The Binding Of Isaac Rebirth | PC

Developer: McMillen
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PS4 - PSVita
Release Date:
4 نوامبر 2014
Genre: Action

بعد از انتشار موفق بازی Binding of Isaac در سال 2011 برای PC, مک میلن بر آن شده که این بازی را با تغییراتی دوباره و تعویض موتور, بار دیگر برای PC و چندین کنسول دیگر منتشر کند. بدون شک مهمترین تغییر این بازسازی, خارج کردن بازی در استفاده از موتور Flash و استفاده از یک موتور جدید با مشکلات کمتر است. همچنین آیتمها و دشمنان در بازی دوباره تعادلسازی شده‌اند و گرافیک بازی نیز به حالت پیکسلی (16-bit) در آمده. (البته میتوان با فــیـلتر یا فـیــلترهایی که در قسمت تنظیمات بازی موجود هست, بازی را از حالت پیکسلی خارج کرد). دشمنان و آیتم های جدید, پشتیبانی از گیم پد و احتمالاً حالت دو نفره نیز از دیگر اضافات این بازسازیست.

420px-The_Binding_of_Isaac_Rebirth_Teaser.jpg

بازی توسط شرکت Nicalis در حال ساخت است; همان شرکتی که دو بازی خوش ساخت Cave Story Remakes و NightSky را در کارنامه ی خود دارد. تمام قابلیتهایی که در بازی اصلی و اضافه شونده اش (Wrath) وجود داشت, در این بازسازی نیز وجود دارند بعلاوه ی یکسری قابلیتهای جدید به اندازه ی همان اضافه شونده ی قبلی مانند یک غولآخر و پایان جدید, دو شخصیت قابل بازی دیگر و آیتمها و موارد جدید دیگر. در‌ واقع هدف آن است که ارزش انجام چند باره ی بازی با ایجاد احساسی جدید و تازه, بالاتر رود.

Tumblr_mebmdqzGwA1rq0wgw.jpg

همچنین یکسری مواردی که به علت محدودیتها از نسخه ی قبلی حذف شده بود, به این بازسازی اضافه شده اند. قابلیت دو نفره ی بازی تنها بصورت آفلاین است و موزیکهای بازی ریمیکسی از آهنگهای قبلی بهمراه یک آهنگ جدید از Danny B است. انتظار می‌رود که این بازسازی تا پایان 2014 (نوامبر) منتشر شود.

هنوز تصاویر اصلی این نسخه ی بازسازی شده منتشر نشده‌اند و این‌ها تنها تصاویر ابتدایی این بازیست. (احتمالاً تصاویر نهایی تفاوتهای بسیاری با این تصاویر اولیه خواهند داشت)

Tumblr_mebme43ZMS1rq0wgw.jpg

Tumblr_mej8adW0hD1rq0wgw.jpg

tumblr_nagv7eNBKk1tu8wtco1_500.jpg

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی:

sys.jpg

ســـیدهای معرفی شده توسط دوستان (در منوی انتخاب شخصیت, با زدن Tab وارد کنید):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W7PK G7RA
1337 HAXR
LREJ 4Q2C
ABEC 17YN
MT86 1844
ZPTS 841S
NQQ3 J9RP

آخرین ویرایش:
اتفاقا من با این قدرت اولی مشکل دارم! دو بار گرفتمش و بعد از دو سه اتاق روح آیزاک به پرواز دراومده!:p
تو نسخه قبلی هر سه چهار دست، یه بار شیرکاکائو می گرفتم! ولی برام خیلی عجیبه که تا الان یه بار هم شیرکاکائو نگرفتم!:( نمی دونم شاید از بازی حذفش کردن:( از دوستان کسی تابحال شیرکاکائو گرفته؟:-/

فکر نکنم هیچ آیتمی رو حذف کرده باشن
شیر کاکائو هم هنوز هست , من گرفتم

آخرین ویرایش:
اون لیزر خفنه رو من گرفتم! :d البته نه اونی که قاطی پاتیه! اونی که کیان عکسش رو گذاشته بود! :d

البته این قضیه داره! :d
آیتمی نیست که اینجوری باشه! اگر شما تیرتون لیزر باشه(این دست من Azazel بودم:-" راستی دختره این! فکر میکردم پسر باشه:-" ) و Tear Control رو بگیرید اینجوری میشید! >:)

اینی هم که به مرحله ی اسحاق رسیدم خیلی جالب بود! :d قاعدتا نباید به همین زودی برسم! :d (من هنوز اندینگ 1 هم باز نکردم حتی روی PS4 ! =)) ) توی مرحله ی قلب بود،که تلپورت شدم توی اتاق فرشته :d اونجا هم نوری بود که میرفت مرحله ی اسحاق:-" منم که دیدم خفنم! >:) و هیچکی رسما جلودارم نیست!!! گفتم چرا که نه! >:) پریدم توش و ملت رو قلع و قمع کردم! >:)

راستی این جونور سبزه که دنبالمونه و توی عکس آریا هم بود حرف حسابش چیه؟ فایده ای داره؟ :d
هنوز اون آیتم آبیه که عکسش رو گذاشتم خاصیتش رو کشق نکردید؟ :d
و... پرنس این پشه آبیه رو تا حالا گرفتی؟ (همین که تو عکسته؟ ) توی بازار به قیمت 15 دلار زیاد دیدمش! ولی خوب... تا حالا هیچوقت پولش رو نداشتم که بگیرم ببینم چیه :| (با اینکه بانک الان 70 تا سکه دارم! ولی هیچوقت هم بمب نداشتم بندازم و پول بکشم بیرون که این رو بخرم:| :d )

اون قدرتی که آریا گفت هم نه جزو قدرت های Azazel نیست :-"

من دوباره برم بازی! :d یه Eden Token دارم...ولی رو هارد نمیرم باهاش:-" نرمال برم ببینم میتونم به پایانی برسم یا نه! :d

از این ارتش هایی که آریا تشکیل داده من تا حالا هیچوقت نتونستم تشکیل بدم! :( کلا هیچوقت بیشتر 2-3 تا همراه ندارم حداکثر :( انقدر دلم میخواد ارتش داشته باشم یه بار!!! :d

راستی یک نوع از دشمن ها رو من هنوز ندیدم! اونایی که صورتک و قلب بودن، و باید قلباشون رو میزدیم! هنوز که هنوزه ندیدمش؟ اینم مثل شیر کاکائو گم و گور شده؟ :-"

حرف شیرکاکائو شد! من با تیر های شارژی هیچوقت رابطه ی خوبی نداشتم:| غیر از لیزر :-" امیدوارم این شیرکاکائو هم مزاحم کارم نشه! :d :-"

اینم لشکره من :دی حیف که دست اولی بود که میبردم و فقط تا مامان تونستم برم، وگرنه بزرگترم میشد :)) 2 تا هم آیتم داشتم که از همه جا واسم پول میبارید واسم :))

2v92l56j633gqka2kbsx.png

در مورد اون دیواری که بعد از کشتن ننه باز میشه (اگه میخواین خودتون تجربه کنین باز نکنین!)

قضیه فراتر از 3،4 تا غول هست! :دی داشتم یکی از Challengeها رو میرفتم که لیزر داره (به شدت قدرتش بالاست)، از اون طرف اسب هم گیرم اومد و میتونستم پرواز کنم و کلاً دست خیلی خوبی بود. ننه رو کشتم دوباره دیوار باز شد و رفتم داخل و آیتم رو برداشتم. بعد از کشتن چند تا غول تازه متوجه شدم که اکثر غول های بازی (به جز 2،3 تا غول آخر) رو باید توی این اتاق بکشیم!! :دی این یه سری عکس از بروبچ که به صورت دو تایی بعد از مرگ دو تا غول قبلی ظاهر میشن (عکس دو تا غول اول رو یادم رفت بگیرم)

یعنی تقریباً 30 تا غول به صورت جفتی میان!
بعد از کشتن همه اینا هم یه آیتم درپیت میده. :|

این دفعه رو به خاطر قدرت های خفن تموم کردم، ولی دیگه غلط بکنم برم اونجا! :دی

چقدر این بازی خفنه:d یعنی حال کردم دسته رو شناسایی کرد!!:d

>> یه سوال ..!! هروقت ببازیم دوباره برمیگرده به Basement 1؟؟ :| بازی سیو نمیشه؟؟
>> چرا بعد از هربار شروع مجدد مکانهایی که در باره اول دیدیم رو نمیبینیم؟؟ ینی همون Basement 1 اتاقهاش عوض میشه،دشمنا عوض میشن...:-/

آقا این نمایش نقشه (با دکمه Tab) توی نسخه قبلی نبود دیگه؟! من همین طوری الکی Tab رو زدم و یه دفعه دیدم نقشه رو نشون میده. چیز خیلی خوبی هست و خیلی به درد میخوره. توی نسخه قبلی بعضی وقت ها باید الکی هی این ور اون ور میرفتم تا اتاق هایی که ندیدم رو پیدا کنم.

چقدر این بازی خفنه:d یعنی حال کردم دسته رو شناسایی کرد!!:d

>> یه سوال ..!! هروقت ببازیم دوباره برمیگرده به Basement 1؟؟ :| بازی سیو نمیشه؟؟
>> چرا بعد از هربار شروع مجدد مکانهایی که در باره اول دیدیم رو نمیبینیم؟؟ ینی همون Basement 1 اتاقهاش عوض میشه،دشمنا عوض میشن...:-/
آره دیگه سبک بازی این طوری هست که هر دفعه از اول شروع میشه. :دی یعنی هر جایی که بمیری، باید از اولین مرحله شروع کنی. (مگر اینکه آیتم خاصی داشته باشی که مثلاً یه بار دیگه بهت فرصت بده)
بازی هم خیلی طولانی نیست و میشه توی یکی دو ساعت تمومش کرد. البته توی مراحل آخر که بعدها باز میشن، قضیه خیلی سخت میشه و تموم کردنش مصیبت های زیادی داره! :دی
Save داره، ولی خب فقط وقتی به درد میخوره که بخوای از بازی بیای بیرون و دفعه بعد از همون جا ادامه بدی. :دی یعنی نمیشه همین طوری Save کرد و بعدش هر دفعه مُردی از اونجا شروع کنی.
بازی یه حالت رندوم داره. یعنی مراحل و نحوه چینش اتاق ها، دشمن ها، باس ها (به جز باس های اصلی)، آیتم ها و ... هر دست عوض میشن و با یه چیز جدیدی روبرو میشی.

فعلا تنها قسمتهایی که از این بازسازی خوشم نیومده, یکی موسیقیشه (بنظرم قبلی خیلی بهتر بود). یکی هم اون لودینگ وسط مرحله ها هست که تصویر شطرنجی میشه (چشممو آزار میده).

این هم دو تا عکس مختلف از یک شخصیت واحد در یک دور چند مرحله ای. اولی از اوناست که بقول طرف: "من چیزی شبیه این ندیدم."

ای داد بیداد! :دی من هی بازی میکردم و می دیدم یه آیتم هایی میگیرم که اون بالا سمت چپ نشون داده میشه. با این ذهن داغون و آلزایمری هم اصلاً یادم نبود این آیتم ها نقش دکور ندارن و باید خودمون دکمه بزنیم. :دی یعنی فکر میکردم حالت فعال دارن و خود به خود یه چیزی به کاراکتر اضافه میکنن، تا اینکه الکی رفتم توی بخش تنظیمات دکمه ها و یه دفعه دیدم نوشته Space برای فعال کردن این آیتم ها هست و تازه یادم اومد جریان از چه قراره!!!
4fvgdaq_th.gif

خدایا خودت کمک کن که اوضاعم خیلی خرابه!
sigh.gif

این درجه سختی بالاتر، از نظر دشمن ها سخت تر میشه یا آیتم ها؟! من زیاد از نظر دشمن به مشکل نخوردم، ولی آیتم خیلی کمتر گیرم می اومد و نصف بازی هم کلید نداشتم که درهای طلایی رو باز کنم.

آخرین ویرایش:
ای داد بیداد! :دی من هی بازی میکردم و می دیدم یه آیتم هایی میگیرم که اون بالا سمت چپ نشون داده میشه. با این ذهن داغون و آلزایمری هم اصلاً یادم نبود این آیتم ها نقش دکور ندارن و باید خودمون دکمه بزنیم. :دی یعنی فکر میکردم حالت فعال دارن و خود به خود یه چیزی به کاراکتر اضافه میکنن، تا اینکه الکی رفتم توی بخش تنظیمات دکمه ها و یه دفعه دیدم نوشته Space برای فعال کردن این آیتم ها هست و تازه یادم اومد جریان از چه قراره!!!
4fvgdaq_th.gif

خدایا خودت کمک کن که اوضاعم خیلی خرابه!
sigh.gif

این درجه سختی بالاتر، از نظر دشمن ها سخت تر میشه یا آیتم ها؟! من زیاد از نظر دشمن به مشکل نخوردم، ولی آیتم خیلی کمتر گیرم می اومد و نصف بازی هم کلید نداشتم که درهای طلایی رو باز کنم.
دشمنا و اتاقا کلا سخت تر میشن :-" ولی نه مشکل خاصی نیست،اصلش همون کمبود آیتمه! نه پول،نه بمب،نه کلید :| یعنی با هزار سلام و صلوات اگر بشه یکدونه کلید برای اتاق طلایی هر مرحله پیدا کرد:-"

بعضی آیتم ها هستن که با اسپیس هم کاری نمیکنند :| نمیدونم حرف حسابشون چیه :| (با اینکه میرن اون بالا:-" )

یه آیتمی گرفتم که تیرهام به صورت مستقیم حرکت نمی کردن! یعنی حین جلو رفتن، بالا پایین هم می رفتن!:دی
حالا این آیتم چیز مهمی نیست!! ولی یه چیزی به ذهنم خطور کرد!!:دی
اون لیزر خفنه که قبلا تو عکس ها دیده بودیم (لیزر شلاقی!) ، نکنه از ترکیب این آیتم با اون لیزری که دهن آیزاک میاد بیرون، درست شده باشه؟:-/

یه آیتمی گرفتم که تیرهام به صورت مستقیم حرکت نمی کردن! یعنی حین جلو رفتن، بالا پایین هم می رفتن!:دی
حالا این آیتم چیز مهمی نیست!! ولی یه چیزی به ذهنم خطور کرد!!:دی
اون لیزر خفنه که قبلا تو عکس ها دیده بودیم (لیزر شلاقی!) ، نکنه از ترکیب این آیتم با اون لیزری که دهن آیزاک میاد بیرون، درست شده باشه؟:-/

فقط این ماره نیست که نحوه ی پرتاب تیر رو عوض میکنه. حداقل دو سه مورد دیگه هم دیدم. اون لیزر صورتی شلاقی هم بعید میدونم ترکیب این دو تا باشه ولی هنوز در آرزوی رسیدن بهش هستم :p

قدرتمندترین اسلحه بازی با اختلاف نجومی:

کلاً توضیح زیادی نمیشه در موردش داد، به جز اینکه وقتی این آیتم رو راه بندازین دیگه چیزی جلودارتون نیست! :دی (حالا شاید من قدرت های قبلی هم داشتم که با این ترکیب شده و نمیدونم) یه مشت چیز مثلث مانند هست که در طول اتاق حرکت میکنن و به هیچ جنبنده ای هم رحم نمیکنن.
جونورهای معمولی که کلاً هیچی، غول ها هم حدوداً یکی دو ثانیه طول میکشه تا بمیرن، جناب شیطان هم زیر 7،8 ثانیه!! :دی یعنی اگه بازی بعد از کشتن شیطان تموم نمیشد، میتونستم تا فردا ادامه بدم و 20 تا غول هم کنار هم میریختن سرم، بهشون لبخند میزدم!
به نظرم باید از بازی حذفش کنن، چون دیگه وقتی گیر آدم بیاد فقط کافیه وارد هر اتاق بشی و تمام. :دی

این هم دوستان عزیز بنده که خیلی بهشون ارادت داشتم. البته وقتی وارد یکی از اون اتاق های دو قفله شدم و قدرت هام عوض شد، اینا هم نصفشون گم و گور شدن. :(

من نسخه استیمی که یکی از بچه ها قرار داده بود دانلود کردم ، با 2 تا کرکم تست کردم (Skidrow , یه کرک ناشناس) بازی اصلا قابل بازی نیست و شدیدا افت فریم داره! در حده 1 فریم در 5 ثانیه!!!
نمیدونم مشکل از کجاس! :(
در ضمن سیستمم 4 گیگ رم داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or