برای دوستانی که میخوان با این بازی آشنا بشن. این چیزایی که مینوسم تجربه من از تریال ۵ ساعته بازی که منو ترغیب کرد بازی رو بخرم و مقایسه با بهترین ریسینگ اپن ورلد دنیا یعنی فورتزا هورایزن:
همه میدونن که من فن سرسخت فورتزا هورایزنم. تمامی نسخه هاش رو حتی نسخه یک رو فیزیکی آرشیو دارم و صدها ساعت پای فورزا هورایزن گذروندم. متای نسخه آخر فورتزا هورایزن ۹۲ شد و این بازی متاش شده ۷۵. خب الان باید بیاد مسخره کنم و لذت بازی کردن همچین بازیای رو از خودم بگیرم صرفا فقط به خاطر یک عدد؟ هرگز! کرو موتورفست با متای ۷۵ برای من به شدت سرگرم کننده تر از فورتزا هورایزن ۵ با متای ۹۲ هست.
دلایل برای این حرفم زیاده. اول اینکه من هاوایی رو نسبت به مکزیک ترجیح میدم. گرافیک فنی فورتزا هورایزن یه سر و گردن از این بازی بالاتره و همه چیز فتوریلستیک هست اما دنیای موتورفست برای من خیلی خوشگل تره و از سواری توی مپ بازی واقعا لذت میبرم.
دوم اینکه سازنده بازی بلد بوده چجوری مخاطبش رو سرگرم کنه با طراحی پلی لیست های متنوع.
بازی به شما یه ماشین اصلی میده که توی مپ بازی با اون میگردید. توی ایونت ها هم بسته به ایونتی که بازی میکنی بازی به شما یه ماشین قرض میده. مثلا توی ایونت پورشه شما ماشین های مختلف پورشه رو امتحان میکنید و باهاشون مسابقه میدید ولی اون ماشین ها رو فقط توی مسابقه تست میکنید. با برنده شدن توی مسابقه شما لول آپ میشید و بازی به شما آیتم هایی برای ارتقای ماشین اصلی میده که با اون ایتم ها میتونسد ماشین اصلیتون رو اپگرید کنید. بعد از تموم کردن ایونت هم یک ماشین خاص و خفن بهتون هدیه میده بازی که به گاراژتون اضافه میشه. این یعنی سرگرم کردن درسا گیمر توی یک بازی ریسینگ. چیزی که متاسفانه توی نسخه اخر فورتزا هورایزن وجود نداره. اونجا فرت و فرت بهتون ماشین داده میشه و بعد چندساعت بازی کلا گاراژتون پر میشه. و توی اسپین ها ممکنه یهویی خفن ترین ماشین بازی واستون دربیاد.
تنوع پلی لیست ها هم خیلی خوبه. از رانندگی با ماشین های ژاپنی توی نصف شب با نورهای نئونی بگیر تا رالی و پورشه سواری و و و ...
اگه شما پلی استیشن دارید کرو موتور اسپورت بهترین گزینه برای تجربه یه ریسینگ اپن ورلد سرگرم کننده است و از خریدش پشیمون نمیشید و اگر اکسباکس دارید سعی کنید این بازی رو تجربه کنید قول میدم پشیمون نشید