن.
ولی تو سایت پردیس هنوز هستش.

دوستان لطفا هر چه زودتر كمك كنيد.
من مثل هميشه از قافله گيمر ها عقب ترم و اين بازيو ديروز تهيه كردم.حالا كه بازيو نصب كردم و همين كه دموي اول بازيو تماشا ميكنم از بازي ميپره بيرون.بازي كرك داره و ماله شركت تكينه.
من احتمال ميدم مشكل از كرك باشه.
راستي يه چيزه ديگه اينه كه داخل سي دي اول غير از گزينه setup يه گزينه ديگه به نامه image setup داره كه نميدونم بايد چي كارش كنم چون نميشه مونتش كرد.
لطفا بگيد چي كار كنم؟
ممنون :(( :((

امين جان مطميني داشتن؟؟؟؟؟؟:eek: :eek:
بابا من همشون رو گشتم پشت ويترين رو هم نگاه كردم نبود آدرسش رو يكم دقيقتر بگو تا برم بگيرمش الان بازي رو داره؟؟؟؟ كي ديديش ؟؟خودت خريدي؟؟؟؟ اگه خريدي از كدومشون گرفتي؟؟

اره!!
والا دقیقا یادم نیست کدوم مغازه ولی باید همشون داشته باشن من خودم میرم میگردم دقیقش رو بهت میگم.;)
من خودم نگرفتم چون به سیستمم نمیخوره.
میگم همون کاری که گفتم ( بنویسش روی کاغذ و بهشون نشون بده) رو انجام بده کارت راه میفته:)

اره!!
والا دقیقا یادم نیست کدوم مغازه ولی باید همشون داشته باشن من خودم میرم میگردم دقیقش رو بهت میگم.
من خودم نگرفتم چون به سیستمم نمیخوره.
میگم همون کاری که گفتم ( بنویسش روی کاغذ و بهشون نشون بده) رو انجام بده کارت راه میفته
دستت درد نكنه اگه رفتي حتمآ ازشون بپرس يا اسم بازي رو بهشون نشون بده ولي فكر مي كنم يعني به احتمال زياد با توجه به اون چيزي كه آرشام براي بازي با سيستم هاي ضعيف گذاشته بود بتوني بازيش كني البته سيستم من هم همچين تعريفي نيست ولي مطمينم اين oldblivion سيستم هاي خيلي ضعيف رو هم ساپورت مي كنه ;) من هم به اميد oldblivion مي خوام بخرمش چون كار oldblivion اينه كه سيستم هايي كه توان اجراي اون رو ندارن بتونن در حد قابل قبولي بازي رو اجرا كنن

Oblivion Patch Soon

سلام

قراره هفته بعد Bethesda برای بازی Oblivion یک پچ بده.البته پچ رسمی .

لگه به یاد داشته باشین چند وقت پیش پچی برای بازی اومد که غیر رسمی بود ولی حالا قراره برای 360 و PC پچ رسمی ارائه بشه.هنوز از جزئیات این پچ خبری منتشر نشده.

خداحافظ

دستت درد نكنه اگه رفتي حتمآ ازشون بپرس يا اسم بازي رو بهشون نشون بده ولي فكر مي كنم يعني به احتمال زياد با توجه به اون چيزي كه آرشام براي بازي با سيستم هاي ضعيف گذاشته بود بتوني بازيش كني البته سيستم من هم همچين تعريفي نيست ولي مطمينم اين oldblivion سيستم هاي خيلي ضعيف رو هم ساپورت مي كنه ;) من هم به اميد oldblivion مي خوام بخرمش چون كار oldblivion اينه كه سيستم هايي كه توان اجراي اون رو ندارن بتونن در حد قابل قبولي بازي رو اجرا كنن

من به زودی خبرش رو بهت میدم.

+++++++++++++

در ضمن بهزاد جان تو یه جایه معتبر برو حتما داره مثلا پایتخت ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or