The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
خوب گویا BETA KEY رو موقع شروع بتا میده! برا بتای دوم ثبت نام کردم الان بتا کی بهم داده توی ایمیلمه!حجم بازی چقده؟
خوب بتا کی برای منم اومد الان دارم میدانلودم.کل حجم بازی 15.5gb ولی 4 گیگ که دانلود بشه قابل بازی میشه.فک کنم بتای اول هم همین حدود بود.تا 7 شهریور هم وقت داره.

خوب بتا کی برای منم اومد الان دارم میدانلودم.کل حجم بازی 15.5gb ولی 4 گیگ که دانلود بشه قابل بازی میشه.فک کنم بتای اول هم همین حدود بود.تا 7 شهریور هم وقت داره.
یعنی چی؟ :دی
یعنی 4 گیگش که دی ال بشه میزاره بازی رو اجرا کنی؟
من الان اگه بخوام دی ال کنم 3 شب تا صبح طول میکشه دی الش :| میشه 6 ـشم بعد 7 ـم که تموم میشه :| بعدشم که گویا دیگه بدرد نمیخوره دیگه :|

بعد از اینکه قابل بازی شد چندتا ماموریت هست ، آخریش یه زنه هست که می گه بیا باهم مسابقه بدیم ببینم چیکاره ای ، اگه اونو برین آخرش می برتتون توی گاراژ، اگه اینو انجام بدین دیگه از گاراژ در نمیاد تا فایل ها کامل دانلود بشه ، پس اگه می خوایین توی همون محوطه اول بازی بچرخین تا زود مثل من ضد حال نخورین :d البته بتا اول برای من این شکلی بوده

چندتا بتا کد بهم داده یوبی ، می زارم هرکی خواست بگیره ، فقط بازی 15 گیگ هست و تا جمعه امکان بازی هست :

MHMM-HMD6-7QDL-F8B3
6NNA-AL3A-R869-T4MX
FYWX-LWLJ-8KKP-AD9M
69CB-CA4Y-E4GY-4MRN

خوب الان بتا رو گرفتم بازی کردم یک چند دقیقه ای :دی

برای کسایی که بازی نکردن:

اول از همه فریم دهی بنظرم خوب بود و من افت فریم فاحش یا لگ مثل واچ داگزو اینا ندیدم ولی گویا فریم رو 30 قفله :| چون مال من که از 30 بالاتر نمیرفت رو 30 میموند! و اینکه نسبت به گستردگی وحشتناکی که داره سی پی یو خوره نداره و منی که سی پی یوم ضعیفه مشکل افت فریم شدید پیدا نکردم باهاش و از این نظر خیلی خوبه!

گرافیک بازی هم واقعا هیچ جای تعریف نداره :دی بسیار معمولیه و برعکس بقیه بازی های یوبی سافت اصلا گرافیکی نیست!
فیزیک تکون خوردن ماشین موقع پریدن از روی تپه و ... خیلی خوب و طبیعی و جالبه و حس خیلی خوبی به آدم میده اما از نظر هندلینگ یک جوریه کلا! دقیقا همونطوری که توی تریلرا دیدیم! ماشین انگار همیشه در حال لیز خوردنه :| گیم پلی چنگی به دل نمیزنه و ماشین همش در حال لیز خوردن :دی فیزیک تصادف کردن هم افتضاح تقریبا :دی

محیط خوب و پر جزئیات و تنوعه! و جالب بنظر میرسه! پریدن از روی تپه های توی دشتا هم فاز میده :دی
ویراژ دادن هیچ کیفی نمیده چون همش ماشین در حال لیز خوردنه :| اصلا یک جوریه موندم واقعا چرا اینطوری طراحی کردن :| چه مدله دیگه :| میموردن بدن اونی که Driver San fransisco رو درست کرده درایوینگ اینم درست کنه؟ واقعا اون همین الانش بنظرم از نظر درایوینگ قورت میداد اینو و اگه این درایوینگ Driver SF رو میداشت خیلی عالی میشد!

در کل از نظر گیم پلی با این وجود زیاد امیدوار نیستم بهش مگه اینکه ببچه ها اعتراض کنن و یوبی سافت بهبود بده از بقیه نظرات هم هنوز خیلی جای کار داره مخصوصا توی فیزیک باید خیلی بهتر از این باشه!
ولی در کل بخاطر تنوعی که داره و همینطور اسپورت گسترده ای که گویا خواهد داشت باید بازیش کرد چون چیزی که توی این دوره زمونه قحطیه همین تنوع و اسپورت توی ریسینگا هست :دی

این قضیه همیشه آنلاین بودن رو هم من نمیتونم سر در بیارم!
الان هکرا که میتونن هکش کنن که کرک شده بدن بیرون :دی مسئله خاصی نباید باشه :دی

خوب الان بتا رو گرفتم بازی کردم یک چند دقیقه ای :دی

برای کسایی که بازی نکردن:

اول از همه فریم دهی بنظرم خوب بود و من افت فریم فاحش یا لگ مثل واچ داگزو اینا ندیدم ولی گویا فریم رو 30 قفله :| چون مال من که از 30 بالاتر نمیرفت رو 30 میموند! و اینکه نسبت به گستردگی وحشتناکی که داره سی پی یو خوره نداره و منی که سی پی یوم ضعیفه مشکل افت فریم شدید پیدا نکردم باهاش و از این نظر خیلی خوبه!

گرافیک بازی هم واقعا هیچ جای تعریف نداره :دی بسیار معمولیه و برعکس بقیه بازی های یوبی سافت اصلا گرافیکی نیست!
فیزیک تکون خوردن ماشین موقع پریدن از روی تپه و ... خیلی خوب و طبیعی و جالبه و حس خیلی خوبی به آدم میده اما از نظر هندلینگ یک جوریه کلا! دقیقا همونطوری که توی تریلرا دیدیم! ماشین انگار همیشه در حال لیز خوردنه :| گیم پلی چنگی به دل نمیزنه و ماشین همش در حال لیز خوردن :دی فیزیک تصادف کردن هم افتضاح تقریبا :دی

محیط خوب و پر جزئیات و تنوعه! و جالب بنظر میرسه! پریدن از روی تپه های توی دشتا هم فاز میده :دی
ویراژ دادن هیچ کیفی نمیده چون همش ماشین در حال لیز خوردنه :| اصلا یک جوریه موندم واقعا چرا اینطوری طراحی کردن :| چه مدله دیگه :| میموردن بدن اونی که Driver San fransisco رو درست کرده درایوینگ اینم درست کنه؟ واقعا اون همین الانش بنظرم از نظر درایوینگ قورت میداد اینو و اگه این درایوینگ Driver SF رو میداشت خیلی عالی میشد!

در کل از نظر گیم پلی با این وجود زیاد امیدوار نیستم بهش مگه اینکه ببچه ها اعتراض کنن و یوبی سافت بهبود بده از بقیه نظرات هم هنوز خیلی جای کار داره مخصوصا توی فیزیک باید خیلی بهتر از این باشه!
ولی در کل بخاطر تنوعی که داره و همینطور اسپورت گسترده ای که گویا خواهد داشت باید بازیش کرد چون چیزی که توی این دوره زمونه قحطیه همین تنوع و اسپورت توی ریسینگا هست :دی

این قضیه همیشه آنلاین بودن رو هم من نمیتونم سر در بیارم!
الان هکرا که میتونن هکش کنن که کرک شده بدن بیرون :دی مسئله خاصی نباید باشه :دی

نزدیک بود اینو اوریج بگیرم اما ظاهرا به درد پایرت هم نمیخوره..نتیجه اخلاقی از روی تریلرها قضاوت نکنید

نزدیک بود اینو اوریج بگیرم اما ظاهرا به درد پایرت هم نمیخوره..نتیجه اخلاقی از روی تریلرها قضاوت نکنید

به قول خودشون بازی MMO هست و شما قطعات خیلی خیلی زیادی برای یک ماشین توی یک کلاسش باز می کنی ، توی دمو هم بازی تا لول 10 محدود شده و خیلی از لول ها رو نمی تونی بگیری، و این لول ها هم کشک نیستن و روی بازی تاثیر دارن ، یادمه توی بتا اول کلا سر پیچ ها با دستی می رفتم ، الان با ترمز عادی سرعت کم کردن هم می شه رفت ،

گرافیک بازی هم قابل قبوله ، یه سری چیز هایی کم داره اما خوب برای بازی به این وسعت قابل قبوله

یه سری کمیود هایی هم هست که امیدوارم جبران کنن توی نسخه نهایی . به نظر من بازی خوبی هست و هنوز وقت برای کوبیدنش نرسیده ، چون ماشین هایی که استفاده شده و لول هایی که می شه برای قطعات گرفت محدود هست .

قضیه فریم هم که خودش توی تنظیمات خارج بازی انجام داده ، توی فروم هم می گن که می خوان روی 60 قفل کنن ولی هنوز معلوم نیست!

اینم یکی توی فروم خود بازی گذاشته که به Road Trip با رفیقش از نیویورک رفته تا اونور مپ و برگشته فکر کنم ، یک 5 ساعتی توی راه بودن:)

لینک عکس ها ، البته نیاز به در باز کن دارین فکر می کنم :d

Driver SF ام همیشه ماشین در حال لیز خوردن بود :دی اصن کیف درایور به این بود مایشنت لیز بخوره خو :دی
کلا فک میکنم The Crewرو محض دست گرمی داده که بعد ها خواست ریسینگ تو بازیای Open World ئش استفاده کنه تجربه داشته باشه ...

اگه با تریلرا حال کردین صدردصد با خودشم حال میکنین چون من فرقی بین تریلرا و بازی ندیدم! گرافیک که همونطوریه گیم پلی هم هیچ فرقی با تریلرا نداشت!
من همون موقعی که اولین تریلرا رو دیدم گفتم گیم پلی خوبی نداره و همش درحال لیز خوردنه و الانم که بتاش اومد بازی کردم دوباره هم همینو میگم!

در کل میگم توی گیم پلی و فیزیک باید بهتر از این بشه! این دوتا خوب بشه 100% ارزش بازی کردن داره و خیلی هم خوبه :دی البته همین الانشم دوست دارم نسخه اصلی رو بازی کنم!

---
حالا سوال فنی اینجاست من دیشب نیم ساعت بازی کردم الان میام دوباره بازی کنم نمیتونم :|
الان اومدم Play ـو میزنم میگه آپدیت بازی موجوده بقیه آپدیتو دانلود کنید تا بتونید بازی کنید! یا هم بصورت آفلاین اجرا کنید! آفلاین هم که اجرا میکنم Ubi network parameter چی چی ارور میده :دی
خوب چیکار باید کرد؟ من که بیکار نیستم 15 گیگ بتا دانلود کنم! سیواشم پاک کردم تا از نو شروع بشه اما نشد :(

دیشبم تو مسیر داشتم میرفتم به طرف مرحله که گیر کرد پرید بیرون! از اون به بعد دیگه نتونستم وصل شم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or