The Darkness

عزيزاني كه بازي رو تموم كردن به من بگن چند ساعته تموم كردن
من نه مموري دارم نه هارد
مي خوام ببينم يكسره برم چقدر طول ميكشه؟؟؟؟؟:confused:

من هم بازي رو خريدم واقعاً بازي قشنگي هست از (همه جهت) .

من هنوز اولايه بازي هستم .

ميشه يه توضيح مختصر از داستان بازي بدين .

آخه من انگلیسیم خوب نیست و اصلا نمی فهمم دارم چی کار میکنم .

این darkness ها همون دو تا جونور هستن ؟

اون جونور که مثل سگ میمونه چیه ؟

اینطوری که من فهمیدم جکی توی یک گروه مافیایی کار می کنه که این گروه دستور می ده اون رو بکشه . توی تونل ( اول باززی) جکی رو دوره می کنن که بکشنش و آخرش هم می کشنش ولی وقتی جکی دوباره زنده می شه می فهمه که یک نیوری عجیب بدست آورده که همون دارک نس ها هستن. حالا اون تصمیم گرفته که رئیس باند رو بترکونه . اسمش رو الان یادم نیست.

در ضمن این بازی از روی یک کتاب کمیک با همین اسم گرفته شده. اون جونوره هم تو بعضی از موارد کمکت می کنه و دلیلی نداره هر جا از اون گودالا دیدی ( همون گودالایی که از جونوره از ش میاد بیرون) استفاده کنی.

:cheesygri

اینطوری که من فهمیدم جکی توی یک گروه مافیایی کار می کنه که این گروه دستور می ده اون رو بکشه . توی تونل ( اول باززی) جکی رو دوره می کنن که بکشنش و آخرش هم می کشنش ولی وقتی جکی دوباره زنده می شه می فهمه که یک نیوری عجیب بدست آورده که همون دارک نس ها هستن. حالا اون تصمیم گرفته که رئیس باند رو بترکونه . اسمش رو الان یادم نیست.

در ضمن این بازی از روی یک کتاب کمیک با همین اسم گرفته شده. اون جونوره هم تو بعضی از موارد کمکت می کنه و دلیلی نداره هر جا از اون گودالا دیدی ( همون گودالایی که از جونوره از ش میاد بیرون) استفاده کنی.

:cheesygri
اون گدالها ( چاه ها ) چیه ؟

اسم رئیس مافیا پاولیه هست
----------------------------------------
من الان یه چیزی یادم اومد گفتم بگم
من قبل از اینکه بازی بیاد یه چند عکس از جکی دیده بودم که مو هاش کوتاه بود اما تو بازی مو هاش بلند بود !!

آخرین ویرایش:
The Darkness بازی ای هست که شاید الآن خیلی ها قدرشو ندونن ولی شرط میبندم چند سال دیگه به عنوان یه بازی کلاسیک و استثنایی معرفی میشه.واقعآ سایتهای بزرگ در حقش کم لطفی کردن و امتیازهایی که حقش بود رو بهش ندادن که البته دلیل اصلیش قسمت Multiplayer بازی هست که انگار خیلی ضعیفه ولی قسمت داستانی بازی واقعآ عالی بود.
آریا جون :love: این بازی یکی از بیاد ماندنی ترین بازی های بوده که بازی کردم ( حرف اکثر مخاطبان این بازی :biggrin1: )). صرف نظر از تمام نکات مثبت بازی، حرکات مخصوص جکی واقعاشاهکار بود. نظر سایتهای معتبر و غیر معتبر و کم لطفیشون کوچکترین خچه ای نمیتونه به ارزش و بزرگی این بازی برسونه ( کلا به این جور چیزا بها ندید ;) ). لطفا اگه کسی بازی رو LIVE ّازی کرده یه مختصر توضیحی بده:p
فریدون این چیزی که در مورد ادامه بازی بدون نیروهای Darkness گفتی رو مطمینی ؟ چون فکر نکنم همچین چیزی باشه ! رفتم توی راهنمای Game Spot ببینم در این مورد چیزی نوشته یا نه. نوشته بود ما فقط یک پایان برای بازی دیدیم و اگه پایان دیگه ای هم داشته باشه خبرتون میکنیم ! یه دلیل دیگه هم برای اینکه 100% میشه گفت یک پایان داره اینه که آخر بازی که Darkness میگه اگه عمو پاوولی رو بکشی , مال من میشی , راه دیگه ای نداری و مجبوری بکشیش.
اخطار: لطفا آریا و کسانی که بازی رو تموم کردن بخونن.
حقیتش من بی تقصیرم:blushing: وقتی با یکی از بروبچ قدیمی سایت صحبت میکردم گفت: بعد از جنگ با The Darkness که نیروهای رو ازت میگیره باید چه کار کنی:confused: :eek: من بهش گفتم ولی روم نشد بپرسم چکار کرده یا چی شد که ایجوری شد :-" ولی همچین حرفی زدن ( شاید کنسولش قاطی پاطی کرده بوده:biggrin1: ) خلاصه ماجرا این بود;)
من يه قوليرو همينجا به همتون میدم که اين بازی مطمئناً سری بعدی هم داره..شک نکنيد
موافقم 186 درصد :biggrin1: که اگه خدای نکرده نداشته باشه 2K رو به اتیش میکشیم :biggrin1: .
خيلی الان ناراحتم که چرا اين بازی تموم شد و واقعاً الان نميدونم از فردا بايد چی بازی کنم!!!
سیاست نداری:biggrin1: بازی های اینجوری رو باید یواش یواش بازی کنی تا کمال لذت رو ازش ببری ( نه اینکه روزی 12 ساعت بازی کنیم بعد که تموم شد سرمون رو بزنیم به دیوار :biggrin1: )
من کلاً فکر کنم همش خوابو خيال بوده..اينطور نيست؟
عمرا:eek: :confused:
اخطار: خطر داره حسن. اگه بازی رو تموم کردی بخون حسن:biggrin1:
خود جکی میگه و این اولین باری بود که مردم ( جائی که با مگنوم خود کشی میکنه . بعد که تو کلیسا بشکه رو میترکونه میگه: و این دومین باری بود که مردم . درست. بعد معلوم میشه که اصلا جکی نمیتونه بمیره چون یه جورائی در اختیار The Darkness بود.
عزيزاني كه بازي رو تموم كردن به من بگن چند ساعته تموم كردن
من نه مموري دارم نه هارد
مي خوام ببينم يكسره برم چقدر طول ميكشه؟؟؟؟؟
زبانت خوب باشه و حرفه ای باشی شاید 10 ساعت.
من هم بازي رو خريدم واقعاً بازي قشنگي هست از (همه جهت) .

من هنوز اولايه بازي هستم .

ميشه يه توضيح مختصر از داستان بازي بدين .

آخه من انگلیسیم خوب نیست و اصلا نمی فهمم دارم چی کار میکنم .

این darkness ها همون دو تا جونور هستن ؟

اون جونور که مثل سگ میمونه چیه ؟
The Darkness ِک نیروی شیطانی نه اون دوتا موجود. درضمن سگ تو بازی دیدی جایزه داره.

آخرین ویرایش:
سلام منم خریدم گرافیکه بسیار بالایی داره من که نتونستم ارزش ایراد بگیرم-درسته the darkness روحیه که تو وجوده جکی رفته اسم اون هایی هم که شبیه سگ هستند اسمشون darklin است !!!

آقا من الان تا اونجايي كه بايد بري پائولي رو بكشي رفتم خواستم برم بكشمش اين ناكس رو ولي حيف كنسولم داغ كرده بود خاموشش كردم !! :biggrin1:

حالا چقدر به پايان بازي مونده ؟!؟!؟!؟!

آقا من یک حسی بهم دست داده که اون مرحله های جهنم ها در تفکر های جکی بوده!!!
چون وقتی که داره از GUN Hill میاد بیرون جدش رو میبینه که میگه:I Think I Got It و وقتی هم که برای بار دوم میره جهنم و زیر اون تانکه هم گیر میکنه دوباره همون دیالوگ ها تکرار میشه با همون لحن
البته یکم فرضم عجیبه!!!

کنترل اسلحه ها فوقالعاده روونه..فقط یکم سرعت حرکت جکی یکم نسبت به بازی های دیگه آروم و کنده که به مرور زمان عادت میکنی

ممنون دوست عزیز :love::love:
ببخشید یه سوال دیگه اکشن بازی چطوره ؟؟
  1. خیلی سریع
  2. سریع
  3. متوسط
  4. کند

بازی توی سریع و متوسط نوسان داره....وقتی با دارکنس ها بازی کنی و تیر بزنی اکشن نفس گیر میشه!!!وقتی که بخوای دنبال اینو اون بگردی بازی متوسط میشه

ولی اکشن بازی در کل خوبه و سریع هم هستش نه اونقدر که نفهمی چی کار کردی و همرو کشنی نه اونقدر که بخوای برای کشتن یک نفر 30 دقیقه وقتت رو بگذاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or