The Darkness II | Xbox 360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کسی میتونه اون موزیک پایانی رو بزاره؟من تمام موزیکاشو برداشتم اما توشاون موزیکه نبود!چرا اخه؟همش موزیک راک توش بود!!!!

دوستان بازی new game + داره !؟
بعد از پایان بازی اگه بخوایم دوباره بازی رو از اول شروع کنیم آپگریدهایی که کردیم باقی می مونن یا باید از اول آپگریدها انجام بشن !؟

دوستان بازی عالی بود فقط خیلی خیلی کم بود . امتیازی که بهش دادن هم8 بود فکرنم این امتیاز واقعا منصفانه است نسبت به بازی های دیگر که یا خیلی پایین می دند یا خیلی با لا;)

سلام دوستان
یه جا از بازی هست فکر کنم قبرستونه رییس آدم بده هی غیب میشه هی میره بالای ماشینا یا ساختمونا یه چیز سبز رنگه پرت میکنه بد یه ماشینه میارن جلو قبر ستون نورش زیاه منعکس میشه به سنگ قبرا و اون ادمه هم هی چیز پرت میکنه هی میسوزم چه کار کنم؟
ممنوووووووون

بازی جالبیه گیم پلی درگیرکننده ای داره خیلی وقت بود بعد از Dead Space 2 یه بازی اینقدر درگیرم نکرده بود خیلی جالبتر از نسخه اول شده !

نسخه ی اول بازی از نظر جو و داستان بهتر از نسخه ی دومه و به همه پیشنهاد میشه اگه بازی نکردند تهیه ش کنند ولی از نظر گیم پلی و گرافیک طبیعتاً نسخه ی دوم بهتره ...
در کل کسانی که با نسخه ی دوم با این عنوان آشنا شدند و علاقمند شدند حتماً نسخه ی اول رو هم بازی کنند ..

نسخه ی اول بازی از نظر جو و داستان بهتر از نسخه ی دومه و به همه پیشنهاد میشه اگه بازی نکردند تهیه ش کنند ولی از نظر گیم پلی و گرافیک طبیعتاً نسخه ی دوم بهتره ...
در کل کسانی که با نسخه ی دوم با این عنوان آشنا شدند و علاقمند شدند حتماً نسخه ی اول رو هم بازی کنند ..
البته نسخه اول جوری نیست که همه مخاطبان رو پوشش بده و بعضی از گیمر هایی که جو تاریک و سیاه و البته بازی Open World دوست دارن با نسخهاول ارتباط بیشتری برقرار میکنن!

سلام دوستان
یه جا از بازی هست فکر کنم قبرستونه رییس آدم بده هی غیب میشه هی میره بالای ماشینا یا ساختمونا یه چیز سبز رنگه پرت میکنه بد یه ماشینه میارن جلو قبر ستون نورش زیاه منعکس میشه به سنگ قبرا و اون ادمه هم هی چیز پرت میکنه هی میسوزم چه کار کنم؟
شما بايد چراغ اون ماشين رو بشكوني تا Darkness فعال بشه و بعد با خيال راحت دهن طرف رو بله ديگه:d
شديدا حرف شما تاييد ميشه >:d

اگه میشه موزیک پایانی بازی رو داره بزاره ما هم استفاده کنیم
من همه موزیکاشو دانولد کردم اما همش میخونه و هیچ خبری از موزیکش نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or