Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

باگه!
ولی این ترک فورج عجب چیزیه. ترکایی که تا حالا تست کردم اکثرشون از خود بازی بهترن :D جدی خیلی خلاقن پلیراش.
ادیتورش خیلی پیچیده بود یه بار تست کردم مخم نکشید اومدم بیرون ، ولی حاصل دست رنج بقیه رو تست کردم خیلی خفن بودن!
یه سری شون منو یاد DLC فورزا ۵ به اسم HotWheels میندازه .
کلا خوشم‌ میاد بازی به سر و صدا کارشو به خوبی داره انجام میده.

• Like
Reactions: AxeL90 and NaViiDii
چندتاشون رو رفتم ، خیلی استرس داره، اولا مدیریت سوخت و لاستیک و سلامتی ماشین ، وسطش یه تصادف کنی تمومه همه چی!!
همونش حال میده دیگه 😍 عجیب حال و هوای خدا بیامرز grid رو داره 🥲

ماشینای نسکارش خیلی وحشین. اول که اون حس سرعت رو به بهترین شکل منتقل میکنن، دوم اینکه اصلا اجازه‌ی هیچ اشتباهی بهت نمیدن. حالا داخل پیستای کلاسیک و بیضی شکل مشکلی نی خیلی ولی وقتی وارد ترکای طولانی و پیچ‌دار میشی دیگه اوج استرسه :D این RC رو هم سر فرصت میزنم تو گوشش. به نظر فان و جالب میاد.

با توجه به هایپ Froza horizon 6 من شخصا انتظار داشتم یه Made in Japan دیگه ببینیم که بازی یجورایی سوار این هایپ بشه ولی نشد
کلا کاش پلی لیست با محوریت ریسینگ خیابونی بازم ببینیم

در مورد NASCAR قطعا یکی از بهترین پلی لیست هایی که تا الان منتشر شده اصلا فک نمی‌کردم بشه از NASCAR همچین چیزی فان و درگیر کننده ای در آورد
یه مورد خنده دارم واسه من پیش اومده اینه که بعد تقریبا ۱۷۰ ساعت بازی تا قبل این پلی لیست نمی‌دونستم بازی slipstream هم داره و تاثیر گذاره ، با اینکه متوجه افکت گرافیکی و لرزش دوال سنس میشدم ، ولی نمی‌دوستم دلیلش چیه :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaViiDii
واسه سیزن دهم ماشینا و موتورهای خفنی اضافه میشن به بازی ولی مهمترینشون واسه من Lamborghini Fenomeno هستش و Suzuki Hayabusa 2023.

لیست کامل

The Crew Motorfest Season 10 Lineup
یک اینکه ایکاش یه فرق اساسی بین ماشین و موتوراش میزاشت، نباید توی یه مسابقه هم ماشین باشه هم موتور.

دو اینکه چرا مچ آنلاین پلیر پیدا نمیکنه؟🤔مشکل از منه یا سرور های خاورمیانه ترکیده 😬

سه اینکه من هنوز شدید کمبود پول دارم توی این بازی 😅 دهنم سرویس شد

یک اینکه ایکاش یه فرق اساسی بین ماشین و موتوراش میزاشت، نباید توی یه مسابقه هم ماشین باشه هم موتور.

دو اینکه چرا مچ آنلاین پلیر پیدا نمیکنه؟🤔مشکل از منه یا سرور های خاورمیانه ترکیده 😬

سه اینکه من هنوز شدید کمبود پول دارم توی این بازی 😅 دهنم سرویس شد

قشنگیش به همونه :D

پیدا میکنه. بیشتر بگرد :D

واقعا؟ چقدر بازی کردی؟ من ۴۵۰تا ماشین دارم + ۶۵ میلیون پول :D

با توجه به هایپ Froza horizon 6 من شخصا انتظار داشتم یه Made in Japan دیگه ببینیم که بازی یجورایی سوار این هایپ بشه ولی نشد
کلا کاش پلی لیست با محوریت ریسینگ خیابونی بازم ببینیم

دیگه دوتا پلی‌لیست جاپون داده بودن. سومی هم میدادن خیلی پارتی بازی میشد :D
مسابقه خیابونی هم کم نداریم واقعا.

• Like
Reactions: AxeL90
قشنگیش به همونه :D

پیدا میکنه. بیشتر بگرد :D

واقعا؟ چقدر بازی کردی؟ من ۴۵۰تا ماشین دارم + ۶۵ میلیون پول :D
موتوراش زیر سایه ماشیناش دیده نمیشن 🥲
ولی فک کنم زدیم ترکوندیم سرور های خاورمیانه رو 😅 امیر گیم شو هم یه چیزایی درباره اش گفت فک کنم 😁
۱۷۰ ساعت، تعداد ماشینارو نمیدونم چون مال کرو ۲ رو هم بهم داده اونایی که داشتم ولی الان هر هفته سر ماشینایی که لازم هست برای انجام مسابقات هفتگی به گدایی میوفتم 🥲

توی کرو ۲ یه مسابقه داشت ۶۰ دقیقه بود، اونو هی میرفتیم پول میداد 😅

موتوراش زیر سایه ماشیناش دیده نمیشن 🥲
ولی فک کنم زدیم ترکوندیم سرور های خاورمیانه رو 😅 امیر گیم شو هم یه چیزایی درباره اش گفت فک کنم 😁
۱۷۰ ساعت، تعداد ماشینارو نمیدونم چون مال کرو ۲ رو هم بهم داده اونایی که داشتم ولی الان هر هفته سر ماشینایی که لازم هست برای انجام مسابقات هفتگی به گدایی میوفتم 🥲

توی کرو ۲ یه مسابقه داشت ۶۰ دقیقه بود، اونو هی میرفتیم پول میداد 😅

Kiss Me Kombi رو میتونی واسه پول بری. من خودم پلی‌لیست موتوراسپورت رو زیاد رفتم. طولانین اما پول خوبی میده. چلنجام عالین واسه پول. البته من خیلی بازی کردم. الان که خدمت شمام ۷۸۵ ساعت شده :D

• Wow
Reactions: rahmanshahi
Kiss Me Kombi رو میتونی واسه پول بری. من خودم پلی‌لیست موتوراسپورت رو زیاد رفتم. طولانین اما پول خوبی میده. چلنجام عالین واسه پول. البته من خیلی بازی کردم. الان که خدمت شمام ۷۸۵ ساعت شده :D
من برم تو افق محو بشم 🚶

من برم تو افق محو بشم 🚶
ببین پلی لیست های کاستوم رو برو هم تنوع داره ، هم پول میده هم پرستیژ تیکت واسه خرید آیتم های سیزن های قبلی مخصوصا واسه تو که پلی ندادی قبلی ها رو ،
یه سری هم پلی لیست هم انجامشون میدی آیتم های سیزن قبلی هارو میده اینکه میگم‌ جدای از پرستیژ تیکت هست اونا هم خوبه .
توی قسمت چلنج های پلی لیست ها پول خوب میده .

• Like
Reactions: rahmanshahi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or