Oct 12, 2023 نوشته ها: 557 سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا Reactions: beshush, Optimus Prime, GUѦRDiAN و 9 کاربر دیگر بیشتر...
سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا
AM!R کاربر سایت دیروز در 10:46 PM #556 نوشته شده توسط mac man: سیستم matchmaking چجوریه؟ من حیلی صبر کردم اما هیچ پلیری پیدا نمیشه . نه برای دومولیشن و نه گرند و حتی برای crew هم کسی پیدا نمیشه. بیشتر... مشکل نداره ، احتمالا از DNS اینا باشه! سریع پیدا میکنه توی همه ی مُدها! Reactions: mac man
نوشته شده توسط mac man: سیستم matchmaking چجوریه؟ من حیلی صبر کردم اما هیچ پلیری پیدا نمیشه . نه برای دومولیشن و نه گرند و حتی برای crew هم کسی پیدا نمیشه. بیشتر... مشکل نداره ، احتمالا از DNS اینا باشه! سریع پیدا میکنه توی همه ی مُدها!
M mac man کاربر سایت دیروز در 11:07 PM #557 نوشته شده توسط AM!R: مشکل نداره ، احتمالا از DNS اینا باشه! سریع پیدا میکنه توی همه ی مُدها! بیشتر... شما چه dns میزنین؟ من حتی با سرور مستقیم آمریکا هم هیچی پیدا نمیکنه
نوشته شده توسط AM!R: مشکل نداره ، احتمالا از DNS اینا باشه! سریع پیدا میکنه توی همه ی مُدها! بیشتر... شما چه dns میزنین؟ من حتی با سرور مستقیم آمریکا هم هیچی پیدا نمیکنه
AM!R کاربر سایت دیروز در 11:36 PM #558 نوشته شده توسط mac man: شما چه dns میزنین؟ من حتی با سرور مستقیم آمریکا هم هیچی پیدا نمیکنه بیشتر... شلتر ، فیبرنوری ایرانسل
نوشته شده توسط mac man: شما چه dns میزنین؟ من حتی با سرور مستقیم آمریکا هم هیچی پیدا نمیکنه بیشتر... شلتر ، فیبرنوری ایرانسل