The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

البته من قبلا یه چیزایی شنیده بودم که برای اتمام بازی 2-3 ماه زمان لازمه!
ولی من منظورم اینه که اگه بخوایم فقط خط اصلی و داستانی بازی رو دنبال کنیم چقدر زمانه؟
برا من نزدیک 1 سال طول کشید !!!!
نکته جالب اینکه از زمان انتشار بازی تا همین پارسال این تاپیک به طور ثابت تویه صفحه اول بود و صفحه دوم نمیرفت !!!

چه چیزا می گینا!
اینم مثل fallout3 هستش که می گفتن بیش از 300000 نوع اسلحه داره. کوش؟!!!!;)
من تو کمتر از 12 ساعت تمام مراحل اصلی و فرعیشو اونم تازه چقدرم اتلاف وقت کردم رد کردم.
موند چند تا مرحله جدا از بازی که خیلیاشم رفتم و حدود یه ساعت بازی طول می کشه اونارم رد کنیم.
اگر از نظر 100% کردن اسکیلاش می گید که هیچ تاثیری تو بازی نداره. level هاشم که تا 225 هستش اونم ربطی به بازی نداره. منم الان 38 هستم بازی رو تموم کردم.
الان اگر یه دقیقه دیگه صبر کنیم می گن چند ملیون سال باید بازی کنی !!!

من تو کمتر از 12 ساعت تمام مراحل اصلی و فرعیشو اونم تازه چقدرم اتلاف وقت کردم رد کردم.
موند چند تا مرحله جدا از بازی که خیلیاشم رفتم و حدود یه ساعت بازی طول می کشه اونارم رد کنیم.
جان ؟! میشه تعریفتون رو از مرحله فرعی بگین ؟! می دونید این بازی چقدر Quest داره ؟ این بازی نسخه های اضافه شوندش ( Shivering Isle ) خودش 20 ساعته ، بعد شما میگی Oblivion رو تو 12 ساعت میشه تمام کرد ؟! شما اگر همه ماموریت هاش رو بخواهید برید تا 2 سال بازی باید رو کامپیوترتون نصب باشه !

احتمالا اشتباه تایپ کردی(یه صفر کم گذاشتی) یا خواب بودی حواست نبوده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

مراحل اصلی نزدیک به 30 ساعت میشه
نسخه اضافه شونده Shivering Isle حدود 20 ساعت
نسخه اضافه شونده knights of the nine حدود 3 تا 4 ساعت
به علاوه 4 انجمن اصلی و به تعداد N هزار ماموریت فرعی
پس حرف شما نقض شد .من خودم برای دفعه اول که بازی رو تمام کردم نزدیک به 214 ساعت طول کشید.

من از اول تابستان تا الان دارم (از دوباره!!!) فقط مرحله اصلي رو يه ضرب ميرم ولي هنوز تمومش نكردم! حتي با اينكه از راحت ترين و سريع ترين روش quest ها رو انجام ميدم!!! حتي وقت نكردم غنيمت هاي مراحل قبلي رو يفروشم و يا چيزي بخرم! واقعآ آدم رو از كار و زندگي مي اندازه! (اليته من به ديالوگ هاش گوش ميدم! ;) )
شايد آقا پژمان به هيچ ديالوگ و تاپيكي گوش نميده و همه رو رد مي كنه كه انقدر زود بازي رو تموم ميكنه :cheesygri !!!

دوستان به نظرتون بازی بسیار سخت نیست؟
به نظر میاد اصلا نمیشه بازی رو ادامه داد(از سختی زیاد)

از چه نظر میگی ؟
اولین باری که خودم نصب کردم از زندان کهاومدم بیرون نمیدونستم باید چی کار کنم تا حالا rpg بازی نکرده بودم فکر میکردم اینم مثل بازی هایه خطی هر جایی راه بود که بری همون درسته و باید ادامش داد
منم مستقیم از تو راه آب زندان در اومدم رفتم تو یه زیر زمین که روبروش بود خلاصه بعد 1 ساعت وول خوردن تو تاریکی بازی رو پاک کردم !!!!
نمیدونم چی شد دوباره نصبش کردم ولی کم کم اومد دستم مخصوصا یکم زبان تون خوب باشه خیلی کمک میکنه
همه لذت بازی به اینه که بدونی جریان چیه و دنبال چی هستی

من تازه این بازی را گرفتم برای ps3.
این اولین بازی rpg هست که دارم بازی میکنم.
من هیچی در موردش نمیدونم.چند تا سوال دارم که جز به جز جواب بدید.مثلا بگید جواب سوال 1 این هست.
1: ایا این بازی ماموریتی هست.یعنی ایا برامون مشخص میکنه الان باید کجا بریم؟ اگه داره از کجا باید بفهمیم
ماموریتمون چیه؟
2:ایا میشه در حین انجام بازی نقشه را در کنار تصویر داشته باشیم .اگه میشه چطوری چون من هر وقت میخوام برم نقشه را ببینم باید برم در قسمت مورد نظر.
3.در کل هدف این شخصیت چی هست.یعنی الان ما وقتی داریم بازی میکنیم باید کجا بریم و به چه چیزی دست پیدا کنیم.یعنی من وقتی این بازی را انجام میدم باید چه اهدافی را دنبال کنم.
4.این قصر های که همه جای بازی هست جریانش چیه؟یعنی من وقتی به انجا وارد میشم.باید چکار کنم. به چه چیز دست پیدا میکنم و کلا چه هدفی برای ورود به انجا دارم.
5:من به یک اسب سوار رسیدم وقتی رفتم باهاش صحبت مردم.چهار تا گزینه میده که حول یک دایره هست.
هر کدوم را میزنی زرد میشه.از بعضی ابراز رضایت میکنه.کلا بگین برای چی هست و باید من چکار بکنم.
5:برای بدست اوردن جون باید چکار کنم.یعنی خوابیدن و خوردن گوشت تنها راه بدست اوردن جون هست
6:مهارت های من چه طوری افزایش پیدا میکنه؟ یعنی خود به خود این عمل انجام میشه .یا من باید چیز هایی در بازی بدست بیارم ؟کلا در مورد این توضیح بدید.
7:در مورد پول هم برام توضیح بدید .از کجا بفهمم پولم چقدره؟
8:چطوری از جادو ها استفاده کنم.کلا بگین جریان جادو ها چیه.از کدام بهتره استفاده کنم و هر کدام چه هدفی دارند.ایا جادوها اضافه میشن.یعنی من میتونم برم جادو های جدید را پیدا کنم.ایا وقتی من یک جادو را گرفتم
و چند بار استفاده کردم.ایا این جادو ها از بین میره و من باید این جادو را در جایی پیدا کنم و دوباره بدست بیارم.

از عزیزانی که در این بازی حرفه ای هستند .خواهش میکنم به سوالات من به صورت جز به جز جواب بدند.و در چند خط باشه و به صورت کامل.
طوری هم توضیح بدید که انگار دارید به یک بچه مدرسه ای یاد میدید.چون در این بازی مثل یک بچه کلاس اولم
که هنوز حروف الفبا را بلد نیست.امیدوارم متوجه منظور من شده باشید .خیلی ممنون

من تازه این بازی را گرفتم برای ps3.
این اولین بازی rpg هست که دارم بازی میکنم.
من هیچی در موردش نمیدونم.چند تا سوال دارم که جز به جز جواب بدید.مثلا بگید جواب سوال 1 این هست.
1: ایا این بازی ماموریتی هست.یعنی ایا برامون مشخص میکنه الان باید کجا بریم؟ اگه داره از کجا باید بفهمیم
ماموریتمون چیه؟
2:ایا میشه در حین انجام بازی نقشه را در کنار تصویر داشته باشیم .اگه میشه چطوری چون من هر وقت میخوام برم نقشه را ببینم باید برم در قسمت مورد نظر.
3.در کل هدف این شخصیت چی هست.یعنی الان ما وقتی داریم بازی میکنیم باید کجا بریم و به چه چیزی دست پیدا کنیم.یعنی من وقتی این بازی را انجام میدم باید چه اهدافی را دنبال کنم.
4.این قصر های که همه جای بازی هست جریانش چیه؟یعنی من وقتی به انجا وارد میشم.باید چکار کنم. به چه چیز دست پیدا میکنم و کلا چه هدفی برای ورود به انجا دارم.
5:من به یک اسب سوار رسیدم وقتی رفتم باهاش صحبت مردم.چهار تا گزینه میده که حول یک دایره هست.
هر کدوم را میزنی زرد میشه.از بعضی ابراز رضایت میکنه.کلا بگین برای چی هست و باید من چکار بکنم.
5:برای بدست اوردن جون باید چکار کنم.یعنی خوابیدن و خوردن گوشت تنها راه بدست اوردن جون هست
6:مهارت های من چه طوری افزایش پیدا میکنه؟ یعنی خود به خود این عمل انجام میشه .یا من باید چیز هایی در بازی بدست بیارم ؟کلا در مورد این توضیح بدید.
7:در مورد پول هم برام توضیح بدید .از کجا بفهمم پولم چقدره؟
8:چطوری از جادو ها استفاده کنم.کلا بگین جریان جادو ها چیه.از کدام بهتره استفاده کنم و هر کدام چه هدفی دارند.ایا جادوها اضافه میشن.یعنی من میتونم برم جادو های جدید را پیدا کنم.ایا وقتی من یک جادو را گرفتم
و چند بار استفاده کردم.ایا این جادو ها از بین میره و من باید این جادو را در جایی پیدا کنم و دوباره بدست بیارم.

از عزیزانی که در این بازی حرفه ای هستند .خواهش میکنم به سوالات من به صورت جز به جز جواب بدند.و در چند خط باشه و به صورت کامل.
طوری هم توضیح بدید که انگار دارید به یک بچه مدرسه ای یاد میدید.چون در این بازی مثل یک بچه کلاس اولم
که هنوز حروف الفبا را بلد نیست.امیدوارم متوجه منظور من شده باشید .خیلی ممنون

1-بله.با فلش رو قطب.نابودی لرد دیگان و شکست منکار کمرون
2-خیر
3-هر کی که بخوای.
4 لرد یا حاکم شهر .هدف هیچی فقط خرید خانه
5-احتمالا legion ها رو میگی اونا گشت می زنند کاری باهات ندارند.اونا برای همه ی مردم هست یه جور دستگاهه رشوه ده است برای دوست شدن یا به حرف اووردن.
6-خیر با زدن جادوی restore health
7-هر چی می خوای بردار فقط بپا دزدی نکنی.
8-تو منوی وسایلت عکسه یک سکه هست بغلش میزانه سکت مشخصه.
9-جادو خریدنیه.تنها scroll ها یکبار مصرفند.همه کار می کنند:پرتاب یخ.اتش.احضاره موجود گرفتن جان.
در هر level تو میزانه محدودی مانا داری مثلا 100 تابخواد.اونم خود به خود پر میشه تو میتونی از جادویی استفاده کنی که کمتر از100 مانا بخواد پس از زدن جادو مانا دوباره پر می شود برای استفاده از جادوهای مانا بیشتر خرج کن باید صبر کنی محدودیت مانا کم شود مثلا از100 به200 برسد:p
مشکلی داشتی بیا تو پروفایله من بگو:cheesygri

آخرین ویرایش:
مثل اینکه دوستان گهی تند و گهی خسته بازی میکنن که اینجوری می گن. من حدودا شش روز بازی کردم. هر روزم حدودا 2 یا 3 ساعت تموم شد البته یه خورده سر چند تا کوست گیر کرده بودم.
واقعا خنده دار بود. بازی oblivion چه ربطی به Shivering Isle داره. شما اگر یه خورده قابشوهم نگاه می کردین میدیدین که به جای کلمه oblivion نوشته Shivering Isle و این رو باید جدا گانه تهیه کرد.
من می گم اگر یه نفری دیالوگ هاشم بخونه ولی تو کوست گیر نکنه اخرتش 20 ساعته دیگه کامل کامل می کنه بازی رو . البته خودمم رفتم میگم.

حالت خوه ؟؟؟

20 ساعته Oblivion رو تموم کنی !!!!

اگر بخوای فقط ماموریت های انجمن جادوگران و مبارزان و دزدان و مبارزات Arena رو تموم کنی خودش حدود 12-13 ساعت طول میکشه به علاوه این که در هر شهر حد اقل 2-3 تا ماموریت طولانی و چند تا ماموریت کوتاه هست ... تازه ماموریت های اصلی بازی هم بهش اضافه کن و به علاوه ده ها پورتال به UnderWorld هم هست ( ماموریت های خوناشام ها رو یادم رفت بگم) ...

بعد اگه همه ی اینارو تموم کنی تازه میتونی بری کشف کردن نقشه که کلی ماموریت هم اونجوری پیدا میکنی و به علاوه کلی غار و .. هم هست برای کشف کردن ...

حد اقل برای کامل کردن بازی به 100 ساعت وقت نیاز داری .... البته اگه یکی مثل شما بخواد بازی رو از سر خودش باز کنه ( پس چرا بازی میکنی ) میتونه بازی رو توی 12 ساعت نصفه نیمه رها کنه ...

مثل اینکه دوستان گهی تند و گهی خسته بازی میکنن که اینجوری می گن. من حدودا شش روز بازی کردم. هر روزم حدودا 2 یا 3 ساعت تموم شد البته یه خورده سر چند تا کوست گیر کرده بودم.
واقعا خنده دار بود. بازی oblivion چه ربطی به Shivering Isle داره. شما اگر یه خورده قابشوهم نگاه می کردین میدیدین که به جای کلمه oblivion نوشته Shivering Isle و این رو باید جدا گانه تهیه کرد.
من می گم اگر یه نفری دیالوگ هاشم بخونه ولی تو کوست گیر نکنه اخرتش 20 ساعته دیگه کامل کامل می کنه بازی رو . البته خودمم رفتم میگم.
من Shivering Isle رو مثال زدم که بهت بفهمونم اگه گیم پلی یک نسخه ی اضافه شونده 20 ساعت باشه ، گیم پلی خود بازی نمیتونه 6 ساعت باشه !
شما احتمالا ماموریت های فرعی رو خیلی کم رفتی و همون اصلی و فرعی هایی رو هم که رفتی به دیالوگ ها گوش ندادی که داری این حرف رو میزنی ! من هم قبول دارم که ماموریت های اصلی 20 ساعت طول می کشه . شما حتما فقط ماموریت های اصلی رو بازی کردی .

دوست عزیز فکر کنم جملاتت زیاد جالب نیستا . یکم دقت کن!
ماموریت های دزدان و مبارزان و جادوگران و مرحله خود بازی رو تو 20 ساعت رد کردم نه ماموریت هایی رو که هر از چند گاهی به تدم می ده که تاثیریهم تو روند بازی نداره.
کی گفته من دیالوگ ها رو گوش ندادم. من بیش از ده بار بازی رو تا اواخرش رفتمو دیالوگ هاشو از برم.حالا که همرو می دونم دیگه لزومی نداره یه ساعت بشینم دیالوگ ببینم.
شما هم زمان توجه به دیالوگ رو جزء گیم پلی حساب نکنچون منم میتونم دوساعت بشینم یه خط دیالوگ رو بخونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or