The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | PC

Insomniac-3.gif

شرکت سازنده : Starbreeze AB
شرکت پخش کننده : Atari
تاریخ عرضه : April 7, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

در ادامه بازی پرفروش Riddick این شماره گیم پلی و قابلیت های جدیدی را به پلتفرم های نسل آینده ( Next-gen ) می آورد. شخصیت اصلی بازی Vin Diesel ، یک ضد قهرمان که از قابلیت شنوایی و بینایی بسیار بهتری نسبت به انسان های معمولی می باشد، است. شما باید از خطرناک ترین و مرگبار ترین زندان کهکشان با دیدی اول شخص فرار کنید.

در تاریخ 18 فروردین 88 آماده فرار از زندان باشید...

منم زماني كه انتي انالايزينگ رو ميذارم روي چهار دقيقا بعضي جاها اوفت فريم شديد دارم ( يعني داشتم )
اما ميذاشتم روي 2 ديگه مشكل برام بوجود نميومد !
حدس من اين بود كه مشكل كارت گرافيكه ! ;)

در کل زیاد اذیت نمیکنه.میشه راحت بازی کرد.خیلی کم پیش میاد که فریم پایین بده.

راه حلی نیست که بازی رو از حالت واید در بیاریم!

بله فقط چند جاي خاص هست كه افت فريم زياد ميده . اولين جا هم همون سلول هاي شيشه اي هستند كه ماموريت ها از اونجا شروع ميشه ( دندون طلا و ساختن دستگيره و پيدا كردن پيچ گوشتيو اينا )

نخير. بازي مثل Fear 2 هست رزوليشنش و نميشه از حالت وايد درش اورد

دوستان اولین ربات بازی رو چه جوری باید از بین ببربم همون رباتی که تو یک راه رو از پشت حمله میکنه سرعتشم خیلی زیاده هر چقدر بهش شلیک میکنم فایده ای نداره!

به به :biggrin1:
اقا اون روبات كه مياد شما بايد با سرعت به سمت بالا بري . يعني از دستش فرار كني
وقتي رسيدي به اون اتاق از راه سمت راست برو بالا و يك دكمه ميبيني . صبر كن تا اون روبات هم بياد به اين اتاق و بره وسط سالن وايسه . اون دكمه رو بزن زير پاش خالي ميشه و ميوفته پائيد و ادامه ي ماجرا :laughing:
و البته بعدش ميوفتين پائين كه اونجا بايد با اسلحه هات بزنيش تا بميره !

به به :biggrin1:
اقا اون روبات كه مياد شما بايد با سرعت به سمت بالا بري . يعني از دستش فرار كني
وقتي رسيدي به اون اتاق از راه سمت راست برو بالا و يك دكمه ميبيني . صبر كن تا اون روبات هم بياد به اين اتاق و بره وسط سالن وايسه . اون دكمه رو بزن زير پاش خالي ميشه و ميوفته پائيد و ادامه ي ماجرا :laughing:
و البته بعدش ميوفتين پائين كه اونجا بايد با اسلحه هات بزنيش تا بميره !

آقا دستت درد نکنه ردش کردم.

سلام.
کسی میدونه crash کردن وسط بازی به چه علته؟ من patch 1.01 رو نصب نکردم و سیستمم اینه:
Windows XP sp3
Amd 4000
Ram 3 GB Patriot
VGA 8600 GT
با این وضعیت من نمی تونم 10 دقیقه متوالی بازی کنم. اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم .

من امروز بازی رو تموم کردم که حوالی 13-14 ساعتی طول کشید .
بیشتر Escape From Butcher Bay (هرجند روند بازی خطی و یه خورده قدیمی بود اما هنوز زیبا است) کیف داد و همونطور که بقیه دوستان گفتن Dark Athena بیشتر به بازی EP بود و جدا از هرچیز خیلی خطی تر از بازی قبلی اما گرافیکش چشم نوازتر بود.(البته در کل گرافیک بازی به نظر من به جز بلور زیادی چیزی نداشت و نورپردازی)
در نهایت در کل بازی خوبی بود.

چه جوری باید سوم شخصش کنم؟ واسه من همش اول شخصه. من شنیدم می شه سوم شخص هم باشه ...
تا اونجایی که من اطلاع دارم و بازی کردم فقط در برخی صحنه ها از جمله بالا رفتن از نردبون.اویزون شدن از لبه دیوارها و ... تا لحظاتی کوتاه به صورت سوم شخص در میاد و بقیه بازی کلا اول شخص است - حالا شاید راهی باشه که من بلد نیستم.

سلام.
کسی میدونه crash کردن وسط بازی به چه علته؟ من patch 1.01 رو نصب نکردم و سیستمم اینه:
Windows XP sp3
Amd 4000
Ram 3 GB Patriot
VGA 8600 GT
با این وضعیت من نمی تونم 10 دقیقه متوالی بازی کنم. اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم .
خوب شماپچ رو بریز و درایورت رو هم آپدیت کن مشکل حل میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or