The Darkness II | Xbox 360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان در بخش co op offline چطوری باید صفحه نمایش رو نصف و نفر دوم رو وارد بازی کرد !؟ من هر کاری می کنم دسته ی دوم وارد بازی نمیشه !!!

من نمی‌دونم چرا اینجا گیر کردم
ویرایش:رد شد
تا حالا همچین مشکلی نداشتم.مدیای دسیک FTI هست
دیسکش تی‌گیت هست.
با کامپیوتر ایمیج بگیر اگر روی احتمالا ۵۰ درصد گیر کرد فروشنده زحمت وریفای و جدا کردن بازی خراب از درست رو به خودش نداده.

آخرین ویرایش:
:dبازی رو تموم کردم ...نور پردازی بسیار عالی ..گرافیک خوب بود.. ولی نکته منفی خیلی کوتاه بود و لوکیشنها کمی تکراری میشد ولی در کل خوب بود .. نمره به بازی 8 هست که فکر میکنم مناسب باشه ..:d

شما باید هر دو پروفایل رو sing in کنید؟
این کارو کردی؟

آره هر دو پروفایل رو sign in کردم ولی فکر می کنم بازی اصلاً حالت دونفره ی آفلاین ( split screen ) نداره بلکه به صورت سیستم لینکه !
چون موقعی که باید شخصیت رو انتخاب کنم دسته ی دوم رو اصلاً نشون نمیده که بخواد شخصیتش رو انتخاب کنه !!!

:dبازی رو تموم کردم ...نور پردازی بسیار عالی ..گرافیک خوب بود.. ولی نکته منفی خیلی کوتاه بود و لوکیشنها کمی تکراری میشد ولی در کل خوب بود .. نمره به بازی 8 هست که فکر میکنم مناسب باشه ..:d

نورپردازی که برای عنوان این شکلی متوسط رو به پایین بود
گرافیک متوسط رو به پایین داشت
گرافیک ادما با محیط فرق میکرد
رو صورت ادما کار نشده بود
خیلی کوتاه بود

هوش مصنوعی ضعیف بود
6 ساعت پشت یارو بودی نمیفهمید
و....
همین 7 که گرفته از سرشم زیاده

جدا با بازیش حال کردم.
نمرم بهش: 9

گیم پلی خیلی روون و خوب بود. قابلیت های دست های شیطانی و قسمت هایی که به جای Drakling بازی می کنی هم جالب بودن.
نور پردازی خداوکیلی خوب بود. فقط مشکلش این بوده که وقتی تو نور می رفتی همه چی زیادی روشن می شد، برا همین نمی شه نورپردازی نقاط پرنور رو خیلی بررسی کرد.
صدا گزاری هم نسبتا خوب بود. صدای خسته خود جکی بهش میومد.
گرافیکش هم برای سل شید خیلی خوب بود.

از ویژگی های خیلی جالب این بازی این که وقتی کارایی که تو بازی می کنی رو خودت انجام میدی، لذت هم می بری ولی وقتی برای بقیه تعریف می کنی می بینی چقدر حال به هم زن بوده! (فکر کنم از اثرات گرافیک سل شید باشه.)

فقط مشکلش این بوده که وقتی تو نور می رفتی همه چی زیادی روشن می شد، برا همین نمی شه نورپردازی نقاط پرنور رو خیلی بررسی کرد.

خُم اینم میشه گفت دلیلش این بود که چون دارکنس بودیم به نور زیادی حساس بودیم و برای همین اونقدر پر نور میشد و نمیشد جایی رو دید . کلا میشه به عنوان مشکل ازین واقعه یاد نکرد . فقط یادآروی کردم :d
شوتینگ خفنی هم داشت لعنتی . کلا خیلی گیم پلی چسبید . شاید مثل شماره 1 نبود اما بازم فوق العاده بود

دوستان کمک کنید ...
من دموی این بازی رو با هزار بدبختی با اینترنت حجمی دانلود کردم .... بعد فایل ایزو رو بوسیله horzion تو فلش کانفیگ شده ریختم ولی نمیتونم دمو رو از فلش به هارد 250 ام منتقل کنم .... برای انتقال اختار میده
حالا چیکار کنم ؟؟
کنسولم هم ارکید ... ال تی 3 .... جیتگ نشده
خواهشا جواب بدید

ممنون

دوستان میشه یه نفر لطف کنه بگه دقیقاً آخر بازی چی شد؟
تو تیمارستان اگه گزینه موندن با جنی رو انتخاب کنی و نپری پایین چی میشه؟

دوستان میشه یه نفر لطف کنه بگه دقیقاً آخر بازی چی شد؟
تو تیمارستان اگه گزینه موندن با جنی رو انتخاب کنی و نپری پایین چی میشه؟

هیچی میری با جنی تو تیمارستان با اون آهنگ که تو رستوران رقصیدی میرقصی تموم میشه بازی! ولی اچیومنت تموم شدن نمیده!

هیچی میری با جنی تو تیمارستان با اون آهنگ که تو رستوران رقصیدی میرقصی تموم میشه بازی! ولی اچیومنت تموم شدن نمیده!

پس قضیه این آخره بازی چی بود میشه لطفاً این رو هم بگین؟
منظورم همون شاخ و بال در آوردن جنیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or