Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows
​

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

منم دوباره اومدم سراغ بازی و جا داره یه بار دیگه بگم که دم یوبیسافت گرم بابت این پشتیبانی عجیب و غریبی که از بازی می‌کنه! :دی واقعاً کمتر بازی‌ای رو سراغ دارم که همچنان بعد از ۳ سال انقدر محتوای متنوع به طور رایگان بده.
و البته لعنت بر طراح منوها و رابط کاربری! روانی می‌شم وقتی می‌افتم توی پیچ و خم منوهای بازی و باید دوباره چند روز مصیبت بکشم تا یادم بیاد چی به چیه و کدوم مسابقه کجاست و نمی‌دونم نحوه لوت کردن و ترکیب و فروش و اینا چطوری بود! :| :دی
من یه هفته س بازی رو از پلاس دانلود کردم واقعا این منو بازی خیلی بی نظم و گیچ کنندس، فیلتر مپ هم خیلی درست کار نمیکنه ولی در کل حجم محتوای بازی خیلی زیاده تازه 2 تا پلی لیست توکیو رو تموم کردم

• Like
Reactions: Dinosaur and AM!R
من یه هفته س بازی رو از پلاس دانلود کردم واقعا این منو بازی خیلی بی نظم و گیچ کنندس، فیلتر مپ هم خیلی درست کار نمیکنه ولی در کل حجم محتوای بازی خیلی زیاده تازه 2 تا پلی لیست توکیو رو تموم کردم
آره، از این جهات مشکل داره و تازه فکر کنم هنوز غول آخرش رو به طور کامل تجربه نکردی، یعنی بخش آپگرید که خیلی خر تو خره و ۵۰۰ تا قطعه داری و باید هی ترکیب کنی یا قدرتشون رو عوض کنی و چمیدونم ۳ تا قطعه طلایی کنار هم بذاری که فلان‌طور بشه و هر چند وقت یه بار هم اخطار می‌ده که صندوق پُر شده و باید خالی کنی که قطعات جدید بگیری و... :دی
ولی انقدر بازی خوبه و تنوع بالایی داره که آدم می‌تونه بی‌خیال همه اینا بشه و کلی لذت ببره. قبلا هم گفتم، به نظرم غول‌های ریسینگ مثل Gran Turismo و Forza Horizon هم باید در بعضی زمینه‌ها از این بازی الهام بگیرن! :دی از ساختار دنیای عظیمش و بخش‌های متنوعش که FH می‌تونه سراغش بره، تا حالت تاریخی بعضی از مسابقات که GT می‌تونه ازش الهام بگیره.
GT از قدیم خیلی حس و حال تاریخی و موزه‌ای داشته و واقعا هم شیک و قشنگ عمل می‌کنه، ولی به نظرم ترکیب کلاس درس با گیم‌پلی توی The Crew یه چیز دیگه هست و خیلی حال می‌ده که با ماشین‌های قدیمی و جدید رانندگی می‌کنی و هم‌زمان توضیحاتی در موردشون داده می‌شه و مثلا تاریخچه‌ای از فراری‌های معروف رو باهات در میون می‌ذاره. :دی

آره، از این جهات مشکل داره و تازه فکر کنم هنوز غول آخرش رو به طور کامل تجربه نکردی، یعنی بخش آپگرید که خیلی خر تو خره و ۵۰۰ تا قطعه داری و باید هی ترکیب کنی یا قدرتشون رو عوض کنی و چمیدونم ۳ تا قطعه طلایی کنار هم بذاری که فلان‌طور بشه و هر چند وقت یه بار هم اخطار می‌ده که صندوق پُر شده و باید خالی کنی که قطعات جدید بگیری و... :دی
ولی انقدر بازی خوبه و تنوع بالایی داره که آدم می‌تونه بی‌خیال همه اینا بشه و کلی لذت ببره. قبلا هم گفتم، به نظرم غول‌های ریسینگ مثل Gran Turismo و Forza Horizon هم باید در بعضی زمینه‌ها از این بازی الهام بگیرن! :دی از ساختار دنیای عظیمش و بخش‌های متنوعش که FH می‌تونه سراغش بره، تا حالت تاریخی بعضی از مسابقات که GT می‌تونه ازش الهام بگیره.
GT از قدیم خیلی حس و حال تاریخی و موزه‌ای داشته و واقعا هم شیک و قشنگ عمل می‌کنه، ولی به نظرم ترکیب کلاس درس با گیم‌پلی توی The Crew یه چیز دیگه هست و خیلی حال می‌ده که با ماشین‌های قدیمی و جدید رانندگی می‌کنی و هم‌زمان توضیحاتی در موردشون داده می‌شه و مثلا تاریخچه‌ای از فراری‌های معروف رو باهات در میون می‌ذاره. :دی
آقا آریا راجع به اون قطعات و سایر مکانیزمها ، من بعد از سالها پلی دادنش الان میتونم بگم کامل کامل همه چیز رو بلد شدم!:دی اون سختی منو هم چیزی نیست که دستتون نیاد!
سامیت این هفته خون و خون ریزیه!
یعنی لحظه ای عوض میشه!
واقعا لذت‌بخش بود وقتی با Ghost خودت مسابقه میدی :دی و اون صدم ثانیه هایی که رکورد قبلیت رو بهتر میکنی واقعا از بهترین حس های بازیه!😋
ولی تقریبا مطمئنم پلاتینیوم رو میگیرم!
همه وحشی بودن این هفته واسه گرفتن این ماشینه!
واقعا ماشینش ارزش داره، منم که عاشق American muscle هام! واقعا داشتنش واجبه برام!
1a0edf6410b7-screenshotUrl.jpg
1a0edf622743-screenshotUrl.jpg

• Love
Reactions: Dinosaur
آقا آریا راجع به اون قطعات و سایر مکانیزمها ، من بعد از سالها پلی دادنش الان میتونم بگم کامل کامل همه چیز رو بلد شدم!:دی اون سختی منو هم چیزی نیست که دستتون نیاد!
سامیت این هفته خون و خون ریزیه!
یعنی لحظه ای عوض میشه!
واقعا لذت‌بخش بود وقتی با Ghost خودت مسابقه میدی :دی و اون صدم ثانیه هایی که رکورد قبلیت رو بهتر میکنی واقعا از بهترین حس های بازیه!😋
ولی تقریبا مطمئنم پلاتینیوم رو میگیرم!
همه وحشی بودن این هفته واسه گرفتن این ماشینه!
واقعا ماشینش ارزش داره، منم که عاشق American muscle هام! واقعا داشتنش واجبه برام!
View attachment 423960
View attachment 423961
من تا حد زیادی سیستمش رو فهمیده بودم، ولی الان بعد از ۸،۹ ماه دوری از بازی دوباره برگشتم و به علت آلزایمر، یه سری چیزها رو یادم رفته و باید دوباره برم کلاس سوادآموزی. :دی
چه پونتیاک خفنیه! بعضی وقت‌ها پلاتینیوم گرفتن سخته و ملت هم ول نمی‌کنن و تا لحظات آخر امکانش هست که گند بخوره به رتبه! :| ولی این هفته باید تلاشم رو بکنم و ببینم چی می‌شه. :دی

• Smile
Reactions: AM!R
من تا حد زیادی سیستمش رو فهمیده بودم، ولی الان بعد از ۸،۹ ماه دوری از بازی دوباره برگشتم و به علت آلزایمر، یه سری چیزها رو یادم رفته و باید دوباره برم کلاس سوادآموزی. :دی
چه پونتیاک خفنیه! بعضی وقت‌ها پلاتینیوم گرفتن سخته و ملت هم ول نمی‌کنن و تا لحظات آخر امکانش هست که گند بخوره به رتبه! :| ولی این هفته باید تلاشم رو بکنم و ببینم چی می‌شه. :دی
۱۰ ساعت وقت داره ، ویدئو داره توی یوتوب ، قطعات رو نشون میده ، Pro setting واسه هر ماشین هم مهمه ، توی مسیر ها میانبر ها هم نشون میده ، تنظیمات کنترولر هم مهمه ، دیگه بقیه‌ش مهارتته که مهارتت بالائه:دی
من شب یه خورده تلاش میکنم بهترش کنم ولی بعید میدونم نشم!

• Like
Reactions: Dinosaur
صبح تا پاشدم اینو اول گرفتم:دی
چه دقیق ۱۱۰۰۰‌ شدم 😎
( باید تو ۱۵۰۰۰ اول باشی )
خیلی سامیت نزدیک و تنگاتنگی بود #:-S
1a0f08186cf89-screenshotUrl(1).jpg
gto-the-judge-lapmaster-se-v0-5ibrzpih3jrh1.jpg
واقعا عجب پونتیاک خفنی‌ایه:دی
ارزش اون همه تلاش رو داشت!
ولی سامیت ها جدای از جایزه هاش یه کِرم و وسواس خاصی داره و گرفتنش خیلی حال میده😙

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or