سلام رفیقسلام من تریال رو دانلود کردم وارد که میشم میگه نت قطعه باید دی ان اس عوض کنم یا چیز بی ان؟
واقعا فوق العادس حتما پیشنهاد میدم تجربش کنین نزدیک به فورزاس موتور فست غنی از کانتنت گرافیک صدا گذاری گیم پلی عالی حقیقتا من NFS unbound به چشم نمیاد جلو موتور فست دیگه با اینکه ریس بازم خودم روزی چند دستو باید موتور فست پلی بدم عالیه پشتیبانی ایوری تاور و یوبی سافت ازشم در مدت زمان طولانی عالیه و تایید شده غنی از ماشین موتور هواپیما که سعی کرده نیاز به سوییچ کردن بین همو بسیار کم کنه که عالیتر شده آنلاین خیلی خوب همش موداشو تغییر میده که از یکنواختی هم خارجش میکنه آپدیت هر هفته و هر ماه کانتن های داخل بازی هم میگیرن طراحی لول های بازی عالیه اصلا نمیزاره یک نواخت بشه بازی حقیقتا دمه اوری تاور گرممم
خب تازه بازی رو خریدم چندتا پلیلیست هم رفتم و الان دیدم summit جدید شروع شده. کسی میتونه یه توضیح کوچیکی در موردش بده؟
چندتا از مسابقاتش قفلن، فقط با همون ماشینی که گذاشتن میشه انجامش داد؟
پلی لیست بیشتر اونایی که ماشین خاصی لازم ندارن رو رفتم فقط مونده اونایی که باید ماشین بخرم واسشون.خوش آمدی امروز اروپا شروع شده و به موقع اومدی چون قشنگ میتونی خرتو پرتاشو بگیری از همین اول. سامیت اینطوریه که هر هفته آپدیت میشه و خودش یه باندل از ماشینایی که لازمن برای ایونتش، برای خرید قرار میده. تا اون ماشنیارو نخری، تمام مسابقاتش برات باز نمیشن.
فعلا تمرکزت رو بذار رو پلیلیستای اصلی. در کنارشون کمکم چلنجایی که میتونی بری رو انجام بده خصوصا عکس گرفتنا چون پول و xp خیلی خوبی میدن. چندتا پلیلیست اول نیازی نیست ماشینی بخری ولی بعدش برای اینکه بتونی وارد پلیلیست بشی باید یه ماشین بخری یا میتونی باندلی که بهت پیشنهاد میده رو بخری. به نظرم سعی کن پولاتو نگه داری که بتونی باندل بخری چون برای چلنجا به کار میان.
خلاصه اینکه بشین لذتشو ببر. خیلی درگیر جزئیانش نشو. وقتی پلیلیست رو بری جلو کمکم بازی دستت میاد. واقعا عالیه این موتورفست. من دیابلو ۴ هم دارم ولی اصن نمیتونم دل بکنم ازین بازی سوالی بود بگو. اگرم رو PS5 بازی میکنی و پلاسم داری بگو که بازی کنیم یه وقتایی. ولگردیش خیلی حال میده
پلی لیست بیشتر اونایی که ماشین خاصی لازم ندارن رو رفتم فقط مونده اونایی که باید ماشین بخرم واسشون.
این سامیتها جایزه به درد بخوری دارن؟ چون خودم از ماشینای آلمانی خوشم میاد اگه جوایزش خوبه که باندل ماشینش رو بگیرم تا تموم ریسهاش رو کامل کنم(تا الان 1.3 میل پول دارم)
آره اتفاقا روی فایو بازیش میکنم ولی خب تا الان نتونستم ریس آنلاین برم
دوستان که ps5 بازی میکنند مايل بودن تروفی آنلاین بازی بگیریم
من که شما را دارم نوید هم هست یه نفر دیگه پیدا کنیم اون تروفی کاستوم که باید ۴ نفر تو کرو برن بگیریمشdavoodassassins این آیدی من تروفی که اسکواش باید ۴ نفره باشی تو مخی
تو بازی چجوری میشه cc جمع کرد؟View attachment 318655
خب دیگه فکر کنم خفنترین اسموک بازی رو گرفتم لاستیکاشم که مشخصه.
با تموم کردن چلنجای الکتریک ادیسی میتونید بگیریدشون
اینم لباساش
View attachment 318656
تو بازی چجوری میشه cc جمع کرد؟
خواستم یه ماشین بخرم دیدم فقط با cc میشه خریدش.