Oct 12, 2023 نوشته ها: 577 سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا Reactions: beshush, Optimus Prime, GUѦRDiAN و 9 کاربر دیگر بیشتر...
سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا
AxeL90 کاربر سایت Aug 7, 2026 #571 نوشته شده توسط rahmanshahi: چرا این lancia 037 توی هیچ بازی قابل کنترل نیست؟؟؟ تو واقعیت هم همینه؟ وحشیه اصلا بیشتر... با تغییرات pro settings یکم قابل کنترل تر میشه TunerFest این سایت تنظیمات خوبی میذاره حتما تست کن Reactions: rahmanshahi and AM!R
نوشته شده توسط rahmanshahi: چرا این lancia 037 توی هیچ بازی قابل کنترل نیست؟؟؟ تو واقعیت هم همینه؟ وحشیه اصلا بیشتر... با تغییرات pro settings یکم قابل کنترل تر میشه TunerFest این سایت تنظیمات خوبی میذاره حتما تست کن
AM!R کاربر سایت Aug 8, 2026 #572 نوشته شده توسط rahmanshahi: مسخره ترین مسابقاتی که اضافه کرده این track of the week هستش که یه روانی درست کرده ما هم باید بازی بکنیمش View attachment 416439 بیشتر... تا خودم تجربه ش نکرده بودم نمیفهمیدم چی میگی این چه عنی بود دیگه!!! دیگه نبینیم همچین چیزی، ولی یه فکت بگم ، CREW2 خیلی از مسابقاتش همچین مدلی داشت. Reactions: AxeL90 and rahmanshahi
نوشته شده توسط rahmanshahi: مسخره ترین مسابقاتی که اضافه کرده این track of the week هستش که یه روانی درست کرده ما هم باید بازی بکنیمش View attachment 416439 بیشتر... تا خودم تجربه ش نکرده بودم نمیفهمیدم چی میگی این چه عنی بود دیگه!!! دیگه نبینیم همچین چیزی، ولی یه فکت بگم ، CREW2 خیلی از مسابقاتش همچین مدلی داشت.
SleepyTurtel کاربر سایت Aug 9, 2026 #573 الان زمان مناسبی برای تهیه بازی هست؟ دیدم تو استیم خوب تخفیف خورده
m.d.makan کاربر فعال Aug 9, 2026 #574 نوشته شده توسط SleepyTurtel: الان زمان مناسبی برای تهیه بازی هست؟ دیدم تو استیم خوب تخفیف خورده بیشتر... به نظرم کمی بیشتر صبر کن که نسخه بعدی معرفی و منتشر بشه. Reactions: SleepyTurtel
نوشته شده توسط SleepyTurtel: الان زمان مناسبی برای تهیه بازی هست؟ دیدم تو استیم خوب تخفیف خورده بیشتر... به نظرم کمی بیشتر صبر کن که نسخه بعدی معرفی و منتشر بشه.
AM!R کاربر سایت Aug 9, 2026 #575 نوشته شده توسط SleepyTurtel: الان زمان مناسبی برای تهیه بازی هست؟ دیدم تو استیم خوب تخفیف خورده بیشتر... هر وقتبگیری می ارزه ، واقعا محتوای زیادی داره مخصوصا الان اگه بخوای از صفر پلی ش بدی ، فوق العادس من که ۲ سال بیشتره فکر کنم دارم هنوز دارم پلی میدم. Reactions: SleepyTurtel
نوشته شده توسط SleepyTurtel: الان زمان مناسبی برای تهیه بازی هست؟ دیدم تو استیم خوب تخفیف خورده بیشتر... هر وقتبگیری می ارزه ، واقعا محتوای زیادی داره مخصوصا الان اگه بخوای از صفر پلی ش بدی ، فوق العادس من که ۲ سال بیشتره فکر کنم دارم هنوز دارم پلی میدم.
AM!R کاربر سایت امروز در 7:12 AM #576 هرچقدر از بعضی جدیداشون خوشم نمیاد ، چقدر من از این BMW خوشم میاد! Reactions: rahmanshahi
MyJinx کاربر سایت امروز در 7:36 AM #578 نوشته شده توسط Madridista: بازی همچنان محتوا میگیره؟ بیشتر... آره هنوز براش محتوا میاد و حتی سالانه بجای ۳تا سیزن قراره ۴تا داشته باشیم. Reactions: AM!R
نوشته شده توسط Madridista: بازی همچنان محتوا میگیره؟ بیشتر... آره هنوز براش محتوا میاد و حتی سالانه بجای ۳تا سیزن قراره ۴تا داشته باشیم.