Multi Platform The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

سازنده
Virtuos
تاریخ انتشار
April 2025
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
حالا که بازی خیلی کامل شده و کلی آپدیت و... گرفته اگه باز هم دیسک خالی بدن باید مایکروسافت/بتسدا رو آتیش زد.

البته من دیسک یه بازی اوریجینال رو از نزدیک سالهاست که ندیدم. (به جز بازیهای pS3)
ولی خب خیلی حرکت زشتیه.
امکان نداره مایکروسافت بیاد و دیسک با دیتا بده :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
سلام دوستان میخواستم بازی دانلود بکنم ولی شنیدم تو آپدیت آخری بلزی مشکل پیدا کرده
الان بهبود یافته یا هنوز پر از باگه؟
آخرین آپدیت برای 3ماه پیش بوده.
خیلی از باگها فیکس شده ولی مشکلات پرفورمنس همچنان باقیه.
بازی اصلی بعد 20سال همچنان باگ داره و این ریمستر هم از اون مجزا نیست .
میشه با باگ و... تو بازیهای بتسدا کنار اومد ولی مشکل استاتر/افت فریم این ریمستر رو کاریش نمیشه کرد.
نمیدونم استودیو بازی رو گذاشته کنار یا میخواد باز هم براش آپدیت بده.
===============

? Will Skyblivion Really Be Better Than Oblivion Remastered​

آخرین ویرایش:
آخرین آپدیت برای 3ماه پیش بوده.
خیلی از باگها فیکس شده ولی مشکلات پرفورمنس همچنان باقیه.
بازی اصلی بعد 20سال همچنان باگ داره و این ریمستر هم از اون مجزا نیست .
میشه با باگ و... تو بازیهای بتسدا کنار اومد ولی مشکل استاتر/افت فریم این ریمستر رو کاریش نمیشه کرد.
نمیدونم استودیو بازی رو گذاشته کنار یا میخواد باز هم براش آپدیت بده.
===============

? Will Skyblivion Really Be Better Than Oblivion Remastered​

امیدوارم براش آپدیت بدن و فیکسش کنن چون واقعا حیفه این بازی .

Oblivion یکی از بهترین بازی هایی بوده که بتسدا قدیم توسعه داده و خیلی ها دوسش دارن ، نمیدونم چرا یه جوریه انگار فقط میخواستن یه چیزی رو با آنریل انجین تست کنن و حالا که تستسشون انجام شده دیگه پروژه رو ول کردن:(:(
سه ماه خیلی زیاده که هیچ آپدیتی ندادن.

بعضی ها از طریق مود یه سری تغییرات توی فایل های بازی دادن که گویا بدون افت کیفیت فریم رو بهتر کرده و لگ رو کمتر
یک تستی بزنید ببنید روی سیستمتون چقدر بهبود داره. توی کامنت ها که خیلی راضی بودن ازش

https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/35

View attachment The Elder Scrolls IV- Oblivion Remastered - Sheogorath s Deja Vu_480p.mp4

مگه اینکه سوییچ 2 باعث بشه اینها یه دستی به سر و روی بازی بکشن.
Screenshot 2026-08-02 022030.jpg

صافکاری/واکس و پولیش نسخه سوییچ 2 به احتمال زیاد برای باقی پلتفرمها هم منتشر میشه.
=========

البته خبر جدیدی نبود ولی گفتم اینجا بزارم دوستانی که همچنان منتظر هستن در جریان باشن :D
============

آخرین ویرایش:
بچه ها من بازیو گرفتم ویدیوهای یوتوب رو که میدیدم انقدر گرافیک بالا بود که هایپ شدم براش .
الان چندساعتی دارم بازی میکنم و هم چیزای خوب داره هم بد . هم جدیده هم کهنه ولی از اونجایی که اسکایریم رو نرفتم خیلی تشنه این سبک بودم .
اگه کسی همین ریمستر رو بازی کرده راهنماییم کنه چندتا سوال دارم .
اولا اینکه این دانجن های بازی چطوری هستن ؟ شنیدم بازی کوعست هاش از اسکایریم خیلی بهتره ولی دانجن هاش و leveling ش بده . خودم یکی دو تا دانجن همون اول بازی رفتم خیلی گرافیک و محیطش جالب بود ولی توشون هیچ خبری نبود یعنی نه داستانی نه باسی نه chest یی انگار سرکاری بودن .
اگه میشه بهم بگید چطوری بازی کنم که دلزده نشم و بازی حالت rewarding ش رو برام داشته باشه چون نمیخوام 40-50 ساعت وقت بذارم بعد ببینم اصلا meh بوده و هیچی تو بازی ارزش وقت گذاشتن نداره .
مثلا بهم بگید کلا این fort ها و دانجن ها رو اسکیپ کنم و گشت و گذار نکنم و فقط برم کوعست و ساید کوعست برم یا چی .
( اگه قرار باشه برم بگردم و تهش هیچی نباشه قطعا دراپش میکنم ).

بچه ها من بازیو گرفتم ویدیوهای یوتوب رو که میدیدم انقدر گرافیک بالا بود که هایپ شدم براش .
الان چندساعتی دارم بازی میکنم و هم چیزای خوب داره هم بد . هم جدیده هم کهنه ولی از اونجایی که اسکایریم رو نرفتم خیلی تشنه این سبک بودم .
اولا اینکه این دانجن های بازی چطوری هستن ؟ شنیدم بازی کوعست هاش از اسکایریم خیلی بهتره ولی دانجن هاش و leveling ش بده . خودم یکی دو تا دانجن همون اول بازی رفتم خیلی گرافیک و محیطش جالب بود ولی توشون هیچ خبری نبود یعنی نه داستانی نه باسی نه chest یی انگار سرکاری بودن .
اگه میشه بهم بگید چطوری بازی کنم که دلزده نشم و بازی حالت rewarding ش رو برام داشته باشه چون نمیخوام 40-50 ساعت وقت بذارم بعد ببینم اصلا meh بوده و هیچی تو بازی ارزش وقت گذاشتن نداره .
مثلا بهم بگید کلا این fort ها و دانجن ها رو اسکیپ کنم و گشت و گذار نکنم و فقط برم کوعست و ساید کوعست برم یا چی .
اصولا تو دانجنها آیتمهای معمولی پیدا میکنی ، به همون نسبت هم خیلیهاش هیچ چیز خاصی برای ارائه ندارن.
دانجنهایی که آیتم خیلی خفن داره تعدادش خیلی خیلی کمه.

آبلیویون مثل بازیهای مدرن تر دیگه نیست که اکسپلور کنی و آیتم خفن پیدا کنی ، منطقه رو پاکسازی کنی و بری جای دیگه.
تمرکز رو بزار روی ماموریتهای اصلی و جانبی ، گیلدها و... که عالی هستن.

اگه توشون دانجنی ، مکانی یا جایی بود خب برو .
در غیر اینصورت ولشون کن.

اینطوری بری به نظرم بهترین شکل تجربه بازیه.

کلا بازی به همین سادگیه و بعد یه مدت دل رو میزنه.بنظر من بدجور تاریخ مصرفش گذشته با این که رو حساب نوستالوژی تمومش کردم.دانجن هاشم ساده ترین دانجن های دنیاس

من ریمسترشو بازی نکردم ولی اگه کاملا 1 به 1 نسخه اصلی باشه. کوئست هاش واقعا عالیه. یعنی فرعی ترین کوئست هم بری یه داستان باحالی پشتشه ولی نقطه مقابل این قضیه دانجن هاس به معنای واقعی کلمه شکنجن. دقیقا یه سری لوکیشن تکراری کپی پیست شدن. البته واسه یه سری آیتم تو نیمه دوم بازی مجبوری یه سری دانجن خاص رو بری اگه درست یادم باشه. آیتم اصلی بازی هم به نوعی اون سیجل هایی هست که آخر هر ورودت به آبلیوین میگیری. بعدا تو یه گیلدی که جوین میشدی میتونستی سلاحاتو باهاشون انهننس کنی. قبل گرفتن سیجل ها هم بازی رو سیو کن که اگه بهت تکراری داد دوباره لود کنی چون رندومه چیزایی که میده.

البته کلا خیلی چیزاش از یادم رفته در کل خودتو درگیر دانجن نکن مگر مجبور بشی. دانجن هایی که آیتم خوب دارن رو خود بازی بهت نشون میده لازم نیست رندوم جاهای مختلف بری.

درود و ارادت
به جای Dungeon های ساده, به نظرم با این موارد شروع کن:
خط داستانی گیلد هایی مثل
Thieves Guild
Dark Brotherhood
Mages Guild
و آواخر بازی هم برو سراغ Knights of the Nine

حتما تمام Daedric Shrines هارو برو, حدود 10-15 تایی میشن.

وقتی به لول بالایی رسیدی Shivering Isles رو هم داری.

محتویات باقی DLC ها هم جذابن اینهارو از دست نده
کوئست Mehrunes' Razor
The Thieves Den
The Wizard's Tower
Battlehorn Castle
The Vile Lair (وقتی infamy‌ت در بالاترین حالت بود این‌رو برو)
Orrery مکان چشم نوازیه اونم خواستی باز کن.

صرفا همین موارد حدود 100-200 ساعت شایدم بیشتر بسته به نوع بازی محتوا در اختیارت قرار میدن و البته Dungeon های خوبی هم طی همین مراحل خواه ناخواه کشف می‌کنی. به غیر از اینها ساید کوئست‌های جذاب زیادی هم هست که توی دنیای بازی پخش شدن. بعد از اینها کوئست اصلی خود بازی هم داری. به قول دوستان راه های رسیدن به خدا زیاده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or