slip_knot
Loyal Member
بابا این دیگه چه بازی ایه ؟! کف کردم ! تا حالا انقدر یه بازی بهم جو نداده بود که اون مرحله جنگ جهانی The Darkness جو داد ! توی همه زمینه ها محشره. گرافیک که واقعآ عالیه. گیم پلی که خیلی خوب و حتی میشه گفت متفاوت و جدیده ! داستان به نسبت یه بازی توی این سبک بی نظیره ! ولی جو بازی از همه اینا بهتر کار شده ! اون تیکه که یارو گفت من پدر پدر پدر بزرگت ( یا یه همچین چیزی درست یادم نیست ! ) هستم و اون یکی که روی تخت خوابیده بود و ... واقعآ معرکه بود !
راستی کل بازی چقدر طول میکشه ؟! من الآن اونجایی هستم که از زمان قدیم دوباره برمیگرده به زمان حاضر .
نصف بازی رو تاحالا رد کردی
آقا من 2 تا سوال دارم.....اگر دقت کرده باشید توی اون جایی که جدتون رو میبینید یک اسب سفید هم هست که داره سیب میخوره....میتونه کسی بگه اون چیه؟؟؟
و سوال بعدی این بود که مگه میشه جز دست دوستی دادن به اسمشو نبر!!!کار دیگه ای هم کرد چون اصلا نمیشه کار دیگه ای کرد

خلاصه داشتن یه قدرت مافوق بشری چه خوب چه بد، بدرد بخوره دیگه :biggrin1: شما رو نمیدونم ولی من خیلی با شخصیت جکی اوخت شدم. نمیدونم چرا اینقدر رو اثر گذاشته
من اصلا چنین چیزی ندیدم:confused: این بازی تنها ایراد ازار دهنده ای که داره ( البته از نظر بنده ) عدم حرکت درست لب با گفتار شخصیتهاست. نمیدونم چرا تو ایم مورد بشدت ضعف داره.