بالاخره پیدا میکنی که اصلا این بابا کیهدرود . دوستان اگه نسخه اول رو بازی نکرده باشم تو فهمیدن داستان مشکل پیدا میکنم ؟اگه آره در چه حد ؟
![]()
بچه ها من مشکل فریز دارم... یه جوونمرد سیو مرحله ی بعد از اون جرثقیل که میزنیمشو میریم تو کافرو میزاره لطفا؟؟
راستی چرا این بازی رو رو هارد نصب میکنم اجرا نمیشه ولی از رو هارد پاک میکنم اجرا میشه؟!؟؟
یکی به من بیچاره کمک کنه.....؟
شما دشبوردت رو اپدیت کردی؟اگه اپدیت کردی بازیهای جدید از رو هارد اجرا نمیشن فقط از رو دی وی دی اجرا میشن یا میتونی برنر مکسشونو بگیری تا از رو هارد بازی کنی.
دوست عزیز بیشتر توضیح میدی درباره ی برنرمکس؟

یه چیز جالب.من بازیرو از سایتی خریدم که burner max زده ولی روی دیسکی به جز verbatim.تو دستگاه که میزارم بازی لود نمیشه و عکس بازی نمیاد و حتی گزینه play یا istal هم نداه.با abx360 هم چک کردم مشکل نداشت.نمیدونم جریان چیه.از یکی از بچه ها شنیدم که مشکل از لنز هست !!! ولی بازی دیگه ای که burner max هست و روی ورباتیم زده شده رو دارم مشکلی نیست
دوستان بعد از اونجا که مادر جکی میمیره میرری یک جا شبیه به زندان یا تیمارستان و یا چیزه دیگه اولش تو اتاق میری سمت راست یک اینه هست خودت رو میبینی:d کسی این کار رو کرده؟یک عیب بازی هم کشف شد وقتی میری جلوی اینه جکی وقتی حرف میزنه لب هاش تکون نمی خوره
با بازی های دیگه هم این مشکل رو داشتی؟