The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

شما حتما دقیق محاسبه نکردی . ماموریت های اصلی + ماموریت های 5 Guild اصلی ، فکر می کنم بیش از 20 ساعت وقت ببره !
شما هم زمان توجه به دیالوگ رو جزء گیم پلی حساب نکنچون منم میتونم دوساعت بشینم یه خط دیالوگ رو بخونم
نه دوست عزیز من معمولا دیالوگ ها رو یک باره گوش میدم و می فهمم .

مثل اینکه دوستان گهی تند و گهی خسته بازی میکنن که اینجوری می گن. من حدودا شش روز بازی کردم. هر روزم حدودا 2 یا 3 ساعت تموم شد البته یه خورده سر چند تا کوست گیر کرده بودم.
واقعا خنده دار بود. بازی oblivion چه ربطی به Shivering Isle داره. شما اگر یه خورده قابشوهم نگاه می کردین میدیدین که به جای کلمه oblivion نوشته Shivering Isle و این رو باید جدا گانه تهیه کرد.
من می گم اگر یه نفری دیالوگ هاشم بخونه ولی تو کوست گیر نکنه اخرتش 20 ساعته دیگه کامل کامل می کنه بازی رو . البته خودمم رفتم میگم.
فکر کنم تا حالا oblivion بازی نکردی که اینو میگی:mad: یا شایدم فقط ماموریت اصلی ها رو رفتی من 55 ساعت سیو دارم ولی تونستم گیلد جادوگران.گیلد مبارزان.گلادیاتورها و ماموریت های اصلی رو تموم کنم و باز هم کلی ماموریت دزدان و قاتلان مونده.shivering isle خودش 20 25 ساعت گیم پلی داره از درو دیوار سیرودیل کوست می ریزه بعد من نمی دونم شما بازی 200 ساعترو چه جوری 20 ساعته تموم کردی :confused::confused::eek:تازه من ماموریت های فرقه هارو فراموش کرده بودم.

بهتره بحث رو ببندیم.
به هر حال من خودم می دونم چیارو رفتم و چقدر طول کشیده و مهم نیست به دیگران بقبولونم.
خیلی بازی ها بودن که خیلی چیزا در موردشون گفته شده و متفاوت بودن.

Mod

چند تا Mod اينجا ميزارم حالشو ببريد: (براي اينكه اين همه جنگ و دعوا بخوابه!!!)
Player Says Stuff Mod
*اين Mod كاري مي كنه كه كاراكتر شما در موقه نبرد, چند تا جمله و كلمه ي چرب و چيلي به دشمنان شما بده!
The Drunken Dragon Mod
*اين Mod كاري مي كنه كه شما وقتي نوشيدني هاي غير مجاز بنوشيد تابانش هم پس بديد!
Cyrodiil travelers mod
*اين Mod تعدادي مسافر را در هر مسافر خانه و Inn ميزاره كه به جو مسافر خانه ها افزوده شه!
البته, بهتره تو سايتش عضو بشيد تا Mod هاي بالاي 2MB رو بتونيد دريافت كنيد!

اينم لينك Oblivion Mod Manager براي راحتي شما:
Oblivion mod manager

آخرین ویرایش:
باز هم سوال دارم.
من در ابتدای بازی هستم.بعد از اون که یک شهر را نجات دادم. من به یک prophet رسیدم.ولی دیگه بعد از اون نمیدونم چکار کنم.در اونجا که ماموریت ها را مینویسه.از کجا بفهمم ماموریت اصلی کدومه؟؟؟

بهتره توضیح هم بدهید این مد ها چی هستند و چی اضافه می کنند .
زياد لازم به اين كار نيست! چون وقتي رو لينك ها كليك كنيد اولين چيزي كه مي بينيد, Readme همون Mod هست!
باز هم سوال دارم.
من در ابتدای بازی هستم.بعد از اون که یک شهر را نجات دادم. من به یک prophet رسیدم.ولی دیگه بعد از اون نمیدونم چکار کنم.در اونجا که ماموریت ها را مینویسه.از کجا بفهمم ماموریت اصلی کدومه؟؟؟
اگه مارتين رو به كارول رسوندي حالا بايد بري به يك معبد (قلعه) شمال بروما.
هر Quest كه مربوط به آينده امپراطوري بشه اصلي هست! (مثل نجات شهر ها يا همكاري با بليد ها يا پيدا كردن مارتين و ...)

چند تا Mod اينجا ميزارم حالشو ببريد: (براي اينكه اين همه جنگ و دعوا بخوابه!!!)
Player Says Stuff Mod
*اين Mod كاري مي كنه كه كاراكتر شما در موقه نبرد, چند تا جمله و كلمه ي چرب و چيلي به دشمنان شما بده!
The Drunken Dragon Mod
*اين Mod كاري مي كنه كه شما وقتي نوشيدني هاي غير مجاز بنوشيد تابانش هم پس بديد!
Cyrodiil travelers mod
*اين Mod تعدادي مسافر را در هر مسافر خانه و Inn ميزاره كه به جو مسافر خانه ها افزوده شه!
البته, بهتره تو سايتش عضو بشيد تا Mod هاي بالاي 2MB رو بتونيد دريافت كنيد!

اينم لينك Oblivion Mod Manager براي راحتي شما:
Oblivion mod manager

بنده شدیدا به تمامی دوستانی که آبلویون باز هستند توصیه میکنم توی این سایت عضو بشن
تقریبا بیش از به یک سال است که من توش عضویت دارم و به جرات میگم که تا حالا پشیمون نشدم . چون بالای 70درصد نیازهامو جواب داده و یه مرجع و منبع کامل برای این بازی است.
درضمن عضویتش هم کاملا رایگان است:biggrin1:.
آدرس این سایت توپ:http://www.tesnexus.com

البته یه سایت خیلی خوب دیگه هم هست به پای اون بالایی که گفتم نمیرسه ولی خوبه
آدرسش:http://www.strategyinformer.com

حتما بقیه دوستان یه سری به این دو تا سایت بزنند

زياد لازم به اين كار نيست! چون وقتي رو لينك ها كليك كنيد اولين چيزي كه مي بينيد, Readme همون Mod هست!

اگه مارتين رو به كارول رسوندي حالا بايد بري به يك معبد (قلعه) شمال بروما.
هر Quest كه مربوط به آينده امپراطوري بشه اصلي هست! (مثل نجات شهر ها يا همكاري با بليد ها يا پيدا كردن مارتين و ...)

دوست عزیز من مارتین را پیدا کردم و به یک قلعه بردم تا در اون قلعه در امان باشه.
باید برای پیدا کردن حلقه نشانی پادشاهی باید برم در شهر اصلی در یک بار با شخصی به اسم لوتر صحبت کنم.ولی وقتی باهاش صحبت میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و هنوز علامت سبز روی قطب نما هست و همون لوتر را نشون میده.من باید چکار کنم؟؟؟؟؟

دوست عزیز شما باید به دیالوگ ها توجه کنید . اگر به دیالوگ ها توجه نکردید ، پیامی که بعد از انجام کار ماموریت بهتون می ده رو بخوانید . بعد می فهمید چی کار کنید . همیشه علامت قطب نما به شما نمیگه چه کار کنید ! حالا دقیق تر توضیح دهید تا راهنمایی کنم .

باید برای پیدا کردن حلقه نشانی پادشاهی باید برم در شهر اصلی در یک بار با شخصی به اسم لوتر صحبت کنم.ولی وقتی باهاش صحبت میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و هنوز علامت سبز روی قطب نما هست و همون لوتر را نشون میده.من باید چکار کنم؟؟؟؟؟
كسي به نام لوتر رو نمي دونم ولي اگه منظورت بوروس هست اين كارها رو بكن...
يه جا پيشش بشين و باحاش صحبت كن و خودش به تو مي گه نقشه چيه... وايسا همه برن داخل انباري و تو هم دنبالشون برو... از بوروس دفاع كن... دنبال يك شيع عجيب مثل كتاب در جسد مرد مشكوك(!) بگرد!

سلام دوستان ، راستش با خوندن مطالب این تاپيک دوباره حوس کردم این بازيرو بريزم و تمامش کنم ، قبلا که ريخته بودم يزره رفتم اما پاکش کردم ، چون خيلی گيجم ميکرد ، اما الان RPG باز تقريبا ماهری شدم :دی
فقط الان در انتخاب نژاد مشکل دارم ، يادمه دفعه قبل يکی از دلايلی که از بازی زده شدم این بود که خيلی ضعيف بودم و دشمنان بسيار قوی ، اصلا نميتونستم بکشمشون ، خيلی خيلی مبارزات زجر آور و سخت بود!
حالا يک نژادی ميخوام انتخاب کنم که از لحاظ مبارزه با شمشير توانا باشه ، با جادو بتونه کار بکنه ، ضعيف نباشه و با ضربه های معمولی زود نميره و ...
لطفا راهنمايی کنيد که کارم گيره !

حالا يک نژادی ميخوام انتخاب کنم که از لحاظ مبارزه با شمشير توانا باشه ، با جادو بتونه کار بکنه ، ضعيف نباشه و با ضربه های معمولی زود نميره و ...
لطفا راهنمايی کنيد که کارم گيره !

شمشير زني ماهر: دارك الف ها
جادوگران ماهر: برتون ها
قوي: اورك ها

حالا خودت يه ميانگين بگير ببين كدوم بهتره!

ميگم اگر World Of Wracraft بازی کرده باشيد و با Race هاش آشنا باشيد يک چيزی مثل پالادين ( Paladin ) ميخوام ، هم آرمور زيادی داره ، هم جادو ميزنه ، هم شمشير بلده!
يک چيزی مثل اینا نميشه بردارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or