Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

این پلی لیست Vintage Garage با اختلاف بهترین و سوپرایز کننده ترین پلی لیست بازی بوده تا اینجای کار واسم. یه میم هست که یارو داره روی یه کاغذ که شعله های آتیش داره با یه قلم آتشین چیزی می‌نویسه من مطمئنم سازنده بازی موقع ساخت این پلی لیست همچین حالتی داشتن :))

من فک میکردم صرفا فقط با ماشینای وینتیج مثلا دهه ۵۰ میلادی چارتا مسابقه میدیم. ولی یهو دیدم کلا یه فیلتر خاکستری اومد و کلا صفحه رفت روی حالت کلاسیک و شبیه فیلمای دهه ۵۰ یه موسیقی کلاسیک هم پس زمینه پخش شد و من کف و خون قاطی کردم :D

با ماشینای دهه ۶۰ یه فیلتر نارنجی میاد روی صفحه و ماشینای دهه ۸۰ یه فیلتر شبیه فیلمای VHS با یه موزیک الکتروی خفن.

خلاصه یکی از بهترین پلی لیست ها بود.
اون مسابقه رالیشو من پنج باری رفتم از بس که خوب بود. به نظرم یکی از بهترین پلی لیست های بازی بود.

امیدوارم در آینده آپدیت بدن و بازم اضافه کنن پلی لیست های مشابه اینارو.

آقا کسی نیست راهنمایی کنه برای کانکت شدن به سرور ها؟:( ۳۰ و خورده ای گیگ الکی دادم رفت ٬ نت شاتل هیچی جواب نداده برای بازی
من روز اول که بازی نصب کردم با نت پیشگامان راحت میرفت تو بازی، بعدش دیگه هر چی DNS زدم خطا میداد. امروز نت ایرانسل شیر کردم رو کنسول و DNS هم گذاشتم 1.1.1.1 اوکی بود.

• Like
Reactions: Destro
آقا کسی نیست راهنمایی کنه برای کانکت شدن به سرور ها؟:( ۳۰ و خورده ای گیگ الکی دادم رفت ٬ نت شاتل هیچی جواب نداده برای بازی

چقدر بد قلقه این شاتل! من با گوگل و کلودفلر و کواد۹ و الکترو و ۴.۲.۲.۴ وصل شدم به بازی. مبین‌نت

• Sad
اتفاقا مشکلی ندارم باهاش تو بازی های دیگه ولی این و هرچی ست میکنم جواب نمیده:( قضیه اینا چیه ؟ تحریمیم یا فیلتر؟

والا اگه بسته بود چه ازینور چه ازونور، با هیچ dns نمیتونستم وصل شم.
خبلی عجیبه که به مشکل خوردی. با نت دیگه‌ای نمیتونی تست کنی؟

• Like
والا اگه بسته بود چه ازینور چه ازونور، با هیچ dns نمیتونستم وصل شم.
خبلی عجیبه که به مشکل خوردی. با نت دیگه‌ای نمیتونی تست کنی؟
ایرانسل هست که باید با ایفون هات اسپات کنم خودش کلی مصیبته انقدر که بد قلق
اگه وصل بشه که میزنه assigned ip address یا باز انقدر باید قطع وصل بکنم تا اخرش وصل بشه ٬ وصلم بشه نت خود موبایل قطع میشه :دی

• Like
Reactions: NaViiDii
ایرانسل هست که باید با ایفون هات اسپات کنم خودش کلی مصیبته انقدر که بد قلق
اگه وصل بشه که میزنه assigned ip address یا باز انقدر باید قطع وصل بکنم تا اخرش وصل بشه ٬ وصلم بشه نت خود موبایل قطع میشه :D
ایرانسل با کلاودفلیر ۱.۱.۱.۱ راحت وصل میشه حتی مچ انلاین هم سریع پیدا میکنه

• Like
خب منم 5 ساعت تریال بازی کردم. چقدر خوب بود و چقدر چسبید. بازی خیلی چیزا رو از هورایزن کپی کرده و خب با اینکه از نظر فنی عملا یه سر و گردن ازش پایین‌تره ولی بازی بیشتر از اون بهم حال داد.
من تو این 5 ساعت تمرکزم رو گذاشتم روی پلی لیست ها و عملا زیاد از بقیه عملکرد بازی چیزی سر درنیاوردم و چقدر این پلی لیست‌ها عالی بودن :x بعضیاشون مثل پلی لیست ژاپن انتظارشو داشتم که بهم بچسبه ولی سر بعضیاشون مثل کلاسیک و لیبرتی واک خیلی سوپرایز شدم. بازی از هورایزن خیلی آرکیدتره و این برای من یه نکته قوت خیلی بزرگه چون من ریسینگ آرکید/NFS دوست دارم و تو این دوره که NFS اصلا تو اوج نیست کرو به خوبی جای خالیش رو واسم پر کرد. بازی ظاهرا خرید درون برنامه‌ای زیاد داره ولی از نظر من اصلا خسیس نیست و به خوبی جایزه میده که میشه باهاش خرید کرد. برعکس هورایزن که چپ و راست ماشین میداد اینجا تعداد ماشینای داده شده کمتره ولی همین برام لذت بخش‌ترش کرده بود چون ترجیح میدم کنترل یه ماشین دستم بیاد و ازش لذت ببرم تا اینکه به خودم بیام و ببینم بعد ده دقیقه ده تا ماشین جدید دارم که فرصت نشده تجربشون کنم. آخر هر پلی لیست یه دونه ماشین میده که خیلی هم خوبه و پول داخل بازی هم کفاف خرید ماشین رو میده. فقط حیف شد اصلا یادم رفت سراغ شخصی سازی ماشینا برم و نمیدونم اصلا همچین بخشی داره یا نه؟ :D
تنوع جاده‌ها خیلی خوب بود. با اینکه گرافیک بازی از هورایزن و شاید خیلی دیگه از بازیای ریسینگ پایین‌تره ولی طراحی زیبا و جذابش آدمو راضی میکرد و من از طراحی متفاوت هرکدوم از مناطق و جاده‌های مسابقه لذت بردم. در کنار اینا مجموعه خوبی از ترانه‌ها تو بازی قرار گرفتن که دوستشون دارم و کاش EA خاک بر سر یاد بگیره یکم آهنگای درست واسه NFS بذاره نه این آشغالایی که مجبور میشم کامل صدای آهنگ رو قطع کنم. البته مشکل کرو اینجاست که صدا آهنگا کمه و صدای اون زنیکه AI وراج اینقدر زیاده که نمیذاره از گوش دادن آهنگ در یه شب بارونی با BMW لذت ببرم :-" تعداد ماشین‌ها هم به نظرم به اندازه کافی بود و تنوع خیلی خوبی داشت مخصوصا از ماشینای آلمانیش راضی بودم.
در کل بازی اصلا بی ایراد نیست و کنترل ماشینا مخصوصا سر پیچ اولش یکم قلق داره ولی در مجموع من باهاش حال کردم و چیزی بود که دقیقا میخواستم و ایراداتی که داره عموما واسم اهمیت خاصی ندارن. از الانم رفته تو لیست خریدم فقط منتظرم اسپایدی رو تموم کنم و امیدوارم یه تخفیف مناسب بخوره تا بتونم بخرمش. و واقعا اصلا انتظار نداشتم یه روزی قرار باشه دوباره یه بازی از یوبی بخرم. امیدوارم یوبی به حرکت مثبت اینا گند نزنه و همینجوری خوب پیش برن.

فقط حیف شد اصلا یادم رفت سراغ شخصی سازی ماشینا برم و نمیدونم اصلا همچین بخشی داره یا نه؟ :D

آره خیالت راحت. مقدار زیادی کاستومایز داره. پشت و جلو و کنار و رینگ و رنگ و کلی طرح برای روی برنه‌ی ماشین و در نهایت داخل ماشین و تو دوزی و رنگش و این چیزا :D

• Love
Reactions: Max Blood
این Grand Race چقدر خووبه. صحنه‌هایی که اینجا میبینی رو هیچ جای دیگه پیدا نمیکنی. من خیلی اهل PvP نیستم تو بازیای ریسینگ خصوصا آرکید ولی این یکی یه چیز دیگس واقعا. مسابقات ۷ ۸ دقیقه‌ای که ۳تا کلاس مختلف به ترتیب سوئیچ میشن در طول مسابقه. تا ۲۸ نفر میتونن شرکت کنن و اون لحظه‌ی شروع تا وسطای مسابقه قشنگ منفجر میشی از خنده. خیلی صحنه‌های احمقانه‌ای میبینی. تصادفات عجیب غریب. طرف با سرعت میره تو دیوار میره هوا از رو ماشینت رد میشه میفته اونور. خعلی چسبید خلاصه. از دستش ندید حتی اگه اهل مولتی‌پلیر نیستین.

توی summit contest این هفته که Japanese Touge نام داره و مخصوص دریفت کشیدن هست یه مسابقه هست به اسم The Drift Ruler که باید با میتسوبیشی لنسر اِوولوشن ایکس مسابقه بدی!

شدیدا توصیه می‌کنم تستش کنید. توی هوای بارونی بین درختای هاوایی یه تجربه وحتشناک سکسی رو تجربه خواهید کرد :دی

IMG_20231019_213116_924.jpg

با ایرانسل و رایتل و همراه اول اوکی راحت میاد.ولی با شاتل نه متاسفانه وصل نمیشه

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or