The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
امروز با ؟؟؟ رو باز کردم و باهاش بازی کردم! به قلب مامانه هم رسیدم و 3 چهارم جونش یا شاید بیشتر هم کم کردم! ولی آخر کار که هی تیر میزنه ترکش تیرش بهم اثر کرد :d :d :d و باختم! در کل خیلی خوب باهاش رفتم جلو! خودمم تعجب کردم :d

EVE رو هم بالاخره باز کردم!!! باهاش به شیطون رسیدم ولی باختم :d شانس نداشتم این دور! Damage ـم از مرحله ی اول تا شیطون اصلا بالا نرفت :d یک ربع ساعتی داشتم به قلب(البته الان دیگه قلب نیست :d ) تیر میزدم تا بالاخره دار فانی رو وداع گفت :d ایندفعه در شیطون باز نشد که بین جعبه و اون تصمیم بگیرم کدوم رو برم! درجا میرفت مرحله ی شیطان! البته به خاطر این بود که بالاخره 10 تا پایان رو دیدم :d

آخرین ویرایش:
در اتفاقي عجيب، امروز شيطان نمي مرد ( آخرالزمان شده ديگه :d )، خط جون به سمت بيرون نوارش قرمز مي شد، ولي سرانجام زدم ، تركوندمش>:)

اين هم عكس فيل (آرنولد) :

و فنجون ( گوگولي مگولي، كوشولو) :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or