The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
چیزی که بعد از 6،7 بار تموم کردن بازی و 3 تا از Challenge ها فهمیدم ، اینه که بازی کلآ سخت تر شده ولی اگه شانس بیارین و آیتم های درست حسابی بدست بیارین ، خیلی آسون میشه ! :دی یعنی این درصد شانس خیلی بیشتر از قبل شده.
من همچنان با این مشکلی که از روز اول داشتم ، دست و پنجه نرم میکنم. بازی رو که نصب میکنم ، راحت میرم توش و بازی میکنم ولی مثلآ یه ساعت بعد بخوام برم سراغش دیگه کار نمیکنه ! یعنی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. بعد مجبورم دوباره نصبش کنم و درست میشه ! :دی هیچ کسی اینجا این مشکل رو نداره ؟!
------------
یه باگ خوشگل برام اتفاق افتاد ! :دی یکی از این سنگ هایی که رنگش فرق میکنه رو ترکوندم و یه دفعه یه Isaac دیگه (اون که سوار اسب هست) از توش در اومد ! :دی البته هیچ کار خاصی نمیکرد و وقتی از اتاق رفتم بیرون غیب شد بنده خدا.

یکی از بهترین سلاح های بازی که راحت باهاش بازی رو تموم کردم :
یه چاقوی تیز و برنده که هرچی بیشتر دکمه رو نگه داری ، بیشتر به جلو پرت میشه ! قدرتش هم خیلی زیاده و حتی میتونی خیلی از دشمن ها رو بدون پرت کردن چاقو بکشی. یعنی راحت بری توی شکم طرف و میمیره ! :دی

-خوب من هم يه مشكل قديمي واسم مونده و اينكه وقتي از بازي ميام بيرون حتما بايد task manager را باز كنم و بازي را ببندم،
-اين باگ كه آريا جان از عكس گذاشتند ، براي من هم اتفاق يه بار اتفاق افتاد. من مي ترسيدم بهش نزديك بشم كه از جونم كم نشه ولي وقتي از اتاق اومدم بيرون رفتش.
- @ Dinosaur
http://forum.bazicenter.com***91/;/email]/members/101/آخه اينم اصلحه است ازش استفاده مي كني، يه مرحله هم نمي تونم ازش استفاده كنم...
داستان اون باباهه چي شد؟

چیزی که بعد از 6،7 بار تموم کردن بازی و 3 تا از Challenge ها فهمیدم ، اینه که بازی کلآ سخت تر شده ولی اگه شانس بیارین و آیتم های درست حسابی بدست بیارین ، خیلی آسون میشه ! :دی یعنی این درصد شانس خیلی بیشتر از قبل شده.
من همچنان با این مشکلی که از روز اول داشتم ، دست و پنجه نرم میکنم. بازی رو که نصب میکنم ، راحت میرم توش و بازی میکنم ولی مثلآ یه ساعت بعد بخوام برم سراغش دیگه کار نمیکنه ! یعنی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. بعد مجبورم دوباره نصبش کنم و درست میشه ! :دی هیچ کسی اینجا این مشکل رو نداره ؟!
------------
یه باگ خوشگل برام اتفاق افتاد ! :دی یکی از این سنگ هایی که رنگش فرق میکنه رو ترکوندم و یه دفعه یه Isaac دیگه (اون که سوار اسب هست) از توش در اومد ! :دی البته هیچ کار خاصی نمیکرد و وقتی از اتاق رفتم بیرون غیب شد بنده خدا.

یکی از بهترین سلاح های بازی که راحت باهاش بازی رو تموم کردم :
یه چاقوی تیز و برنده که هرچی بیشتر دکمه رو نگه داری ، بیشتر به جلو پرت میشه ! قدرتش هم خیلی زیاده و حتی میتونی خیلی از دشمن ها رو بدون پرت کردن چاقو بکشی. یعنی راحت بری توی شکم طرف و میمیره ! :دی

سلام.
این باگ که برای قبل از دوتا آپدیت هست.(اسبرو میگم)الان بازی هیچ باگی نداره.

-خوب من هم يه مشكل قديمي واسم مونده و اينكه وقتي از بازي ميام بيرون حتما بايد task manager را باز كنم و بازي را ببندم،
-اين باگ كه آريا جان از عكس گذاشتند ، براي من هم اتفاق يه بار اتفاق افتاد. من مي ترسيدم بهش نزديك بشم كه از جونم كم نشه ولي وقتي از اتاق اومدم بيرون رفتش.
- @ Dinosaur
آخه اينم اصلحه است ازش استفاده مي كني، يه مرحله هم نمي تونم ازش استفاده كنم...
داستان اون باباهه چي شد؟
برای من از این کارا هم گذشته ! :دی حتی وقتی ببندمش و کامپیوتر رو خاموش کنم و ... ، دوباره وقتی روش کلیک میکنم نمیره توی بازی ! :دی
یکی دو بار بعد از اینکه قاب عکس کامل شد ، بازی رو تموم کردم ولی فرقی نکرد ! یا کلآ خبری نیست ، یا میره برای آپدیت بعدی ! :دی ولی باحال میشه اگه باباش مثلآ از جهنم بیاد بیرون و باس بازی بشه ! :دی

برای من از این کارا هم گذشته ! :دی حتی وقتی ببندمش و کامپیوتر رو خاموش کنم و ... ، دوباره وقتی روش کلیک میکنم نمیره توی بازی ! :دی
یکی دو بار بعد از اینکه قاب عکس کامل شد ، بازی رو تموم کردم ولی فرقی نکرد ! یا کلآ خبری نیست ، یا میره برای آپدیت بعدی ! :دی ولی باحال میشه اگه باباش مثلآ از جهنم بیاد بیرون و باس بازی بشه ! :دی

داستان این قاب عکس چیه؟؟ من چرا چیزی نمیبینم؟باید چیکارکنم آزاد شه؟

5بار باید بازی رو تموم کنی! البته منم فعلا 4بار تمومش کردم!
این باگی که آریا بهش اشاره کرد هم برای من 3بار اتفاق افتاد! :d بار اول نزدیک بود سکته بزنم :d ولی دیدم حرکتی نمیکنه گفتم برم نزدیکش شاید 20تا آیتمی که کنار هم جمعن رو بشه گرفت! ولی فایده نداشت و همون یک باگ خشک و خالی بود :-s

از امروز کلا آزاد شدم! دوباره 24 ساعته میشینم پای بازی :d

هم خوش شانس بودم هم بد شانس
یه ایتم گیرم اومده بو خدا
کلا یه 4 5 تا اتم دمیجی با هم گیرم اومده بود ولی حیف که hp نداشتم :(
مامانه اومد با یه تیپا ناک اوتم کرد:boxing:
16427086112321339054.jpg

دوستان من امروز داشتم این بازی رو انجام میدادم که خفنترین ایتمها رو بهم داد لیزر وکاپ ویه چشم بزرگ که نتیجه شد این

05232121458198228582.jpg

اين واسه قديماست
به اين اندازه خفن هست؟ :

دمت گرم، از 2007 تا الان عضو جديد موندي!!
دوست من این ایمیل فعال سازی برای من ارسال نمیشد برای همین بیخیالش بودم تا امروز به هر بدبختی بود تونستم ایمیل ارسالی رو بگیرم ولی یکی از فسیلها هستم

آخرین ویرایش:
1-میخوای یه verify کن.نباید مشکل خاصی باشه.
2-همه چیزش جزوش و مشکلی نیست.
مدله بازیشه دیگه,زیاد بازی کنی دستت میاد

فقط چند تا پست بالاتر لینک بازی و آپدیت گزاشته شده!

از اینا خبر داشتم منتها این لینکها کار نمیکنه !!!!!!
لینک دیگه ای نیست؟

راستی از بازی چطوری عکس بگیرم
هرجایی که میخواین عکس بگیرین ، دکمه Print Screen رو روی کیبورد بزنین. بعد توی ویندوز Paint رو باز کنین و با Ctrl+V عکس میاد اونجا و save کنین.

دوستان اون دری که بالاش سر اسکلته چطوری باز میشه

اگه تونقشه رنگ چاقوش خونیه باید کلا 1 جون داشته باشی.اگه نه یه چاقوی معمولیه باید جونت تا ته پر باشه.

---------------

خب همه چلنج ها رو تموم کردم.یه بارم با کین بازی رو تموم کردم و سامسون رو آزاد کردم.حالا برم برای تموم کردن بازی با بقیه.

خب همه چلنج ها رو تموم کردم.یه بارم با کین بازی رو تموم کردم و سامسون رو آزاد کردم.حالا برم برای تموم کردن بازی با بقیه.
همه چلنج ها رو بریم اتفاق خاصی نمی افته ؟! :دی من فکر کنم هنوز 2 یا 3 تا چلنج برام مونده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or