The Darkness II | Xbox 360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دانلودش کردم، اول از همه از اینکه دو نفره افلاین میشه بازی کرد کلی کیف کردم. الان یخده درس دارم یه نیم ساعت دیگه میشینم بازی میکنم.

حدود یکساعتی بازی کردم ...

داستانش که تا اینجاش خوبه ( البته کلا داستان خوبی داره و از این نظر خیالم راحته )
اکشنش هم فوق العاده نرم و روون و جذابه و با توجه به کنترل خوبش ( نمیگم عالی، درصد کمی سوتی توش دیده میشه ) آدم را خسته نمیکنه ...
گرافیکش هم در سطح خوبیه و کلا اگه باگ های فیزیکی ( مثل گیر کردن اجساد بین دیوارها و ... ) را نادیده گرفت از این نظر هم کم نداره
صداش هم در حد فوق العاده خوبیه و موسیقی و صداگذاریش تاحالاش بسیار خوب بوده
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این ها را بخوام جمع بندی کنم، بدون توجه به نام دارکنس به بازی راحت 9/10 را میدم

اما میرسه به بررسی اینکه آیا دنباله ای از دارکنس هست یا نه ...
تم خنثی و خاکستری بازی نسخه اول جای خودش را به محیط های رنگی ( با رنگهای تند ) داده ...
روند بازی از حالت نسخه یکش خارج شده و روندی کاملا اکشن پیدا کرده

در کل خیلی مثل قبلش نیست
البته باید بیشتر بازی کنم تا ببینم چی میشه :دی

در کل بازی خیلی خوبیه :دی

بازی تموم شد
یه اکشن سخت و نفسگیر
عالی از این لحاظ

اما متاسفانه داستانش با اینکه نویسندش نویسنده کامیک دارکنس بود، بجز تشابه اسمی چند کارکتر، هیچ تناسبی نداشت ...
اصلا هر چیری بود الا دارکنس :|

هر چی تذکر داده میشه انگار نه انگار

سوال در مورد اینکه، LT 2 میخواد یا 3، بدم کی برام LT کنه و سوالاتی که به هر نوع ربط به فریمور و سخت افزار داره توی تاپیک مربوط به خودش بپرسین ...
اینج فقط مسائل پیرامون بازی هست
داستان - گیم پلی - گرفیک - صدا ...

بازی تموم شد
یه اکشن سخت و نفسگیر
عالی از این لحاظ

اما متاسفانه داستانش با اینکه نویسندش نویسنده کامیک دارکنس بود، بجز تشابه اسمی چند کارکتر، هیچ تناسبی نداشت ...
اصلا هر چیری بود الا دارکنس :|

چند ساعت گیمپلی داشت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or