Rav3n Heart
کاربر سایت
پس قضیه این آخره بازی چی بود میشه لطفاً این رو هم بگین؟
منظورم همون شاخ و بال در آوردن جنیه
اون Angelo بود، دشمن اصلی Darkness که بر اساس چیزی که من فهمیدم Darkness تو جکی بود Angelo تو جنی.
پس قضیه این آخره بازی چی بود میشه لطفاً این رو هم بگین؟
منظورم همون شاخ و بال در آوردن جنیه
دوستان بازی new game + داره !؟
بعد از پایان بازی اگه بخوایم دوباره بازی رو از اول شروع کنیم آپگریدهایی که کردیم باقی می مونن یا باید از اول آپگریدها انجام بشن !؟

دوستان اگه گزینه نموندن با جنی و پریدن پایین رو انتخاب کنیم چی میشه پایان بازی چطوری میشه ؟
البته نسخه اول جوری نیست که همه مخاطبان رو پوشش بده و بعضی از گیمر هایی که جو تاریک و سیاه و البته بازی Open World دوست دارن با نسخهاول ارتباط بیشتری برقرار میکنن!نسخه ی اول بازی از نظر جو و داستان بهتر از نسخه ی دومه و به همه پیشنهاد میشه اگه بازی نکردند تهیه ش کنند ولی از نظر گیم پلی و گرافیک طبیعتاً نسخه ی دوم بهتره ...
در کل کسانی که با نسخه ی دوم با این عنوان آشنا شدند و علاقمند شدند حتماً نسخه ی اول رو هم بازی کنند ..
شما بايد چراغ اون ماشين رو بشكوني تا Darkness فعال بشه و بعد با خيال راحت دهن طرف رو بله ديگه:dسلام دوستان
یه جا از بازی هست فکر کنم قبرستونه رییس آدم بده هی غیب میشه هی میره بالای ماشینا یا ساختمونا یه چیز سبز رنگه پرت میکنه بد یه ماشینه میارن جلو قبر ستون نورش زیاه منعکس میشه به سنگ قبرا و اون ادمه هم هی چیز پرت میکنه هی میسوزم چه کار کنم؟
شديدا حرف شما تاييد ميشه >:dنسخه ی اول بازی از نظر جو و داستان بهتر از نسخه ی دومه و به همه پیشنهاد میشه اگه بازی نکردند تهیه ش کنند ولی از نظر گیم پلی و گرافیک طبیعتاً نسخه ی دوم بهتره ...
در کل کسانی که با نسخه ی دوم با این عنوان آشنا شدند و علاقمند شدند حتماً نسخه ی اول رو هم بازی کنند ..