The Darkness

جدا؟
جالبه چون يكم ازش گيم پلي ديدم خلي خشك بود، رنگ و روح هم اصلا نداشت، فيزيكي كه دشمنا زمين ميفتادن هم بد بود.
ولي اگه داستانش جالب باشه و اينطور كه شنيدم يعني دوستان محبت كردن اسپويل كردن كه ...
(حسين از اينجاشو نخون! چاكريم) ميره تو جهنم و با خودش درگيره،
بايد جالب باشه.

داستان بازی خیلی خیلی جالبه ، حیفه آدم این بازی را با همچین داستانی بازی نکنه ، صداگذاریشم در سطح مطلوبیه و همچنین طراحی شخصیت ها ، گرافیکش مخصوصا بافت ها بسیار با دقت کار شده ( فقط مشکلش دشمنا هستن که کشته میشن مثل پاپیون دست و پاشون گره میخوره )
درسته ، تنوع رنگ توی این بازی کمه و بیشتر رنگ های تاریک و سرد به چشم میخوره و این برای اینه که بتونه حس تاریکی درون و اون شیطان را به گیمر القا کنه ( هر جا که تاریک باشه شما میتونین از نیروی تاریکیتون استفاده کنین ، پس باید همه جا سیاه و تاریک باشه )

آخرین ویرایش:
بابا اگه انگليسيت دست و پا شكسته باشه مي توني از اين بازي لذت ببري؟ اگه اره بگين من معطل نكنم
خدایییش Darknees یکی از بهترین بازیهائی بود که من رو 360 بازی کردم به نظر من یه شاهکاره;)
داستان.گیم پلی.گرافیک.صداگذاری...همه چیز در این بازی در حد قابل قبولی هست!

واقعا صحبت هایی که شیطان با شخصیت بازی میکنه بسیار زیبا کار شده و قسمتی که jenny داره کشته میشه و کاری از دست شما ساخته نیست واقعا صحنه جالبی از آب در اومده که حس نفرت تمام وجود آدم رو میگیره البته از این لحظه های زیبا بسیار در بازی میبینیم در ضمن بازی بسیار آموزنده ای هستش که در این بازی به طور وضوح دیدیم که شما دیدید شخصیت بازی با این که این همه قدرت داشت وشیطان سعی داشت که شخصیت بازی رو به احاطه خودش در بیاره ولی باز هم شخصیت بازی با قدرت درون خودش مبارزه کرد ولی تاوان این مبارزه از دست دادن Jennyبود در پایان بازی وقتی شخصیت بازی از Jenny معذرت میخواد به خاطر این بود که شیطان به او میگوید اگه با من باشی جان Jenny رو نجات میدم که دیدید قبول نکرد به هر حال یکی از بهترین بازی های عمرم بود که انجام دادم

آخرین ویرایش:
بابا اگه انگليسيت دست و پا شكسته باشه مي توني از اين بازي لذت ببري؟ اگه اره بگين من معطل نكنم

راحت میشه داستانشو فهمید . زیرنویسشو روشن کن و بشین از داستان و بازی لذت ببر
من عاشق صدای Darkness هستم مخصوصا وقتی میگه JaCkieeeeeeeeeee

پ.ن:این جمله آخر چه ربطی داشت من گفتم ؟

سلام
من تو به مشکل بر خردم اگه میشه کمکم کنید
من یکم بعد از اونجا هستم به جشن تولدم تو خونه باجنی هستم بعد ترکش میکنم
میام بیرون و چند نفرو میکشم و ..... الان تو ایستگاه مترو هستم پلیسا راهای خروج از ایستگاه رو بستن
نمیدونم چیکار کنم

من بازی را حدود 1 سال پیش تموم کردم،و درست یادم نمیاد
ولی تا اونجا که خاطرم هست بهد از بیرون اومدن از خونه جنی باید دنبال فردی به نام Butcher(قصاب)بگردی که اگه بازم اشتباه نکرده باشم تو همون محله چینی ها باید دنبال رستورانی به نام olive Grove بگردی.بعد میری توی کوچه همون رستوران(تا اونجا که یادمه توی کوچه یه Van سفید بود)و از در آشپزخانه وارد میشی
دوستان اگه اشتباه کردم خواهش میکنم اصلاح کنن

این بازی یکی از بهترین Fps های عمرم بود. واقعا در مرحله جنگ جهانی (جائی که باید بری اسلحه های Darkness رو بدست بیاری ) اینقدر جوش ترسناک بود که نمیشه وصفش کرد.
یا جائی که جنی رو ..... و بعد جکی ...... میکنه خیلی خیلی تاثیر گذار بود. بزدیک بود گریه کنم.
یه جا هست که جکی رو دارن ..... میدن. اونجا هم مو به تن ادم سیخ میکنه. کلا بازی بزرگ و لایق تشویق هست

آقا ما یه جایی گیر کیردیم
همون اولای بازی یه جا هست یکی رو میکشی از بالای پل میفته تو خطوط مترو بعد من هم مبپرم پایین و یکی از این گانر ها میاد یکی از این قطارارو میترکونه
ما هم از طونل مترو میریم یه جا دیگه ولی بعد اون نمیدونم چی کار کنم
دوستان لطفا" راهنمایی کنند:blushing:

من بعد از مدتها هوس دارکنس رو کردم!!! من تویه مرحله گیر کردم! مرحله ای که فکر میکنم تو یه اسکله یا همچین جایی هستین، جرثقیل هست دریا هم هست!منطقه ای به اسم canal st . اولش چند نفرو میکشم اما بعدش دیگه ... . ممنون میشم راهنماییم کنین:(

من بعد از مدتها هوس دارکنس رو کردم!!! من تویه مرحله گیر کردم! مرحله ای که فکر میکنم تو یه اسکله یا همچین جایی هستین، جرثقیل هست دریا هم هست!منطقه ای به اسم canal st . اولش چند نفرو میکشم اما بعدش دیگه ... . ممنون میشم راهنماییم کنین
فکر کنم باید بری داخل کشتی!حالا دوستای دیگه بگن بهتره چون خیلی وقت پیش بازی رو انجام دادم ولی اصلا من گیر نکردم یه خورده بگردی حله

کدوم کشتی؟!!! من که کشتی نمیبینم!
همون جور که گفتم مطمئن نیستم ولی شما می گی اسکله خوب مطمئنا کشتی هم داره دیگه:biggrin1:
ماموریتت چیه؟اونو برام بخون تا بهت بگم باید چیکار کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or