Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

من با مبین‌نت با کواد۹ وصل میشم. اگه با الکترو و کلودفلر وصل نشه
9.9.9.9
149.112.112.112

عملیات پیچیده برای به دست آوردن یک عدد کالکتیبل :D
۲ ۳دوری دور ساختمون چرخیدم تا محاسباتم کامل بشه :D

View attachment 4_5861890228800720901.mp4

آخرین ویرایش:
برای دوستانی که میخوان با این بازی آشنا بشن. این چیزایی که مینوسم تجربه من از تریال ۵ ساعته بازی که منو ترغیب کرد بازی رو بخرم و مقایسه با بهترین ریسینگ اپن ورلد دنیا یعنی فورتزا هورایزن:

همه میدونن که من فن سرسخت فورتزا هورایزنم. تمامی نسخه هاش رو حتی نسخه یک رو فیزیکی آرشیو دارم و صدها ساعت پای فورزا هورایزن گذروندم. متای نسخه آخر فورتزا هورایزن ۹۲ شد و این بازی متاش شده ۷۵. خب الان باید بیاد مسخره کنم و لذت بازی کردن همچین بازی‌ای رو از خودم بگیرم صرفا فقط به خاطر یک عدد؟ هرگز! کرو موتورفست با متای ۷۵ برای من به شدت سرگرم کننده تر از فورتزا هورایزن ۵ با متای ۹۲ هست.

دلایل برای این حرفم زیاده. اول اینکه من هاوایی رو نسبت به مکزیک ترجیح میدم. گرافیک فنی فورتزا هورایزن یه سر و گردن از این بازی بالاتره و همه چیز فتوریلستیک هست اما دنیای موتورفست برای من خیلی خوشگل تره و از سواری توی مپ بازی واقعا لذت می‌برم.

دوم اینکه سازنده بازی بلد بوده چجوری مخاطبش رو سرگرم کنه با طراحی پلی لیست های متنوع.
بازی به شما یه ماشین اصلی میده که توی مپ بازی با اون میگردید. توی ایونت ها هم بسته به ایونتی که بازی می‌کنی بازی به شما یه ماشین قرض میده. مثلا توی ایونت پورشه شما ماشین های مختلف پورشه رو امتحان می‌کنید و باهاشون مسابقه می‌دید ولی اون ماشین ها رو فقط توی مسابقه تست می‌کنید. با برنده شدن توی مسابقه شما لول آپ میشید و بازی به شما آیتم هایی برای ارتقای ماشین اصلی میده که با اون ایتم ها میتونسد ماشین اصلیتون رو اپگرید کنید. بعد از تموم کردن ایونت هم یک ماشین خاص و خفن بهتون هدیه میده بازی که به گاراژتون اضافه میشه. این یعنی سرگرم کردن درسا گیمر توی یک بازی ریسینگ. چیزی که متاسفانه توی نسخه اخر فورتزا هورایزن وجود نداره. اونجا فرت و فرت بهتون ماشین داده میشه و بعد چندساعت بازی کلا گاراژتون پر میشه. و توی اسپین ها ممکنه یهویی خفن ترین ماشین بازی واستون دربیاد.

تنوع پلی لیست ها هم خیلی خوبه. از رانندگی با ماشین های ژاپنی توی نصف شب با نورهای نئونی بگیر تا رالی و پورشه سواری و و و ...

اگه شما پلی استیشن دارید کرو موتور اسپورت بهترین گزینه برای تجربه یه ریسینگ اپن ورلد سرگرم کننده است و از خریدش پشیمون نمیشید و اگر اکسباکس دارید سعی کنید این بازی رو تجربه کنید قول میدم پشیمون نشید:دی

اما دنیای موتورفست برای من خیلی خوشگل تره و از سواری توی مپ بازی واقعا لذت می‌برم.

امرو داشتم با خودم همینو میگفتم. به نظرم این خوشگل و چشم‌نواز بودن بازی، نورپردازی خیلی خوبشه. وقتی زیر آفتاب داری مسابقه آف‌رود میدی واقعا جگرت حال میاد ازون همه زیبایی. مثلا مسابقه تو شب خودش چیزی عجیبی نیست اما وقتی وارد پلی‌لیست جاپون میشی و زیر نور نئون‌های رنگارنگ مسابقه میدی واقعا سخته حواست به جلوت باشه و نری تو در و دیوار اینقدر که بازی خوشگل میشه از نظر بصری. یا وقتی نور خورشید میفته روی آب. یه نکته‌ی خیلی خوب دیگه میتونه Draw Distance باشه. وقتی سوار هواپیما هستی و از بالا داری مپ بازی رو نگاه میکنی تا اون تَه رو میشه به طور کامل و با جزئیات دید. خیلی تصویر لذتبخشیه. یا مثلا جزئیات ماشنیا خیلی خوب و قابل قبوله ولی وقتی زیر تابش نور از یه منبع نور قرار میگیرن، کیفیت ماشین چند برابر میشه! کلا خیلی خوب تونستن بازی رو خوشگل و چشم‌نواز دربیارن بدون اینکه از نظر تکنیکی خیلی خفن باشه.

مورد دیگه صداگذاری ماشینا هستش. واقعا خیلی خوب دراومده. چه بیرون ماشین چه داخل کاکپیت صدایی که میشنوی شدیدا گوش‌نواز و زیباس. قبلا هم گفتم من مشکلی با یوبی و بازیاش ندارم به هیچ وجه ولی خب کرو موتورفست قشنگ از استاندارداشون بالاتره :D

برای دوستانی که میخوان با این بازی آشنا بشن. این چیزایی که مینوسم تجربه من از تریال ۵ ساعته بازی که منو ترغیب کرد بازی رو بخرم و مقایسه با بهترین ریسینگ اپن ورلد دنیا یعنی فورتزا هورایزن:

همه میدونن که من فن سرسخت فورتزا هورایزنم. تمامی نسخه هاش رو حتی نسخه یک رو فیزیکی آرشیو دارم و صدها ساعت پای فورزا هورایزن گذروندم. متای نسخه آخر فورتزا هورایزن ۹۲ شد و این بازی متاش شده ۷۵. خب الان باید بیاد مسخره کنم و لذت بازی کردن همچین بازی‌ای رو از خودم بگیرم صرفا فقط به خاطر یک عدد؟ هرگز! کرو موتورفست با متای ۷۵ برای من به شدت سرگرم کننده تر از فورتزا هورایزن ۵ با متای ۹۲ هست.

دلایل برای این حرفم زیاده. اول اینکه من هاوایی رو نسبت به مکزیک ترجیح میدم. گرافیک فنی فورتزا هورایزن یه سر و گردن از این بازی بالاتره و همه چیز فتوریلستیک هست اما دنیای موتورفست برای من خیلی خوشگل تره و از سواری توی مپ بازی واقعا لذت می‌برم.

دوم اینکه سازنده بازی بلد بوده چجوری مخاطبش رو سرگرم کنه با طراحی پلی لیست های متنوع.
بازی به شما یه ماشین اصلی میده که توی مپ بازی با اون میگردید. توی ایونت ها هم بسته به ایونتی که بازی می‌کنی بازی به شما یه ماشین قرض میده. مثلا توی ایونت پورشه شما ماشین های مختلف پورشه رو امتحان می‌کنید و باهاشون مسابقه می‌دید ولی اون ماشین ها رو فقط توی مسابقه تست می‌کنید. با برنده شدن توی مسابقه شما لول آپ میشید و بازی به شما آیتم هایی برای ارتقای ماشین اصلی میده که با اون ایتم ها میتونسد ماشین اصلیتون رو اپگرید کنید. بعد از تموم کردن ایونت هم یک ماشین خاص و خفن بهتون هدیه میده بازی که به گاراژتون اضافه میشه. این یعنی سرگرم کردن درسا گیمر توی یک بازی ریسینگ. چیزی که متاسفانه توی نسخه اخر فورتزا هورایزن وجود نداره. اونجا فرت و فرت بهتون ماشین داده میشه و بعد چندساعت بازی کلا گاراژتون پر میشه. و توی اسپین ها ممکنه یهویی خفن ترین ماشین بازی واستون دربیاد.

تنوع پلی لیست ها هم خیلی خوبه. از رانندگی با ماشین های ژاپنی توی نصف شب با نورهای نئونی بگیر تا رالی و پورشه سواری و و و ...

اگه شما پلی استیشن دارید کرو موتور اسپورت بهترین گزینه برای تجربه یه ریسینگ اپن ورلد سرگرم کننده است و از خریدش پشیمون نمیشید و اگر اکسباکس دارید سعی کنید این بازی رو تجربه کنید قول میدم پشیمون نشید:D
اون دیسک فورزا هورایزن ۱ قرض نمیدی به ما 😁

یعنی این لامبورگینی هیچوقت خسته نمیشه از سورپرایز کردن :D
چقدر خوشگله این ماشین. رفتم پلی‌لیست لامبو رو شروع کنم، دیدم علاوه بر ماشین اصلی که برای ورود به پلی‌لیست خریدش واجبه، این عروسکم کنارش باندل شده. دیگه باندل رو گرفتم. واقعا نمیشد از کنارش گذشت. رانندگی باهاشم خیلی لذتبخشه. اولش باید قلقشو بگیری و رامش کنی ولی بعدش دیگه باقلواس. صدای تیز و بُرَنده‌ای هم داره که عشق میکنی وقتی میشنوی :D

IMG_20231016_142638_300.jpg
IMG_20231016_142637_698.jpg
IMG_20231016_142637_885.jpg

دوستان به هیچ وجه لایو ایونت Summit Contest رو از دست ندید! هفتگی اپدیت میشه این ایونت و به شدت ایتم های خفنی برای اپگرید ماشینتون بهتون میده!

ایونت این هفته هم فقط تا ۱۶ ساعت دیگه باقی مونده. ۹تا چلنج داره که خیلی راحت همه رو میتونید ببرید.

برای سه تاشون ولی باید حتما اون پک سه تایی ماشین ژاپنی رو بخرید که با تخفیف شده ۷۰۰کا.

این پلی لیست Vintage Garage با اختلاف بهترین و سوپرایز کننده ترین پلی لیست بازی بوده تا اینجای کار واسم. یه میم هست که یارو داره روی یه کاغذ که شعله های آتیش داره با یه قلم آتشین چیزی می‌نویسه من مطمئنم سازنده بازی موقع ساخت این پلی لیست همچین حالتی داشتن :))

من فک میکردم صرفا فقط با ماشینای وینتیج مثلا دهه ۵۰ میلادی چارتا مسابقه میدیم. ولی یهو دیدم کلا یه فیلتر خاکستری اومد و کلا صفحه رفت روی حالت کلاسیک و شبیه فیلمای دهه ۵۰ یه موسیقی کلاسیک هم پس زمینه پخش شد و من کف و خون قاطی کردم :دی

با ماشینای دهه ۶۰ یه فیلتر نارنجی میاد روی صفحه و ماشینای دهه ۸۰ یه فیلتر شبیه فیلمای VHS با یه موزیک الکتروی خفن.

خلاصه یکی از بهترین پلی لیست ها بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or