The Darkness II | Xbox 360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی تموم شد
یه اکشن سخت و نفسگیر
عالی از این لحاظ

اما متاسفانه داستانش با اینکه نویسندش نویسنده کامیک دارکنس بود، بجز تشابه اسمی چند کارکتر، هیچ تناسبی نداشت ...
اصلا هر چیری بود الا دارکنس :|
چه زود تموم کردی نوید!!:|مگه چند ساعت گیم پلی داشتش!!:-/

چند ساعت گیمپلی داشت؟
چه زود تموم کردی نوید!!:|مگه چند ساعت گیم پلی داشتش!!:-/
بازیش خیلی خیلی خیلی کوتاهه
خودت را بکشی رو نرمالش 6-7 ساعت ( خودت را بکشی )

داستانش که تا اینجاش خوبه ( البته کلا داستان خوبی داره و از این نظر خیالم راحته )
این حرف خودم را که قبلا زدم پس میگیرم
داستانش نامید کننده بود، و چیزی جدا از کامیک
کاملا بیربط و تنها ربطش استفاده از نام ها بود ...
متاسفانه

آخرین ویرایش:
وقتی شماره یکش که یک شاهکار به تمام معنا بود و استدیو با استعداد استاربیز اون بازی رو ساخته بود ولی چه فایده که تو این دوره زمونه قدر این چیزها رو کسی نمیدونه شماره یکش نه فروش خیلی خوبی داشت ونه بهش سایت ها ومنتقدین توجهی نکردن از هر لحاظ که بگین در زمان خودش یک شاهکار به تمام معنا بود واقعا حرف یکی از دوستامون رو باید بدیم طلا گرفت ومیگفتش که گیمرهای امروزی هستن یا کلا یک نسل هستش که نوع موسیقی و نوع بازی و.......... رو تغییر میده متاسفانه الان بکش بزن بروجلو خون بریز و........... از دوباره همین حالت تکرار میشه شماره دو دارکنس که به دست استدیو دیگری ساخته شد اصلا با شماره یکش قابل قیاس نیست .

اقا یعنی این بازی هم بکش برو جلو شده؟ای بابا چرا بازی ها اینجوری شدن همشون دارن مثل هم می شن بازم خوبه یه شرکت مثل راکستار هست و الی دیگه نمی شد رو هیچ بازی حساب باز کنی
یکم بیشتر توضیح بدید خیلی اکشن بازیش زیاد شده؟داستانش به جز بی ربط بودن به نسخه قبل چه ایرادی داره؟

بازی تموم شدو باید بگم عالی بود!به جز کوتاه بودن نقطه ضعف دیگه نداشت به نظرم.گیم پلی که بی نظیر بود!من کامیکشو نخوندم ولی داستانش به نظرم کم از قسمت اولش نداشت!کلا اگه تعصب به استربریز نداشته باشیم میشه
حتا گفت از قسمت اول بهتر بود یه کم!

منم تموم كردم!
دوستان من اونجا كه مي پرسيد مي خواي بپري يا با jenny بموني ، پريدم ، كسي هست كه بمونه و تعريف كنه داستانش چطور مي شه ؟
راستي مي شه يكي توضيح بده كه آخر بازي jenny به چي تبديل شد ؟
با يه همچين پاياني ، فكر كنم darkness 3 هم بياد !

بازی رو گرفتم.
قبل از انجامش اینجوری یودم:confused:
ولی بعد از 10 دقیقه بازی اینجوری شد:bash:
........................
(احساس میکنم یکم غیر حرفه ای هست مطلبی که نوشتم)

آخرین ویرایش:
منم تموم كردم!
دوستان من اونجا كه مي پرسيد مي خواي بپري يا با jenny بموني ، پريدم ، كسي هست كه بمونه و تعريف كنه داستانش چطور مي شه ؟
راستي مي شه يكي توضيح بده كه آخر بازي jenny به چي تبديل شد ؟
با يه همچين پاياني ، فكر كنم darkness 3 هم بياد !

من خوندم اون اگر نپری دیگه نمی تونی بازی رو تموم کنی :دی
Important Note: At the end, you must choose to leave the Asylum. If you don't, you won't be able to complete the last chapter...

در مورد آخر بازی هم، شما کلا به چیه داستان بازی توجه کردی که نفهمیدی چی شد ؟ :دی داستان بازی "کلا" هیچ نکته ای نداره جز همین مورد :دی
jenny تبدیل شد به همون angelus که از وسط ها بازی حرفش بود و از اون صحنه ای هم که مشخص شد روح jenny هنوز پیش Darkness هست و Darkness همیشه یک میزبان مرد انتخاب می کنه، در نقطه مقابل angelus همیشه یه میزبان زن انتخاب می کنه کاملا مشخص بود که آخر بازی قراره چی بشه :دی

من 4-5 روز پیش بازی رو تموم کردم، اکشن فوق العاده ای ـه اینو نمیشه انکار کرد ولی واقعا فرسنگ ها با Darkness فاصله داره، ای کاش ذره ای به جو اصلی Darkness وفادار می موندن، وقتی loading های بازی رو میدیم که کپی شده از عنوان اصلی بودن ولی اصلا اون حس و جو سنگین و تاریک رو انتقال نمی دادن دوست داشتم کنسول رو توی سرم خرد کنم :( صدای جکی هم که دوبلور ـش عوض شده اصلا کاراکتر رو نابود کردن :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or