من هم بازي رو خريدم واقعاً بازي قشنگي هست از (همه جهت) .
من هنوز اولايه بازي هستم .
ميشه يه توضيح مختصر از داستان بازي بدين .
آخه من انگلیسیم خوب نیست و اصلا نمی فهمم دارم چی کار میکنم .
این darkness ها همون دو تا جونور هستن ؟
اون جونور که مثل سگ میمونه چیه ؟
اون گدالها ( چاه ها ) چیه ؟اینطوری که من فهمیدم جکی توی یک گروه مافیایی کار می کنه که این گروه دستور می ده اون رو بکشه . توی تونل ( اول باززی) جکی رو دوره می کنن که بکشنش و آخرش هم می کشنش ولی وقتی جکی دوباره زنده می شه می فهمه که یک نیوری عجیب بدست آورده که همون دارک نس ها هستن. حالا اون تصمیم گرفته که رئیس باند رو بترکونه . اسمش رو الان یادم نیست.
در ضمن این بازی از روی یک کتاب کمیک با همین اسم گرفته شده. اون جونوره هم تو بعضی از موارد کمکت می کنه و دلیلی نداره هر جا از اون گودالا دیدی ( همون گودالایی که از جونوره از ش میاد بیرون) استفاده کنی.
:cheesygri
آریا جونThe Darkness بازی ای هست که شاید الآن خیلی ها قدرشو ندونن ولی شرط میبندم چند سال دیگه به عنوان یه بازی کلاسیک و استثنایی معرفی میشه.واقعآ سایتهای بزرگ در حقش کم لطفی کردن و امتیازهایی که حقش بود رو بهش ندادن که البته دلیل اصلیش قسمت Multiplayer بازی هست که انگار خیلی ضعیفه ولی قسمت داستانی بازی واقعآ عالی بود.
این بازی یکی از بیاد ماندنی ترین بازی های بوده که بازی کردم ( حرف اکثر مخاطبان این بازی :biggrin1: )). صرف نظر از تمام نکات مثبت بازی، حرکات مخصوص جکی واقعاشاهکار بود. نظر سایتهای معتبر و غیر معتبر و کم لطفیشون کوچکترین خچه ای نمیتونه به ارزش و بزرگی این بازی برسونه ( کلا به این جور چیزا بها ندید
). لطفا اگه کسی بازی رو LIVE ّازی کرده یه مختصر توضیحی بده
اخطار: لطفا آریا و کسانی که بازی رو تموم کردن بخونن.فریدون این چیزی که در مورد ادامه بازی بدون نیروهای Darkness گفتی رو مطمینی ؟ چون فکر نکنم همچین چیزی باشه ! رفتم توی راهنمای Game Spot ببینم در این مورد چیزی نوشته یا نه. نوشته بود ما فقط یک پایان برای بازی دیدیم و اگه پایان دیگه ای هم داشته باشه خبرتون میکنیم ! یه دلیل دیگه هم برای اینکه 100% میشه گفت یک پایان داره اینه که آخر بازی که Darkness میگه اگه عمو پاوولی رو بکشی , مال من میشی , راه دیگه ای نداری و مجبوری بکشیش.
من بهش گفتم ولی روم نشد بپرسم چکار کرده یا چی شد که ایجوری شد
ولی همچین حرفی زدن ( شاید کنسولش قاطی پاطی کرده بوده:biggrin1: ) خلاصه ماجرا این بود
موافقم 186 درصد :biggrin1: که اگه خدای نکرده نداشته باشه 2K رو به اتیش میکشیم :biggrin1: .من يه قوليرو همينجا به همتون میدم که اين بازی مطمئناً سری بعدی هم داره..شک نکنيد
سیاست نداری:biggrin1: بازی های اینجوری رو باید یواش یواش بازی کنی تا کمال لذت رو ازش ببری ( نه اینکه روزی 12 ساعت بازی کنیم بعد که تموم شد سرمون رو بزنیم به دیوار :biggrin1: )خيلی الان ناراحتم که چرا اين بازی تموم شد و واقعاً الان نميدونم از فردا بايد چی بازی کنم!!!
عمرامن کلاً فکر کنم همش خوابو خيال بوده..اينطور نيست؟
:confused: زبانت خوب باشه و حرفه ای باشی شاید 10 ساعت.عزيزاني كه بازي رو تموم كردن به من بگن چند ساعته تموم كردن
من نه مموري دارم نه هارد
مي خوام ببينم يكسره برم چقدر طول ميكشه؟؟؟؟؟
The Darkness ِک نیروی شیطانی نه اون دوتا موجود. درضمن سگ تو بازی دیدی جایزه داره.من هم بازي رو خريدم واقعاً بازي قشنگي هست از (همه جهت) .
من هنوز اولايه بازي هستم .
ميشه يه توضيح مختصر از داستان بازي بدين .
آخه من انگلیسیم خوب نیست و اصلا نمی فهمم دارم چی کار میکنم .
این darkness ها همون دو تا جونور هستن ؟
اون جونور که مثل سگ میمونه چیه ؟
آخرشه دیگهآقا من الان تا اونجايي كه بايد بري پائولي رو بكشي رفتم خواستم برم بكشمش اين ناكس رو ولي حيف كنسولم داغ كرده بود خاموشش كردم !! :biggrin1:
حالا چقدر به پايان بازي مونده ؟!؟!؟!؟!
آخرشه دیگه
کنترل اسلحه ها فوقالعاده روونه..فقط یکم سرعت حرکت جکی یکم نسبت به بازی های دیگه آروم و کنده که به مرور زمان عادت میکنی