Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

سلام من تریال رو دانلود کردم وارد که میشم میگه نت قطعه باید دی ان اس عوض کنم یا چیز بی ان؟
سلام رفیق
تریال تا جایی که توی سایت یوبی سافت نوشته بود از 10تا 20 اکتبر دیروز میتونستی بازی کنی و الان به دلیل پایان زمان تریال دیگه توی استور PlayStation هم گزینه دمو از صفحه خریدش پاک شده
شاید واسه Black Friday بزارن دوباره تریال

• Like
Reactions: Pitbull
واقعا فوق العادس حتما پیشنهاد میدم تجربش کنین نزدیک به فورزاس موتور فست غنی از کانتنت گرافیک صدا گذاری گیم پلی عالی حقیقتا من NFS unbound به چشم نمیاد جلو موتور فست دیگه با اینکه ریس بازم خودم روزی چند دستو باید موتور فست پلی بدم عالیه پشتیبانی ایوری تاور و یوبی سافت ازشم در مدت زمان طولانی عالیه و تایید شده غنی از ماشین موتور هواپیما که سعی کرده نیاز به سوییچ کردن بین همو بسیار کم کنه که عالیتر شده آنلاین خیلی خوب همش موداشو تغییر میده که از یکنواختی هم خارجش میکنه آپدیت هر هفته و هر ماه کانتن های داخل بازی هم میگیرن طراحی لول های بازی عالیه اصلا نمیزاره یک نواخت بشه بازی حقیقتا دمه اوری تاور گرممم

واقعا فوق العادس حتما پیشنهاد میدم تجربش کنین نزدیک به فورزاس موتور فست غنی از کانتنت گرافیک صدا گذاری گیم پلی عالی حقیقتا من NFS unbound به چشم نمیاد جلو موتور فست دیگه با اینکه ریس بازم خودم روزی چند دستو باید موتور فست پلی بدم عالیه پشتیبانی ایوری تاور و یوبی سافت ازشم در مدت زمان طولانی عالیه و تایید شده غنی از ماشین موتور هواپیما که سعی کرده نیاز به سوییچ کردن بین همو بسیار کم کنه که عالیتر شده آنلاین خیلی خوب همش موداشو تغییر میده که از یکنواختی هم خارجش میکنه آپدیت هر هفته و هر ماه کانتن های داخل بازی هم میگیرن طراحی لول های بازی عالیه اصلا نمیزاره یک نواخت بشه بازی حقیقتا دمه اوری تاور گرممم

حمید جان پاشو بیا ۲۰ دقیقه وقتتو بده من که چلنجای Hawaii Scenic Tourرو تموم کنم :D

ادیت: گرفتمش :D کسی چلنجی چیزی خواست بگه. کاش زودتر کراس‌پلی برای Freeride هم اضافه کنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KingHamid_Iran
خب تازه بازی رو خریدم چندتا پلی‌لیست هم رفتم و الان دیدم summit جدید شروع شده. کسی میتونه یه توضیح کوچیکی در موردش بده؟ :D
چندتا از مسابقاتش قفلن، فقط با همون ماشینی که گذاشتن میشه انجامش داد؟

خب تازه بازی رو خریدم چندتا پلی‌لیست هم رفتم و الان دیدم summit جدید شروع شده. کسی میتونه یه توضیح کوچیکی در موردش بده؟ :D
چندتا از مسابقاتش قفلن، فقط با همون ماشینی که گذاشتن میشه انجامش داد؟

خوش آمدی :D امروز اروپا شروع شده و به موقع اومدی چون قشنگ میتونی خرتو پرتاشو بگیری از همین اول. سامیت اینطوریه که هر هفته آپدیت میشه و خودش یه باندل از ماشینایی که لازمن برای ایونتش، برای خرید قرار میده. تا اون ماشنیارو نخری، تمام مسابقاتش برات باز نمیشن.

فعلا تمرکزت رو بذار رو پلی‌لیستای اصلی. در کنارشون کم‌کم چلنجایی که میتونی بری رو انجام بده خصوصا عکس گرفتنا چون پول و xp خیلی خوبی میدن. چندتا پلی‌لیست اول نیازی نیست ماشینی بخری ولی بعدش برای اینکه بتونی وارد پلی‌لیست بشی باید یه ماشین بخری یا میتونی باندلی که بهت پیشنهاد میده رو بخری. به نظرم سعی کن پولاتو نگه داری که بتونی باندل بخری چون برای چلنجا به کار میان.

خلاصه اینکه بشین لذتشو ببر. خیلی درگیر جزئیانش نشو. وقتی پلی‌لیست رو بری جلو کم‌کم بازی دستت میاد. واقعا عالیه این موتورفست. من دیابلو ۴ هم دارم ولی اصن نمیتونم دل بکنم ازین بازی :D سوالی بود بگو. اگرم رو PS5 بازی میکنی و پلاسم داری بگو که بازی کنیم یه وقتایی. ولگردیش خیلی حال میده :D

خوش آمدی :D امروز اروپا شروع شده و به موقع اومدی چون قشنگ میتونی خرتو پرتاشو بگیری از همین اول. سامیت اینطوریه که هر هفته آپدیت میشه و خودش یه باندل از ماشینایی که لازمن برای ایونتش، برای خرید قرار میده. تا اون ماشنیارو نخری، تمام مسابقاتش برات باز نمیشن.

فعلا تمرکزت رو بذار رو پلی‌لیستای اصلی. در کنارشون کم‌کم چلنجایی که میتونی بری رو انجام بده خصوصا عکس گرفتنا چون پول و xp خیلی خوبی میدن. چندتا پلی‌لیست اول نیازی نیست ماشینی بخری ولی بعدش برای اینکه بتونی وارد پلی‌لیست بشی باید یه ماشین بخری یا میتونی باندلی که بهت پیشنهاد میده رو بخری. به نظرم سعی کن پولاتو نگه داری که بتونی باندل بخری چون برای چلنجا به کار میان.

خلاصه اینکه بشین لذتشو ببر. خیلی درگیر جزئیانش نشو. وقتی پلی‌لیست رو بری جلو کم‌کم بازی دستت میاد. واقعا عالیه این موتورفست. من دیابلو ۴ هم دارم ولی اصن نمیتونم دل بکنم ازین بازی :D سوالی بود بگو. اگرم رو PS5 بازی میکنی و پلاسم داری بگو که بازی کنیم یه وقتایی. ولگردیش خیلی حال میده :D
پلی لیست بیشتر اونایی که ماشین خاصی لازم ندارن رو رفتم فقط مونده اونایی که باید ماشین بخرم واسشون.
این سامیت‌ها جایزه به درد بخوری دارن؟ چون خودم از ماشینای آلمانی خوشم میاد اگه جوایزش خوبه که باندل ماشینش رو بگیرم تا تموم ریس‌هاش رو کامل کنم(تا الان 1.3 میل پول دارم) :D
آره اتفاقا روی فایو بازیش میکنم ولی خب تا الان نتونستم ریس آنلاین برم:-?

پلی لیست بیشتر اونایی که ماشین خاصی لازم ندارن رو رفتم فقط مونده اونایی که باید ماشین بخرم واسشون.
این سامیت‌ها جایزه به درد بخوری دارن؟ چون خودم از ماشینای آلمانی خوشم میاد اگه جوایزش خوبه که باندل ماشینش رو بگیرم تا تموم ریس‌هاش رو کامل کنم(تا الان 1.3 میل پول دارم) :D
آره اتفاقا روی فایو بازیش میکنم ولی خب تا الان نتونستم ریس آنلاین برم:-?

میتونی جایزشونو ببینی. قبل ازینکه وارد سامیت بشی، رو آیکونش مثلث بزنی بهت ۴تا جایزه رو نشون میده برای رنک برنز، سیلور، گلد و پلاتینیوم. جوایزش خیلی دندون‌گیر نیست معمولا که با خودت بگی مثلا یه میلیون پول میدم باندل رو میخرم بعدا خود سامیت پولشو برگردونه. یه وقتایی ماشین جایزه میده ولی خب باید رنک گلد و پلات داشته باشی. آنلاینشم یه وقتایی پیش میاد که اذیت کنه اما اکثر مواقع تا وارد گرند ریس بشی سریع پلیر پیدا میکنه.

• Like
Reactions: Max Blood
دوستان که ps5 بازی می‌کنند مايل بودن تروفی آنلاین بازی بگیریم

اگه اهل گرفتن چلنجای مختلف هم هستی چه بهتر. چون تروفی ۲ ۳تاس میگیری و میره. ولی چلنجا زیادن و خیلی هم حال میدن :D

خلاصه اد کنید من همه جوره پایم.

View attachment 318655

خب دیگه فکر کنم خفن‌ترین اسموک بازی رو گرفتم :D لاستیکاشم که مشخصه.
با تموم کردن چلنجای الکتریک ادیسی میتونید بگیریدشون

اینم لباساش

View attachment 318656
تو بازی چجوری میشه cc جمع کرد؟ :D
خواستم یه ماشین بخرم دیدم فقط با cc میشه خریدش.
=========
امروز وسط بازی به خودم اومدم دیدم تروفی 24 ساعت بازی کردن کرو رو گرفتم. چقدر زود گذشت و چقدر لذت‌بخش بود این 24 ساعت :x

• Like
Reactions: NaViiDii
تو بازی چجوری میشه cc جمع کرد؟ :D
خواستم یه ماشین بخرم دیدم فقط با cc میشه خریدش.

همون چلنجارو تموم کنی بهت میدن.
کلا ۲۰تا چلنج داره هر پلی‌لیست. هر ۵تا چلنج رو که تموم کنی یه جایزه بهت میده.
پول و لباس و CC و Vanity.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or