Oct 12, 2023 نوشته ها: 510 سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا Reactions: beshush, Optimus Prime, GUѦRDiAN و 9 کاربر دیگر بیشتر...
سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا
AM!R کاربر سایت امروز در 4:16 PM #511 نوشته شده توسط NaViiDii: باگه! ولی این ترک فورج عجب چیزیه. ترکایی که تا حالا تست کردم اکثرشون از خود بازی بهترن جدی خیلی خلاقن پلیراش. بیشتر... ادیتورش خیلی پیچیده بود یه بار تست کردم مخم نکشید اومدم بیرون ، ولی حاصل دست رنج بقیه رو تست کردم خیلی خفن بودن! یه سری شون منو یاد DLC فورزا ۵ به اسم HotWheels میندازه . کلا خوشم میاد بازی به سر و صدا کارشو به خوبی داره انجام میده. Reactions: AxeL90 and NaViiDii
نوشته شده توسط NaViiDii: باگه! ولی این ترک فورج عجب چیزیه. ترکایی که تا حالا تست کردم اکثرشون از خود بازی بهترن جدی خیلی خلاقن پلیراش. بیشتر... ادیتورش خیلی پیچیده بود یه بار تست کردم مخم نکشید اومدم بیرون ، ولی حاصل دست رنج بقیه رو تست کردم خیلی خفن بودن! یه سری شون منو یاد DLC فورزا ۵ به اسم HotWheels میندازه . کلا خوشم میاد بازی به سر و صدا کارشو به خوبی داره انجام میده.