The Darkness

بابا این دیگه چه بازی ایه ؟! کف کردم ! تا حالا انقدر یه بازی بهم جو نداده بود که اون مرحله جنگ جهانی The Darkness جو داد ! توی همه زمینه ها محشره. گرافیک که واقعآ عالیه. گیم پلی که خیلی خوب و حتی میشه گفت متفاوت و جدیده ! داستان به نسبت یه بازی توی این سبک بی نظیره ! ولی جو بازی از همه اینا بهتر کار شده ! اون تیکه که یارو گفت من پدر پدر پدر بزرگت ( یا یه همچین چیزی درست یادم نیست ! ) هستم و اون یکی که روی تخت خوابیده بود و ... واقعآ معرکه بود !
راستی کل بازی چقدر طول میکشه ؟! من الآن اونجایی هستم که از زمان قدیم دوباره برمیگرده به زمان حاضر .

نصف بازی رو تاحالا رد کردی
آقا من 2 تا سوال دارم.....اگر دقت کرده باشید توی اون جایی که جدتون رو میبینید یک اسب سفید هم هست که داره سیب میخوره....میتونه کسی بگه اون چیه؟؟؟
و سوال بعدی این بود که مگه میشه جز دست دوستی دادن به اسمشو نبر!!!کار دیگه ای هم کرد چون اصلا نمیشه کار دیگه ای کرد

و سوال بعدی این بود که مگه میشه جز دست دوستی دادن به اسمشو نبر!!!کار دیگه ای هم کرد چون اصلا نمیشه کار دیگه ای کرد
بیشتر از 10 دقیقه مقاومت کردم ولی اخرس بدست یکی از اون مجود کچولوها مردم چون تیر تموم کرده بودم:cool: خلاصه داشتن یه قدرت مافوق بشری چه خوب چه بد، بدرد بخوره دیگه :biggrin1: شما رو نمیدونم ولی من خیلی با شخصیت جکی اوخت شدم. نمیدونم چرا اینقدر رو اثر گذاشته :-"
راستی اون باگ توی بازی رو دیدین که دست های جکی 10 برار شده؟؟؟؟؟؟
عجیبه:eek: من اصلا چنین چیزی ندیدم:confused: این بازی تنها ایراد ازار دهنده ای که داره ( البته از نظر بنده ) عدم حرکت درست لب با گفتار شخصیتهاست. نمیدونم چرا تو ایم مورد بشدت ضعف داره.

محيط جهنمش واقعاً محيط رعب اوريه......مخصوصاً اون بار دوم که میره باز به محيط جهنم....
تا به حال يه همچين محيط ترسناکيرو تو هيچ بازی تجربه نکرده بودم....خيلی قشنگ کار کردن
رو محيط اون قسمت.......البته از لحاظ ترسناک بودن عمراً به condemned نمیرسه
بابا این دیگه چه بازی ایه ؟! کف کردم ! تا حالا انقدر یه بازی بهم جو نداده بود که اون مرحله جنگ جهانی The Darkness جو داد ! توی همه زمینه ها محشره. گرافیک که واقعآ عالیه. گیم پلی که خیلی خوب و حتی میشه گفت متفاوت و جدیده ! داستان به نسبت یه بازی توی این سبک بی نظیره ! ولی جو بازی از همه اینا بهتر کار شده ! اون تیکه که یارو گفت من پدر پدر پدر بزرگت ( یا یه همچین چیزی درست یادم نیست ! ) هستم و اون یکی که روی تخت خوابیده بود و ... واقعآ معرکه بود !
راستی کل بازی چقدر طول میکشه ؟! من الآن اونجایی هستم که از زمان قدیم دوباره برمیگرده به زمان حاضر .
شما هنوز دموهای عالی بازيرو نديديد..........برای باره دوم که بخواد بره به محيط جهنم يه دمو
بهت نشون میده حالشو ببری..محشره اون قسمت;)

بابا یکی مارو کمک کنه
من بعد از اینکه رفتم پیش دوست دختر جکی باید چیکار کنم بعد ازا ینکه از خونش اومدم بیرون ؟ همونجایی که شمعو فوت می کنه و بقیه کارا ... :biggrin1:
یکی از دوستام گفت باید یه شماره بگیری

بابا واضح تر بگو
دوست پسرش کیه ؟
کجاست ؟
یکم دقیق تر

من پستمو قبل از اين که ريپلی کنی پاک کردم..چون فکر کردم اونجای هستی که دختره ازت درخواست میکنه
دوست پسرشو پيدا کنی
من دقيقاً خاطرم نيست چيکار کردم اونجا ولی من رفتم پيشه jenny باز برگشتم امدم
به احتمال خيلی زياد بايد يه شماره تل همراهت باشه از jenny ..برو دباره زنگ بزن تا ابجکتت کامپلت بشه

من پستمو قبل از اين که ريپلی کنی پاک کردم..چون فکر کردم اونجای هستی که دختره ازت درخواست میکنه
دوست پسرشو پيدا کنی
من دقيقاً خاطرم نيست چيکار کردم اونجا ولی من رفتم پيشه jenny باز برگشتم امدم
به احتمال خيلی زياد بايد يه شماره تل همراهت باشه از jenny ..برو دباره زنگ بزن تا ابجکتت کامپلت بشه
از هر کی پرسیدم گفت که یادم نیست خیلی جالبه :laughing:

دوستان منم چند تاسوال دارم!
1-اونجا كه پشته شيشه واي ميستي و دوست دخترت و مي كشن؟
واقعا ميميره و ما هم خودمون و مي كشيم؟كه ميريم جهنم!
2-من اين قدر قلب خودم همه قدرتام ازاد شد توي جهنم!ديگه چيزي نداره؟؟؟به جز اون؟منظورم از قدرت همون جونوران كه از زمين مي يان بيروناا!
3-الان از جهنم اومدم بيرون چه قدر ديگه از بازي مونده!
4-چند دفه ديگه ميرم جهنم؟
5-يه سري شماره ها روي در و ديوار هستش هي زنگ مي زنيم مي گه يه يارو باشه منو پيدا كرده اونا به چه دردي مي خوره توي روند بازي تاثير داره؟
6-فقط يه اخر داره يا نه اينم 3 تا 4تا اخر داره؟

دوستان منم چند تاسوال دارم!
1-اونجا كه پشته شيشه واي ميستي و دوست دخترت و مي كشن؟
واقعا ميميره و ما هم خودمون و مي كشيم؟كه ميريم جهنم!
2-من اين قدر قلب خودم همه قدرتام ازاد شد توي جهنم!ديگه چيزي نداره؟؟؟به جز اون؟منظورم از قدرت همون جونوران كه از زمين مي يان بيروناا!
3-الان از جهنم اومدم بيرون چه قدر ديگه از بازي مونده!
4-چند دفه ديگه ميرم جهنم؟
5-يه سري شماره ها روي در و ديوار هستش هي زنگ مي زنيم مي گه يه يارو باشه منو پيدا كرده اونا به چه دردي مي خوره توي روند بازي تاثير داره؟
6-فقط يه اخر داره يا نه اينم 3 تا 4تا اخر داره؟

1.آره هردو میمیرید
2.اون قدرت سیاه چاله مانند رو بگیری دیگه چیزی نداره
3.4.جندمین بارت بود که رفتی
5.وقتی به اون شماره ها زنگ بزنی و وقتی تلفن تموم شد تو قسمت Extra بهت عکس های artwork زیبا یا داستان بازی رو به روایت نقاشی نشون میده
که یکی از این شماره ها همون عکس باگی بود که من گفتم.....نشون داده جکی دوتا کلت دستشه و دستاش 10 برابر بزرگ شده رو به آسمون و یکی جلوشه گفته خدایا این دیگه چیه:laughing:
6.هنوز کسی نتونسته به جز یک پایان پایان دیگه ای رو ببینه

سعی کنید اون کاغذ هارو وردارید
راستی بعضی هاشون هم مثل پاکت نامه هستن که باید ببرید بندازید توی صندوق پست
بعضی از افراد هم هستن که نیاز به کمک میخوان که اگر کمک کنید بهتون از این شماره ها میدن
باحال ترین ماموریت جانبی بازی اون پیرزن بود که میگفت 4 تا سکه میندازم تا زمانی که مترو میاد باید پیدا شون کنی وگرنه اگه پیدا نکنی زیر خط ریل میمیری:biggrin1:

كمك

آقا تو رو خدا يكي بگه اونجايي كه ميره تو جهنم (محيط جنگ جهاني) بايد چطور از اون محيط خارج بشم . همه جا رو گشتم همه سربازا رو هم كشتم 2 تا نامه ها رو هم گرفتم . اما ديگه نمي دونم بايد كجا برم چون همه جا رو گشتم.

آقا تو رو خدا يكي بگه اونجايي كه ميره تو جهنم (محيط جنگ جهاني) بايد چطور از اون محيط خارج بشم . همه جا رو گشتم همه سربازا رو هم كشتم 2 تا نامه ها رو هم گرفتم . اما ديگه نمي دونم بايد كجا برم چون همه جا رو گشتم.

دقيقاً توضيح بده ببينم داخل اولين جهنمی يا داخل دوميشی؟
اگر داخل اوليشی که بايد بری نزيکه اون قلعه هه بعد دارکنس رو بفرستی بره داخل قلعه
تا درو برت باز کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or