The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

وایــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من 150 تا گار کشتم و یا باید برم زندان و یا باید باهاشون بجنگم. دنبال یه راهی برای رهایی بودم .
یه کلک فهمیدم که بزنیم تا لول هامون بالا بره.
هی بریم زندان و از اسکیل های اصلی کم بشه و دوباره اونارو پر کنیم . اینجوری level های بیشتری رو بدست می اوریم.

آخرین ویرایش:
نه...! تو يكي از سخنگو هاي دارك برادرهود رو كشتي! (ببينم قبلش كي رو به قتل رسونده بودي؟)
اين يارو تو روپوش سياه تنها راه ورود به دارك برادرهود هست و وقتي مياد كه يك نفر رو به قتل برسوني! سريعآ بازي رو لود كن و اين بار سخنگو رو زندش بزار!
(اين سخنگو "لوسيان لچانس" هيچ ربطي به Quest اصلي نداره)
بله همونه ، بعد از کشتن همون يارو مشکوکه که تو انبار مسافرخونه کشتميش و يک کتاب رو ازش برداشتم آمد.
من ديدم این دارک برادرهودا آدمای بدی هستن و قاتلن و برای اینکه دوست دارم تو همه ی بازيها شخصيت خوب داشته باشم حتی اگر سخت تر باشه ، زدم کشتمش که اعلام جنگ کنم با اون گروه :دی
حالا در کل چه تاثيری داره وارد شدن به این گروه ؟ من که تو گروه محافظان سلطنتی هستم اگر تو این گروه بد برم چيزی نميشه؟ تورو خدا يک توضيح کامل بديد.
گر در PC بخواهید می توانید با کد" player.additem f " Gold ( به جای GOLD مقدار پول مورد نیاز را بنویسید ) پول کافی را بدست آورید .
لطفا این چيزارو با متن پنهان بزاريد، آخه من نميخوام از رمز استفاده کنم و نميدونستم که رمز پول هم هست ، الان هی حوس ميکنم برم بزنم ، نکنيد این کارو دوباره!

اينم سير تا پياز:
برو تو بار
كنار كاكا سياهه بشين
با كاكا سياهه حرف بزن
وايسا كاكا سياهه همراه فرد مشكوك بره تو انباري
هر وقت كاكاسياهه حمله كرد تو هم به اون مشكوكه حمله كن
آقاي مشكوك رو بگرد
كتاب رو بگير
تمام! (بابا اين ديالوگ ها كه الكي نيس كه نخونده ردش كني! به ديالوگ ها توجه كن!)

دوست عزیز.این کار را انجام دادم.ولی باز به مشکل بر خوردم.
بعد از اون رفتم دانشگاه و دوباره برگشتم تو بار .با اون شخص به زیر زمین رفتم و چیزی را بدست اوردم.
ماموریت این هست که دوباره برم دانشگاه و با اون یارو صحبت کنم.صحبت میکنم ولی هیچ اتقاقی نمیوفته.به من میگه باید به حروف اول کتاب ها دقت کنی.من نفهمیدم باید چی کار کنم

دوست عزیز.این کار را انجام دادم.ولی باز به مشکل بر خوردم.
بعد از اون رفتم دانشگاه و دوباره برگشتم تو بار .با اون شخص به زیر زمین رفتم و چیزی را بدست اوردم.
ماموریت این هست که دوباره برم دانشگاه و با اون یارو صحبت کنم.صحبت میکنم ولی هیچ اتقاقی نمیوفته.به من میگه باید به حروف اول کتاب ها دقت کنی.من نفهمیدم باید چی کار کنم
اگه همه ی کتاب ها رو بدست آورده باشی و هر فصل کتاب ها رو نگاه کنی یک حرف بزرگ نوشته شده ... اون هارو پیش هم میذاری و یک جمله درست میشه که معنیش اینه که باید سر ظهر بری به Imperial Palace در شهر Imperial city ( شهر اصلی) اونجا یک ستون یا سنگ ( دقیقا یادم نیست) هستش که وقتی ظهر میشه یه علامتی به رنگ قرمز روش برق میزنه ...

آخرین ویرایش:
همونطور که دوستمون گفتند ، باید در ساعت 12 ( یا 1 ) کنار یک ستون سنگی باشید و نقشه ای را که رویش ظاهر میشه برداشت کنید .

سلام دوستان عزيز.
من تازه مرحله مربوط به Azura shrine رو رد کردم ، اونجا همونطور که ميدونيد اون خانومه (!) بهمون يک هديه يا بهتر بگم جايزه ميده به اسم Azura star
برگشتم پيش مارتين و بهم گفت که اینو بهش بدم ، اما من تو اون سايت راهنما يک چيزايی در مورد اینکه این جايزه بدرد خودمون در بعضی شرايط هم ميخوره اما درست متوجه نشدم ، ميشه توضيح بديد که الان من چه کاری کنم بهتره؟ کامل لطفا

اونجا همونطور که ميدونيد اون خانومه (!) بهمون يک هديه يا بهتر بگم جايزه ميده به اسم Azura star
برگشتم پيش مارتين و بهم گفت که اینو بهش بدم ، اما من تو اون سايت راهنما يک چيزايی در مورد اینکه این جايزه بدرد خودمون در بعضی شرايط هم ميخوره اما درست متوجه نشدم ، ميشه توضيح بديد که الان من چه کاری کنم بهتره؟ کامل لطفا
Azura starيك نوع soul gem هست كه هيچ وقت نابود نميشه (Soul gem هاي معمولي بعد از استفاده نابود مي شوند) همين قدرت اين soul gem باعث شده كه به مهمترين Item اين بازي تبديل شه... من كه مي گم از دستش نده! و به جاش حلقه ي كاژيتي رو به مارتين بده!

Azura starيك نوع soul gem هست كه هيچ وقت نابود نميشه (Soul gem هاي معمولي بعد از استفاده نابود مي شوند) همين قدرت اين soul gem باعث شده كه به مهمترين Item اين بازي تبديل شه... من كه مي گم از دستش نده! و به جاش حلقه ي كاژيتي رو به مارتين بده!
خوب من چجوری بايد از این استفاده کنم؟ کلا Soul gem ها چی هستن و چه استفاده هايی دارن؟
حلقه کاريتی چيه و از کجا بايد بدستش بيارم؟ تو اون راهنمايی که دادی اسمش چيه که برم بخونم ببينم بايد چيکار کنم؟!

وائييييی نه ديگه خيلی سخت شد، من ليست تمام چيز هايی که ميشه به مارتين داد رو نگاه کردم ، هيچکدومشون برای لول 2 نيستن!! بجز يکی هم که اونم گفته تو يک منطقه ای بايد وارد بشيم که اصلش برای لول 16 ها هست!!!!
من نميدونم چرا اینقدر کند لول ميگيرم ، اعصابمو ريخته بهم ، بعد از اینهمه بازی تازه شدم لول 2 ، اونم چه جوری؟ با Grand champion شدن تو آرنا!!
کمکم کنيد لطفا

Last edited by a moderator:
آقا منم دقیقا همین جایی هستم که مازیار میگه. اما نمیدونم چطوری لول 2 شم. یکی کمکمون کنه :(

پ.ن: چیه مگه تحریریه ها تو بازی گیر نمی کنن ؟ :دی

لطفآ اطلاعات كامل از كاراكترتون رو برام بفرستيد.
Dark elf
The spellsword
--------------------------------------
خوب من مراحل مقدماتی برای گرفتن Wabbajack رو انجام دادم ، بعد از اینکه کوئست رو گرفتم رفتم به Border watch و با اون يارو Shaman صحبت کردم ، اونم يکسری اطلاعات در مورد حمله موشها و ... بهم داد!!
ميشه راهنمايی کنيد که دقيقا بايد چيکار کنم و مواظب چه چيز هايی باشم؟ آخه تو اون راهنما نوشته بود که درسته که این کوئست برای لول 2 هست اما شما برای انجام اون کارها بايد به منطقه ای بريد که در اصل در لول 16 بايد به اونجا بريد!!!!! منم خيلی ترسيده شدم! کمک کنيد

آخرین ویرایش:
خوب من مراحل مقدماتی برای گرفتن حلقه کاژيتی رو انجام دادم ، بعد از اینکه کوئست رو گرفتم رفتم به Border watch و با اون يارو Shaman صحبت کردم ، اونم يکسری اطلاعات در مورد حمله موشها و ... بهم داد!!
ميشه راهنمايی کنيد که دقيقا بايد چيکار کنم و مواظب چه چيز هايی باشم؟ آخه تو اون راهنما نوشته بود که درسته که این کوئست برای لول 2 هست اما شما برای انجام اون کارها بايد به منطقه ای بريد که در اصل در لول 16 بايد به اونجا بريد!!!!! منم خيلی ترسيده شدم! کمک کنيد
شما كه Quest ت مربوط مي شه به Sheogorath (پرنس ديوانگي!) ! جايزش هم يك Staff هست كه اسمش Wabbajack هست! (يادم رفت بگم حلقه كاژيتي نياز به لول 10 داره! ببخشيد! :-")
همين طور فكر نكنم در اين Quest كسي به شما حمله كنه!!!
اين هم يه كم راهنمايي:
بعد از اين كه سه پيش بيني رو از زير زبون يارو كشيديد بيرون به نزديك ترين نمايشگاه پنير بريد(!) (داخل روستا) و بعد پنير Olroy رو كش بريد و داخل يك قابلمه رو آتيش (در وسط روستا) بزاريد و بعد از مدتي شاهد رژه ي موش ها مي شويد... يك مو هم از سر موش هاي بخت برگشته كم نكنيد چون يه يارو مياد تا مرگ موش به خورد موش هاي سيه روز بده بعد از مردن موش ها مرگ موش رو برداريد و در خوراك دام ها (گوسفند ها) بريزيد... سپس بعد از مدتي شاهد مرگ تك تك گوسفند ها مي شيد و بعد بريد مركز روستا و يك صحنه ي جانانه ببينيد! :eek: و بعد بريد جايزتون رو بگيريد! تمام!
اي بابا! هم ديالوگ هاي NPC ها و هم متن Quest ها همه چيزا رو از سير تا پياز گفته كه...!
اگه در انگليسي كمي مشكل داريد يه ديكشنري كنارتون بزاريد! (همون كاري كه من براي اولين بار در چند سال پيش كردم و خيلي هم كمك كرد! :cheesygri خودش يك نوع آموزش تمام و كمال انگليسيه!)

دوست عزیز شما باید علاوه بر ماموریت های اصلی ماموریت های فرعی را هم برید و روی اسکیل های اصلیتان بیشتر کار کنید تا Level تان سریعتر بالا برود .
در مورد چیزی که به مارتین بدهید ، شما می توانید هر یک از جوایز Deadric Shrines را به مارتین به جای Azura Star بدهید . با توجه به Level تان ، تنها ماموریت موجود برای اینکار Sheogorath می باشد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or