امکان نداره مایکروسافت بیاد و دیسک با دیتا بدهحالا که بازی خیلی کامل شده و کلی آپدیت و... گرفته اگه باز هم دیسک خالی بدن باید مایکروسافت/بتسدا رو آتیش زد.
البته من دیسک یه بازی اوریجینال رو از نزدیک سالهاست که ندیدم. (به جز بازیهای pS3)
ولی خب خیلی حرکت زشتیه.
آخرین آپدیت برای 3ماه پیش بوده.سلام دوستان میخواستم بازی دانلود بکنم ولی شنیدم تو آپدیت آخری بلزی مشکل پیدا کرده
الان بهبود یافته یا هنوز پر از باگه؟
امیدوارم براش آپدیت بدن و فیکسش کنن چون واقعا حیفه این بازی .آخرین آپدیت برای 3ماه پیش بوده.
خیلی از باگها فیکس شده ولی مشکلات پرفورمنس همچنان باقیه.
بازی اصلی بعد 20سال همچنان باگ داره و این ریمستر هم از اون مجزا نیست .
میشه با باگ و... تو بازیهای بتسدا کنار اومد ولی مشکل استاتر/افت فریم این ریمستر رو کاریش نمیشه کرد.
نمیدونم استودیو بازی رو گذاشته کنار یا میخواد باز هم براش آپدیت بده.
===============
? Will Skyblivion Really Be Better Than Oblivion Remastered

اگه اشتباه نکنم تو خبرها داشتیم که دیسک بازی خالیه و هیچی روش نیست.سلام
دوستان دیسک بازی برای اجرا اتصال اینترنت میخواد ؟؟؟؟؟
من زمستون بازی رو تموم کردمکسی تجربه کرده تازگیا؟ آپدیتی چیزی دادن یا ول شده به امان خدا؟
اصولا تو دانجنها آیتمهای معمولی پیدا میکنی ، به همون نسبت هم خیلیهاش هیچ چیز خاصی برای ارائه ندارن.بچه ها من بازیو گرفتم ویدیوهای یوتوب رو که میدیدم انقدر گرافیک بالا بود که هایپ شدم براش .
الان چندساعتی دارم بازی میکنم و هم چیزای خوب داره هم بد . هم جدیده هم کهنه ولی از اونجایی که اسکایریم رو نرفتم خیلی تشنه این سبک بودم .
اگه کسی همین ریمستر رو بازی کرده راهنماییم کنه چندتا سوال دارم .
اولا اینکه این دانجن های بازی چطوری هستن ؟ شنیدم بازی کوعست هاش از اسکایریم خیلی بهتره ولی دانجن هاش و leveling ش بده . خودم یکی دو تا دانجن همون اول بازی رفتم خیلی گرافیک و محیطش جالب بود ولی توشون هیچ خبری نبود یعنی نه داستانی نه باسی نه chest یی انگار سرکاری بودن .
اگه میشه بهم بگید چطوری بازی کنم که دلزده نشم و بازی حالت rewarding ش رو برام داشته باشه چون نمیخوام 40-50 ساعت وقت بذارم بعد ببینم اصلا meh بوده و هیچی تو بازی ارزش وقت گذاشتن نداره .
مثلا بهم بگید کلا این fort ها و دانجن ها رو اسکیپ کنم و گشت و گذار نکنم و فقط برم کوعست و ساید کوعست برم یا چی .
( اگه قرار باشه برم بگردم و تهش هیچی نباشه قطعا دراپش میکنم ).
کلا بازی به همین سادگیه و بعد یه مدت دل رو میزنه.بنظر من بدجور تاریخ مصرفش گذشته با این که رو حساب نوستالوژی تمومش کردم.دانجن هاشم ساده ترین دانجن های دنیاسبچه ها من بازیو گرفتم ویدیوهای یوتوب رو که میدیدم انقدر گرافیک بالا بود که هایپ شدم براش .
الان چندساعتی دارم بازی میکنم و هم چیزای خوب داره هم بد . هم جدیده هم کهنه ولی از اونجایی که اسکایریم رو نرفتم خیلی تشنه این سبک بودم .
اولا اینکه این دانجن های بازی چطوری هستن ؟ شنیدم بازی کوعست هاش از اسکایریم خیلی بهتره ولی دانجن هاش و leveling ش بده . خودم یکی دو تا دانجن همون اول بازی رفتم خیلی گرافیک و محیطش جالب بود ولی توشون هیچ خبری نبود یعنی نه داستانی نه باسی نه chest یی انگار سرکاری بودن .
اگه میشه بهم بگید چطوری بازی کنم که دلزده نشم و بازی حالت rewarding ش رو برام داشته باشه چون نمیخوام 40-50 ساعت وقت بذارم بعد ببینم اصلا meh بوده و هیچی تو بازی ارزش وقت گذاشتن نداره .
مثلا بهم بگید کلا این fort ها و دانجن ها رو اسکیپ کنم و گشت و گذار نکنم و فقط برم کوعست و ساید کوعست برم یا چی .
من ریمسترشو بازی نکردم ولی اگه کاملا 1 به 1 نسخه اصلی باشه. کوئست هاش واقعا عالیه. یعنی فرعی ترین کوئست هم بری یه داستان باحالی پشتشه ولی نقطه مقابل این قضیه دانجن هاس به معنای واقعی کلمه شکنجن. دقیقا یه سری لوکیشن تکراری کپی پیست شدن. البته واسه یه سری آیتم تو نیمه دوم بازی مجبوری یه سری دانجن خاص رو بری اگه درست یادم باشه. آیتم اصلی بازی هم به نوعی اون سیجل هایی هست که آخر هر ورودت به آبلیوین میگیری. بعدا تو یه گیلدی که جوین میشدی میتونستی سلاحاتو باهاشون انهننس کنی. قبل گرفتن سیجل ها هم بازی رو سیو کن که اگه بهت تکراری داد دوباره لود کنی چون رندومه چیزایی که میده.بچه ها من بازیو گرفتم ویدیوهای یوتوب رو که میدیدم انقدر گرافیک بالا بود که هایپ شدم براش .
درود و ارادتبچه ها من بازیو گرفتم ویدیوهای یوتوب رو که میدیدم انقدر گرافیک بالا بود که هایپ شدم براش .