ادیتورش خیلی پیچیده بود یه بار تست کردم مخم نکشید اومدم بیرون ، ولی حاصل دست رنج بقیه رو تست کردم خیلی خفن بودن!باگه!
ولی این ترک فورج عجب چیزیه. ترکایی که تا حالا تست کردم اکثرشون از خود بازی بهترنجدی خیلی خلاقن پلیراش.
پلیلیست نسکارش عاااالیه
چندتاشون رو رفتم ، خیلی استرس داره، اولا مدیریت سوخت و لاستیک و سلامتی ماشین ، وسطش یه تصادف کنی تمومه همه چی!!پلیلیست نسکارش عاااالیه
همونش حال میده دیگهچندتاشون رو رفتم ، خیلی استرس داره، اولا مدیریت سوخت و لاستیک و سلامتی ماشین ، وسطش یه تصادف کنی تمومه همه چی!!

یک اینکه ایکاش یه فرق اساسی بین ماشین و موتوراش میزاشت، نباید توی یه مسابقه هم ماشین باشه هم موتور.واسه سیزن دهم ماشینا و موتورهای خفنی اضافه میشن به بازی ولی مهمترینشون واسه من Lamborghini Fenomeno هستش و Suzuki Hayabusa 2023.
لیست کامل
The Crew Motorfest Season 10 Lineup
یک اینکه ایکاش یه فرق اساسی بین ماشین و موتوراش میزاشت، نباید توی یه مسابقه هم ماشین باشه هم موتور.
دو اینکه چرا مچ آنلاین پلیر پیدا نمیکنه؟مشکل از منه یا سرور های خاورمیانه ترکیده
سه اینکه من هنوز شدید کمبود پول دارم توی این بازیدهنم سرویس شد
با توجه به هایپ Froza horizon 6 من شخصا انتظار داشتم یه Made in Japan دیگه ببینیم که بازی یجورایی سوار این هایپ بشه ولی نشد
کلا کاش پلی لیست با محوریت ریسینگ خیابونی بازم ببینیم
موتوراش زیر سایه ماشیناش دیده نمیشنقشنگیش به همونه
پیدا میکنه. بیشتر بگرد
واقعا؟ چقدر بازی کردی؟ من ۴۵۰تا ماشین دارم + ۶۵ میلیون پول![]()
موتوراش زیر سایه ماشیناش دیده نمیشن
ولی فک کنم زدیم ترکوندیم سرور های خاورمیانه روامیر گیم شو هم یه چیزایی درباره اش گفت فک کنم
۱۷۰ ساعت، تعداد ماشینارو نمیدونم چون مال کرو ۲ رو هم بهم داده اونایی که داشتم ولی الان هر هفته سر ماشینایی که لازم هست برای انجام مسابقات هفتگی به گدایی میوفتم
توی کرو ۲ یه مسابقه داشت ۶۰ دقیقه بود، اونو هی میرفتیم پول میداد![]()
من برم تو افق محو بشمKiss Me Kombi رو میتونی واسه پول بری. من خودم پلیلیست موتوراسپورت رو زیاد رفتم. طولانین اما پول خوبی میده. چلنجام عالین واسه پول. البته من خیلی بازی کردم. الان که خدمت شمام ۷۸۵ ساعت شده![]()
ببین پلی لیست های کاستوم رو برو هم تنوع داره ، هم پول میده هم پرستیژ تیکت واسه خرید آیتم های سیزن های قبلی مخصوصا واسه تو که پلی ندادی قبلی ها رو ،من برم تو افق محو بشم![]()
امیر آقا id بدین ادد کنمببین پلی لیست های کاستوم رو برو هم تنوع داره ، هم پول میده هم پرستیژ تیکت واسه خرید آیتم های سیزن های قبلی مخصوصا واسه تو که پلی ندادی قبلی ها رو ،
یه سری هم پلی لیست هم انجامشون میدی آیتم های سیزن قبلی هارو میده اینکه میگم جدای از پرستیژ تیکت هست اونا هم خوبه .
توی قسمت چلنج های پلی لیست ها پول خوب میده .