اون مسابقه رالیشو من پنج باری رفتم از بس که خوب بود. به نظرم یکی از بهترین پلی لیست های بازی بود.این پلی لیست Vintage Garage با اختلاف بهترین و سوپرایز کننده ترین پلی لیست بازی بوده تا اینجای کار واسم. یه میم هست که یارو داره روی یه کاغذ که شعله های آتیش داره با یه قلم آتشین چیزی مینویسه من مطمئنم سازنده بازی موقع ساخت این پلی لیست همچین حالتی داشتن
من فک میکردم صرفا فقط با ماشینای وینتیج مثلا دهه ۵۰ میلادی چارتا مسابقه میدیم. ولی یهو دیدم کلا یه فیلتر خاکستری اومد و کلا صفحه رفت روی حالت کلاسیک و شبیه فیلمای دهه ۵۰ یه موسیقی کلاسیک هم پس زمینه پخش شد و من کف و خون قاطی کردم
با ماشینای دهه ۶۰ یه فیلتر نارنجی میاد روی صفحه و ماشینای دهه ۸۰ یه فیلتر شبیه فیلمای VHS با یه موزیک الکتروی خفن.
خلاصه یکی از بهترین پلی لیست ها بود.
من روز اول که بازی نصب کردم با نت پیشگامان راحت میرفت تو بازی، بعدش دیگه هر چی DNS زدم خطا میداد. امروز نت ایرانسل شیر کردم رو کنسول و DNS هم گذاشتم 1.1.1.1 اوکی بود.آقا کسی نیست راهنمایی کنه برای کانکت شدن به سرور ها؟ ۳۰ و خورده ای گیگ الکی دادم رفت ٬ نت شاتل هیچی جواب نداده برای بازی
آقا کسی نیست راهنمایی کنه برای کانکت شدن به سرور ها؟ ۳۰ و خورده ای گیگ الکی دادم رفت ٬ نت شاتل هیچی جواب نداده برای بازی
فقط یه dns ست کردی یعنی؟ ۴ تا ۱ ؟من روز اول که بازی نصب کردم با نت پیشگامان راحت میرفت تو بازی، بعدش دیگه هر چی DNS زدم خطا میداد. امروز نت ایرانسل شیر کردم رو کنسول و DNS هم گذاشتم 1.1.1.1 اوکی بود.
اتفاقا مشکلی ندارم باهاش تو بازی های دیگه ولی این و هرچی ست میکنم جواب نمیده قضیه اینا چیه ؟ تحریمیم یا فیلتر؟چقدر بد قلقه این شاتل! من با گوگل و کلودفلر و کواد۹ و الکترو و ۴.۲.۲.۴ وصل شدم به بازی. مبیننت
اتفاقا مشکلی ندارم باهاش تو بازی های دیگه ولی این و هرچی ست میکنم جواب نمیده قضیه اینا چیه ؟ تحریمیم یا فیلتر؟
ایرانسل هست که باید با ایفون هات اسپات کنم خودش کلی مصیبته انقدر که بد قلقوالا اگه بسته بود چه ازینور چه ازونور، با هیچ dns نمیتونستم وصل شم.
خبلی عجیبه که به مشکل خوردی. با نت دیگهای نمیتونی تست کنی؟
ایرانسل با کلاودفلیر ۱.۱.۱.۱ راحت وصل میشه حتی مچ انلاین هم سریع پیدا میکنهایرانسل هست که باید با ایفون هات اسپات کنم خودش کلی مصیبته انقدر که بد قلق
اگه وصل بشه که میزنه assigned ip address یا باز انقدر باید قطع وصل بکنم تا اخرش وصل بشه ٬ وصلم بشه نت خود موبایل قطع میشه
فقط حیف شد اصلا یادم رفت سراغ شخصی سازی ماشینا برم و نمیدونم اصلا همچین بخشی داره یا نه؟
با ایرانسل و رایتل و همراه اول اوکی راحت میاد.ولی با شاتل نه متاسفانه وصل نمیشهآقا کسی نیست راهنمایی کنه برای کانکت شدن به سرور ها؟ ۳۰ و خورده ای گیگ الکی دادم رفت ٬ نت شاتل هیچی جواب نداده برای بازی